Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ζήτημα ιατρικής ηθικής

fysalida

Recommended Posts

Συμφωνω με τη Jean.Οσο για το θεμα της εξωσωματικης,μη με παρεξηγησεις Angy,αλλα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεει κανεις.Εννοω οτι αν μια γυναικα δενεχει ερθει αντιμετωπη με το θεμα της υπογονιμοτητας και δενξερει τι ειναι να κανεις προσπαθειες για ενα παιδι αλλα καθε μηνα να αδιαθετεις και να φρικαρεις,τοτε δε δικαιουται να καταδικαζει την εξωσωματικη.Η συμφορουμιτισσα που δηλωνει εναντιον της εξωσωματικης αλλα παραδεχεται οτι εχει κανει μια,δικαιουται να ομιλει γιατι το εζησε.Ομως μια γυναικα που δεν εχει αντιμετωπισει τετοιο προβλημα και γραφει ετσι ευκολα οτι "για να μη μπορει να κανει μια γυναικα παιδια καποιος λογος θα υπαρχει" νομιζω οτι θιγει τις κοπελες που εχουν δυσκολιες σε αυτο το θεμα.

Εχεις δικιο,εννοειται πως εχουμε δημοκρατια και ο καθενας μπορει να εκφραζει ελευθερα την αποψη του.Αυτο ομως δε σημαινει οτι κι ο αλλος δεν εχει δικαιωμα να νιωσει θιγμενος.Αποψη σου ειναι,καλα κανεις και τη λες,αλλα κι εγω εχω καθε δικαιωμα να προσβληθω διαβαζοντας απο μια αλλη γυναικα οτι "για να δυσκολευομαι να τεκνοποιησω παει να πει οτι καποιος ανωτερος λογος θα υπαρχει".

Γνωριζω περιπτωση ζευγαριου που καταφερε να αποκτησει παιδακι με τη 10η προσπαθεια εξωσωματικης,πανω που ειχαν αρχισει να απογοητευονται το καταφεραν και αυτο τους εκανε τοσο ευτυχισμενους.Δηλαδη κατα τη γνωμη σου πρεπει να εχουν ενοχες που κανανε παιδακι μετα απο τοσες προσπαθειες και τοσα εξοδα,επειδη το προβλημα που εχουν σημαινει πως δεν επρεπε να γινουνε γονεις? Ξερω κοπελα που τα καταφερε με την 8η προσπαθεια και μου εκμυστηρευτηκε οτι αν δεν τα ειχε καταφερει θα ηταν σημερα πολυ δυστυχισμενη.Το παιδακι της ειναι ολη της η ζωη.Δηλαδη επρεπε να μεινει στη δυστυχια της και να θεωρησει οτι αφου της ετυχε να εχει ο αντρας της προβληματικο σπερμα,παει να πει πως δεν πρεπει να αποκτησει παιδι?

Σου λεω και παλι,δεν το λεω επιθετικα.Απλα,αν δεν εχεις βρεθει σε τετοια θεση,και σου ευχομαι ποτε ναμη βρεθεις,δεν μπορεις να εισαι τοσο απολυτη.

Κατά τη δική μου γνώμη αν μη τι άλλο δικαιούται να μιλάει μία γυναικά η όποια έχει έρθει αντιμέτωπη με την υπογονιμότητα και έχει υιοθετήσει…

Αν και πιστεύω πως και η υιοθεσία έχει πολλές παραμέτρους, δηλαδή να υπάρχει ανιδιοτελής αγάπη γιατί έχω ακούσει και περίπτωση υιοθεσίας που είχε σκοπό να έχει παρέα το παιδί που υιοθέτησε :?

Θεωρώ ότι ενοχές νιώθει κάποιος όταν αισθάνεται ότι κάνει κάτι κακό και το κάνει συνειδητά.

Αν λοιπόν με αυτό που κάνει έχει τη συνείδησή του καθαρή γιατί να νιώθει ενοχές:roll:

Για το αν θα πρέπει να αποκτήσει μια γυναίκα παιδί με οποιονδήποτε τρόπο, δεν είμαι εγώ αυτή που θα το κρίνει. Ο καθένας έχει ελεύθερη βούληση να πράξει όπως αυτός νομίζει!!!!

Να σου πω επίσης πως όσο με αφορά ευτυχώς ή δυστυχώς είμαι απόλυτη γιατί με προβληματίζει και το θέμα των κατεψυγμένων ωαρίων…

Δεν θα μπορούσα να είχα ένα παιδί και να ξέρω ότι τα υπόλοιπα είναι στην κατάψυξη με σκοπό πχ να τα δώσω σε κάποια υποψήφια μητέρα. Άραγε πώς θα τα μεγαλώνει. Ποιος μου εγγυάται ότι αυτά τα παιδιά που θα γεννηθούν από μία άλλη γυναίκα και θα είναι δικά μου, αν κάποια στιγμή δεν θα συναντηθούν μη γνωρίζοντας ότι είναι αδέρφια με αυτά που έχω φέρει εγώ στη ζωή και δεν θα ερωτευτούν!!!!! Τους έχω καταστρέψει ή όχι τη ζωή τους??????? Ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ!!! Ε! λοιπόν αυτού του είδους η εξέλιξη της ιατρικής συγνώμη αλλά εμένα με τρομάζει!!!! Να τα δώσω για πειραματικούς σκοπούς…δεν υπάρχει περίπτωση!!!!! .Να τα παρατήσω στην κατάψυξη με σκοπό όταν αποφασίσω να ξαναμείνω έγκυος...άραγε θα είμαι καλά στην υγεία μου όταν θα το αποφασίσω…και αν για τον α,β λόγο δεν είμαι τι θα απογίνουν ποιος μου λέει ότι δεν θα τα εμπορευτούν κάποιοι!!!!!!!! :evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 124
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αngy ....

:arrow: Αν εχεις προβλημα καρδιας πχ και η επιστημη σου εδινε λυση να ζησεις αλλα αν δεν το εκανες θα πεθαινες τι θα επελεγες? Η πχ δεν λειτουργουσε το νεφρο σου και επρεπε να κανεις αιμοκαθαρση (τεχνητος τροπος). Με βαση αυτα που λες μαλλον καποιος λογος θα υπηρχε αρα γιατι να κανεις κατι .Κουφια η ωρα δεν εννοω κατι απλα θελω να σε βαλω στην διαδικασια να καταλαβεις οτι η επιστημη βοηθαει σε πολλες καταστασεις οι οποιες ισως παλιοτερα να ειχαν τελειως αλλη καταληξη

Το παράδειγμα που θέτεις είναι άστοχο και ο λόγος είναι ότι πρόκειται για θέμα ζωής, αλίμονο αν θα επέλεγα να πεθάνω!!!!!Είναι δυνατόν!!!!!!!! Σαφώς και εν έτη 2009 υπερασπίζομαι την πρόοδο της επιστήμης και τα μέσα που διαθέτει και παράγει για να σώζει ζωές…

Δε ξέρω αλλά η πρόοδος όμως στο κομμάτι της εξωσωματικής εμένα με τρομάζει!!!!!! :?

:arrow: Εχω δει μανες να μπορουν να πιασουν παιδι με τον "αερα " και ομως να ειναι ανικανες να μεγαλωσουν ενα παιδι.... και μανες που φορτωνονται φαρμακα και ψυχικη υπομονη για να το αποκτησουν και εκτιμανε τοσο μα τοσο το θαυμα της ζωης. Δεν εχω κανει εξωσωματικη αλλα θαυμαζω τις κοπελες που βρισκουν το κουραγιο να παλεψουν γι αυτο που θελουν και να το εκτιμησουν. Δεν ειναι τσουπ περαστε σκουπιστε τελειωσατε το θεμα .

Δε διαφώνω :)

:arrow: Οι υιοθεσιες δεν γιννονται αντε το θελουμε και επειδη καναμε αιτηση ηρθε. Πρεπει να εισαι η Jolie για να τα καταφερεις. Δεν ξερω πια σ αυτην την χωρα ισως να θελουμε να μεγαλωνουν σε ορφανοτροφεια παρα να τα αφησουμε να ζησουν . Οταν λεω θελουμε εννοω η πολιτεια και οχι οι πολιτες. Εχεις στατιστικες να αποδεικνυουν αυτο που λες (οτι παλια γινοντουσταν περισσοτερες :shock::shock: υιοθεσιες) ή απλα το ειπες ετσι?

Μπορεί να χρειαστεί περισσότερα χρόνια να πετύχει η εξωσωματική απ ‘ότι να υιοθετήσεις!!!!!!

Δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο. Οι υιοθεσίες που δε γίνονται μέσω ιδρυμάτων νομίζω έχουν πολύ πιο απλές διαδικασίες και το όλο θέμα κρατάει μόνο μερικούς μήνες.

Τώρα όσο για τα ιδρύματα που καθυστερούν τις διαδικασίες μπορεί ίσως να υποψιάζονται θέμα εμπορίας.

Όχι δεν έχω στατιστικά αλλά παλιότερα τα ζευγάρια που δεν έκαναν παιδιά εννοώ πριν το 1979 αν δεν κάνω λάθος που γεννήθηκε το πρώτο μωρό με εξωσωματική, έμεναν άκληροι?

Δε νομίζω. Απλώς τότε ήταν η μόνη επιλογή τους η υιοθεσία, όποτε λογικά γινόντουσαν περισσότερες ίσως όχι μέσω ιδρυμάτων.

Είχε η ξαδέρφη,φίλη πχ ένα μωρο στο οποίο έμεινε έγκυος και δεν ήθελε να κάνει έκτρωση όποτε το έδινε.

Angy επειδη μιλας με ανεση για την εξωσωματικη και την υιοθεσια θα σε ρωτησω: Εχεις εμπειρια, προσωπικη εννοω, ειτε απ΄το ενα ειτε απ' το αλλο;

Εξωσωματικης εχουν αρκετες κοπελες εδω μεσα, ισως και μερικες να εχουν υιοθεσιας. Στην εξωσωματικη τοποθετηθηκα απ' εξω απ' εξω γιατι δεν εχω κανει. Στην υιοθεσια ομως που "φανταζεσαι" οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο και παιρνει "μονο μερικους μηνες" να σε παρακαλεσω να μας γραψεις που τα βασιζεις αυτα που λες γιατι εγω εχω τελειως αλλη εικονα. Ζηταν τα κερατα τους, θα σε πληροφορησω, για να σε βαλουν απλα σε λιστα και πρεπει να εισαι ευκαταστατος, να σκας απο υγεια, να να να να να...δεν θα επεκταθω γιατι με εμενα ειναι προσωπικο το θεμα και δεν αφορα κανεναν σας αλλα δεν μπορω να ακουω αυθαιρετα συμπερασματα. Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ματωσει να αποκτησουν ενα παιδι ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλον τροπο. Ετσι αβασανιστα ας μην ανοιγουμε το στομα μας. Απο σεβασμο και μονο!

εγω κατι παραπανω ξερω και απο αυτο μια και υπαρχει και φορουμ για υιοθεσιες και το παρακολουθω στενα.

Αλλη αντιπαραθεση δεν εχει νοημα να κανω, με την angy δε προκειται να συμφωνησουμε οποτε η καθε μια τα πιστευω της......

kKZUp2.png

'Oσο αναφορά το αρχικό θέμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και οι γιατροι και η γυναικα που εφερε στον κόσμο τα οχταδιμα όλα για το χρημα και τη δοξα :roll:

Οσο αναφορά την άποψη της angy σεβαστή άσχετα που δεν συμφωνώ μαζί της, είναι μια άλλη άποψη και την τεκμηριώνει όσο μπορεί.Ειδικά εκεί που αναφέρεται ο Θεός διαφωνώ καθετα.Η ειρωνία που της καταλογίζεται λογική, γιατί πέσατε όλοι να τη φάτε.

Γατούλα είσαι άξια συγχαρητηρίων γι'αυτα τα 2 πλασματάκια, μπράβο για τα κότσια που έχεις. Να είσαι γερή να τα καμαρώσεις όπως επιθυμούν.

Εγώ πραγματικά δεν ξέρω αν προχωρούσα σε εξωσωματική...

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Γατούλα είσαι άξια συγχαρητηρίων γι'αυτα τα 2 πλασματάκια, μπράβο για τα κότσια που έχεις. Να είσαι γερή να τα καμαρώσεις όπως επιθυμούν.

Εγώ πραγματικά δεν ξέρω αν προχωρούσα σε εξωσωματική...

Αληθεια Γατουλα εκανες εξωσωματικη χωρις να εισαι παντρεμενη η να εχεις καποιο συντροφο? Καλα καταλαβα????

Εισαι πραγματικα αξιοθαυμαστη........πολυ δυσκολα βλεπεις κοπελες να κρατανε παιδια ενω ειναι ανυπαντρες (εδω και παντρεμενες τα πετανε) ποσο μαλλον να κανεις εξωσωματικη!!!!

Σε θαυμαζω απεριοριστα.......μπραβο σου!!! :D

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Η Ελένη Πετρουλάκη έπειτα από επτάχρονο γολγοθά με οκτώ προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποί¬ησης, κατάφερε να κάνει τρία πανέ¬μορφα κοριτσάκια χωρίς τη βοήθεια της επιστήμης! Αυτή την παράλογη περιπέτεια εξιστορεί η ίδια αποκλει¬στικά στον ΕΤ.

Aυτα λέει η ίδια. Εγω θα προσθεσω οτι η υπογονημοτητα είναι ακόμα ένα θέμα ταμπου και μάλιστα όταν αιτία είναι ο αντρικός παράγωντας, ειδικά μάλιστα όταν ο αντρας το παίζει σκληρός και πολύ "αντρας".

Από την άλλη υπάρχει και Θεός, θαύματα γίνονται και μάλιστα προκύπτουν ετεροζυγοτικά δύδιμα.

Δεν ημουνα ποτε τυπικο παιδι του θεου οπως μερικες θελουν να λενε οτι ειναι. Καλοι οι σταυροι και ακομα καλυτερη η ειρωνια εεεε?

Αυτή θα εννοείς :lol::lol::lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Ip85UpGGt90

Διαφημίσεις

Angy επειδη μιλας με ανεση για την εξωσωματικη και την υιοθεσια θα σε ρωτησω: Εχεις εμπειρια, προσωπικη εννοω, ειτε απ΄το ενα ειτε απ' το αλλο;

Πρέπει δηλαδή να έχει κάποιος εμπειρία για να μιλάει με άνεση για ένα θέμα :roll::roll::roll:

Εξωσωματικης εχουν αρκετες κοπελες εδω μεσα, ισως και μερικες να εχουν υιοθεσιας. Στην εξωσωματικη τοποθετηθηκα απ' εξω απ' εξω γιατι δεν εχω κανει. Στην υιοθεσια ομως που "φανταζεσαι" οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο και παιρνει "μονο μερικους μηνες" να σε παρακαλεσω να μας γραψεις που τα βασιζεις αυτα που λες γιατι εγω εχω τελειως αλλη εικονα. Ζηταν τα κερατα τους, θα σε πληροφορησω, για να σε βαλουν απλα σε λιστα και πρεπει να εισαι ευκαταστατος, να σκας απο υγεια, να να να να να...δεν θα επεκταθω γιατι με εμενα ειναι προσωπικο το θεμα και δεν αφορα κανεναν σας αλλα δεν μπορω να ακουω αυθαιρετα συμπερασματα.

Αναφέρθηκα σε ιδιωτικές υιοθεσίες.

http://www.yiothesia-anadoxh.gr/?display=idiwtikes_yio8esies

Στις κρατικές συμφωνω ότι ζήτουν πάρα πολλα αλλά θεωρώ ότι αυτό γίνεται πάντα για το συμφέρον του παιδιού.

Η αγάπη “γκρεμίζει” τα ιδρύματα:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=141467

αν και βρήκα αυτό το άρθρο:

ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

http://www.dsko.gr/enter/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=32Ο

Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ματωσει να αποκτησουν ενα παιδι ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλον τροπο. Ετσι αβασανιστα ας μην ανοιγουμε το στομα μας. Απο σεβασμο και μονο!

Χαίρομαι που συμπάσχεις με όλους αυτούς και είμαι μαζί σου, αλλά από που βγάζεις το συμπέρασμα οτί δεν σέβομαι και με λογοκρίνεις :?::roll:

Ναι πρεπει να εχεις εμπειρια απο κατι για να μιλας ανετα γι' αυτο, γιατι αλλιως κρινεις εκ του ασφαλους κι ο Μανωλης με τα λογια χτιζει ανωγεια και κατωγεια.

Δεν συμπασχω μ' αυτους, Angy, ειμαι μια απ' αυτους.

Δεν θα ηθελα να συνεχισω τη συζητηση αν δεν σε πειραζει. Τοποθετηθηκα ηδη και σκοπος μου δεν ηταν η αντιπαραθεση, το ξεκαθαρισα πιο πανω.

Αντζι, το αρθρο που εβαλες ειναι το τελος της υιοθεσιας και οχι το συνολο

το θεμα ειναι που θα βρει το ερημο το ζευγαρι το ερμο το μωρακι που δεν το επιθυμουν οι δικοι του

και πως? ....εδω ομολογω οτι και εγω δε ξερω αλλα μπορω να φανταστω

δικηγοροι που τα παιρνουν γιατροι που τα παιρνουν και διαφοροι αλλοι παρατρεχαμενοι

ποσοι θα ειναι "τυχεροι" να βρουν απο μονοι τους τη κοπελιτσα που κυοφορει και δεν μπορει να μεγαλωσει το μωρο της και θα το δωσει απο μονη της χωρις να μπλεξουν σε διαφορα δολοπλοκα σεναρια?????

το μετα ειν αι πολυ απλο και τυπικο, ακολουθει ενα δικαστηριο , σε βεβαιωνουν μαρτυρες ως καλο γονιο παιρνεις το ΟΚ και πας σπιτακι σου.

Πιστεψε με δεν ειναι καθολου ευκολη ΚΑΙ η ιδιωτικη υιοθεσια :roll:

kKZUp2.png

Ζητά εξέταση DNA για να αποδείξει ότι είναι ο πατέρας των οκτάδυμων

24 Φεβρουαρίου 2009, 10:25

Πρώην σύντροφος της Αμερικανίδας που έφερε στον κόσμο εξάδυμα και μετά οκτάδυμα, ισχυρίζεται ότι αυτός είναι ο πατέρας τους και ζητά να κάνει εξέταση DNA.

Ο Ντένις Μποντουάν είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ABC News ότι δώρισε το σπέρμα του στην παλιά του αγαπημένη, Νάντια Σουλεμάν, τρείς φορές. Πάντως, πρόσθεσε ότι θα βοηθήσει την 33χρονη μητέρα με την ανατροφή των παιδιών της, ακόμα και αν αποδειχθεί πως δεν είναι ο βιολογικός τους πατέρας.

Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy

Ο Μποντουάν είπε ότι «σοκαρίστηκε όταν άκουσε ότι η Σουλεμάν γέννησε στις 26 Ιανουαρίου». «Αρχικά μου είχε πει ότι ο λόγος που ήθελε να της δωρίσω το σπέρμα μου, ήταν γιατί δεν μπορούσε να μείνει αλλιώς έγκυος. Και τώρα κατέληξε να έχει 14 μωρά», πρόσθεσε ο Ντένις.

Η γέννηση των οκτώ πανομοιότυπων μωρών, σχεδόν ένα μήνα πριν, με τη μέθοδο της τεχνητής γονιμοποίησης, από μία γυναίκα άνεργη και ανύπαντρη, σόκαρε την κοινή γνώμη και δημιούργησε πολλά ερωτήματα για τους γιατρούς που προχώρησαν σε τέτοια επέμβαση.

πηγή : http://www.zougla.gr/news.php?id=25938

Να πάει χαμένος ο κόπος του μένοντας στην αφάνεια? :roll:

Διαφημίσεις

απο την αφάνεια στην επιφάνεια angy..

ελπίζω τουλάχιστον να αποδειχθει οτι ειναι ο πατερας των παιδιων και να αποδειχθει γενικα ΠΑΤΕΡΑΣ των παιδιων...να μην κάνει οτι κάνει μονο για την επιφανεια..

Αλλο το θεμα και αλλιως εξελίκτηκε!

Απαραδεκτο και για τα δυο.

Απαραδεκτο για την οχταδυμη κύηση (ουσιαστικά πειραμα)!

Απαραδεκτος και ο τρόπος της αντιπαράθεσης.

Καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να εχει την αποψη του για το θεμα της εξωσωματικής χωρίς να προσβάλει τους αλλους και χωρίς να τους μειώνει.

Το θεμα καλύφθηκε για εμένα απο αποψεις αλλων κοριτσιων.

Το σπίτι της πολύτεκνης με τα 8δυμα - Bλιαχ

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Αυτό είναι το σπίτι που μένει η Nadya Suleman με τα 6 παιδιά της. Τώρα που έκανε και άλλα 8 θα πρέπει κάτι να κάνει, το νοσοκομείο και οι αρχές έκριναν ότι δε μπορεί να πάρει τα παιδιά της σπίτι αν δεν φτιάξει πρώτα καλύτερες συνθήκες για αυτά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει άλλο σπίτι.

http://troktiko.blogspot.com/2009/02/8-b.html

lcWup3.png

Τσουπ να' μαι κι εγω.... Σας διαβαζω σας διαβαζω σας διαβαζω τοσες μερες τη μια τα παιρνω την αλλη λεω δεν βαριεσαι και τωρα που εφτασα στο αμην ειπα να καταθεσω κι εγω το υπομνημα μου μαζι με το εξης ερωτημα.

Ενταξει η γυναικα με τα οκταδυμα παρολιγο να θυσιαστει στο βωμο της '' επιστημονικης προοδου'' το λεω ετσι κομψα γιατι προερχομαι απο οικογενεια γιατρων .... Αναμφισβητητα ηταν εγκληματικη ενεργεια το να πειραματιστουν καποιοι με οκτω αθωες ψυχουλες συν και τη ζωη της μανας και παλι καλα που δεν ειχαμε μια πραγματικη ιατρικη τραγωδια.

Σε αυτο το θεμα ειμαι συμφωνη και το τελειωνω εδω. Το να κανει ομως μια γυναικα εξωσωματικη τη στιγμη που δεν μπορει να συλλαβει φυσιολογικα τι σας πειραζει βρε κοριτσια; Για ανηλικα κοριτσακια μιλαμε ή για συνηδειτοποιημενες γυναικες που εχουν και τη λογικη αλλα και την επιστημονικη γνωση πλεον ωστε να μπορεσουν να τα βαλουν κατω τα πραγματα και να αποφασισουν τι ειναι το καλυτερο για εκεινες;

Αλλωστε το πως απεκτησε μια γυναικα τα παιδια της νομιζω οτι ειναι μια πολυ προσωπικη υποθεση που δεν πρεπει να αφορα κανεναν.

Σε αυτο το σημειο μαλιστα θα ηθελα να πω δημοσια οτι πραγματικα ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΗ ΓΑΤΟΥΛΑ γιατι αν και θα μπορουσε ανετα να μας ποσταρει μονο τις φωτογραφιες των κουκλιων της μπηκε στη δημοσια συζητηση και μαλιστα εξηγησε τον τροπο που τα εφερε στον κοσμο ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ για να καταθεσουν αποψεις που εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να χαρακτηρισω.

ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ και να σου πω και κατι ακομη. Εισαι μια μανα αξιεπαινη γιατι με αυτο που εκανες απεδειξες δυο πραγματα. Πρωτον οτι η ευτυχια δεν ΣΚΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ και δευτερον ΟΤΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Εσυ ηθελες πραγματικα να γινεις μανουλα σε αντιθεση με πολλες αλλες [ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ] που γινονται μανες μονο και μονο για να θεμελιωσουν καλυτερα εναν καλο γαμο νομιζοντας μαλιστα οτι ετσι καταξιωνονται και κοινωνικα ....

Αχ Ελλαδιτσα ποσο πισω εισαι ακομη .... Εμπας η περιπτωση για να κλεισω το ποστ μου θα σας πω οτι δεν εχω κανει εξωσωματικη αλλα αν χρειαζοταν θα εκανα και δεν θα στερουσα ποτε απο τον εαυτο μου το δικαιωμα που μου χαρισε η ιδια η φυση.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Φριντα οπως ειπε και μια ψυχή τσιγκλας τσιγλας....

χεχε!

Εγω θα ειμαι ενα βημα πιο καυστική. ΚΑΙ στο φορουμ γενικότερα ειναι πολλές και πολοι που εχουν κάνει αυτο ακριβως που περιγράφεις (το ξερεις ισως καλύτερα απο εμένα), και μπαινουν και στην διαδικασία να κρινουν εμας με πολύ ασχημο και ειρωνικό τροπο.

Ασχετα αν μασαμε ή οχι οι εντυπωσεις μενουν.

Γενικότερα:

Δεν προλαβα να μπω στην διαδικασία της εξωσοματικής αλλά το ειχα ψαξει αρκετά για να ειμαι πανέτοιμη. Με προλαβε η μπεμπούλα μου και ειμαι ευτυχης για αυτό.

Δεν μπορώ να κρινω ασχημα ακομα και τις πιο ακραιες συμπεριφορές των γυναικων οταν σκοπος ειναι η μητροτητα γιατι παντα απο πισω υπάρχει το α ή το β παρασκηνιο που την οδηγουν σε αυτή την ακραια συμπεριφορά.

Μπορώ να κρινω ασχημα ομως την παντελεις ελλειχη ιατρικής ηθικής οπως εγω βγάζω το συμπερασμα σε αυτή την περιπτωση.

Δεν ημουνα ποτε τυπικο παιδι του θεου οπως μερικες θελουν να λενε οτι ειναι. Καλοι οι σταυροι και ακομα καλυτερη η ειρωνια εεεε?

καλα σβηνω και γραφω και σκεφτομαι

τελικα μηπως η σιωπη ειναι καλυτερη ???????

αλλα ενα θα το πω....

λες να με τιμωρησει ο θεουλης που τον προσπερασα πλαγιομετωπικα και εχω 2 αγγελουδια μαζι μου?

και αλλο ενα...

ναι ειμαι γατα και το εχω αποδειξει.....

φιλακια και καλη καρδια

και μαθε να αποδεχεσαι και λιγο τη διαφορετικοτητα

γεια σου γατονι!! :D

ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ και να σου πω και κατι ακομη. Εισαι μια μανα αξιεπαινη γιατι με αυτο που εκανες απεδειξες δυο πραγματα. Πρωτον οτι η ευτυχια δεν ΣΚΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ και δευτερον ΟΤΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Πολυ σωστα!!! :D

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

• 3 χρόνια μετά...

Και 3-4 χρόνια μετά.................

Η γνωστή πλέον Νάντια Σουλεμάν (ή Octomom) μετά τη συμμετοχή της σε ταινία πορνό, αποφάσισε να κάνει και στριπτίζ για να αναθρέψει τα παιδιά της.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά οκτώ παιδιά έκανε σε μία γέννα η Νάντια Σουλεμάν, η οποία όπως είναι λογικό δεν έχει τη δυνατότητα να αναθρέψει τόσα πολλά στόματα. Έτσι η γνωστή ως «Octomom» αφού αρχικά έλαβε μέρος σε ταινία πορνό για να πάρει σημαντικό χρηματικό αντίτιμο, αποφάσισε να κάνει και στριπτίζ για να μπορέσει να βγάλει τα προς το ζην.

Συγκεκριμένα πληρώθηκε 5.000 δολάρια για να πληρώσει τους λογαριασμούς της κάνοντας εντυπωσιακό στριπτίζ με περισσότερους από 400 άνδρες να παρακολουθούν το σόου της.

Επίσης πωλήθηκαν μπλουζάκια που ανέγραφαν: «Είδα γυμνή την Octomom στο Playhouse South» με τα έσοδα να πηγαίνουν και πάλι στην τσέπη της!

http://www.onsports.gr/Cheerleaders/item/233568-Kanei-striptiz-gia-na-anathrepsei-ta-paidia-tis-photos?click=home-slideshow

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

• 1 χρόνο μετά...

Και κάποια άλλα χρόνια μετά.........

ο γιατρός που εμφύτευσε τα οχτάδυμα έχασε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

http://www.people.com/people/article/0,,20499489,00.html

και η μητέρα κατηγορείται για απόκρυψη εισοδηματών (σοβαρότατη κατηγορία στις ΗΠΑ) με πολλές πιθανότητες να πάει φυλακή

http://www.people.com/people/article/0,,20775434,00.html

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...