Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απο τοτε που σταματησα να φοβαμαι,αρχισα να ζω.......

angi

Recommended Posts

Ε THN 4 MEPA ΔEN ΠHΓAINE AΛΛO EΠPEΠE NA TA ΠΛΎΝΩ!APXIΣA NA BAZΩ ΕΛΆΧΙΣΤΗ ΟΔΟΝΤΌΚΡΕΜΑ Κ ΣIΓA ΣIΓA EBAZA Κ ΛIΓO ΠAPAΠANΩ.ΣYΓNΩMH AN ΣAΣ ΚΟΎΡΑΣΑ.BAΣIKA EIXA Κ AΛΛA NA ΠΩ AΛΛA ΠAPAEΓINA ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΉ NOMIZΩ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• teacher40

teacher40 12 δημοσιεύσεις

• angi

angi 7 δημοσιεύσεις

• alan

alan 6 δημοσιεύσεις

• Niki81

Niki81 6 δημοσιεύσεις

Εγω παθαινα πιο παλια φοβιες σχετικα με τη δικη μου υγεια.Επειδη ειχα για καιρο κατι πρησμενους αδενες στο λαιμο νομιζα οτι μου συνεβαινε κατι πολυ κακο κι οτι θα παιθανω,ειχα φτασει στο σημειο να με πιανουν τα κλαμματα στη δουλεια και τετοια.Ενα πρωι εφυγα απο τη δουλεια για να παω να κανω εξετασεις αιματος επειδη ειδα μια τεραστια μελανια στο μπρατσο μου-εδω που τα λεμε οποιοσδηποτε αποκτουσε στα καλα καθουμενα μια τετοια μελανια θα ειχε τρομαξει,ηταν οντως πολυ μεγαλη!!!Παντως εδω και καποια χρονια δεν εχω φοβιες για μενα,καθολου,σκασιλα μου ο,τι και να παθω (ετσι τουλαχιστον σκεφτομαι τωρα) κι ολα μου τα αγχη εχουν επικεντρωθει στα κοντινα μου προσωπα και τωρα στη μικρη.Για να καταλαβετε σε τι σημειο εχω φτασει,αμα ερχεται κανενα κοντινο και αγαπημενο μου προσωπο στο σπιτι,το βαζω να ζυγιζεται για να δω μην κι εχει αδυνατισει!!! Ενταξει,εχω καιρο να το κανω αυτο,αλλα ενα διαστημα ειχα φαει κολλημα.Ο μονος για τον οποιο δεν εχω ποτε ανησυχησει ειναι ο αντρας μου.Σκεφτομαι οτι "σιγα μην παθει κατι αυτος,και να παθει σκασιλα μου" και τετοια ακρως κολακευτικα,που να ηξερε ο καημενος οτι νιωθω ετσι γι΄αυτον.Παντως δεν ειναι οτι δεν τον αγαπω,ενταξει,δε θα ελεγα κατι τετοιο,απλα δεν τον θεωρω τοσο ευαλωτο οσο τη μικρη και αλλα δικα μου ατομα.Με τη μικρη εχω φαει κυριολεκτικα κολλημα με το αγχος,κουραστηκα να τα βλεπω ολα σαν οιωνους και τα παντα να με τρομαζουν.Σε ειδικο δεν απευθυνθηκα τελικα,τουλαχιστον οχι ακομα,γιατι σκεφτομαι το οικονομικο αφ' ενος και αφ' ετερου την ωρα που θα μου στερει η καθε συνεδρια απο τη μικρη.

κοριτσια το συμπερασμα απο ολα αυτα που λετε ειναι ενα.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑς.αυτο μου ειπαν οταν επισκεφτηκα συμβουλο στηριξης πριν δυο χρονια για παρομοιες καταστασεις.εμεις ειμαστε αυτοι που δινουμε στον εγκεφαλο εντολες πως να σκεφτεται και πως να ενεργει.

Καθε φορα που σας πιανει πανικος για οτιδηποτε θα πιεζεται τον ευατοσας να σκεφταιτε την θετικη εξελιξει τισ καταστασεις που σας πανικοβαλη.να το κανεται παντα και αρκετες φορες την ημερα.μετα απο καποιο διαστημα το μυαλο απο μονο του θα μαθει να πηγαινει στην θετικη πλευρα των γεγονοτων.ειναι ασκηση η οποια ακουγεται καπως γελοια αλλα πιστεψτε με οτι με γλυτωσε απο πολλα και κυριως απο φαρμακα.ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΑΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!

Εγώ ξεκίνησα να έχω φοβίες με την υγεία μου..απο το καλοκαίρι και μετα..όταν αρωστησε ο άντρας μου απο σοβαρή λοιμωξη και δεν μπορούσαν να του βρουν τι εχει! Μέχρι να του κάνουν διαγνωση..2 μηνες κρατησε αυτή η ιστορία, νομίζαμε και εμείς και οι γιατροί τα πάντα..απο καρκίνο..λέμφωμα..μέχρι αυτοάνοσα νοσήματα..ειτζ..και διαφορα αλλα που ούτε που τα θυμάμαι! Αυτό ήταν..απο τότε αρρώστησα και εγω! ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! Ζω με το φόβο ότι κάτι έχω....πονάω σε διαφορα σημεία του σώματος και τρέμω στην ιδέα τι να εχω.Βγάζω μελανιές στα ποδια καμια φορά..και η καρδιά μου πάει να σπάσει!....νομιζω ότι τελευταία έχω χειροτερέψει..φοβάμαι περισσότερο..και δε ξέρω αν ειναι τυχαίο..αλλά έχω περισσότερεσ σωματικές ενοχλήσεις.Κάθε βράδυ με πονάσει πολύ η κοιλιά μου..ξυπνάω με πόνο...εχω γαστρεντερικέσ ενοχλήσεις..νιώθω κατάθλιψη..δε με ευχαριστεί τίποτα μα τίποτα......στη καθημερινότητα ανταπεξερχομαι με τισ δουλειες του σπιτιού και το παιδι..στα βασικα σημεια..παλιά τα έκανα όλα πιο ευχάριστα.Έκανα και εξετάσεις αίματος..βγήκαν καλές..εκτός απο κάτι τιμές που έδειχναν να περνάω μια ίωση.Όμως συνέχεια σκεφτομαι..μπας και δεν ειναι έτσι..και όντως κάτι έχω.Το χειρότερο...φοβάμαι να επαναλάβω τισ εξετάσεις..φοβάμαι το αποτέλεσμα.Αφού πριν κανα 2 μηνο φωνάξαμε γιατρό στο σπίτι..είχα την εντύπωση ότι είχα πρησμένους λεμφαδένες.Ήρθε αλλά δεν μου βρήκε τίποτα απολύτως...Τα χω χαμένα..νομίζω ότι σε λίγο..θα είμαι αδύναμη να φροντίσω ακόμα και το παιδί μου :cry::cry: Που να πάω να ζητησω βοήθεια....σε ψυχιατρο δε θελω....δε θέλω να πάρω φάρμακα..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

• 7 months later...

αυτο το ρημαδι το μυαλο :(

πως το ελεγχεις ?

και εγω δεν παω πισω ...σας διαβαζω όλες και αναγνωριζω κομματια του εαυτου μου.

Κοιταω το παιδι μου και αντι να απολαμβανω το μουτρακι του ....πολλες φορες-ευτυχως τωρα πια οχι πολλες- τον σκαναρω κανονικα να δω αν ειναι ολα καλα ....ελιες? μαυροι κυκλοι? ΠΑΝΙΚΟΣ εγω.....

Μία από τα ίδια, κορίτσια........... Αρρωστοφοβία, πανικός και και και......

Τελικά έχουμε ζοριστεί τόσο πολύ που "οδηγούμαστε" εκεί?

Τί να πω? Μία ψυχολόγος ίσως μας βοηθούσε, αλλά μία ο χρόνος που δεν προλαβαίνουμε, μία τα χρήματα που δεν φτάνουν...

Ας προσπαθήσουμε να σταθούμε στα πόδια μας και να "αποβάλλουμε" όσο μπορούμε τις κακές σκέψεις και και....

Μία από τα ίδια, κορίτσια........... Αρρωστοφοβία, πανικός και και και......

Τελικά έχουμε ζοριστεί τόσο πολύ που "οδηγούμαστε" εκεί?

Τί να πω? Μία ψυχολόγος ίσως μας βοηθούσε, αλλά μία ο χρόνος που δεν προλαβαίνουμε, μία τα χρήματα που δεν φτάνουν...

Ας προσπαθήσουμε να σταθούμε στα πόδια μας και να "αποβάλλουμε" όσο μπορούμε τις κακές σκέψεις και και....

ΦΌΡΟΥΜ!!! Η καλύτερη ψυχανάλυση!είναι πολύ διαφορετικό να ξέρεις πως κ κάποιοι άλλοι άνθρωποι εκεί έξω έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα.εγώ όταν τα πέρασα ήμουν εγώ κ ο εαυτός μου μόνο.να μιλάτε να μην τα κρατάτε μέσα σας!

• 4 εβδομάδες μετά...

Εγώ πέρασα επιλοχειο κατάθλιψη και καποιες κρίσεις πανικου στο παρελθόν τότε αρνιόμουν να παω σε ψυχιατρο και ψυχολόγο και επειδη νόμιζα ότι θα παθω κάτι είχα παρει σβαρνα παθολογους και όλους τους γιατρούς. Τελικα το πρόβλημα ήταν το άγχος με καποιες δύσκολες καταστασεις που είχα περάσει. Πήγα στον ψυχίατρο πήρα τα φαρμακακια μου και ησύχασα. Ρε παιδια αν είχατε πρόβλημα με το θυροειδή, αν είχατε καρδιά, ρευματικά ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο δεν θα παίρνατε φαρμακα; Γιατι υπάρχει τετοια μυστικοπάθεια με τους Ψ; Οποιος πάει εκει δεν είναι τρελος, οι τρελοι δεν πάνε μονοι τους! απλα εγω τουλαχιστον ειμαι πιο ευαισθητη και πληγωνομαι πιο ευκολα απο κάποιους άλλους. πάντως την ξεκινησα την ψυχανάλυση και βλέπουμε. Καλή δύναμη σε όλες.

marita προσωπικά ο λόγος που αρνήθηκα και αρνούμαι ακόμα να παω σε ψυχολόγο αν και αντιμετωπίζω αρκετα σοβαρό θεματακι με κρισεις πανικού ειναι γιατι φοβήθηκα τα φαρμακα.Συγκεκριμένα επειδη εχω περάσει αρκετα δυσκολες εποχες λογω της καταθλιψης και μου δημιουργηθηκαν πολλες φοβίες φοβηθηκα μηπως με τα φαρμακα μου δημιουργηθει αλλη μια..η φοβία του "τι θα γινει οταν θα τα κοψω".Ετσι λεω θα το παλεψω μονη μου.Εχω σκεφτει και τη λυση της ψυχαναλυσης...αλλα ειπα να δωσω αλλη μια ευκαιρια στον εαυτο μου να το παλεψω μονη μου.Για την ωρα το παω πολυ καλα αλλα αν ξανακυλησω νομιζω θα παω τρεχοντας....:lol: :lol: :lol:.Παντως αν ξερεις κανεναν καλο ψυχολογο-ψυχαναλυτη για πες να εχουμε στα υποψιν μας.

Διαφημίσεις

ΦΌΡΟΥΜ!!! Η καλύτερη ψυχανάλυση!είναι πολύ διαφορετικό να ξέρεις πως κ κάποιοι άλλοι άνθρωποι εκεί έξω έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα.εγώ όταν τα πέρασα ήμουν εγώ κ ο εαυτός μου μόνο.να μιλάτε να μην τα κρατάτε μέσα σας!

Συμφωνώ απόλυτα.

Niki81 κάτι πολύ σημαντικό νομίζω είναι οτι αναγνωρίζεις το πρόβλημα και το παλεύεις. Δεν είμαι ειδικός αλλά πιστεύω ότι από την στιγμή που έχεις συνηδειτοποιήσει το πρόβλημα ειναι η αρχή για την λύση του.

Εγώ πέρασα επιλοχειο κατάθλιψη και καποιες κρίσεις πανικου στο παρελθόν τότε αρνιόμουν να παω σε ψυχιατρο και ψυχολόγο και επειδη νόμιζα ότι θα παθω κάτι είχα παρει σβαρνα παθολογους και όλους τους γιατρούς. Τελικα το πρόβλημα ήταν το άγχος με καποιες δύσκολες καταστασεις που είχα περάσει. Πήγα στον ψυχίατρο πήρα τα φαρμακακια μου και ησύχασα. Ρε παιδια αν είχατε πρόβλημα με το θυροειδή, αν είχατε καρδιά, ρευματικά ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο δεν θα παίρνατε φαρμακα; Γιατι υπάρχει τετοια μυστικοπάθεια με τους Ψ; Οποιος πάει εκει δεν είναι τρελος, οι τρελοι δεν πάνε μονοι τους! απλα εγω τουλαχιστον ειμαι πιο ευαισθητη και πληγωνομαι πιο ευκολα απο κάποιους άλλους. πάντως την ξεκινησα την ψυχανάλυση και βλέπουμε. Καλή δύναμη σε όλες.

Εχεις απολυτο δικιο. Το σημαντικό είναι να βρεις τη Δυναμη και το Κουράγιο για να κάνεις κάτι τέτοιο. Ειναι πολυ δύσκολο να αναγνωρίσει κάποιος οτι χρειάζεται τη βοήθεια κάποιου ειδικου. Κι εξάλλου μην ξεχνάμε πως η κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική. Αλλες αντιμετωπίζονται με φαρμακα, αλλες με απλη ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Ειναι δυσκολο να βρεις τον εαυτό σου που μέσα στην τρελα της καθημερινότητας τον έχασες.

Εγω παντως σιγουρα απο τοτε που επαψα να φοβαμαι (τουλάχιστον οχι τόσο πολυ) αρχισα να ζω!!!!:lol::lol::lol::lol:

an1cA57oSf-0010MjA2ZG98ODM3MTcxNzFqYXx0byB6b3V6b3VuaSBtb3UgbyBraXJpYWtvcyBlaW5h.gif

θα ηθελα να πω οτι πηγαινω σε ομαδα ψυχολογικής υποστήριξης δλδ σε ψυχολόγο.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ!!!

Στην ομάδα εχουμε 3 κοπέλες με κρίσεις πανικού, απο αρρώστιες δικών τους, θανατους αλλα και φοβίες.

Η μία μάλιστα οταν ήρθε στην ομάδα επαιρνε 7 ψυχοφάρμακα και οταν την επιαναν κρισεις μπορουσε να κουνουσει μονο τα ματια της. Φυσικα δεν εβγαινε εξω, ειχε σταματησει να οδηγει και είχε αφησει την δουλεια της (γενική δ/ντρια σε μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ) Τωρα μετα απο μερικους μήνες ψυχοθεραπειας δεν παιρνει ΚΑΝΕΝΑ, οδηγεί και νιώθει ευτυχισμένη.

Οταν η ψυχή εχει βαρος την ψυχή θα ξαλαφρώσουμε

και οχι καμια σας δεν είναι τρελλη και κατα καποιο τροπο τολμω να πω οτι ειστε και τυχερες: το σωμα σας σας εδειξε πως υποφερει η ψυχή σας ενω θα μπορούσατε να ξυπνουσατε ενα πρωϊ και να ειχατε πραγματι καρκινο δλδ να ξεσπουσε μη ιασιμη ασθενεια!!!!

Ενω τωρα με λιγη βοήθεια απο ειδικό που θα σας αφήσει ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ να ανακαλύψετε τις πληγες και να τις επουλώσετε ολα θα πανε μια χαρα και μαλιστα θα γινεται και καλυτερες μανουλες!

...Οταν σου πονάει το δοντι...που πάς...στον οδοντίατρο...Σωστά!!!!!

...Οταν σου πονάει το πόδι...που πάς...Στον ορθοπαιδικό...Σωστά!!!!!!!

Οταν σου πονάει η ψυχή και ειναι κουβάρι που πάς...Στον ψυχολόγο...

Γιατί τον φοβόμαστε τον ερμο;;;;Μπορει να βοηθησει και αυτός και δεν λέω ΨΥΧΙΑΤΡΟ αλλά ΨΥΧΟΛΟΓΟ...

Αν δεν νιώθεις καλά, δεν το λεα πουθενά...Δεν παιρνεις χάπια...δεν μπορει ο ψυχολόγος να γράψει ετσι κι αλλιώς, συζητάς ,μιλάς, και σε βοηθάει να βρεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ την άκρη.

Τρελλή δεν εισαι...Ολοι μας λίγο πολύ τα εχουμε περάσει η τα περνάμε...η ακόμη ακόμη θα τα περάσουμε...Μην ανησυχεις...Αν εχεις στο μυαλό σου θετικες σκέψεις δεν θα βρουν τοπο οι αρνητικές να μπουν και να χωρεσουν...Ολα θελουν χρόνο...Δωστον

πως φαίνεται η δουλειά που κάνεις!!!!!!

Μπραβο σου και ....καλη πορεία!!!!!:-D:grin::-D:grin:

Βασικά ειτε πας σε ψυχολόγο ειτε όχι...χρειάζεται μόνος σου να βοηθήσεις τον εαυτό σου.Υπομονή,πολυ χρόνο και θετική σκέψη.Ή θα παλέψεις και θα το νικήσεις ή θα αφεθείς και θα σε νικήσει.Δεν πρόκειται να το αφήσω να με νικήσει!!!

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να επισημάνω ότι τα φάρμακα τα δίνουν μόνο όσοι είναι ψυχίατροι. Οι ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, ψυχαναλυτές δε δίνουν φάρμακα. Μην τους φοβάστε αν αυτός είναι ο λόγος που τους φοβάστε.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Έχω συζητήσει με νευρολόγο τα ζητήματα κρίσεως πανικού και ιδεοψυχαναγκασμού και μου είπε για την σεροτονίνη που είναι μια ουσία που σε αυτά τα άτομα βρίσκεται σε μικρότερη ποσότητα στον εγκέφαλο και τα οδηγεί σε τέτοιες σκέψεις. Με μία εξάμηνη θεραπεία (ανάλογα τον βαθμό του προβλήματος) τα πράγματα καλυτερεύουν τόσο όσο ο φόβος είναι πια τόσο μακρινη ανάμνηση που στο τέλος μουτζώνεις τον εαυτό σου που έχασες τόσα χρόνια από την ζωή σου

mKndp2.png

Ναι αυτο ισχύει και μένα ο ψυχίατρος έτσι μου είπε αλλα και η ψυχολόγος.

Στην αρχή το έφερα βαρέως που έπαιρνα το σιροπακι μου για να συνέλθω. Με τον καιρό το εχω απομυθοποιήσει. Οχι βέβαια ότι θέλω να το παιρνω μια ζωή αλλα τι να κανουμε συμβαινουν αυτα. Η ψυχοθεραπεια είναι βέβαια μια μόνιμη λύση που όμως θέλει το χρόνο της και τα χρήματα της αλλα μπροστα στην ηρεμία μου.......οταν όμως πρεπει να ανταπεξέλθεις σε παιδι και δουλειά αμέσως υπάρχει πρόβλημα. Εκει απευθυνθηκα σε ψυχίατρο και μου έκανε εντυπωση το ποσο νέος κόσμος περίμενε! τελικά δεν ήμουν η μόνη. Η πλακα ειναι οτι επειδη ειμαι σε επαρχεία ηρθα δυο φορες τετ α τετ με γνωστα μου σχεδον συνομηλικα άτομα. Κατεβάσαμε το κεφαλι και δε μιλήσε κανεις. Δυστυχως οι αγχωδεις διαταραχες και τα λοιπα ψυχικα προβλήματα που τις συνοδευοουν όλο και αυξάνονται γιατι ο τροπος ζωης μας εχει γίνει λίγο ενα συνεχες τρέξιμο. Δεν ειναι τυχαιο που ενω κανενας δεν παραδεχεται ότι παίρνει αντικαταθλιπτικα, αυτα τα φάρματα ειναι απο τα πρώτα σε πωλήσεις. Αλήθεια ποιος τα αγοράζει τότε;

Εγω πλέον αρχιζω να επανερχομαι σιγα σιγά. Ουφ!

Σωστά.Η σεροτονίνη ειναι μια ουσία η οποία βοηθάει τον οργανισμο να ηρεμήσει.Στα ατομα τα οποία ταλαιπωρουνται με κρισεις πανικου,διαταραχη αγχους,καταθλιψη κλπ η ουσία αυτή βρίσκεται σε μικρότερο ποσοστο στον εγκεφαλο.Ρόλος των αντικαταθλιπτικών είναι να αυξάνουν τη συγκεντρωση σεροτονινης γιάυτο και πλεον η πιο αποτελεσματική θεραπεια γίνεται με αντικαταθλιπτικα και οχι με ηρεμηστικα.

Αυτά απ'όσο εχω διαβασει.

είμαι κατά των ψυχοφαρμάκων όταν δεν εχει προηγηθεί μια προσπάθεια σε ψυχολόγο. Δεν μιλάμε για τις περιπτωσεις που το ατομο είναι δυσλειτουργικο στην καθημερινοτητα του όπως εκεινη η φιλη μου απο την ομαδα. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ. Ομως νομίζω οτι για να ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ δεν πρεπει να μεινει εκει μονο

Πως να το πω : μου φαίνεται ευκολο με την κακη εννοια, δλδ δεν καθομαι να ζοριστώ να βρω τι μου φταιει, πέρνω το χαπακι μου και λύνω το προβλημα μου!!!! Μακάρι να λυνοταν τα προβλήματα με ενα χαπακι αλλα δυστυχώς.....

Χρειάζεται προσπάθεια! και δυστυχώς οι κρίσεις πανικού δεν είναι κατι που μπορούμε να το διαχειριστούμε ευκολα μονοι μας!!!!

Και επειδή εχω δει ανθρώπους οπως ανεφερα να αλλαζει η ζωή τους γι αυτο το προτεινα.

Φυσικά και είναι δυσκολή η αποφαση να πας σε ψυχολόγο, απο την αποψη οτι η Ελληνική κοινωνία βάζει ταμπέλες. Αποδειξη για εμενα είναι οτι οταν πω στην ψυχολόγο μου αν και εγω δεν εχω προβλημα, για να μπει ο επόμενος περνάει σε αλλο χώρο ωστε να μην συναντηθούμε, δλδ δεν είναι οπως στα ιατρεία που περιμένεις την σειρά σου και ολοι σε βλέπουν και τους βλέπεις.

Κανονικά περνουν γύρω στα 40-50 ευρώ (δεν μιλάμε για τις φιρμες της τηλεόρασης αυτοι φτανουν και στα 170 ευρω την συνεδρία)

Η οικογενεια μου εχει σοβαρο οικονομικό προβλημα (εχασε ο συζυγος την 2η δουλεια του εγω δεν εργάζομαι και είναι δυσκολα τα πραγματα)

Το συζήτησα με την κοπέλα, της εξεθεσα την κατασταση και την μεγαλη μου επιθυμία να συνεχίσω και μου έκανε μια τιμή συμβολική και αυτο επειδη επεμενα, αλλιώς μου είπε να μην πληρώνω τπτ.

Είναι ανθρωποι με ευαισθησίες και πιστευω οταν βλέπουν οτι υπάρχει προβλημα δεν εχουν στο νου τους τα λεφτά

και γω κατα ήμουνα μεχρι που ειδα τα δυσκολα! καποιος που εχει θυροειδη μπορει να συνεχισει τη ζωη του και να τραβαει ζορια αλλα παει στο γιατρο παιρνει τα φαρμακακια του και στρωνει και κανεις δεν τον συζηταει γι΄αυτο!

εμενα αυτο μου τη σπαει οτι υπαρχει μια προκαταληψη που κανει το ατομο που υποφερει απο αγχος να αισθανεται abnornal! Γιατι η σεροτονινη μια ακομη ορμονη δεν ειναι? φυσικα θα προσπαθησω και με ψυχολογο και θα το ξεπερασω! γιουχου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...