Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν τρώμε το μοσχαράκι μας.Και τώρα;;;;;

emanouela

Recommended Posts

Τι πατσά; Πατσά σαν να λέμε ξενύχτηδες; :lol::lol::lol::lol: Άπαιχτο, το μπεμπέ σου!! Παστουρμά μόνο μην τ'αφήσει να φάει :-P:wink:

xaxaxaaaxaxa πατσα πατσα ναι!φτιαγμενος απο τα χερακια της γιαγιας με λιγο μαστιχα χιου μεσα και πολυ πολυ καθαρισμα τελειος κοριτσια!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxaaaxaxa πατσα πατσα ναι!φτιαγμενος απο τα χερακια της γιαγιας με λιγο μαστιχα χιου μεσα και πολυ πολυ καθαρισμα τελειος κοριτσια!

Πατσάς με μαστίχα Χίου????:shock::shock::shock::shock::shock:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Πατσάς με μαστίχα Χίου????:shock::shock::shock::shock::shock:

ναι!α θα σας βαλω κουλουριτσα δεν ξερετε οτι περνει την μυρωδια?οχι κανονικη μαστιχα εμποριου ακατεργαστη μπαινει οκ?

ναι!α θα σας βαλω κουλουριτσα δεν ξερετε οτι περνει την μυρωδια?οχι κανονικη μαστιχα εμποριου ακατεργαστη μπαινει οκ?

Ναι βρε koufetaki, αλλά παίρνει τη μυρωδιά του κρέατος και τρώς πατσά με άρωμα μαστίχας Χίου? Είναι σαν να τρώω τσουρέκι με άρωμα μοσχαροκεφαλής...:lol::lol::lol::lol::lol:

Sorry, δεν μπορώ καν να το φανταστώ!:roll:

Ναι βρε koufetaki, αλλά παίρνει τη μυρωδιά του κρέατος και τρώς πατσά με άρωμα μαστίχας Χίου? Είναι σαν να τρώω τσουρέκι με άρωμα μοσχαροκεφαλής...:lol::lol::lol::lol::lol:

Sorry, δεν μπορώ καν να το φανταστώ!:roll:

χαχαχαχαχααααχαχα!καλοοο!οχι δεν εχει καθολου μυρωδια της μαστιχας ουτε τοσο του πατσα!μαλλον πρεπει να το δοκιμασεις για να καταλαβεις!μετα τα χριστουγεννα θα κανω γυρω στα 10κιλα για να χορτασουν τα αδερφια μου και ο αντρας μου βλεπεις καμια νυφουλα μας δεν τον μαγειρευει εγω εχω την μανουλα μου οποτε πλακωνομαστε και φτιαχνουμε παντα τετοιες εποχες!!!ελα να σε φιλεψω βρε!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχααααχαχα!καλοοο!οχι δεν εχει καθολου μυρωδια της μαστιχας ουτε τοσο του πατσα!μαλλον πρεπει να το δοκιμασεις για να καταλαβεις!μετα τα χριστουγεννα θα κανω γυρω στα 10κιλα για να χορτασουν τα αδερφια μου και ο αντρας μου βλεπεις καμια νυφουλα μας δεν τον μαγειρευει εγω εχω την μανουλα μου οποτε πλακωνομαστε και φτιαχνουμε παντα τετοιες εποχες!!!ελα να σε φιλεψω βρε!

Χμμ...όντως, μάλλον πρέπει να το δοκιμάσω για να το καταλάβω.

Ε, κράτα μια μεριδούλα στην άκρη...που ξέρεις....μπορεί και να δεχθώ την προσφορά σου!:mrgreen::D:D

Χμμ...όντως, μάλλον πρέπει να το δοκιμάσω για να το καταλάβω.

Ε, κράτα μια μεριδούλα στην άκρη...που ξέρεις....μπορεί και να δεχθώ την προσφορά σου!:mrgreen::D:D

οκ!εγω θα κρυψω μια μεριδα αλλα να ξερεις γινετε μαχη εδωωω!τα πιατα πανε και ερχονται και τους εχεις και τους τρεις τρωνε και ακους αχ!πω!πω!γλουπ!τσριουφφ!αυτο ειναι!ελα κι αλλο ενα πιατο!παιδικες μεριδες μας βαζετε!!!και μετα καθονται στον καναπε και ειναι αγαλματα με το ενα χερι στην κοιλια!!!!το γελιο σου λεω!!!!!!!φετος θα τους τραβηξω με την καμερα αλλα να μην με παρουνε χαμπαρι και θα τους ανεβασω στο tube δεν μου την γλυτωνουν

οκ!εγω θα κρυψω μια μεριδα αλλα να ξερεις γινετε μαχη εδωωω!τα πιατα πανε και ερχονται και τους εχεις και τους τρεις τρωνε και ακους αχ!πω!πω!γλουπ!τσριουφφ!αυτο ειναι!ελα κι αλλο ενα πιατο!παιδικες μεριδες μας βαζετε!!!και μετα καθονται στον καναπε και ειναι αγαλματα με το ενα χερι στην κοιλια!!!!το γελιο σου λεω!!!!!!!φετος θα τους τραβηξω με την καμερα αλλα να μην με παρουνε χαμπαρι και θα τους ανεβασω στο tube δεν μου την γλυτωνουν

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλό σκηνικό!!! χαχαχαχα!!!!!! μου θυμίζει τον άντρα μου, που τρώει, τρώει, τρώει και στο τέλος κάθεται στον καναπέ και λέει: "Αυτό που κάνουμε είναι ανθυγιεινό!" :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλό σκηνικό!!! χαχαχαχα!!!!!! μου θυμίζει τον άντρα μου, που τρώει, τρώει, τρώει και στο τέλος κάθεται στον καναπέ και λέει: "Αυτό που κάνουμε είναι ανθυγιεινό!" :lol::lol::lol:

χαχααχααχαχαχααχαχα:D:Dτελικα ολοι οι αντρες το ιδιο καλουπι εχουνε χαχαχαχααχαχα

Γελάω τόσο πολύ. Μου θυμίζετε την ατάκα "Αυτή την τελευταία τυρόπιτα δεν έπρεπε να τη φάω". :lol: Μετά απ'αυτή τη συζήτηση πολύ φοβάμαι ότι δε θα μπορέσω να ξαναφάω τσίχλα μαστίχας. θα τη βάζω στο στόμα μου και θα έχω την αίσθηση ότι θα κάνω τσιχλόφουσκα με μπούτι από μοσχάρι :? Όπως τα αμελέτητα. Τα έτρωγα σαν τρελή μέχρι που μου είπανε τι είναι. Δεν τα ξανάβαλα στο στόμα μου :-(

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΚΡΕΑΤΟΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ(ΜΟΣΧΑΡΙ, ΠΑΤΑΤΑ, ΚΑΡΟΤΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΙ).ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΟΙΦΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΝΑΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ?

Κατια προσθεσε αν θελεις πιπερια που δινει αρωμα και γευση.

Εχεις σκεφτει το θεμα της δυσανεξιας? Εγω δεν εχω φαει ποτε στη ζωη μου βραστο κρεας και ψαρι σε οποιαδηποτε μορφη, απο μωρο ομως. Ακομη και να τα μυρισω, μου ερχεται αναγουλα.

Ο παιδιατρος τι λεει?

προσθεσε αν θες κρεμμυδι ξερο η πρασο που γλυκαινει τη σουπα και τη νοστιμιζει, η αλλαξε το κομματι του μοσχαριου που παιρνεις μηπως δςν ειναι πολυ μαλακο.

uDuOp2.png

μεχρι να συνηθισει τη γευση αυξησε την πατατα και μειωσε το κρεας. καντα πουρε. ετσι εκανα στον γιο μου που δεν ετρωγε και ετσι ειπα και σε μια φιλη μου προσφατα που ουτε ο δικος της δεν ετρωγε!! επιασε και στις δυο περιπτωσεις.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Ούτε ο δικός μου την έτρωγε. Τώρα το τί κάνω είναι ότι πρόσθεσα λίγο σέλινο για άρωμα και μείωσα λιγάκι το κρεας γιατί είχα βάλει πάρα πολλή στην πρώτη δόση αφού μύριζε κοτοπουλίλα ! :? Και φυσικά πρέπει να είναι αλοιφή γιατί μετά του έρχετε αναγούλα !! Επίσης πρόσθεσε λίγο ελαιόλαδο και στο τέλος λίγες σταγόνες λεμονιού και το νοστιμίζει το φαγητό

Αλήθεια έχει κοπέλες που βάζουν κρεμμύδι και ντομάτα και σπανάκι που έχει σίδερο αλήθεια κάνει να βάλω και στο δικό μου παιδί που είναι 9 μηνών ??? :confused:

[/url]

Διαφημίσεις

το κρεμμυδι γλυκαινει πολυ το φαγητο και αν το ψαξεις στο νετ θα δεις πως ειναι κ πολυ καλο απο αποψη βιταμινων;).εμενα τη σκιζει τη μοσχαροσουπα με κρεμμυδι κ πρασο!!!!!

uDuOp2.png

το κρεμμυδι γλυκαινει πολυ το φαγητο και αν το ψαξεις στο νετ θα δεις πως ειναι κ πολυ καλο απο αποψη βιταμινων;).εμενα τη σκιζει τη μοσχαροσουπα με κρεμμυδι κ πρασο!!!!!

efitsa δεν προκαλεί αέρια το κρεμμύδι ??? Επίσης πόσο είναι το παιδάκι το δικό σου ? Εμένα σχεδόν 9 μηνών

[/url]

Είναι νωρίς ακόμα! Σιγά σιγά θα συνηθίσει και μετά θα το τρώει το πιατάκι της. Το μόνο σίγουρο είναι να το κάνεις αλοιφή, αλλιώς αποκλείεται να το φάει. Από κει και πέρα άρχισε να πάιζεις με τα λαχανικά, λίγο πιο πολύ το ένα τη μια φορά λίγο περισσότερο την άλλη, και σιγά σιγά θα αρχίσει να τρώει. Βάλε και λίγο λαδάκι και λίγο λεμονάκι

mKndp2.png

Θα ρωτήσω και εγώ τον παιδίατρο να δω τι θα μου πεί.

Αλήθεια όταν θα βάλουμε ντομάτα , κρεμμύδι, πράσο και πιπέρι για πόση ποσότητα το καθένα μιλάμε ??

[/url]

Καλημέρα μανούλες και χρόνια πολλά,

καταρχήν στην ηλικία των 7 1/2 μηνών σίγουρα πρέπει να το κάνεις αλοιφή το φαγητό γιατί είναι νέες γεύσεις για το μωρό και λιγότερο αλεσμένο το φαγητό μοιάζει σαν να τα ανατριχιάζει η υφή και δεν το πολυθέλουν.

Το μοσχαράκι να είναι άπαχο και αυτό να το αλέθεις τελείως μαζί με τα λαχανικά.

Εμένα προτιμούσε σε γεύση το κοτόπουλο απ' ότι το μοσχάρι και επειδή μου έκανε νερά, μου είπε ο παιδίατρος να βάζω μία κουταλιά της σούπας ντομάτα φρέσκια (εγώ βάζω από το γύρω γύρω της ντομάτας που το έχω ξεφλουδίσει πρώτα και όχι σπόρια γιατί παρατήρησα ότι επηρεάζει τη γεύση σαν να ξινίζει τη σούπα περισσότερο) και κρεμμυδάκι ξερό γιατί γλυκαίνει το φαγητό. Βάλτε του και ρύζάκι. Εγώ το έκανα αυτό και άρχισε να το τρώει. Δεν προκαλεί αέρια περισσότερα από αυτά που κάνει ήδη το μωρό σου, άλλωστε με τόσα λαχανικά και φρούτα, τη μυρωδιά στα κακά τους δεν την γλιτώνουμε!!!

Τώρα για το σπανάκι που είδα να αναφέρεται, ο δικός μου παιδίατρος μου το απαγόρεψε μέχρι το 1 έτος γιατί περιέχει ένα συστατικό( δεν το θυμ΄άμαι τώρα) που δεν είναι καλό τα μωρά να το προσλαμβάνουν από τώρα). Αλλοι παιδίατροι το δίνουν, δεν ξέρω εγώ είπα ότι για να το λέει κάτι θα ξέρει, θα του δώσω μετά το έτος.

Δοκίμασε αν θες κι αυτό!!!!!! και επίσης πολλές φορές επιστρατεύω και τον κλόουν που κρύβω μέσα μου για να τον κάνω να φάει. Παιχνιδάκια, γκριμάτσες κτλ, τι να κάνΩΩΩΩΩ η μάνα!!!1

Δοκίμασε αν θες κι αυτό!!!!!! και επίσης πολλές φορές επιστρατεύω και τον κλόουν που κρύβω μέσα μου για να τον κάνω να φάει. Παιχνιδάκια, γκριμάτσες κτλ, τι να κάνΩΩΩΩΩ η μάνα!!!1

Βοηθάει και απίστευτα να σε δουν να τρως κάτι εσύ πρώτα και μετά να το δίνεις σ' αυτά. Είναι το ένστικτό τους να εμπιστεύονται κάτι που το τρώει πρώτα η μαμά τους. Οπότε μπορείς με ένα δεύτερο κουταλάκι να κάνεις ότι τρως και εσύ από την ίδια κρεμούλα για να το δελεάζεις.;)

.....δε νομίζω τάκη....

εχει δικιο η νατασσα για τα αερια:lol:.ο μιχαηλ ειναι 7.5 μηνων κ του βαζω πρασο κ κρεμμυδι περιπου 20 μερες.τωρα για την ποσοτητα...εγω φταχνω ολη την ποσοτητα εκτος απ το λαδι κ τη ντοματα κ τα μοιραζω σε μπολ κ μετα καταψυξη οποτε βαζω ενα μεγαλο κρεμμυδυ κ δυο πρασα:)

uDuOp2.png

εχει δικιο η νατασσα για τα αερια:lol:.ο μιχαηλ ειναι 7.5 μηνων κ του βαζω πρασο κ κρεμμυδι περιπου 20 μερες.τωρα για την ποσοτητα...εγω φταχνω ολη την ποσοτητα εκτος απ το λαδι κ τη ντοματα κ τα μοιραζω σε μπολ κ μετα καταψυξη οποτε βαζω ενα μεγαλο κρεμμυδυ κ δυο πρασα:)

efitsa και εγώ έτσι κάνω τα χωρίζω σε μπολάκια και τα παγώνω οπόταν λέω να δοκιμάσω και εγώ με το κρεμμύδι και το πράσο. Ελπίζω να του αρέσει !

[/url]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...