Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πλυντήριο πιάτων ??? (πλύσιμο μπιμπερό-θηλών)

mami

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εγώ που διαβασα και οδηγιες χρησης λένε να μην τις βαζεις καλυτερα γιατι χαλανε πιο ευκολα......

o μικρός μου είναι 3 ετών και το βραδυνο του γάλα το πίνει στο μπιμπερο, επίσης έχει κόλλημα με τη συγκεκριμενη θηλη και το συγκεκριμένο μπιμπερο :shock: ( αβυσσος το μυαλουδακι των μικρων..), τα εχω εδω και εναμισι χρόνο και δεν εχουν παθει τιποτα.Η θηλη ειναι καουτσουκ της nuk.

rQGhp3.png

Κι εγώ γι' αυτό θέλω να τις πλένω στο πλυντήριο πιάτων.

Είναι ένα είδος αποστείρωσης μου φαίνεται.

Άσε που όπως βγαίνουν οι θηλές στεγνές, τις βάζεις αμέσως στο ντουλάπι και δεν εκτίθενται πάνω στον πάγκο μέχρι να στεγνώσουν !!!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

εγώ που διαβασα και οδηγιες χρησης λένε να μην τις βαζεις καλυτερα γιατι χαλανε πιο ευκολα......

o μικρός μου είναι 3 ετών και το βραδυνο του γάλα το πίνει στο μπιμπερο, επίσης έχει κόλλημα με τη συγκεκριμενη θηλη και το συγκεκριμένο μπιμπερο :shock: ( αβυσσος το μυαλουδακι των μικρων..), τα εχω εδω και εναμισι χρόνο και δεν εχουν παθει τιποτα.Η θηλη ειναι καουτσουκ της nuk.

Kι εγώ καουτσούκ της NUK χρησιμοποιώ.

Και βάζεις όλο αυτό το διάστημα τις θηλές στο πλυντήριο πιάτων και δεν έπαθαν τίποτα?

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Kι εγώ καουτσούκ της NUK χρησιμοποιώ.

Και βάζεις όλο αυτό το διάστημα τις θηλές στο πλυντήριο πιάτων και δεν έπαθαν τίποτα?

Nαι γιατι έχει κόλλημα και δεν θέλει καινούριες.

rQGhp3.png

Καλό θα ήταν να αποφεύγετε το πλυντήριο πιάτων για τα πράγματα των παιδιών, μιας και καμιά φορά μένουν πάνω υπολοίματα του απορυπαντικού, τα οποία φυσικά δεν φαίνονται. Όταν το χρησιμοποιείτε, καλό είναι να ξεπλένετε μετά τα αντικείμενα των παιδιών. Όσο για την αποστείρωση, τα πλυντήρια αν δεν κάνω λάθος πλένουν στους 70 το πολύ και η αποστείρωση γίνεται σε μεγαλύτερους βαθμούς.

kr3fp2.png

Καλό θα ήταν να αποφεύγετε το πλυντήριο πιάτων για τα πράγματα των παιδιών, μιας και καμιά φορά μένουν πάνω υπολοίματα του απορυπαντικού, τα οποία φυσικά δεν φαίνονται. Όταν το χρησιμοποιείτε, καλό είναι να ξεπλένετε μετά τα αντικείμενα των παιδιών. Όσο για την αποστείρωση, τα πλυντήρια αν δεν κάνω λάθος πλένουν στους 70 το πολύ και η αποστείρωση γίνεται σε μεγαλύτερους βαθμούς.

Να συμπληρώσω ότι οι θηλές (καουτσούκ και σιλικόνης) θα πρέπει να αλλάζονται κάθε μήνα. Διαβάστε τις οδηγίες που γράφουν επάνω στο κουτί τους οι θηλές.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Να συμπληρώσω ότι οι θηλές (καουτσούκ και σιλικόνης) θα πρέπει να αλλάζονται κάθε μήνα. Διαβάστε τις οδηγίες που γράφουν επάνω στο κουτί τους οι θηλές.

σ'αυτό έχεις δίκιο και το τηρούσα ευλαβικά όσο ήταν μωρό.Τώρα πλέον δεν..ασε που δεν εχουν φθορά ( που να φαινεται τουλαχιστον ).Μόνο σκέτο φρεσκο γάλα πίνει και μόνο το βράδυ.

rQGhp3.png

και εγω στο πλυντηριο τις πλενω απλα ειχα διαπιστωσει οτι αν χρησιμοποιησα μεγαλη θερμοκρασια οι θηλες κοβονταν γιατι μαλακωναν πολυ .Ομως χρησιμοποιω το πλυντηριο γιατι σιγουρα πλενει τα μπιμπερο πολυ καλυτερα απο τη βουρτσα και οταν το θέλω να το χρησιμοποηισω το ξεπλενω με λιγο νερο (για τυχον υπολειμματα)

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ στο πλυντήριο τα πλένω...αλλά τους ρίχνω ένα ξεβγαλματάκι με νερό πριν τα χρησιμοποιήσω...συνήθως.

Χρησιμοποιούμε το ειδικό στόμιο για εκπαιδευτικό ποτηράκι της Nuk που είναι από σιλικόνη και όχι θηλές αλλά δεν νομίζω ότι έχει διαφορά

KbCJp2.pngEYukp3.png

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Άσε που τα απορρυπαντικά αυτά είναι και πολύ ισχυρά... Προσωπικά ακόμα και τώρα τα πλένω όλα με proderm απορρυπαντικό και μετά πολύ καλό ξέπλυμα....

Και εμεις απο την στιγμη που σταματησαμε την αποστειρωση,αρχισαμε να τα πλενουμε ολα στο πλυντηριο των πιατων για μια επι μερους "αποστειρωση".

Για καλο και για κακο ομως ριχνω και ενα νερακι βγαζοντας τα απο το πλυντηριο.

FWusp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...