Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εγώ τώρα βλέπω στον πρωινό καφέ τι έδειξε χτες το βράδυ, την ώρα που κοιμόμουν!!! και κοντεύω να κάνω εμετό!!! :evil:

Πόσο καλέ να υπερβάλει; αφού αυτά ξέρω και από άλλους που εργάζονται σε τέτοια μέρη και δυστυχώς ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! :evil:

Διαφημίσεις

Και εμένα να μου γράψετε ποιες μάρκες ήταν γιατί δεν την είδα όλη την εκπομπή αλλά τα αποσπάσματα του "πρωινού καφέ" και δεν κατάλαβα ποιες ήταν!!! pleaseeee!!! :P

Διαφημίσεις

Εδειξε σε εργοστάσιο παρασκευής κορν φλέικς και άλλων δημητριακών που ενώ έρχονται όλα αυτά σε μεγάλα σακιά από το εξωτερικό τα συσκευάζουν εδώ σε μικρότερες σακουλες και τα βάζουν στα γνωστά μας κουτιά των δημητριακών. Έκεί στην αλλαγή δεν τηρούνται οι απαραίτητη κανόνες υγιηνής και έτσι μένουν τα σακιά ανοιχτά και εκτεθειμένα στις κατσαρίδες τα ποντίκια και την σκόνη του βρώμικου εργοστασίου εδώ!!! :evil:

Έδειξε και ένα εργαστήριο παρασκευής σοκολάτας και τα σοκολατάκια σε στύλ ελιές που είναι που ενώ τους τα επιστρέφουν τα καταστήματα αυτοί αφού κάνουν ένα οπτικο διαχωρισμό τα ξαναβάζουν σε σακουλάκια τα ξαναζυγίζουν και φυσικά τα ξαναπουλάνε!!! :evil:

Στο εργοστάσιο με τα μπισκότα αηδίασα και ... άλλαξα κανάλι!!! :evil:

Εδειξε σε εργοστάσιο παρασκευής κορν φλέικς και άλλων δημητριακών που ενώ έρχονται όλα αυτά σε μεγάλα σακιά από το εξωτερικό τα συσκευάζουν εδώ σε μικρότερες σακουλες και τα βάζουν στα γνωστά μας κουτιά των δημητριακών. Έκεί στην αλλαγή δεν τηρούνται οι απαραίτητη κανόνες υγιηνής και έτσι μένουν τα σακιά ανοιχτά και εκτεθειμένα στις κατσαρίδες τα ποντίκια και την σκόνη του βρώμικου εργοστασίου εδώ!!! :evil:

Έδειξε και ένα εργαστήριο παρασκευής σοκολάτας και τα σοκολατάκια σε στύλ ελιές που είναι που ενώ τους τα επιστρέφουν τα καταστήματα αυτοί αφού κάνουν ένα οπτικο διαχωρισμό τα ξαναβάζουν σε σακουλάκια τα ξαναζυγίζουν και φυσικά τα ξαναπουλάνε!!! :evil:

Στο εργοστάσιο με τα μπισκότα αηδίασα και ... άλλαξα κανάλι!!! :evil:

Σ'ευχαριστώ Angela μου.Δηλαδή δεν είπε τίποτα για βρεφικές τροφές? :?:

Τελικά καλά έλεγα οτί έβαλε το μωρό για να τραβήξει την προσοχή....

Όχι κορίτσια δεν είπε τίποτα για βρεφικές ή παιδικές τροφές, αλλά για μπισκότα, σοκολάτες (που αρέσουν στα παιδιά!), τα δημητριακά και κάτι εργοστάσια με έτοιμες σαλάτες και μαγιανέζες.... Τσάμπα το ξενύχτι δηλαδή... :? Οι Θεσαλονικιές της παρέας μπορούν να μας πούν για τα μπισκότα. Εγώ κατάλαβα μόνο το ένα εργοστάσιο με σαλάτες (αυτό στην Μεταμόρφωση) και ήταν το "έδεσμα"...

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Διαφημίσεις

Γιατι δεν γραφετε εδω τις εταιρειες?

Αφου σε αλλα θεματα εχουμε αναφερθει επωνυμα σε προιοντα...

Στις καταγγελιες ειμαστε.

KEuPp2.png

Δυο κοριτσια φωτιζουν την ζωη μου. Η Ελενη και η Αναστασια .

Καλά λέει ο Χρήστος. Ούτως ή άλλως όλοι θέλουμε να μάθουμε... Για τα δημητριακά πάντως είπε οτί είναι "λευκής ετικέτας" δηλαδή αυτά που κυκλοφορούν με τη φίρμα του σούπερ μάρκετ που τα πουλάει...

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Οι σοκολατες παντως ηταν αυτες που βγαζουν τα Πασχαλινα και Χριστουγεννιατικα τα Αστιρ, αν το λεω καλα, αν οχι θα το ψαξω παλι να σας πω...

Σοβαρά μιλάς?Αυτές είναι που έλεγαν όλοι ότι είναι οι καλύτερες και με μεγάλη "ιστορία" στη σοκολάτα?Χαχαχαχα! :roll:

Πως κανετε ετσι? Και στη ΦΑΓΕ βρηκαν σε παιδικα επιδορπια,κομματια απο γυαλι και συνεχιζετε να καταβροχθιζετε τα ΤΟΤΑL και τις ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΕΣ.... :lol:

Eπειτα απο πιεσεις που δεχτηκα απο την δχση,αφησα ελευθερη την αγελαδιτσα μουυυ να βοσκει στα λιβαδια.Οποιος χασαπης ενδιαφερθει ας επικοινωνησει πριβε μαζι μου για να κανονισουμε τα δεοντα!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...