Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Πουρνό πουρνό με την αυγούλα κι ενώ ετοιμαζόμουνα για να φύγω για την δουλειά , βλέπω μια "διαφήμιση" στην tv που έδειχνε μωράκια να κρατάνε κουταλάκια και να τρώνε και να έχουν πασαλείψιε τις ποδίτσες τους, τα μουτράκια του και γενικά όλο τους το πρόσωπο.

Λέω κι εγώ θα δείξει κα'να απορρυπαντικό. Κι εκεί που περίμενα να δω π.χ το Ariel βλέπω να γράφει κάτω κάτω: " Είναι καθαρά αυτά που τρώνε?"

Για περισσότερα την Τετάρτη στις Αποδείξεις με τον Ευαγγελάτο κορίτσια και αγόρια. Προβλέπω να παθαίνω το ένα εγκεφαλικό μετά το άλλο, ήδη το πρώτο το έπαθα με το που είδα το τρεϊλερ της εκπομπής.

Δέχομαι στοιχήματα για το πόσες από μας θα γλιτώσουν την συμφόρηση την Τετάρτη το βράδυ ( εδώ ο καλός ο μπούκερ, περάστε περάστε......)

Διαφημίσεις

zana ψυχραιμία. Κι ο Ευαγγελάτος τη δουλίτσα του κάνει. Ψυχραιμία. Ας μην αφήσουμε να γίνει η εκπομπή του εν λόγω κυρίου (που διόλου δεν εκτιμώ αυτόν και την αλεπού-σύζυγό του) ένα άλλο είδος έμμεσης τρομοκρατίας.

Τον Ευαγγελατο περιμεναμε ???????? Δεν ξερουμε τι γινεται ?

χαχα

ενταξει μας τρομαζει λιγο ετσι οπως τα παρουσιαζει, αλλα οπως λεει και μια φιλη μου που ειναι στην ομαδα του... Να μην βγαλουμε κι εμεις το ψωμακι μας ?

Διαφημίσεις

Κοριτσια απλα μην δειτε την εκπομπη? αληθεια εκεινος τι ταιζει τα παιδια του? αναθεμα και ξερει τι τους δινουν οι ντανταδες!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Δεν τον βλέπω τον εν λογο κυριο γιατι μου σπαει τα νευρα...

Οχι καλε μου ειναι βρωμικα αυτα που τρωμε αλλα γουσταρουμε.. αι από κει πια.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ωραία ξεκίνησε η εβδομάδα μας βλέπω!!! Λοιπόν... ο Ευαγγελάτος και ο κάθε Ευαγγελάτος τη δουλειά του κάνει. Δε νομίζω να πιστεύει κανένας οτί είναι ο ιππότης που μοναδική αποστολή έχει να σώσει τον κόσμο απο τους κακούς και άπληστους. Σαφώς και τα όσα λέει έχουν μια μεγάλη δόση υπερβολής για λόγους εντυπωσιασμού. Αν δε σου τραβήξει το ενδιαφέρον, δε θα δείς την εκπομπή, δε θα κάνει νούμερα και αργά ή γρήγορα θα τον κόψουν....Και τί ταβάει καλύτερα την προσοχή απο το αθώο μουτράκι ενός μωρού με μια απλή ερώτηση (που θα έκανε κάθε μάνα τρελή);;;;;

Απο εκεί και πέρα όμως αυτό δε σημαίνει οτι λέει ψέματα σε όλα. Πολλά απο αυτά που έχει βγάλει κάναν τον κόσμο να ψάχνει λίγο παραπάνω πριν αγοράσει κάτι (όλοι θυμόμαστε τα στρώματα) και έτσι ακριβώς νομίζω οτι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Σαν καμπανάκι προειδοποιήσης για να μην καταπίνουμε αμάσητο οτιδήποτε μας "σερβίρουν" οι εταιρείες. Μια πολύ μεγάλη εταιρεία δε νομίζω οτί θα έπαιζε το όνομα και τη φήμη της εύκολα, αλλά άπληστοι επιχειρηματίες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Απο κει και πέρα όλα είναι θέμα προσωπικής μας επιλογής.

Την εκπομπή θα τη δουμε σαφώς και εδώ είμαστε να την περάσουμε κόσκινο την Πέμπτη!!! :wink:

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Δεν συμφωνω περι κοψιματος της εκπομπης. Μπορει να υπερβαλει... μπορει να τρομοκρατει... αλλα ενημερωνει κιολας!

Το να αποδεκτουμε οτι ζουμε σε ενα κοσμο που ολα ειναι λαθος και να συνεχισουμε να ζουμε ετσι...στην ισοπεδωση ολα...ΟΧΙ.

Εστω και με ενστανσεις ως προς τις εκπομπες του θεωρω οτι καλο γινεται παρα κακο. Και μεις ενημερωνομαστε τι να προσεχουμε αλλα επιτελους βγαινει απο καπου στην φορα το ποσο (μην το πω καλυτερα) ειμαστε.

Καταντησε στην Ελλαδιτσα οτι πιανεις να λερωνεσαι. Δεν λειτουργει τιποτα σωστα και ολοι κοιτανε την παρτη τους και την κονομα.

Δεν μπορει να κατασκευαζει ψεμματα ρε παιδια η εκπομπη του. Ασε που πολλα απο αυτα ειναι γνωστα. Οπως το βορικο οξυ στις γαριδες και στα κοκκινα ψαρια εγω το ηξερα λογω του χομπυ μου (ψαρεμα). Για τους γιατρους δεν τα ξερατε?

Μια μια αν πιασουμε τις εκπομπες θα δειτε οτι αποκαλυπτονται αληθειες. Καλυτερα λοιπον να τρομοκρατουμαστε και να προσπαθησουμε να αλλαξουμε την καθημερινοτητα παρα να εφησυχαζουμε και να τραβαμε το λουκι μας παιζοντας το παιχνιδι τους. :wink:

KEuPp2.png

Δυο κοριτσια φωτιζουν την ζωη μου. Η Ελενη και η Αναστασια .

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που έγραψε ο ΧΡΗΣΤΟΣ.

Μόνο αν "ξυπνήσουμε" και αρχίσουμε να αντιδράμε ώστε να μην νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο, τότε και μόνο τότε θα μπορέσουμε να καταφέρουμε να αλλάξει κάτι στην κακομοίρα την μπακαουκία. Γιατί αν περιμένουμε από τις κυβερνήσεις να τα αλλάξουν και να τα διορθώσουν τότε ζήσε Μάη μου.....

Μόνο οι μαζικές κινητοποιήσεις έχουν αποτέλεσμα.

Φιλικά

Γιάννης

Μα κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι!!!! Εξάλλου δεν είπα οτι λέει ψέματα, απλά οτί φουσκώνει την αλήθεια!!! Όλοι όσοι ασχολούνται έστω και λίγο (σαν χομπυ) με τα θέματα που καταπιάνεται κάθε φορά, αναγνωρίζουν τακτικές και πρόσωπα που τα κάνουν... Υπέρ του είμαι και δεν θα ήθελα να κοπεί η εκπομπή του γιατί τότε όλοι θα κουκουλώναν τα κακώς κείμενα για να μην διαταραχτούν τα συμφέροντά τους. Και όπως είπε και ο Γιάννης, αν περιμένουμε απο τις κυβερνήσεις θα περιμένουμε πολύ. Και για να φτιάξεις το δικό σου αύριο δεν πρέπει να περιμένεις. Πρέπει να το φτιάξεις σήμερα....

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ευαγγελάτο,αλλά συμφωνώ με τα κορίτσια...Τί ταίζει τα παιδιά του?Τί τρώει αυτός και η γυναικούλα του?Όλο αυτό το "πάστωμα" που της κάνουν για να τη μεταμορφώσουν κάθε μεσημέρι δεν έχει βλαβερές συνέπειες για το δέρμα της?χαχαχα! :P:P:P Aς ψάξει αυτό και ας μας αφήσει ήσυχους να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας όπως εμείς ξέρουμε.Αμάν πιά! :evil::x

Aντε ρε....τον χλεχλέμπουρα....λες και τον εγλυψε (η) αγελαδα (μου)! :evil:

Βλεπω κι εσας,σαν προβατα: "Θα την δω την εκπομπη"

Και γιατι να την δειτε,παρακαλω? Καλυτερα να δεις κατι αλλο...Βαλε ενα dvd και δες την αγκαλια με τον αντρα σου και το παιδι σου....ειναι αναγκη να δεις τον τζιτζιφιόγκο? Το ενα ξινο,το αλλο αλμυρο και ολα τα βγαζει σκαρτα....να παει να γινει αγροτης!!! :evil: Και μαζι του να παρει την ασχημη και τρισαθλια copy-συζυγο του,δειγμα προς αποφυγην για ολες τις κυριες εδω μεσα. (Εγω εχω απαγορευσει τετοιου ειδους εκπομπες στο σπιτι μου)....

Δικη τους ιδεα ηταν να βαψουν τον ΑΝΤ-1 στα ροζ??? :lol::lol::lol:

Eπειτα απο πιεσεις που δεχτηκα απο την δχση,αφησα ελευθερη την αγελαδιτσα μουυυ να βοσκει στα λιβαδια.Οποιος χασαπης ενδιαφερθει ας επικοινωνησει πριβε μαζι μου για να κανονισουμε τα δεοντα!

Διαφημίσεις

Απ'ότι καταλαβαίνω δηλαδή αυτή την εβδομάδα το χαζοκούτι έχει αφιέρωμα στους γονείς (υπάρχοντες και μελλοντικούς)!!!!! :lol::lol::lol:

αυτη η εκπομπη δειχνει ακριβως την Ελλαδα σε ολους τους τομεις!!!

εχουμε γινει ρεζιλι παγκοσμιως,λες οτι εισαι απο Ελλαδα και σε κοιταζουν με μισο ματι!!

την ωρα τους να αλλαξουν και θα φτασει η θεαματικοτητα τους στο 90%.το υπολοιπο 10% ειστε εσεις που δεν θελετε να ανοιξετε τα ματια σας να δειτε την αληθεια...να σας πειθουν με το παραμικρο για το τι τρωτε τι βαζετε στο σωμα σας...

δεν εχω αποψη για τον παρουσιαστη,ουτε για τη συζυγο του και δε μ'ενδιαφερει...μ'ενδιαφερουν τα στοιχεια"βιντεακια" που προβαλλει και ΜΟΝΟ αυτα.ουτε οι αποψεις που θα εκφερουν οι καλεσμενοι του.ποσως...

ειναι πολυ ωραιο να τους πιανεις στα πρασα!!

δε θα ξεχασω την εκπομπη με την διασημη διαιτολογο Μ.Βουτσινα!!!ΡΟΜΠΑ με ολη την σημασια της λεξεως.........

για μας τους επαρχιωτες,ειναι ευκολο να τρεφομαστε υγειινα!!ξερουμε το καθε τι!!βλεπεις την ωρα που αρμεγουν την αγελαδιτσα!!βλεπεις την κοτουλα να βγαζει το αυγουλακι,προηγουμενως της εχεις δωσει σταρι κτλ

τουλαχιστον ετσι μεγαλωσα εγω

για ολα πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι...δυστυχως...

ειδατε τι εγινε με τα οικολογικα???μουφαααααααααα,τζαμπα τα λεφτακια του κοσμακη,που φανταζομαι με τι χαρα ετρωγαν τις ντοματουλες και μονο στην ιδεα οτι ειναι χωρις λιπασματα κτλ.

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

το κακό με αυτές τις εκπομπές είναι το ότι σοκάρουν τόσο πολύ

που ο άλλος λέει,

α - τόσο χάλια είναι άρα και το να κάνω κάτι δεν ωφελεί σε τίποτα.....

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

το κακό με αυτές τις εκπομπές είναι το ότι σοκάρουν τόσο πολύ

που ο άλλος λέει,

α - τόσο χάλια είναι άρα και το να κάνω κάτι δεν ωφελεί σε τίποτα.....

Συμφωνώ απόλυτα Μαρία.

173740djf45ddnk0.jpg

Αυτό ακριβώς!!Αυτοί πάνε να μας περάσουν από την άγνοια (έτσι το παρουσιάζουν:"ελάτε να σας ανοίξουμε τα μάτια") στην παραπληροφόρηση και στον πανικό.Την ενημέρωση την πηδήξαμε (κυριολεκτικώς και μεταφορικώς).

Θα συμφωνήσω τόσο με την elenak όσο και με τον Χρήστο. Οκ, μπορεί να υπερβάλει η εκπομπή (προσωπικά δεν την βλέπω γιατί παίζει πολύ αργά, όπως και το κουτί της Πανδώρας αν και θα ήθελα να το δω...).

Από την άλλη όμως αν δεν αφυπνιστούμε εμείς καμία κυβέρνηση, κανένας Ευαγγελάτος και κανένας Αυτιά δεν θα μας σώσουν. Ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις επιλογές του. Το να επαναπαυόμαστε και να θεωρούμε ότι αφού αυτά που κυκλοφορούν είναι εγκεκριμένα πχ. από τον ΕΟΦ αρα θα είναι και ασφαλή είναι μέγα λάθος!

Το κακό είναι ότι η απάτη έχει περάσει πολύ βαθειά, και ξεκινάει από την ρίζα, οπότε και οι δικές μας επιλογές είναι περιορισμένες. Μπορεί ας πούμε εγώ να θέλω να φτιάξω σπιτικό ψωμί και να μην αγοράζω τις αηδίες που δεν ξέρω τι έχουν μέσα αλλά από την αλλη ποιος μου εγγυάται για το αλεύρι κ.ο.κ.

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Ούτε εγώ τον συμπαθώ, απλά σαν όνομα τον έθεσα. Βάλτε στην θέση του οποιονδήποτε άλλο της ράτσας του, Παπαδάκη, Κουίκ, Χατζηνικολάου κλπ κλπ!

Το θέμα είναι ότι κανένας τους δεν θα ενδιαφερθεί για κάτι παραπάνω πέρα από την τηλεθέαση. Αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι στην ζωή μας πρέπει να την πάρουμε στα χέρια μας και να μην περιμένουμε από κανέναν.

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...