Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ (ΑΝΑΛΗΨΗ θΕΣ/ΝΙΚΗΣ)

evoula k

Recommended Posts

Ζανετ μου το πήρα το πμ, δε σου απαντησα γιατι έτρεχα με το πάρτυ της μικρης μου και ακομη τρεχω, από βδομάδα θα το κανονισουμε ένα απόγευμα σιγουρα. Βασικά τη Δευτερα εχουμε παιδίατρο για το προαιρετικο εμβόλιο της ανεμοβλογιάς, Τρίτη ή Τετάρη είπαμε να πάμε με τα κορίτσια στο ΙΚΕΑ, άντε γιατί δεν ερχεσαι κι εσυ; Δεν οδηγείς και δε βολεύει κανένα λεωφορειο η δε μπαίνεις σε λαεωφορειο; Οπότε Πέμπτη προς Παρασκευή το βλέπω απο πλευράς μου, γιατί θα πρέπει να πάω να δω και τους παππούδες μου που αρρώστησαν και δεν θα έρθουν στο πάρτυ της μικρής και ήθελαν να τη δουν καρναβαλάκι, σαν τρελοί.

Για να μην πολυλογώ, που ήδη το έκανα δηλαδή, θα σου στείλω πμ. Ή κανονίστε όλες οι υπολοιπες, ή ας δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενες για αυτή την Πέμπτη ή την Παρασκευή για βόλτα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, να πω την αληθεια μου, εγώ προτιμώ απόγευμα, γιατί το πρωί σχεδόν πάντα το παίρνει ο άντρας μου το αυτοκίνητο, αν πάλι κανονίσετε πρωινές ώρες, θα δω αν μπορώ...

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 190
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι να μπορουσα κι εγω αλλά την ώρα εκεινη θα παμε ωδειο.Αν ήταν πιο νωρις θα ερχόμουν με χιλια .Εκτός αν ερθουμε μονο για κανα μισαωρο.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Κορίτσια κι εμείς μπορούμε να έρθουμε ΙΚΕΑ την Τετάρτη εκτός απροόπτου βέβαια.Άντε να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

Μια ερώτηση μόνο στην ΙΚΕΑ καφεδάκι θα πιούμε στο καφέ/εστιατόριο μέσα στο κτίριο?

Και κάτι ακόμα τα παιδάκια σας θα τα έχετε μαζί σας γιατί αν γνωρίζω καλά ο παιδότοπος της ΙΚΕΑ δέχεται παιδάκια από κάποια ηλικία και πάνω.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Κορίτσια κι εμείς μέσα για Τετάρτη και η ώρα βολεύει πιο πολύ. Τί λέτε να ντύσουμε τα μικρά μας καρναβαλάκια; Θα γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη νωρίτερα.

c4a750929b.png

220a4ec648.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Υποθέτω ότι είναι οριστικό για την Τετάρτη ΙΚΕΑ. Στον παιδότοπο παίρουν παιδάκια από τριών ετών και πάνω. Οι γονείς πρέπει να είναι εντός του καταστήματος , οπότε τον καφέ θα τον πιούμε στο ΙΚΕΑ.

Θα συναντηθούμε μάλλον έξω από τον παιδότοπο; Όποια πάει πρώτη να παρει νούμερα και για τις άλλες με παιδάκια;

Τα λέμε!!

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Λοιπόν για να δούμε θα τα καταφέρω να έρθω?Η μικρή μου έχει σήμερα δέκατα,τσίμπλες και είναι φυσικα κακοδιαθετη.Παντώς θα σας ενημερωσω αν έρθω ή οχι εκ των προτέρων .Φιλάκια

Α,Τεταρτη ειναι η συναντηση ?Κατα πασα πιθανοτητα τοτε θα έρθουμε,πως νομιζα οτι θα είναι Τρίτη.

εγώ φταίω... πρότεινα για τετάρτη γιατί με βολεύει καλύτερα, αύριο θα πάμε στον άγιο παύλο να βγάλουμε τον γύψο :lol::lol::lol: επιτέλους και δεν θα μπορούσα να έρθω! Και θέλω τόσο πολύ να σας γνωρίσω!!! :D

Ζανετ μου το πήρα το πμ, δε σου απαντησα γιατι έτρεχα με το πάρτυ της μικρης μου και ακομη τρεχω, από βδομάδα θα το κανονισουμε ένα απόγευμα σιγουρα. Βασικά τη Δευτερα εχουμε παιδίατρο για το προαιρετικο εμβόλιο της ανεμοβλογιάς, Τρίτη ή Τετάρη είπαμε να πάμε με τα κορίτσια στο ΙΚΕΑ, άντε γιατί δεν ερχεσαι κι εσυ; Δεν οδηγείς και δε βολεύει κανένα λεωφορειο η δε μπαίνεις σε λαεωφορειο; Οπότε Πέμπτη προς Παρασκευή το βλέπω απο πλευράς μου, γιατί θα πρέπει να πάω να δω και τους παππούδες μου που αρρώστησαν και δεν θα έρθουν στο πάρτυ της μικρής και ήθελαν να τη δουν καρναβαλάκι, σαν τρελοί.

Για να μην πολυλογώ, που ήδη το έκανα δηλαδή, θα σου στείλω πμ. Ή κανονίστε όλες οι υπολοιπες, ή ας δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενες για αυτή την Πέμπτη ή την Παρασκευή για βόλτα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, να πω την αληθεια μου, εγώ προτιμώ απόγευμα, γιατί το πρωί σχεδόν πάντα το παίρνει ο άντρας μου το αυτοκίνητο, αν πάλι κανονίσετε πρωινές ώρες, θα δω αν μπορώ...

Για τον πεζόδρομο που δηλώνουμε συμμετοχή? Θέλω και εγώ και με βολεύει απόγευμα καλύτερα μετά τις 4+30 :D

Αντε επιτέλους να ησυχασεις και εσύ με τα πέρα-δώθε.Οπως και να εχει ,θα τα πούμε και άλλη φορά,τώρα που πηραμε φόρα για συναντήσεις ποιός μας πιάνει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Υποθέτω ότι είναι οριστικό για την Τετάρτη ΙΚΕΑ. Στον παιδότοπο παίρουν παιδάκια από τριών ετών και πάνω. Οι γονείς πρέπει να είναι εντός του καταστήματος , οπότε τον καφέ θα τον πιούμε στο ΙΚΕΑ.

Θα συναντηθούμε μάλλον έξω από τον παιδότοπο; Όποια πάει πρώτη να παρει νούμερα και για τις άλλες με παιδάκια;

Τα λέμε!!

Άρα ανακεφαλαιώνουμε για να δω αν κατάλαβα σωστά. Το ραντεβού είναι στις 6+30 στο ΙΚΕΑ Τετάρτη στις 18/02 και θα πιούμε καφέ στο χώρο του ΙΚΕΑ μέσα σωστά?

Τώρα έχω μια άλλη ερώτηση... τα δικά σας μπουμπουκάκια είναι μεγάλα και θα τα αφήσετε στον παιδικο του ΙΚΕΑ.. εμενα που είναι 6μιση μηνών θα την πάρω μαζί μου στο καρότσι σωστά..?

Kalamaraki μου σωστα γιατί και μένα είναι 3 μηνών πιο μικρή απο την δική σου.Αν έρθω στο καρότσι θα την βάλω κι εγώ ή θα την κρατάω στα χέρια.Θα δείξει

Για τον πεζοδρομο λεω να το αφήσουμε για την αλλη εβδομαδα Τριτη ή Πέμπτη απόγευμα τί λέτε?Ας γράψουμε εδώ πότε μας βολευει και τα υπόλοιπα με pm.Δυστυχώς εγω δεν μπορώ να έρθω στο ικεα,ο δικός μου δεν θα κάτσει στο καρότσι θα τα πούμε όμως

Για τον πεζοδρομο λεω να το αφήσουμε για την αλλη εβδομαδα Τριτη ή Πέμπτη απόγευμα τί λέτε?Ας γράψουμε εδώ πότε μας βολευει και τα υπόλοιπα με pm.Δυστυχώς εγω δεν μπορώ να έρθω στο ικεα,ο δικός μου δεν θα κάτσει στο καρότσι θα τα πούμε όμως

οκ!! Εμένα χωρίς απρόοπτα με βολεύουν όλες οι καθημερινές απόγευμα μετά τις 5. :D

Διαφημίσεις

Μπορούμε να καθήσουμε στην πλευρά των μη καπνιστών, έχει και κάπια παιχνιδάκια για τα παιδάκια που δεν θα μπούν στο παιδότοπο.

Εγώ μπορεί να αργήσω κανένα τεταρτάκι γιατί θα έρθω με το λεωφορείο.

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Σας ζηλεύω πάααρα πολύ, με την καλή έννοια πάντα.

Στη συνάντηση δεν μπόρεσα να έρθω, διότι η μικρή εδώ κ πολλές μέρες έχει πολύ γκρίνια κ πολύ κλάμα. Ετοιμάζονται να εμφανιστούνε δοντάκια, όπως κατάλαβα κ επικρατεί ένας πανικός κ μια γενική αδιαθεσία. Στεναχωριέμαι που δεν σας γνώρισα. Στο ικέα δεν μπορώ να έρθω, είναι μακριά κ δεν βολεύει. Απο την άλλη μεριά η μικρή είναι αρκετά χάλια σε σημείο που δεν θέλει να φάει, με το ζόρι πίνει γάλα, δεν κοιμάται ούτε τα βράδια, ούτε την μέρα κ έχω γίνει κι εγώ ράκος, οπότε γενικώς είναι δύσκολο.

Να περάσετε όμορφα κ να πιείτε κ ένα καφεδάκι κ για μένα. :lol::lol::lol:

Η αλήθεια είναι ότι μια κάπνα την έχει και θα προσπαθήσουμε να την αποφύγουμε στους άκαπνους, αν βρούμε τραπέζι!!! :P

Κατά τα άλλα εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτά τα νουμεράκια για τον παιδότοπο κορίτσια γιατί είμαστε 1 χρόνου και δεν την παώ εκεί...

Λοιπόν το ραντεβού είναι την Τετάρη, αύριο, στις 6:30 και οι συμμετοχές είναι:

1. evoula_k

2. Kalamaraki

3. thalia

4. mamakoulina

και ίσως και η happymummy μας; :?:

Όσο για τον πεζόδρομο, απο βδομάδα, Τρίτη ή Πέμπτη στις 5 για να βολεύονται όλες και θα κλείσουμε ραντεβού στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως, γιατί δεν είμαι απο την Καλαμαριά και δεν ξέρω και πολλά... απ΄το Πανόραμα θα έρθω για χάρη σας, πάνω απο μισή ώρα, αλλά το αξίζετε βρε!!!

Θα κάνουμε και μια λίστα με συμμετοχές αφού δηλώσετε πρώτα προτίμηση σε Τρίτη ή Πέμπτη.

Με τα υπόλοιπα κοριτσάκια θα τα πούμε αύριο, αν είναι να αργήσετε όλες, πείτε το γιατί δε μου αρέσει να περιμένω μοναχούλα με την Ευγενία στο καρότσι...

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Η αλήθεια είναι ότι μια κάπνα την έχει και θα προσπαθήσουμε να την αποφύγουμε στους άκαπνους, αν βρούμε τραπέζι!!! :P

Κατά τα άλλα εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτά τα νουμεράκια για τον παιδότοπο κορίτσια γιατί είμαστε 1 χρόνου και δεν την παώ εκεί...

Λοιπόν το ραντεβού είναι την Τετάρη, αύριο, στις 6:30 και οι συμμετοχές είναι:

1. evoula_k

2. Kalamaraki

3. thalia

4. mamakoulina

και ίσως και η happymummy μας; :?:

Όσο για τον πεζόδρομο, απο βδομάδα, Τρίτη ή Πέμπτη στις 5 για να βολεύονται όλες και θα κλείσουμε ραντεβού στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως, γιατί δεν είμαι απο την Καλαμαριά και δεν ξέρω και πολλά... απ΄το Πανόραμα θα έρθω για χάρη σας, πάνω απο μισή ώρα, αλλά το αξίζετε βρε!!!

Θα κάνουμε και μια λίστα με συμμετοχές αφού δηλώσετε πρώτα προτίμηση σε Τρίτη ή Πέμπτη.

Με τα υπόλοιπα κοριτσάκια θα τα πούμε αύριο, αν είναι να αργήσετε όλες, πείτε το γιατί δε μου αρέσει να περιμένω μοναχούλα με την Ευγενία στο καρότσι...

εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω αύριο στο ΙΚΕΑ αλλά για τον πεζόδρομο όποια μέρα αποφασίσετε εσείς είμαι οκ...λίγο η ώρα με προβληματίζει γιατί ο Θωμάκος μου ξυπνάει κατά τις 5.30 και μέχρι να τον ετοιμάσω θα πάει 6.00 αλλά δεν πειράζει αν είναι θα συναντηθείτε οι υπόλοιπες και θα μου πείτε σε ποιό μαγαζί θα κάτσετε....όποια θέλει θα της στείλω με pm το κινητό μου για να συννενοηθούμε

Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουμε κι εμείς αύριο. Μόνο που δε νομίζω ο μικρός μου να κάτσει στον παιδότοπο αν και είναι 3 χρόνων. Πάντως θέλω να σας γνωρίσω από κοντά. Πως θα σας γνωρίσω; Θα δώσουμε ραντεβού κάπου συγκεκριμένα στο καφέ μέσα ή θα μου στείλει κάποια με πμ το τηλ της για να επικοινωνήσω;

Ειναι αλήθεια πως την Θάλεια και το καλαμαράκι δεν τις γνωρίζω ούτε κι εγώ καλό είναι να δώσουμε ραντεβού, ας πούμε στα ατμ που βρίσκονται στην είσοδο τι λέτε; Εγώ είπα ότι μπορεί να αργήσω μέχρι τις 6.45.

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Καλό θα ήταν να ανταλλάξετε με πμ κινητά τηλέφωνα για να μη χαθείτε!!!

Ευελπιστώ κάποια στιγμή να τα καταφέρω κι εγώ να έρθω σε κάποια από τις συναντήσεις σας

μένω στην περιοχή της Χαριλάου κι έχουμε κι εξοχικό στη

Μηχανιώνα αλλά δυστυχώς ενοικιάζετε αυτή την περίοδο......

Υ.Σ έχω τον μικρό σε καραντίνα εξαιτίας δύο απανωτών ιώσεων γι΄αυτό

δεν έγραψα μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο τόπικ!!!!!

Λέτε αν έρθουμε στο ΙΚΕΑ να μας θυμηθούν δεν έχει περάσει εβδομάδα που ο μικρός λέρωσε όλο το παιδικό τμήμα με εμετό :roll::roll:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Κορίτσια δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα posts σας στο συγκεκριμένο θέμα γιατί το είχα ανοίξει κάποια στιγμή του "καφέ στην Ανάληψη " και σήμερα βλέπω ότι αύριο θα είστε στο ΙΚΕΑ... μπράβο σας προχωράτε πολύ γρήγορα...

Θα ήθελα πολύ να έρθουμε και εμείς με τα παιδιά μου και θα το προσπαθήσω γιατί έχω και κάτι στο νού μου να δω στο ΙΚΕΑ... γιατί όχι μία επίσκεψη αύριο. Επίσης δεν ήξερα για τον παιδότοπο που κρατά παιδιά από 3 και πάνω. Πάντως αλλάξτε τίτλο στο θέμα γιατί μπερδεύομαι, χα,χα,χα

Αν έρθω θα σας βρω σίγουρα στο καφέ γιατί έχω γνωρίσει το kalamaraki...

φιλιά πολλά.......

Sam κι εγώ Χαριλάου μένω. Να κανονίσουμε κάτι και για Χαριλάου και να πείσουμε τις υπόλοιπες να έρθουν στην πλατεία μας μόλις φτιάξει ο καιρός κι όχι μόνο στον πεζόδρομο.

c4a750929b.png

220a4ec648.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...