Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ (ΑΝΑΛΗΨΗ θΕΣ/ΝΙΚΗΣ)

evoula k

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα,

πράγματι περάσαμε πολύ όμορφα με τη mamakoulina και την πριγκίπισα Ευγενία που είναι και οι δύο κούκλες και αξιαγάπητες, αλλά έβαλα και απουσίες :)

Πολλές από την Καλαμαριά μαζευτήκατε βρέ!! Μήπως να μετακομίσω;

Δεν θα με πιστέψετε αλλά δεν έχω πάει ποτέ στον πεζόδρομο!!

Θα το κανονίσω και θα έρθω κι εγώ κάποια στιγμή!!

Για καφέ στο Ικεα να το κανονίσουμε την άλλη εβδομάδα;

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 190
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια απ΄ότι βλέπω περάσατε καλά στη συνάντηση αν και ήσασταν μόνο 2. Όντως πολύ Καλαμαριά βλέπω κι εγώ. Καμιά από Χαριλάου; Η ιδέα για το ΙΚΕΑ την άλλη εβδομάδα ακούγεται ωραία. Αν είναι καλά η μπέμπα μας και μπορεί ο μπαμπάς μας να την κρατήσει, θα είμαστε κι εμείς εκεί, δηλαδή ο γιος μου κι εγώ. Μόνο που δεν είμαι σίγουρη αν θα πάει στον παιδότοπο ή θα είναι κολλημένος πάνω μου... Μάλλον το δεύτερο! Κανονίστε μέρα και τα λέμε!!!

c4a750929b.png

220a4ec648.png

Αμάν πια, όλες οι μανούλες από Αν. Θεσ/νίκη είναι?

Και εμείς που είμαστε από Δυτικές συνοικίες τι θα κάνουμε?

Αλλά εγώ φταίω που είμαι ανεπρόκοπη και δεν έβγαλα ακόμα το δίπλωμα για να έρθω για καφεδάκι με την μικρή μου!

εδώ Δυτική Θεσσαλονίκη!!!!

είχα κι εγώ αυτήν την απορία, μα καμμιά απο Δυτικάαα ???? :roll:

αλλάααα... μπορεί να είμαστε απο Δυτική Θεσσαλονίκη αλλά στις προηγούμενες σελίδες είδα ότι παίζει πολύ η Μηχανιώνα και ναι, έχω να σας πώ ότι ΄΄εχουμε κι εμείς σπίτι στο κτήμα του καραγκιόζη οπότε το καλοκαιράκι ελπίζω να πιουμε καφεδάκι :wink:

Διαφημίσεις

Ζηλυω ηθελα να ερθω κι εγω να σας γνωρισω αλλα ο μεγαλος μου αρρωστησε.Η Ευη ειναι υπεροχη οικοδεσποινα και πιστυω σιγουρα οτι περασατε καλα.Τα φιιλια μου και ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

αλλάααα... μπορεί να είμαστε απο Δυτική Θεσσαλονίκη αλλά στις προηγούμενες σελίδες είδα ότι παίζει πολύ η Μηχανιώνα και ναι, έχω να σας πώ ότι ΄΄εχουμε κι εμείς σπίτι στο κτήμα του καραγκιόζη οπότε το καλοκαιράκι ελπίζω να πιουμε καφεδάκι :wink:

Εδώ Κρήνη (πρίν μερικούς μήνες ήμασταν Συκιές), αλλά κ Επανωμή...

Το καλοκαίρι μάλλον θα είμαι αρκετές μέρες Επανωμή με την μπέμπα, οπότε σίγουρο το καφεδάκι...

Αντε κοριτσια θα πινουμε ολες μαζι το καλοκαιρι!!!Θα κατεβαζουμε στην παραλια!!Αυτα θα παιζουν ωραια και ακινδυνα και εμεις αραχτες!!

Οπως καταλαβατε και εγω επανωμη. :D

Αντε κοριτσια θα πινουμε ολες μαζι το καλοκαιρι!!!Θα κατεβαζουμε στην παραλια!!Αυτα θα παιζουν ωραια και ακινδυνα και εμεις αραχτες!!

Οπως καταλαβατε και εγω επανωμη. :D

Κι εσύ Επανωμή?

Προς τα πού?

Ε ρε πέραση που έχει η Επανωμή κ η Μηχανιώναααα...

Διαφημίσεις

¨αλήθεια το ναυάγιο είναι στον ποταμό ή ΄΄οχι ???

τεσπά , εμείς η αλήθεια είναι ότι παραθερίζουμε παντελεήμονα αλλά πηγαίνουμε και μηχανιώνα που και πού επειδή εκεί πηγαίνει η πεθερά μου τα καλοκαίρια!!!!

άντε να δώ τώρα θα βρεθεί καμμία απο την άλλη πλευρά ???προς παντελεήμονα ??? :lol:

Επανωμη στο δρομο προς Παλιουρα...μολις τελειωνουν τα πρωτα σπιτια στην επανομη.

Ναι το ναυαγιο ειναι στην επανομη αλλα μετα απο ενα σημειο ο δρομος ειναι λιγο σκ#@τ@#...και δεν εχει ξαπλωστρες-ομπρελες...

Εγω για την συναντηση το σκεφτομαι ακομα....Ειναι κουραστικο μονη, με το παιδι,βαλε-βγαλε απο αμαξι, να το κυνηγαω μεσα στον παιδοτοπο γιατι ακομα δεν μπορει μονη της, να μην μπορεις να καθισεις να πιεις ενα καφε να σταυρωσεις μια κουβεντα...το σκεφτομαι!Παντως μολις λιγο ξεπεταχτει ειμαι μεσα για πασης φυεσως βολτες.

Μην πεσετε τωρα να με φατε...ξερετε πως ειναι. :D

Διαφημίσεις

Καλή η ιδέα για το ΙΚΕΑ. Εγώ είμαι μέσα για Τρίτη αλλά απογευματάκι νωρίς κατά τις 4.00-5.00. Τι λέτε;

Όσο για την εξωτική Επανωμή ε, ναι λοιπόν θα ανοίξουμε κλάμπ!! :D

Καμμία με εξοχικό Ηράκλεια ή Καλλικράτεια; Ελάτε κι εσείς κοντά είμαστε.

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

kalamaraki, πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς οι δύο και οι sefi, nantia, asteraki, nano, maria 23, ζένια και δεν ξέρω αν ξεχνάω καμία γιατί και η sam, serba, nestoroudi, evi_mik, kasma, Lst, katrin, supermama, Ευάκι, happymummy και η kangoo δεν έγραψαν τίποτα τελευταία.

Πολύ λίγες αλλά τι να κάνουμε... οι άτιμες οι ιώσεις!!!

Και δε γίνεται να το ακυρώσουμε γιατί δεν θα ήθελα με τίποτα να εκθέσουμε τη sefi που μίλησε με την κοπέλα που έχει τον παιδότοπο και μας περιμένει.

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Κι εγώ συμφωνώ στην ιδέα για το ΙΚΕΑ. Ζανέτ στείλε μου πμ για να σου τηλεφωνήσω την επόμενη φορά που θα βγούμε βόλτα στον πεζόδρομο, για να έρθετε κι εσείς. Για την ώρα δεν έχω να πω κάτι, γιατί όταν βγαίνουμε σε παιδική χαρά, πεζόδρομο ή γενικά σε εξωτερικούς χώρους προτιμώ να είναι μέρα ακόμη για να μην κρυώσει η μικρή και να δει κει όσο ήλιο απομένει, τώρα στο ΙΚΕΑ που είναι μέσα, όπως και στο cosmos, δεν έχω πρόβλημα με την ώρα αλλά αν την Εύη, τη βολεύει 4 - 5 κανένα πρόβλημα, συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Κι εμένα μου αρέσει η ιδέα για το ΙΚΕΑ, μόνο που ο γιος μου ξυπνάει κατά τις 4 με 4.30, οπότε θα με βόλευε καλύτερα μετά τις 5. Εκτός αν πάτε νωρίτερα και έρθουμε να σας βρούμε. Αρκεί να είμαστε όλοι καλά (εννοείται).

c4a750929b.png

220a4ec648.png

Λέω μήπως αμα δεν συναντηθούμε στο παρτυ να βρεθούμε στο ΙΚΕΑ? Την τρίτη?

Λοιπόν ξαναπροτείνω ... Εγω την τρίτη παώ τον αντρούλη να βγάλει γύψο... να ηρεμήσω και εγώ λίγο. Αν είμαι τυχερή θα πάει μονος του στην δουλειά και θα γυρίσει μόνος του με το αμάξι του(γιατί εχει δυο βδομάδες που τον πηγαινοφέρνω λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας που έχουν) Αρα αν παει μόνος του εγώ σχολάω απο την δουλειά μου 4κ30 ε να παώ να παρω την μικρή πιστεύω 5 με 5 και μισή θα είμαι στο ΙΚΕΑ! Τι λέτε? ή το κάνουμε Τετάρτη μήπως και δεν μπορέσω την τρίτη?

Κι εγώ συμφωνώ στην ιδέα για το ΙΚΕΑ. Ζανέτ στείλε μου πμ για να σου τηλεφωνήσω την επόμενη φορά που θα βγούμε βόλτα στον πεζόδρομο, για να έρθετε κι εσείς. Για την ώρα δεν έχω να πω κάτι, γιατί όταν βγαίνουμε σε παιδική χαρά, πεζόδρομο ή γενικά σε εξωτερικούς χώρους προτιμώ να είναι μέρα ακόμη για να μην κρυώσει η μικρή και να δει κει όσο ήλιο απομένει, τώρα στο ΙΚΕΑ που είναι μέσα, όπως και στο cosmos, δεν έχω πρόβλημα με την ώρα αλλά αν την Εύη, τη βολεύει 4 - 5 κανένα πρόβλημα, συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Θέλω και εγώ βόλτα στο πεζόδρομο αν με θέλετε!!!! :D

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ και για Τετάρτη στο ΙΚΕΑ δεν έχω πρόβλημα. Κατα τις 6.30 όμως γιατί ο μικρός έχει γυμναστική. Βολεύει;

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Εγώ συμφωνώ και με την Τετάρτη στις 6:30 :lol:

Τι βλέπουν τα μεγάλα, όμορφα και μπιρμπιλοτά μου μάτια; Μια φωτογραφία της Αρτέμιδος με τα γατίσια ματάκια ντυμένη τιγράκι!!!

Αυτό θα πει επιτυχία, μιλάμε για μεγάλο σουξέ!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...