Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ (ΑΝΑΛΗΨΗ θΕΣ/ΝΙΚΗΣ)

evoula k

Recommended Posts

Κορίτσια καλησέρα!

Τελικά ήρθε μόνο η happymummy. Είναι καταπληκτική κοπέλα και χάρηκα πάρα πολύ που τη γνώρισα μαζί με την γλυκιά Μαρίνα.

Επαναλαμάνω την πρόσκηση για την επόμενη Τρίτη. Περιμένω νέα σας.

Μπορούμε βέβαια ενδιάμεσα να βρεθούμε και απογευματάκι στην ΙΚΕΑ.

Τα λέμε!!

Αυτό με την ΙΚΕΑ μου άρεσε. :):) Βολεύει κι εμάς!Άντε βρε κορίτσια κανονίστε το και είμαι μέσα."Μιλάτε" όμως για πρωί ή για απόγευμα?

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 190
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχήν ευχαριστώ για την πρόσκληση στην Περαία happymummy, μετά δηλώνω συμμετοχή για την Τρίτη στης Ευούλας εκτός απροόπτου βεβαίως βεβαίως, και είμαι μέσα και για το ΙΚΕΑ όπου αν κατάλαβα καλά η Ευούλα εννοεί απόγευμα, σωστά; Και έτσι βρήκαμε και τη λύση για τα κοριτσάκι των δυτικών!!!

Politissa εγώ πήγαινα σχολείο στο 9ο Π. Συνδίκα με Δελφών, δεν ξέρω αν πήγαινες κι εσύ σ΄αυτό...

Έχω και μια απορία, κυκνάκι αν θέλεις μου τη λύνεις με πμ, καλέ πόσο πιο Ανατολικά μένεις και απομακρυσμένα από αυτά που ήδη αναφέραμε, Περαία, Πανόραμα, Ρετζίκι; Στον Τρίλοφο, στο Πλαγιάρι;

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Έχω και μια απορία, κυκνάκι αν θέλεις μου τη λύνεις με πμ, καλέ πόσο πιο Ανατολικά μένεις και απομακρυσμένα από αυτά που ήδη αναφέραμε, Περαία, Πανόραμα, Ρετζίκι; Στον Τρίλοφο, στο Πλαγιάρι;

Γιατί όχι βρε mamakoulina να σου τη λύσω την απορία και γιατί όχι και δημόσια? :)

Μηχανιώνα μένω.Ανατολικά και απομακρυσμένα βεβαίως βεβαίως. :lol:΄

Γιατί όχι βρε mamakoulina να σου τη λύσω την απορία και γιατί όχι και δημόσια? :)

Μηχανιώνα εεε? Κοντά θα είμαστε σε λίγο καιρό...

Έχουμε σπίτι στην Επανωμή...προς το παρόν πάμε σ/κ και καλοκαίρια αλλά ευελπιστούμε του χρόνου, πρώτα ο Θεός, να μένουμε εκεί μόνιμα...

Διαφημίσεις

Μηχανιώνα εεε? Κοντά θα είμαστε σε λίγο καιρό...

Έχουμε σπίτι στην Επανωμή...προς το παρόν πάμε σ/κ και καλοκαίρια αλλά ευελπιστούμε του χρόνου, πρώτα ο Θεός, να μένουμε εκεί μόνιμα...

Μελλοντική "γειτόνισσα" δηλαδή??Αντε με το καλό να μας έρθετε. :)

kiknaki, ναί μελλοντική γειτόνισσα...

Ίσως πιούμε κανένα καφεδάκι, αν θα είστε εκεί καλοκαίρι ή και νωρίτερα, μόλις ανοίξει ο καιρός, τσούπ...ερχόμαστε... :lol::lol::lol:

Κερνάω καφεδάκι λοιπόν συνονόματη!Ανοιξιάτικο, καλοκαιρινό ότι θέλετε τέλος πάντων.Αντε γιατί με έφαγε η μοναξιά εδώ. :lol:

Θα ερθω και εγω στη συναντηση την Τριτη αρκει να μη μας ξαναφησετε μονες εμενα και την Ευη αν και περασαμε πολυ καλα και μονες μας αλλα θα θελεμε να σας γνωρισουμε βρε κοριτσια.Και για το Ικεα λεγαμε για απογευμα για να βολευει οσες δουλευουν.Να κανονισουμε και εκει ποια μερα σας βολευει

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

kiknaki, ναί μελλοντική γειτόνισσα...

Ίσως πιούμε κανένα καφεδάκι, αν θα είστε εκεί καλοκαίρι ή και νωρίτερα, μόλις ανοίξει ο καιρός, τσούπ...ερχόμαστε... :lol::lol::lol:

Κερνάω καφεδάκι λοιπόν συνονόματη!Ανοιξιάτικο, καλοκαιρινό ότι θέλετε τέλος πάντων.Αντε γιατί με έφαγε η μοναξιά εδώ. :lol:

Οκ, όποτε έρθουμε θα στείλω πμ να μου πείς πού ακριβώς είστε...απλά θα είμαστε οικογενειακώς κ ο άντρας μου κ η μπέμπα κ δεν ξέρω αν μπορείς να μας δεχτείς κ τους 3 μας... :lol::lol::lol:

Εεεε μην αφήσουμε μόνο τον μπαμπά μας, μιάς κ θα μας φέρει κιόλας, διότι εγώ δεν αξιώθηκα ακόμα να βγάλω δίπλωμα...

Συνονόματες είμαστε εεε? Ωραία...όταν θα βαφτίσω την μπέμπα θα γίνουμε 3 οι συνονόματες...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Κοιτα να δείς μικρός που είναι ο κόσμος. Κι εμείς έχουμε σπίτι στην Επανωμή(Ντουράκι) εξοχικό και τα καλοκαίρια δε λέω, καλά περνάμε αλλά όλοι μας οι γείτονες είναι συνταξιούχοι.

Ελπίζω να κάνουμε και μια παρεούλα εξοχική.

Για το ΙΚΕΑ λέμε για απόγευμα πείτε εσείς μερα.

Όσες θέλετε να έρθετε την Τρίτη και δεν σας έχω στείλει πμ. στείλτε μου για να σας γράψω την διεύθυνση και το τηλέφωνο.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Οκ, όποτε έρθουμε θα στείλω πμ να μου πείς πού ακριβώς είστε...απλά θα είμαστε οικογενειακώς κ ο άντρας μου κ η μπέμπα κ δεν ξέρω αν μπορείς να μας δεχτείς κ τους 3 μας... :lol::lol::lol:

Εννοείται βρε Μαράκι μου να έρθετε οικογενειακώς,θα χαρώ πολύ να σας δεχτούμε και τους 3.

Άλλωστε τι με δόσεις θα μας έρχεστε????Απαπα δεν συμφέρει. :lol::lol:

Δε σου κρύβω οτι τη μπέμπα σας τη θέλω απαραίτητα παρούσα...χωρίς μπέμπα καφέ δεν έχει. :lol::lol:

Στείλε πμ εσύ και ελπίζω να μπορέσουμε να συναντηθούμε.

Καλησπέρα κορίτσια,

Κοιτα να δείς μικρός που είναι ο κόσμος. Κι εμείς έχουμε σπίτι στην Επανωμή(Ντουράκι) εξοχικό και τα καλοκαίρια δε λέω, καλά περνάμε αλλά όλοι μας οι γείτονες είναι συνταξιούχοι.

Ελπίζω να κάνουμε και μια παρεούλα εξοχική.

Για το ΙΚΕΑ λέμε για απόγευμα πείτε εσείς μερα.

Όσες θέλετε να έρθετε την Τρίτη και δεν σας έχω στείλει πμ. στείλτε μου για να σας γράψω την διεύθυνση και το τηλέφωνο.

Εvoula k εγώ Μηχανιώνα μένω χειμώνα καλοκαίρι.Είμαι μόνιμη εδώ.Άρα όποτε θέλεις άσε τους συνταξιούχους στη παρέα τους και έλα κατά τα μέρη μας..Κοντά είναι!

Όσο για ΙΚΕΑ με βολεύει περισσότερο απόγευμα για να φέρω τη κόρη μου...χωρίς αυτήν δε πάω πουθένα.Οπότε αποφασίστε εσείς την μέρα (με βολεύουν όλες έκτος Σαββάτου και Παρασκευής) και ενημερώστε με πμ.

kiknaki, χαίρομαι που μας δέχεσαι όλους για καφέ...

Και εννοείται ότι χωρίς την μπέμπα δεν πάμε πουθενά...

evoula k, αυτό που γράφεις στην παρένθεση είναι το που ακριβώς είστε? αν ναί, δεν το ξέρω...εμείς είμαστε κοντά στο υδραγωγείο, οικισμός Θεσσαλονικέων, πάνω από το beach bar "κύμα", αν γνωρίζεις...είμαστε κοντά σας?

Εμείς πάντως θα είμαστε σίγουρα εκεί για Καθαρά Δευτέρα...

Την είχα ξεχάσει την Καθαρή Δευτέρα!!

Μάλλον θα πάμε κι εμείς. Το Ντουράκι είναι από την άλλη πλευρά της Επανωμής προς Ηράκλεια αλλά δεν είναι και μακριά οπότε μπορούμε να βρεθούμε και μαζί και με το κυκνάκι. Θα δ'ω πότε θα πάμε (να προλάβουμε να ανάψουμε και το καλοριφέρ) και κλείνουμε ραντεβουδάκι :lol:

Περιμένω και την Τρίτη!(Θεσσαλονίκη)

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Καλησπέρα κορίτσια! Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απελπισία μου..... Μένω στην καλαμαριά και δεν έχω ούτε μια φίλη με παιδάκι, με αποτέλεσμα οι δυο φίλες που έχω (είναι και οι δυο αδέσμευτες και μένουν με τους γονείς τους ακόμα) όλο κάτι έχουν να κάνουν ή κάνουν πράγματα που εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω..(ειδικά η μια αν και αγαπιόμαστε πολύ σαν φιλενάδες έχω την εντύπωση ότι έχει βαρεθεί να με ακούει όταν μιλάω για το μωρό και τον αντρούλη και το σπίτι-αφού δεν έχω άλλα νέα και το ποιο συνταρακτικό νέο δικό μου είναι ο καινούργιος ήχος που έμαθε να κάνει η μπέμπα μου-μήπως έγινα από εκείνες τις μαμάδες??????) Σήμερα με τοσο ωραίο καιρό πήγα βόλτα με την μπέμπα μόνες μας (ο αντρούλης είναι εσώκλειστος έχει σπάσει το πόδι του και κάθεται σπίτι) κ δεν μου άρεσε καθόλου.. όλο μόνη μου έιμαι και θα μου σαλέψει σε λίγο... Δεν έχω ένα ατόμο να με καταλάβει τι περνάω,να μιλήσω μαζί του εκτός από την μαμά μου... :( Για αυτό είπα θα βάλω αγγελία... "Ζητούνται μανούλες για παρέα "

Διαφημίσεις

Καλό μου Καλαμαράκι,

σε περιμένουμε κι εσένα Τρίτη μετά τις 10.30.

Ξερω πως νοιώθεις κι εγώ ήρθα στη Θεσσαλονίκη μετά από δεκαπέντε χρόνια στην Αθήνα.

Σου στέλνω πμ και τα λέμε από κοντά :D:D

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Έλα κι εσύ στο κλαμπ Καλαμαράκι μας!!!

Να του βγάλουμε και όνομα; Μαμάδες σε απόγνωση, ψάχνουν άλλες μαμάδες να κάνουν παρεΐτσα!!!

:lol::P:lol: Τελικά, εγώ κατάλαβα ότι όλες το ίδιο ψάχνουμε αλλά αν δεν ήταν η evoula k, να βάλει την αγγελία μόνο θα παραπονιόμασταν!

Μας έδωσες το θάρρος να ζητήσουμε το πιο απλό πράγμα, έναν καφέ με άλλες μαμάδες που θα καταλαβαίνουμε και θα μας καταλαβαίνουν...

Δεν είναι κακό να μην ξέρουμε άλλες μαμάδες ή οι φίλες μας να μην είναι μαμάδες και φυσικά να μην καταλαβαίνουν τις καινούριες συνθήκες της ζωής μας. Κι εγώ καλαμαράκι, και άλλες κοπέλες το περάσαμε και το περνάμε αυτό. Και όταν το διαβάζεις, λες τουλάχιστον δεν είμαι μόνη. Και ένα καφεδάκι, είναι σίγουρα καλύτερο από το να καθόμαστε στο pc και να τα λέμε!

Να έρθεις στην Ευούλας την Τρίτη, να τα πούμε από κοντά, τι ωραία θα γνωρίσω πολλά κοριτσάκια!!! :P

Πολύ χάρηκα που με προσκαλέσατε!! Γιατί σήμερα χτύπησα πάτο, στενάχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν έβρισκα παρέα και γενικά με έριξε όλο αυτό. Θα προσπαθήσω να έρθω την τρίτη αν και είχα κανονίσει να κατέβω κέντρο για δουλειές με την μικρή (θα σας πω από κοντά) :D:D:D:D (Μιλάμε πολύ χάρηκα που θα γνωριστούμε-σαν μικρό παιδί κάνω το ξέρω)

ααα ξέχασα ... εγώ είμαι 31 χρονών και το όνομα μου είναι Έλενα :D

Κορίτσια κι εγώ σαν εσάς, έχω φίλες ελεύθερες. Και οι μαμάδες που ξέρω μένουν μακριά ή έχουν τα παιδιά μας διαφορά. Κι εγώ χάρηκα με αυτή την πρωτοβουλία. Μπράβο σου evoula k! Ειδικά για μένα που μένω Χαριλάου, η απόσταση είναι πολύ μικρή. Την Παρασκευή θα σαραντίσει η μικρή μου και δεδομένου του καιρού, καλό θα ήταν να την φυλάξω λίγο ακόμη. Αλλά ελπίζω σε κανά δυο βδομάδες να καταφέρουμε να έρθουμε κι εμείς. Το πρωί ο γιος μου πάει παιδικό και με βολεύει όσο εγώ δεν δουλεύω. Και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να βρεθούμε για καφέ σε σπίτι γιατί φοβάμαι να την εκθέσω σε παιδότοπο. Αργότερα που θα καλυτερέψει ο καιρός και θα αρχίσω τη δουλειά :evil: θα ήταν καλά και στο ΙΚΕΑ. Να περάσετε καλά και σε αυτή τη συνάντηση κι ανυπομονώ να σας γνωρίσω.

c4a750929b.png

220a4ec648.png

sweetie να σου ζήσει η μικρούλα σου και καλό σαραντισμο! Θα χαρούμε να ΄ρθειτε κι εσείς στην παρέα μας, έτσι να γεμίζει με μικρούλια!!! Αλήθεια όταν λέμε για ΙΚΕΑ και παιδότοπο, εννοούμε τον παιδότοπο μες στο ΙΚΕΑ και να πιούμε καφέ στην καφετέρια του ΙΚΕΑ; Κατάλαβα σωστά; Εγώ ούτως ή άλλως δεν την αφήνω τη μικρή από την αγκαλιά μου στους παιδότοπους γιατί φοβάμαι μην χτυπήσει, μόνη της ή τη χτυπήσει κάποιο άλλο παιχνίδι, ή μην αρχίσει να κλαίει αν δε με βλέπει κοντά της. Είμαι λίγο αγχώδης επί του θέματος... :oops:

Καλημέρα κορίτσια, τελικά είδατε που όλα είναι στο μυαλό μας!

Λέμε δεν έχω παρέα, δεν έχω φίλες, δε με καταλαβαίνουν κλπ. Ενα βήμα χρειάζεται και ανοίγει ένας νέος μεγάλος δρόμος.

Χαίρομαι που θα μαζευτούμε πολλές. Μεγάλες και μικρές (τόσες νύφες για τα αγόρια μου δεν το περίμενα!!! :D )

Για το ΙΚΕΑ που ρωτάτε μόνο τα παιδάκια πάνω από τρία τα δέχονται στον παιδότοπο. Τα μικρά στο καρότσι μαζί μας!!

Σας περιμένω την Τρίτη!

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της evoula k!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ για καφεδάκι αλλά δεν γίνεται για 2 λόγους.

Είμαι στις μέρες μου και μπορεί να γεννήσω ανα πάσα στιγμή και δεν είμαι ΑΚΟΜΑ τελείως καλά και δεν το διακινδυνεύω να σας κολλήσω.Βέβαια αυτό το δεύτερο έχει καταντήσει ανέκδοτο γιατί ο Αλέξης λέει ότι αυτό που έχω δεν κολλάει, γιατί τόσο καιρό δεν έχω καταφέρει να κολλήσω κανέναν...

Να περνάτε υπέροχα στις συναντήσεις σας κι ελπίζω κάποτε να τα καταφέρω να έρθω κι εγώ!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Στελλα με το καλό να γεννήσεις και θα σου κρατήσουμε θέση.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνεις καλά πρίν να γεννήσεις.

Φιλάκια.

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τελικά την Τρίτη θα πιούμε καφεδάκι στην ΙΚΕΑ?Το πρωί μου είναι αδύνατον να έρθω στην Ανάληψη γιατί πρέπει να πάρω τη κόρη μου στις 12:15 από το σχολείο της οπότε δεν προλαβαίνω.

ΙΚΕΑ μπορώ να έρθω με τη κόρη μου φυσικά.Τελικά τι κανονίστηκε?Ισχύει για Τρίτη και αν ναι τι ώρα και που ακριβώς?.Ενημερώστε με έστω και με πμ.

Φιλιά πολλά. :D

kiknaki κάνονίστηκε απ΄ότι κατάλαβα να πάμε στης Εύης στην Ανάληψη το πρωί, ελπίζω να με φέρει στην ώρα μου ο άντρας μου γιατί ενώ του το έχω πει εδώ και τόσο καιρό, χρειάζεται κι αυτός το αυτοκίνητο για δουλίτσες και έτσι θα πάω στη γιαγιά μου πριν και μετά και θα με παραλάβει από εκεί. Όσο για το ΙΚΕΑ δεν έχουμε κανονίσει ακόμη πιο απόγευμα θα πάμε, μπορούμε ίσως την Τετάρη, αν το κανονίσουμε αλλά την ίδια μέρα είναι κομματάκι δύσκολο. Εγώ αυτη την εβδομάδα είμαι λίγο ζορισμένη γιατί η Ευγενία μου έχει γενέθλια σήμερα και θα της κάνω πάρτυ την Κυριακή και πρέπει να πάω να πάρω τη διακόσμηση και να παραγγείλω τούρτα και ακόμη είμαι διχασμένη αν θα το κάνω αποκριάτικο ή όχι. Από βδομάδα πάντως θα οργανώσουμε πιο πολλές συγκεντρώσεις για καφέ και θα είμαι σε όλες μέσα!!!

Στελλίτσα μου γλυκιά, με το καλό το μωράκι σου, και άντε να γίνεις καλά γιατί σ΄όλη την εγκυμοσύνη σου ταλαιπωρήθηκες πολλυ με την υγεία σου. Μου έχεις λείψει πολύ και απο τις συναντήσεις, θα χαρούμε με το καλό αφού γεννήσεις κα ύστερα να πίνουμε μαζί καφεδάκι γλυκό μου κοριτσάκι! Να είσαι καλά και με έναν πόνο το όμορφο μωράκι σου να έρθει στον κόσμο, γιατί αν γίνει σαν το Μανωλάκη, δεν υπάρχει περίπτωση θα είναι πεντάμορφο!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...