Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΚΟΨΑΝ 45 ΔΕΝΤΡΑ!!!

Λέγκω

Recommended Posts

Ρε παιδια εγω δεν λεω να πιστεψετε την τηλεοραση, εγω δεν βλεπω καν τηλ. αλλα ελεος με το indymedia,

οσο για την Κυψελη ολα ειναι αλυσιδα, οταν μαζευονται 5.000.000 στην Αθηνα με ισαριθμα αυτοκινητα, οταν η καθε οικογενεια εχει 2-3 αυτοκινητα, και κλαιγεται ολος ο κοσμος γιατι δε βρισκει να παρκαρει, τι θα γινει??? στο κεφαλι μου θα παρκαρουν? ας μη ριχνουμε μια ζωη τις ευθυνες αλλου, ας δουμε εμεις πως εχουμε συμβαλλει στην πραγματικη καταστροφη του περιβαλλοντος, τα δεντρα θα τα ξανα βαλουν μη κολλαμε στα αιωνοβια ολα οξυγονο βγαζουν , ας τελειωσει αυτο που θελει να κανει ο καθε Κακλαμανης και κρινουμε.

Αληθεια ποσοι πραγματικα ξερουν τα προβληματα της Κυψελης?

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανοίγεις μεγάλο θέμα τώρα...

Κατ'αρχήν, αυτοί που έρχονται να μείνουν στην Κυψέλη με τα 2 και 3 αυτοκίνητα, ας παρκάρουν στο δικό τους κεφάλι, ας το σκεφτούν αυτό από πριν. Όταν δίνονται άδειες να χτιστούν 6οροφα κτίρια με 12 υπολογισμένες θέσεις πάρκινγκ στην πηλωτή (και πολλές λέω), αυτό είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει πρόβλημα στο παρκάρισμα. Αλλά κόβοντας δέντρα αιωνόβια ή και χτεσινά, δεν έχει σημασία η ηλικία τους, από δημόσιο χώρο τον οποίον έχουν πληρώσει οι κάτοικοι για να τον αγοράσει ο δήμος και τον πληρώνουν ακόμη στα δημοτικά τέλη, και μετά τον παραχωρείς σα νά'ναι το οικοπεδάκι σου, στον τάδε εργολάβο για να κερδίσει από αυτόν, αυτό είναι τερατώδες, έτσι;;; Πόσο μάλλον, που η Κυψέλη αυτό που χρειάζεται πιο πολύ απ'όλα είναι ελεύθεροι, ανοιχτοί χώροι για να ζουν οι κάτοικοι. Υπάχουν υπαίθρια πάρκινγκ στους κάθετους δρόμους εκεί στην περιοχή που ήταν το πάρκο, που δε γεμίζουν ποτέ. Άντε κανένα Σάββατο για τα θέατρα... Επίσης, υπάρχουν παλιά κτίρια τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να γίνει το πολυπόθητο πάρκινγκ, αν ο οποιοσδήποτε εργολάβος έβαζε το χεράκι του στην τσέπη να τα αγοράσει και να τα κάνει ό,τι γουστάρει.

Άμα τελειώσει αυτό που θέλει να κάνει ο Κακλαμάνης θα είναι πολύ αργά.

Στο μπετό δε φυτρώνουν πεύκα.

Δεν έχω δει εγώ τουλάχιστον που ζω και κυκλοφορώ στην Κυψέλη 8 χρόνια, και ο άντρας μου 43 χρόνια...

Αλήθεια, πόσοι πραγματικά νοιάζονται για τα προβλήματα της Κυψέλης;;

Παρόλο που μια χαρά τα έγραψε η Micnat να πω κι εγώ κάποια πραγματάκια...

1)Απέναντι από το παρκάκι υπάρχει παρκιγκ που είναι άδειο, αλλά ο Κακλαμάνης θέλει τη μιζα των εργολάβων. Λύση στο πρόβλημα της Κυψέλης με το παρκάρισμα δεν ειναι να καταστρέψουμε το πάρκο αλλά στα αδόμητα οικόπεδα να φτιαχτούν υπόγεια γκαράζ, όπως προανέφερε και η Micnat

2)Απ'την άλλη όσα παρκινγκ και να φτιαχτουν το πρόβλημα θα με τα αυτοκίνητα δεν θα σταματήσει. Είναι το ίδιο με τους νέους δρόμους που θέλουν να φτιάξουν. Για παράδειγμα τον περιφερειακό Υμηττού, θέλουν να καταστρέψουν το βουνό για να ξεμπλοκάρει υποτίθεται το κέντρο, τη στιγμή που οι συγκοινωνιολόγοι λένε ότι και να φτιαχτεί ο καινούργιος δρόμος σε λίγα χρόνια θα μπλοκάρει και αυτός. Άρα η λυση ποια είναι να φτιάχνουμε συνέχεια πάρκινγκ καινούργια και δρόμους καινούργιους και ξανά άλλα πάρκινγκ και ξανα μανα νέους δρόμους;;; Μάλλον την λύση στις καλύτερες συγκοινωνίες πρέπει να την βρούμε!!!

3)Τα αιωνοβια δέντρα, όπως είπε πιο πάνω και η Gravia, δεν είναι μαρούλια... λέγονται αιωνόβια γιατί χρειάζονται εκατό και πλέον χρόνια για να μεγαλώσουν... Τα αιωνόβια βγάζουν οξυγόνο, το γκαζόν που σκοπεύουν να φυτέψουν από πάνω δεν βγάζει τίποτα.

4)Ο "κύριος" Κακλαμάνης μόνο για τα ήδη κομένα δέντρα έχει δείξει πρεμούρα, βλέπε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα.

5)Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι σε μία απ'τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του Κόσμου, όπως είναι η Κυψελη με 0,5 τμ πράσινο ανα κάτοικο, το να κοπούν 45 αιωνόβια δέντρα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!

5) Και τέλος αν αφήναμε τον κάθε τυχάρπαστο αλήτη να τελειώνει μ'αυτό που θέλει και μετά να τον κρίνουμε, δεν θα έμενε κανένα δέντρο όρθιο, θα σκοτώνανε τα παιδιά μας και εμείς θα περιμέναμε να δούμε τι θέλουν να μας πουν, θα μας διώχνανε απ'τις δουλειές αλλά για καλούς σκοπούς, θα μας κόβανε την δωρεάν υγεία, παιδεία και ότι άλλο δικαίωμα μας έχει μείνει και πιθανότατα θα πεθαίναμε χωρίς να μπορούμε να κρίνουμε γιατί αν δεν μας τελειώσουν δεν θα τελειώσουν!!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

5) Και τέλος αν αφήναμε τον κάθε τυχάρπαστο αλήτη να τελειώνει μ'αυτό που θέλει και μετά να τον κρίνουμε, δεν θα έμενε κανένα δέντρο όρθιο, θα σκοτώνανε τα παιδιά μας και εμείς θα περιμέναμε να δούμε τι θέλουν να μας πουν, θα μας διώχνανε απ'τις δουλειές αλλά για καλούς σκοπούς, θα μας κόβανε την δωρεάν υγεία, παιδεία και ότι άλλο δικαίωμα μας έχει μείνει και πιθανότατα θα πεθαίναμε χωρίς να μπορούμε να κρίνουμε γιατί αν δεν μας τελειώσουν δεν θα τελειώσουν!!!

τα ειπες ολα με λιγα λογια..

Εχθές έγινε δεντροφύτευση και λαϊκό γλέντι στο παρκάκι.... Παρ'όλο που το σκηνικό ήταν σοκαριστικό και θλιβερό (παντού λάσπες και ξεραϊλα), ήταν ταυτόχρονο πολύ όμορφα και ελπιδοφόρα... Ήρθε πάρα πολύς κόσμος, φέρανε μαζί τους φαγητά, φυτέψανε δέντρα... υπήρχαν πολλά πιτσιρικάκια απ'όλες τις ηλικίες. Προσωπικά εμένα το σκηνικό που με συγκίνησε περισσότερο ήταν όταν φέρανε δύο ξεριζωμένα μεγάλα δέντρα, τα αγκαλιάσανε και τα ξαναφυτέψανε... δεν ξέρω αν θα ξαναπιάσουνε αλλά ήταν απ'τις πιο όμορφες και τρυφερές εικόνες έχω δει τελευταία!

Σήμερα έχει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 2 το μεσημέρι

έξω από το δημοτικό συμβούλιο στο παλιό δημαρχείο της πλατείας Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).

Διαφημίσεις

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Το Παναττικό Δίκτυο Κινημάτων Πόλης και Ενεργών Πολιτών καλεί τους πολίτες και τα κινήματα πόλης της Αθήνας

σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 2/2, έξω από το δημοτικό συμβούλιο στο παλιό δημαρχείο της πλατείας Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).

Αφορμή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αποτελούν το έγκλημα στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων

και οι επιθέσεις που δέχτηκαν η Επιτροπή Πολιτών για τη Διάσωση του Ελαιώνα και οι πολίτες που προσέφυγαν στο ΣτΕ για το Mall Βωβού στο Βοτανικό.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Είναι η μεγάλη και συντονισμένη επίθεση που δέχεται το περιβάλλον

και οι εναπομείναντες ελεύθεροι χώροι με τις ευλογίες κυβέρνησης, αντιπολίτευσης, δημάρχου και επιχειρηματιών.

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι. Η παρουσία μας όμως θα κρατήσει ώρες, καθ' όλη τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου μέχρι τις 8 το βράδυ.

Καλούμε όλες τις κινήσεις, ομάδες και πολίτες, άσχετα με το αν συμμετέχουν ή όχι στο Παναττικό δίκτυο,

να έρθουν και να πλαισιώσουν τη διαμαρτυρία.

Mε πανό και πικέτες, για τα θέματα που θέλουν να αναδείξουν, όποια ώρα μπορούν (λόγω του εργάσιμου της ημέρας) .

Θα είμαστε όλοι και όλες εκεί.

Ο αυταρχισμός και τα εργολαβικά συμφέροντα δεν θα περάσουν.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, από τις 2 μ.μ. μέχρι το βράδυ,

όλοι και όλες έξω από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.

Θα προσπαθήσουμε να πάμε το απογευματάκι από εκεί. Ελπίζω να μαζευτεί πολύς κόσμος.

Ρε παιδια εγω δεν λεω να πιστεψετε την τηλεοραση, εγω δεν βλεπω καν τηλ. αλλα ελεος με το indymedia,

οσο για την Κυψελη ολα ειναι αλυσιδα, οταν μαζευονται 5.000.000 στην Αθηνα με ισαριθμα αυτοκινητα, οταν η καθε οικογενεια εχει 2-3 αυτοκινητα, και κλαιγεται ολος ο κοσμος γιατι δε βρισκει να παρκαρει, τι θα γινει??? στο κεφαλι μου θα παρκαρουν? ας μη ριχνουμε μια ζωη τις ευθυνες αλλου, ας δουμε εμεις πως εχουμε συμβαλλει στην πραγματικη καταστροφη του περιβαλλοντος, τα δεντρα θα τα ξανα βαλουν μη κολλαμε στα αιωνοβια ολα οξυγονο βγαζουν , ας τελειωσει αυτο που θελει να κανει ο καθε Κακλαμανης και κρινουμε.

Να σου πω κάτι, άν περιμένουμε να τελειώσουν όλοι αυτό που 'χουν κατά νου να κάνουν, χωρίς να ελέγχονται απο μας, απο τους απλούς πολίτες, ζήτω που καήκαμε φιλενάδα.

Οσο γι 'αυτό περί προσωπικής ευθύνης, σωστό και συμφωνώ μαζί σου. Ας κοιτάξει ο καθένας μας να βάλει μια πρασινάδα στο μπαλκόνι του, να περιορίσει τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο, να προτιμήσει μικρό αυτοκίνητο με οικονομική κατανάλωση, να πάρει ποδήλατο, να μην παρκάρει στο κεφάλι του αλλουνού, όλα σωστά.

Ομως, άν ο πολίτης κάνει παραβάσεις, αυτό δεν δικαιολογεί το κράτος να αυθαιρετεί. Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία.

Ας φρόντιζε ο Κακλαμάνης να απομακρύνει τους μικρούς καθημερινούς παραβάτες που παρκάρουν στα πεζοδρόμια, στις στάσεις, στις διαβάσεις, που μολύνουν, ρυπαίνουν το περιβάλλον κι ας βλέπαμε μετά άν υπήρχε χώρος για όλους στην πόλη και άν η ποιότητα της ζωής μας θα βελτιωνόταν :wink:

Το indy πάντως δεν κάνει κακό να το κοιτάμε πού και πού :lol: (ως εναλλακτικό της τιβι εννοοώ)

γιατί έλεος με το indy; επειδή λέει αυτά που δεν θέλουμε ή που δεν μπορούμε να ακούσουμε;;;

ας τελειωσει αυτο που θελει να κανει ο καθε Κακλαμανης και κρινουμε.

ξέρουν τα προβλήματα της Κυψέλης όσοι ζουν στο κέντρο κι εχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Και θα σου πω κάτι μέσα στην κοινή λογική των πραγμάτων :

Η Περιφέρεια είχε κρίνει παράνομη οποιαδήποτε επεμβαση στο πάρκο πριν περίπου 2 χρόνια. Ο Δήμαρχος δηλαδή παρανομεί. Να τελειώσει την παρανομία του και να δούμε τι; Ό,τι με παρανομίες λύνονται τα προβλήματα; Αν ήθελε να λύσει τα προβλήματα υπάρχουν ένα σωρό νόμιμοι τρόποι, έτσι δεν είναι;

Υποστηρίζοντας την ενέργεια του Δημάρχου, υποστηρίζουμε την παρανομία , τόσο απλά και τόσο σαφώς.

Διαφημίσεις

γιατί έλεος με το indy; επειδή λέει αυτά που δεν θέλουμε ή που δεν μπορούμε να ακούσουμε;;;

ας τελειωσει αυτο που θελει να κανει ο καθε Κακλαμανης και κρινουμε.

ξέρουν τα προβλήματα της Κυψέλης όσοι ζουν στο κέντρο κι εχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Και θα σου πω κάτι μέσα στην κοινή λογική των πραγμάτων :

Η Περιφέρεια είχε κρίνει παράνομη οποιαδήποτε επεμβαση στο πάρκο πριν περίπου 2 χρόνια. Ο Δήμαρχος δηλαδή παρανομεί. Να τελειώσει την παρανομία του και να δούμε τι; Ό,τι με παρανομίες λύνονται τα προβλήματα; Αν ήθελε να λύσει τα προβλήματα υπάρχουν ένα σωρό νόμιμοι τρόποι, έτσι δεν είναι;

Υποστηρίζοντας την ενέργεια του Δημάρχου, υποστηρίζουμε την παρανομία , τόσο απλά και τόσο σαφώς.

Κατέβηκα με τον Ωρίωνα και τη Φοίβη στο Δημαρχείο απόψε κατά τις 6. Είχε αρκετό κόσμο, πολλά ΜΑΤ παρατεταγμένα μπροστά από το κτίριο του Δημαρχείου, η ατμόσφαιρα σαν την ηρεμία πριν τη μάχη... Ελάχιστα συνθήματα, ησυχία ...

Δεν είδα καμμία γνωστή φάτσα, πολύς νεαρόκοσμος παρέες που τα λέγανε ήρεμα κι ωραία, κάναμε μερικές βόλτες με τα παιδιά μπας και συναντήσουμε κανένα γνωστό, πήγαμε στο νότος για τουαλέτα, ξανακάναμε μερικές βόλτες και φύγαμε.

Με στενοχωρεί πολύ το γεγονός που αντιμετωπίζεται ο κόσμος σαν όχλος με τα ΜΑΤ να προστατεύουν...τι;;

Αυτή η νοοτροπία με αηδιάζει.

Στο παρκάκι πάντως η ατμόσφαιρα ήταν πολύ πιο ζωηρή, έχουν φυτέψει και καινούρια δεντράκια όπως είπε και η Λέγκω, μακάρι να τη γλυτώσει.

ρε παιδια τι εγινε εκει? :shock: ξαναχτυπησαν τα παλικαρια μας?

κ τωρα καταλαβαν οτι τα ματ χτυπαν ανεξερετως οι δημοσιογραφισκοι μας!!!

α ρε ελλαδαρα.. :evil::evil:

Τα παλληκάρια ήταν εκεί :?

Απ'ότι διάβασα μετά, έπεσε ξύλο και χημικά (κλασσικά) και στείλαν 3 άτομα στο νοσοκομείο (μάτι, χέρι, αυτί) και ένας από τα ΜΑΤ έφαγε πέτρα στο πόδι.

Αλλά δεν έμαθα τι αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο...

Εχτές που πέρασα από το παρκάκι έχουν κάνει δεντροφύτευση πολλά πευκάκια, έχουν στρώσει το χώμα και έχουν διαμορφώσει μονοπατάκια και έχει γίνει σπουδαίο :D Δεν ξέρω αν το έκαναν οι κάτοικοι (υποθέτω πως ναι), αλλά είναι ωραία αλλαγή μετά που κόψανε τα δέντρα...!

Σήμερα και αύριο λοιπόν, ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!

72217582dp9.jpg

Διαφημίσεις

Τα παλληκάρια ήταν εκεί :?

Απ'ότι διάβασα μετά, έπεσε ξύλο και χημικά (κλασσικά) και στείλαν 3 άτομα στο νοσοκομείο (μάτι, χέρι, αυτί) και ένας από τα ΜΑΤ έφαγε πέτρα στο πόδι.

Αλλά δεν έμαθα τι αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο...

Πάλι δεν σε πέτυχα εγώ έφυγα στις έξι...

Αρκετά καθυστερημένα αλλά δεν μπόρεσα να γράψω αυτή την εβδομάδα... Ρίξανε κυρίως κρότου λάμψης και ξύλο και είναι κι αυτά εξίσου αποτελεσματικά, κανείς μας δεν έμεινε παραπονεμένος... Μάλιστα την πέσανε και στον κόσμο που περίμενε τα ασθενοφόρα για τους τρεις σοβαρά τραυματίες.

Οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν τον κόσμο γιατί το παλικάρι που τραυματίστηκε στα αυτιά είναι δημοσιογράφος.

Κανα νέο από τη συναυλία έχουμε; Πρέπει να είχε πολύ κόσμο!

Πάλι δεν σε πέτυχα εγώ έφυγα στις έξι...

Αρκετά καθυστερημένα αλλά δεν μπόρεσα να γράψω αυτή την εβδομάδα... Ρίξανε κυρίως κρότου λάμψης και ξύλο και είναι κι αυτά εξίσου αποτελεσματικά, κανείς μας δεν έμεινε παραπονεμένος... Μάλιστα την πέσανε και στον κόσμο που περίμενε τα ασθενοφόρα για τους τρεις σοβαρά τραυματίες.

Οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν τον κόσμο γιατί το παλικάρι που τραυματίστηκε στα αυτιά είναι δημοσιογράφος.

Κανα νέο από τη συναυλία έχουμε; Πρέπει να είχε πολύ κόσμο!

Δεν έχω ιδέα για τη συναυλία :oops: Ήταν ο καιρός κάπως απρόβλεπτος και δεν πήγαμε καθόλου από κεί ενώ το κανονίζαμε...

Οι δημοσιογράφοι καλά θα κάνουν να μιλάνε αντικειμενικά, γιατί το έχουν παρακάνει... Δηλαδή αν δεν ήταν δημισιογράφος τι θα ήταν;; Κουκουλοφόρος;;;

Οι δημοσιογράφοι καλά θα κάνουν να μιλάνε αντικειμενικά, γιατί το έχουν παρακάνει... Δηλαδή αν δεν ήταν δημισιογράφος τι θα ήταν;; Κουκουλοφόρος;;;

Μα φυσικά... θα ήταν ολοφάνερο! :wink:

Η Ανοιχτή συνέλευση του ΠΑΡΚΟΥ Κύπρου και Πατησίων σας προσκαλεί:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13/02/09:

21:οο = Προβολή του ντοκιμαντέρ "Από τον έλεγχο της ζωής μας στον έλεγχο της διατροφής μας".

22:οο = Προβολή της ταινίας "Noise".

ΣΑΒΒΑΤΟ, 14/02/09:

18:οο = Παράσταση Καραγκιόζη "Ο Καραγκιόζης, το Μαγεμένο Δέντρι και ο Καλικάντζαρος"

...για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους!

21:οο = Προβολή ντοκιμαντέρ "Ο εφιάλτης του Δαρβίνου".

ΚΥΡΙΑΚΗ, 15/02/09:

11:30 = Εργαστήριο STENCIL για μικρούς και μεγάλους.

ΟΛΗ την ΗΜΕΡΑ = Ομαδική Έκθεση "15χρονών" από το "Αsh in Art", αφιερωμένη στον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

*Σε περίπτωση βροχής οι προβολές θα γίνουν την επόμενη μέρα!

**Βρέξει-χιονίσει ο Καραγκιόζης θα γίνει στο Αδιάβροχο δωμάτιο!!!

Το "βλαστάρι" μας ξαναχτυπά!!!

Ο δήμαρχος θα μηνύει τους δημότες του

Σε μια προσπάθεια εκφοβισμού των κατοίκων και των κινημάτων της Αθήνας, ο κ. Κακλαμάνης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είπε ότι στο εξής σκοπεύει να υποβάλλει μηνύσεις εναντίον όσων επιτροπών κατοίκων καταφέρονται εναντίον του δήμου με ψέματα, είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία τους, «για δυσφήμηση της πόλης των Αθηνών».

Σημειώνεται πάντως ότι ο δήμαρχος εδώ και ένα μήνα δεν έχει δημοσιοποιήσει τις διαδικασίες ανάθεσης του γκαράζ στο παρκάκι των οδών Κύπρου και Πατησίων, ενώ ξεχνά ότι είναι υπόλογος στη Δικαιοσύνη για την κοπή δένδρων, ύστερα από μήνυση του Δασαρχείου Αθηνών.

Χ.ΤΖ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 24/02/2009

Το "βλαστάρι" μας ξαναχτυπά!!!

Ο δήμαρχος θα μηνύει τους δημότες του

Σημειώνεται πάντως ότι ο δήμαρχος εδώ και ένα μήνα δεν έχει δημοσιοποιήσει τις διαδικασίες ανάθεσης του γκαράζ στο παρκάκι των οδών Κύπρου και Πατησίων, ενώ ξεχνά ότι είναι υπόλογος στη Δικαιοσύνη για την κοπή δένδρων, ύστερα από μήνυση του Δασαρχείου Αθηνών.

Χ.ΤΖ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 24/02/2009

:lol::lol::lol: Δεν ασχολείται μα ασήμαντες λεπτομέρειες η μεγαλειότης του :lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

• 4 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...