Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ταινίες που είδαμε τώρα τελευταία

Recommended Posts

Χτες είδαμε μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ταινία που είχε φέρει ένας φίλος, το "Slumdog Millionaire", στο οποίο περιγράφεται μέσα από την αφήγησή του η ζωή ενός φτωχού Ινδού νέου που συμμετέχει στο διάσημο τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος". Φοβερή κοινωνική ταινία όπου παρουσιάζεται η ζωή στην Ινδία και με πολύ καλή φωτογραφία και σκηνοθεσία. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ στο :

Επίσης πολύ καλή ταινία το "THE MAN FROM EARTH" του οποίου το τρέιλερ μπορείτε να δείτε στο :

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 78
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειμαι ειδικη στο θεμα....γιατι φοβαμαι πολυ αλλα νομιζω οτι η ταινια

SAW 1 ΕΩΣ 5 ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ.ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ¨ΣΕ ΒΛΕΠΩ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Συμφωνω απολυτως μαζι σου.Τις εχω δει ολες και ο τυπος που το γραφει ειναι μεγαλος ψυχακιας.Εγω ειμαι fun των θριλερ :shock::shock::shock::shock: Και η τελεταια ταινια που ειδα ηταν το saw 5.θα ακολουθησει και 6!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Συμφωνω απολυτως μαζι σου.Τις εχω δει ολες και ο τυπος που το γραφει ειναι μεγαλος ψυχακιας.Εγω ειμαι fun των θριλερ :shock::shock::shock::shock: Και η τελεταια ταινια που ειδα ηταν το saw 5.θα ακολουθησει και 6!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

δεν έχω δει κανένα..αλλά κι εγώ έχω ακούσει ότι είναι μεγάλος ψυχάκιας!!!

θα τα πάρω όλα μαζί κάποια στιγμή!

Διαφημίσεις

Εγώ λατρεύω ψυχολογικά θρίλερ, ταινίες επιστημονικής φαντασίας και ταινίες τρόμου. Τα βλέπω από πρώτη δημοτικού! Τίποτα δεν έπαθα. Ούτε εφιάλτες έχω ούτε φοβάμαι το σκοτάδι.

Όμως μια ταινία στην ζωή μου πραγματικά με κατατρόμαξε. Λέγεται ο Εξορκισμός της Εμιλυ Ρόουζ. Οι λόγοι που φοβήθηκα ήταν γιατί βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, που συνέβησαν στην Γερμανία την δεκαετία του 70 και γιατί η σκηνοθεσία ήταν πολύ προσεγμένη και έκανε τα πάντα να φαίνονται αληθοφανή. Την έχω δει δυο φορές και τις δύο ψιλοφρίκαρα. :oops:

Grow up and get a life!

Εγώ λατρεύω ψυχολογικά θρίλερ, ταινίες επιστημονικής φαντασίας και ταινίες τρόμου. Τα βλέπω από πρώτη δημοτικού! Τίποτα δεν έπαθα. Ούτε εφιάλτες έχω ούτε φοβάμαι το σκοτάδι.

Όμως μια ταινία στην ζωή μου πραγματικά με κατατρόμαξε. Λέγεται ο Εξορκισμός της Εμιλυ Ρόουζ. Οι λόγοι που φοβήθηκα ήταν γιατί βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, που συνέβησαν στην Γερμανία την δεκαετία του 70 και γιατί η σκηνοθεσία ήταν πολύ προσεγμένη και έκανε τα πάντα να φαίνονται αληθοφανή. Την έχω δει δυο φορές και τις δύο ψιλοφρίκαρα. :oops:

oυπς πιάσαμε λαυράκι!! Τέτοιες ταινίες μου αρέσουν και εμένα...

Λοιπόν έχουμε και λέμε Ο Εξορκισμός της Εμιλυ Ρόουζ....

μπορείς να μας πεις χρονολογία που βγήκε η ταινία..ηθοποιούς κανένα trailer;;;;

Αυτά είναι!!!!Τι σου είναι το φόρουμ!!!Απόλα έχει ο μπαξές!!!!

H ταινία είναι του 2005.

http://www.asxetos.gr/cinema.aspx?i=80

Η ιστοσελίδα δεξιά και προς τα κάτω έχει τα links του τρέηλερ και την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας.

Grow up and get a life!

H ταινία είναι του 2005.

http://www.asxetos.gr/cinema.aspx?i=80

Η ιστοσελίδα δεξιά και προς τα κάτω έχει τα links του τρέηλερ και την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας.

Ευχαριστώ πολύ yls :D

χθες ειδα το πειραμα lazarus. Παρα πολυ καλο...Αυτα που μπανισα ειναι τα εξης

"88 λεπτα" και " η εξισωση" το δευτερο ειναι δυνατο θριλερ απ'οτι ειδα πισω στην υποθεση

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

δεν έχω δει κανένα..αλλά κι εγώ έχω ακούσει ότι είναι μεγάλος ψυχάκιας!!!

θα τα πάρω όλα μαζί κάποια στιγμή!

ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ

Θα παθεις τιποτα και θα εχω τυψεις...........

προσεχε σε παρακαλω

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Το Σ/Κ είδα σε ντιβιντί το Shortbus.

Αμφιλεγόμενη η ταινία, αριστούργημα λέγανε οι μισοί, μάπα οι άλλοι μισοί.

Το χει δει κανείς να το παίξουμε Μπακογιαννόπουλοι;

Διαφημίσεις

καλέ dalia γειτόνισσα πότε θα το επιστρέψεις το πείραμα Lararus να πάμε να το πάρουμε, όλο νοικιασμένο είναι! :)

:lol::lol: το επεστρεψα χθες το απογευμα ( πλατεια μεταωρων movieland) :lol::lol::lol:

rQGhp3.png

Το Σ/Κ είδα σε ντιβιντί το Shortbus.

Αμφιλεγόμενη η ταινία, αριστούργημα λέγανε οι μισοί, μάπα οι άλλοι μισοί.

Το χει δει κανείς να το παίξουμε Μπακογιαννόπουλοι;

To έχω δει, θυμάμαι ότι μου αφησε μια πολύ γλυκιά γεύση και αυτάααα...άρα μάλλον δε θα το θεώρησα αριστούργημα....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Εγω την Κυριακη ειδα το WANTED με την Ατζολινα Ζολι,αν και δεν την πολυ συμπαθω ομολογω οτι ηταν πολυ καλη και αυτη και η ταινια και με απροσμενο τελος!!Τη συνηστω ανεπιφυλαχτα,πολυ καλη περιπετεια!!

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

ρε παιδιά καμιά ταινια που να γελάσατε-γελάσατε είδατε τωρα τελευταια???? ελληνική ή ξένη δεν με χαλαέι καθόλου

:?::?::?::?::?::?::?::?::?:

είπα κάτι λάθος ή και εσύ στην αναζήτηση καλής κωμωδίας είσαι?

rQGhp3.png

ρε παιδιά καμιά ταινια που να γελάσατε-γελάσατε είδατε τωρα τελευταια???? ελληνική ή ξένη δεν με χαλαέι καθόλου

:?::?::?::?::?::?::?::?::?:

είπα κάτι λάθος ή και εσύ στην αναζήτηση καλής κωμωδίας είσαι?

Στην αναζήτηση καλής κωμωδίας είμαι και εγώ απλά επαυξάνω τη δική σου ερώτηση :D:D:D:D:D:D:D

Η ζωή μου όλη .....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...