Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ταινίες που είδαμε τώρα τελευταία

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι έχουμε πάθει τον τελευταίο καιρό αλλά έχουμε

πορωθεί να βλέπουμε ταινίες..

Λοιπόν ξεκινώ και αν έχετε να προτείνεται καμιά θα μας βοηθούσε πολύ!

Είμαστε φαν των θρύλερ (ψυχολογικών) περισσότερο οπότε οι παρακάτω που θα γράψω ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία:

-Πείραμα LAZARUS-Θρίλερ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ταινία..ίσως η καλύτερη που έχω δει ποτέ..

Υπόθεση

O Μπεν τα έχει όλα. Μια καλή δουλειά, μια ευτυχισμένη οικογένεια με μια σύζυγο και μια κόρη που τον λατρεύουν και όλο το μέλλον μπροστά του να διαγράφεται λαμπρό.

Η καθημερινότητά του κυλάει ομαλά και ωραία μέχρι την ημέρα που όλα ανατρέπονται όταν χάνει τη δουλειά του και αναγκάζεται να συμμετάσχει σε μια ληστεία – με τον αδελφό του, ένα πρώην κατάδικο - με θανάσιμες συνέπειες.

Ενώ ο Μπεν αναγκάζεται να αποχαιρετίσει την οικογένειά του και να προετοιμαστεί για την εκτέλεση της θανατικής ποινής του με θανατηφόρο ένεση, ξυπνάει και συνειδητοποιεί ότι είναι δεσμοφύλακας σε μια ψυχιατρική κλινική.

Ο Μπεν πρέπει τώρα να συνειδητοποιήσει αν όντως έχει ξεγελάσει το θάνατο ή αν έχει πέσει θύμα ενός υπερφυσικού πειράματος

Kυκλοφορει σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Διαφημίσεις

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

-Σιωπηλός εφιάλτης -Θρίλερ

Πάρα πολύ καλό

Υπόθεση:Ένα θρίλερ με θέμα τον πόνο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Χέιντεν Κρίστενσεν, η Τζέσικα 'Αλμπα, ο Τέρενς Χάουαρντ και η Λένα Όλιν. Στο επίκεντρο ένας πλούσιος νέος άντρας με πρόβλημα καρδιάς και με πολύ μπερδεμένη συναισθηματική ζωή, που κατά τη διάρκεια μίας μεταμόσχευσης καρδιάς έχει την εμπειρία του φαινομένου που ονομάζεται ιατρικά "αναισθητική επίγνωση": παρόλο που παραλύει από το φάρμακο, ο ασθενής μπορεί να δει, να ακούσει και το πιο τρομακτικό να νιώσει ό,τι του συμβαίνει κατά τη διάρκεια μίας εγχείρησης. Ο ασθενής βλέπει ακούει και καταλαβαίνει πως κανείς δεν επιθυμεί την επιβίωση του από την εγχείρηση. Ομως ξυπνά από τον εφιάλτη, γεμάτος απορίες: Ήταν όλα αυτά ένα όνειρο εξαιτίας του αναισθητικού; Ή μήπως ό,τι άκουσε, όντως συνέβη;

Θανάσιμος επισκέπτης επίσης φοβερό...έχει σχέση με διαδύκτιο κτλ...

είναι φοβερή ταινία...επίσης θρίλερ

Υπόθεση:Η Τζένιφερ Μαρς, πράκτορας του FBI, αναλαμβάνει να βρει και να συλλάβει ένα serial killer ο οποίος μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο την εικόνα των θυμάτων του στο internet. Η Τζένιφερ δίνει μια μάχη με το χρόνο αλλά, καθώς ο χρόνος τελειώνει, το κυνηγητό γίνεται πιο προσωπικό και πιο επικίνδυνο.

Δωμάτιο 1408 -Θρίλερ-τρόμου ....δεν μου άρεσε καθόλου

Υπόθεση:

Ο διάσημος συγγραφέας βιβλίων τρόμου Μάικ Ένσλιν πιστεύει πως ό,τι ακούγεται γύρω το δωμάτιο 1408 ενός πολυτελούς ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης δεν ανήκει παρά στη σφαίρα της φαντασίας. Στα πλαίσια λοιπόν της συγγραφής ενός νέου μυθιστορήματος του θα αποφασίσει να νοικιάσει το εν λόγω δωμάτιο, παρά τις παραινέσεις του διευθυντή που αναφέρει διαρκώς πως όσοι έμειναν εκεί βρήκαν τραγικό θάνατο. Η αμφισβήτηση των μεταφυσικών φαινομένων όμως θα αποδειχθεί πως δε θα του βγει σε καλό και σύντομα θα αναθεωρήσει…

Ένα θρίλερ που έχει ξεπηδήσει από την πένα του μεγαλύτερου αρχιτέκτονα ιστοριών τρόμου και έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Τζον Κιούζακ να επιδίδεται σε ένα απολαυστικό one man show, σίγουρα θα κάνει τους οπαδούς του είδους να αδημονούν. Aπό τα πλέον δημοφιλή διηγήματα του Στίβεν Κινγκ, το "1408" βαδίζει στα χνάρια (αν και δεν αγγίζει τα ίδια επίπεδα) της «Λάμψης» και έχει στο επίκεντρο έναν ένοικο ξενοδοχείου που εγκλωβίζεται στον ίδιο το χώρο. Μόνο που εδώ έχουμε ένα μονόκλινο δωμάτιο, που «ζωντανεύει» για να φέρει τον Τζον Κιούζακ αντιμέτωπο με τους προσωπικούς του δαίμονες αλλά και να αποδείξει τη σφοδρότητα της «νέμεσης» απέναντι στην «ύβρη». Ο Κιούζακ παίζει μόνος του στη σκακιέρα του τρόμου και αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από νικητής, μια και το ευπροσάρμοστο στοιχείο του ταλέντου του επιτρέπει να κρατήσει με σχετική ευκολία την ταινία στις πλάτες του, την ώρα που γύρω του χτίζεται μια ατμόσφαιρα απειλής και εντεταμένης αγωνίας. Παρά τις όποιες -σεναριακές κυρίως- ατέλειες λοιπόν, η πραγματικότητα είναι πως το δωμάτιο 1408 σίγουρα θα σπείρει τον πανικό σε όσους αποφασίσουν να ανοίξουν την πόρτα του…

Διαφημίσεις

Ναι τρελαίνομαι για θρίλερ τι πράγμα είναι αυτό ; ειδικά για τα ψυχολογικά!

Παρόλα αυτά χθες είδαμε το

RED(περιπέτεια-θρίλερ) το οποίο είναι πάρα πολυ καλό...που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για την αγαπή του για το σκύλο του...φοβερό!!!!

Υπόθεση:

Ένας μοναχικός άντρας απαιτεί να αποδοθεί δικαιοσύνη, όταν τρεις έφηβοι σκοτώνουν το σκύλο του χωρίς λόγο.

Γιωτουλα δικια μου εισαι.πες κι΄αλλα :D

το ειδες ενα ισπανικο με το ορφανοτροφειο?

Δικιά σου δικιά σου!Όχι δυστυχώς έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ καλό...μάλλον είναι αυτό που θα νοικιάσουμε σήμερα :wink: ευχαριστώ που μου το θύμησες !!

εσύ το είδες τι λέει;

Διαφημίσεις

οταν το ειδα ημουν εγκυας κ ο μπαμπας μας ηθελε να με παρει να φυγουμε απο το κινηματογραφο για να μην αγριευτει το μωρο :)

δλδ αυτο που εχεις στην κορυφη πιο ειναι?

Γιωτουλα να' σαι καλά και εμεις ακριβως αυτό το ειδος βλεπουμε..και τωρα τελευταια δεν βρισκουμε κατι αναλογο καλο στο video club.Τα περισσοτερα τα εχουμε δει απο αυτα που προτεινες :lol::lol: Σιωπηλος εφιαλτης ΑΠΙΘΑΝΟ.Και φυσικα το κορυφαιο στο ειδος " 6η ΑΙΣΘΗΣΗ"

Για ρίχνε ιδεες.....

Α ξεχασα εμας μας αρεσουν τα ψυχολογικα μονο...οποτε περιμενω...

Το "the ring" το ειδατε? με το κοριτσακι στο πηγαδι?

rQGhp3.png

κι εμάς τα ψυχολογικά μας αρέσουν πιο πολύ

Το πείραμα LAZARUS είναι το επόμενο που θα δούμε

Για το σιωπηλό εφιάλτη δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Πολύ απλοϊκό μου φάνηκε. Μεταμόσχευση καρδιάς με 4 νοματαίους και ένα χειρουργείο της πλάκας.

ΥΓ: Ρε συ Γιώτα αυτά τα ροζ γραμματάκια σου μου έχουν βγάλει τα μάτια. Με το ζόρι τα διαβάζω

Η ζωή μου όλη .....

κι εμάς τα ψυχολογικά μας αρέσουν πιο πολύ

Μεταμόσχευση καρδιάς με 4 νοματαίους και ένα χειρουργείο της πλάκας.

Σ'αυτό συμφωνώ, αυτό που μου άρεσε εμένα στην συγκεκριμένη ταινία είναι η ανατροπή.

*Αλλο παιδιά που μας άρεσε πολύ ο τιτλος στα ελληνικά είναι " το πεταγμα της πεταλουδας" προσοχη οχι το " φαινομενο της πεταλουδας"

αλλο " το ποίμνιο" με τον Ριτσαρντ Γκιρ

rQGhp3.png

Για το πείραμα lazarus ή lazarus project ένα έχω να πω ...φοβερή ταινία.

Πρόκειται για έναν νέο με οικογένεια παιδάκι κτλ με μια ήρεμη ζωή μέχρι που ο αδελφός του βγαίνει από την φυλακη και του προτείνει να κάνουν μια ληστεία.Εκεί σκοτώνεται ο αδελφός του κτλ...και κρίνεται ένοχος με θανατική ποινή...απο κει και πέρα δεν λέω αλλά είναι κορυφαίο.

Δεν έχει αίματα κτλ είναι σούπερ. Θα σας αρέσει φοβερά δείτε το.

Όσο για τα γραμματάκια τα αλλάζω εντάτσι τώλα ;;; μην βαράτε!

Διαφημίσεις

τρέιλερ της ταινίας για όσους ενδιαφέρονται εδώ :

Lazarus project

http://www.youtube.com/watch?v=Ucp9mIDxdbo

red

Σιωπηλός εφιάλτης-awake

http://www.youtube.com/watch?v=AeKjbooiSqU

Untraceable-Θανάσιμος επισκέπτης

Δωμάτιο 1408- 1408

Λοιπόν το είδα το Ορφανοτροφείο έκανα ένα μπανάκι για να συνέλθω και μπήκα να σας γράψω...μιλάμε για φοβερή ΤΑΙΝΙΑ..έπεσε πολύ κλάμα!!!

Τι να πω το τελευταίο μισάωρο δεν μπορούσα να σταματήσω το κλάμα.

Ελπίζω να μην είμαι η μόνη "χαζο-βιόλα" που με πήραν τα ζουμιά...αλλά ειδικά αν έχεις γίνει μητέρα είναι αδύνατον να μην συγκινηθείς και να μην σε αγγίξει αυτή η ταινία.

Μπαίνει αυτόματα στα best of the best!!!

Ορφανοτροφείο - The Orphanage

Υπόθεση:

Η Λόρα (Μπελέν Ρουέδα) έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο. Είχε μια πολύ ευτυχισμένη παιδική ηλικία και πολύ καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία και θεωρούσε αδέλφια της. Τριάντα χρόνια μετά, αυτή και ο άντρας της (Φερνάντο Κάγιο) μαζί με το γιο τους Σιμόν (Ροχέρ Πρίνθεπ) θα μετακομίσουν στο σπίτι αυτό στο οποίο η Λόρα είχε μεγαλώσει. Θα αποφασίσει να μετατρέψει το εγκαταλελειμμένο σπίτι σε ορφανοτροφείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το σπίτι όμως θα ξυπνήσει στον Σιμόν περίεργα συναισθήματα: θα αρχίσει να έχει φανταστικούς φίλους και να παίζει φανταστικά παιχνίδια. Όλα αυτά θα φέρουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένες αναμνήσεις από την παιδική ηλικία της Λόρας, το παιδί της θα αρχίσει να συμπεριφέρεται παράξενα και αυτό που κάποτε της φαινόταν ένα ειδυλλιακό σπίτι, θα εξελιχτεί σε εφιάλτη...

τρέιλερ της ταινίας για όσους ενδιαφέρονται εδώ :

Lazarus project

http://www.youtube.com/watch?v=Ucp9mIDxdbo

red

Σιωπηλός εφιάλτης-awake

http://www.youtube.com/watch?v=AeKjbooiSqU

Untraceable-Θανάσιμος επισκέπτης

Δωμάτιο 1408- 1408

Τα δυο πρώτα θα τα δω σίγουρα, το τρίτο μπορεί, το τελευταίο αποκλείεται..

Δεν μπορώ με τίποτα να δω ταινία που εμπλέκει χαμούς παιδιών κτλ..Στρεσάρομαι πολύ.

Ευχαριστούμε Γιωτούλα φαίνονται αξιόλογες ταινίες..

Μέχρι να γεννηθεί το κουτσουνάκι μας πηγαίναμε μπορεί κ δυο φορές την εβδομάδα cinema - μετά κόπηκε μαχαίρι και τώρα όπως καταλαβαίνεις έχουμε ..κενά :lol:

Δεν ξέρω τι έχουμε πάθει τον τελευταίο καιρό αλλά έχουμε

πορωθεί να βλέπουμε ταινίες..

Λοιπόν ξεκινώ και αν έχετε να προτείνεται καμιά θα μας βοηθούσε πολύ!

Είμαστε φαν των θρύλερ (ψυχολογικών) περισσότερο οπότε οι παρακάτω που θα γράψω ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία:

-Πείραμα LAZARUS-Θρίλερ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ταινία..ίσως η καλύτερη που έχω δει ποτέ..

Υπόθεση

O Μπεν τα έχει όλα. Μια καλή δουλειά, μια ευτυχισμένη οικογένεια με μια σύζυγο και μια κόρη που τον λατρεύουν και όλο το μέλλον μπροστά του να διαγράφεται λαμπρό.

Η καθημερινότητά του κυλάει ομαλά και ωραία μέχρι την ημέρα που όλα ανατρέπονται όταν χάνει τη δουλειά του και αναγκάζεται να συμμετάσχει σε μια ληστεία – με τον αδελφό του, ένα πρώην κατάδικο - με θανάσιμες συνέπειες.

Ενώ ο Μπεν αναγκάζεται να αποχαιρετίσει την οικογένειά του και να προετοιμαστεί για την εκτέλεση της θανατικής ποινής του με θανατηφόρο ένεση, ξυπνάει και συνειδητοποιεί ότι είναι δεσμοφύλακας σε μια ψυχιατρική κλινική.

Ο Μπεν πρέπει τώρα να συνειδητοποιήσει αν όντως έχει ξεγελάσει το θάνατο ή αν έχει πέσει θύμα ενός υπερφυσικού πειράματος

Kυκλοφορει σε dvd απο την AUDIOVISUAL

Ειδαμε το εργο χθες.Απλα τελειο!!!

Ευχαριστουμε για την προταση!

Να΄στε καλά κοριτσάκια...

κι εμείς πάντως μια απ΄τα ίδια..όταν δεν είχαμε τον ζουζούνο μας πηγαίναμε και κανένα σινεμαδάκι τώρα;;είναι από τα λίγα μέρη που δεν μπορείς να πας με μπεμπάκι!Δεν πειράζει!Και οι ντιβιντιτζίδες πως θα ζήσουν;;;ΚΛΕΦΤΕΣ θα γίνουν;;;;

το ειδες ενα ισπανικο με το ορφανοτροφειο?[/quote

Το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ το είδα κι εγώ μήνες πριν και το κατατάσσω στις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ! Απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο, ειδικά για όσους τρελλαίνονται για ψυχολογικά θρίλερ!

λοιπόν το ορφανατροφείο είναι απ'τις καλύτερες ταινίες ever!!εκλαιγα&εγώ στο τελευταίο μισάωρο&δεν είμουν καν έγγυος... :lol: ναι βλέπω π ο λ λ ά θρίλερ αλλά ο Νίκος τώρα μου λέει να τα κόψω γιατί είμαι φοβουλιάρα&τώρα με την συχνοουρία τον ξυπνάω να πάμε μαζί στο μπάνιο :D:D

σήμερα θα δούμε ένα με την λιβ ταιλερ,που πάει κάπου με τον άντρα της&τους αιχμαλωτίζουν κάποιοι με κάτι μάσκες(μάλλον!)νομίζω λέγεται:κλείδωσες?

το έχει δεί καμία?

531op3.png

Eγώ σήμερα είδε ένα δράμα , το παρείγγηλα μέσω της On και το είδα το μεσημεράκι...Ο Βούδας λυποθήμησε από ντροπή...έτσι λέγεται είναι του 2008 αλλά για να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα σαν ντοκιμαντέρ ήταν με ένα κοριτσάκι στο Αφγανιστάν που ήθελε να πάει σχολείο...εντάξει για τα 2.59Ε που έδωσα δεν τρελάθηκα κιόλας! :?