Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΝΟΜΑ...

anthula

Recommended Posts

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ανθουλα μου εγραψες τα ονοματα που ηθελα κ εγω!!

αγαπημενα το ιολη και το ηλεκτρα!!!!

το ιολη μου κανει πολυ πολυ γλυκο ονομα!!

το ηλεκτρα μου κανει πολυ σαγηνευτικο και δυναμικο!!

μου αρεσει και το λυδια παρα πολυ που μου φαινεται αρχοντικο ονομα!

το νεφελη που θα βαφτισω τη κορη μου μου αρεσε κ αυτο πολυ αλλα ειναι πολυφορεμενο τελευταια. το ηξερα αλλα ηταν το μονο στο οποιο συμφωνησαμε με τον αντρα μου (ο οποιος ειχε κατι τρελλες ιδεες-αθλια κατα τη γνωμη μου ονοματα)

νομιιιιζω -παντα κατα τη γνωμη μου- οτι της μαγουλιτσας σου θα της πηγαινε πιο πολυ το λυδια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανθούλα μου κι εμείς τον ίδιο ακριβώς προβληματισμό είχαμε σχετικά με το όνομα της μπέμπας γιατι γεννήθηκε 2 Αυγούστου και θα έπρεπε να βγάζαμε ένα όνομα που να γιορτάζει αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάτι να μου αρέσει παρα πολυ και να ταιριάζει στην μικρή...οπότε κολλήσαμε στο Μελίνα που μας αρεσε πολυ και της πάει νομίζω περισσότερο απο κάθε αλλο

Τώρα αν θα μεγαλώσει και μας βρίζει που τα γενέθλια της πέφτουν Αύγουστο και το όνομά της έχει γιορτή ναι μεν αλλα όχι απο τις μεγάλες δεν ξέρω αλλά θα έχει ένα γλυκό ονοματάκι τουλάχιστον...οπότε συμβιβαστήκαμε κι εμείς με την ιδέα άλλωστε σκέφτομαι να της κάνω πάρτι επίσημο γεννεθλίων 1 Σεπτεμβρίου που είναι τα δικά μου γεννέθλια ακριβώς ένα μήνα μετά(υπερβολικό?) και σκέφτομαι και τις απόκριες να της κάνω πάρτι στο σπίτι μασκέ...κάτι είναι κι αυτό

Το Φαίδρα και το Ηλέκτρα μου κάνουν πολύ πάντως για την μπέμπα σου :D

Γειά σας,

αντίστοιχα θέματα υπάρχουν επίσης και εδω:

Ονόματα και η σημασία τους...

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8428&start=0

Αγαπημένα ονόματα γενικά

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5175

Γλυκά ονόματα για κοριτσάκι

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4965

*Κυνήγι* για το τέλειο όνομα κοριτσίστικο όνομα.Help please

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7264&start=0

Τι γινεται με ονόματα που δεν γιορτάζουν? Ποιά ονόματα γιορτάζουν??

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4151

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8398

Τα πιο περίεργα ονόματα με βάση στοιχεία του ληξιαρχείου

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5086

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Αχχχ κορίτσια μου αρέσουν αρκετά από τα ονόματα, αλλά έχω πάθει το εξής:

εκεί που λέω μου αρέσει αυτό, σκέφτομαι "μήπως γιατί όχι και το άλλο;"

έχω καταμπερδευτεί.

Εσείς το πάθατε αυτό ή εγώ είμαι παράξενη;

Ζηλεύω που ακούω γονείς που λένε "εμείς αν κάνουμε κοριτσάκι θα το πούμε έτσι".

Προσπαθώ να βρω βλέποντας την φατσούλα της, ποιό της πηγαίνει.

Μάλλον θα γράψω σε ένα χαρτί τα ονόματα που αρέσουν σε ΄μενα και θα δώσω και στον σύζυγο να γράψει πια αρέσουν σε εκείνον και έπειτα θα δω ποια έχουμε κοινά.

Εεεε από εκεί θα βρούμε και αυτό που πρέπει, έτσι δεν είναι;

Aνθούλα μην κρίνεις βλέποντας τη φατσούλα της, γιατί θα πρέπει να βρείς κάτι που να έχει σχέση με γλυκά! Τσίμπα την λίγο στα μαγουλάκια εκ μέρους μου... :oops:

ssttaa

Διαφημίσεις

Κάποιο φιλικό μου ζευγάρι έκανε το εξής: κατέληξαν σε 5 ονόματα που άρεσαν και στους δύο πολύ και τα έγραψαν σε 5 χαρτάκια. Τα έβαλαν σε ένα μπολάκι και έβαλαν την μικρή να διαλέξει ένα (ήταν πολύ μωράκι και τους πήρε λίγη ώρα να το πετύχουν...)

Έτσι αποφάσισε η μπουμπού το όνομά της!

(να πω και τη γνώμη μου, αν διάλεγα ένα όνομα, θα ήταν το Βαλέρια)

457286wn9irg8poi.gif

aPiIp2.png AMd6p2.png

Aνθούλα μην κρίνεις βλέποντας τη φατσούλα της, γιατί θα πρέπει να βρείς κάτι που να έχει σχέση με γλυκά! Τσίμπα την λίγο στα μαγουλάκια εκ μέρους μου... :oops:

Πολλές εκπτώσεις βλέπω κάνεις ssttaa!

Καλέ Ανθή βάλτην κάτω και φάτην ολόκληρη ....... εκ μέρους μου!!!!!

Αχ είναι τέλεια η μπουμπού σου να σας ζήσει!

Από αυτά που γράφτηκαν μου αρέσει πολύ το Βικτώρια, το Αριάδνη και το Λήδα. Το πρώτο έχει και γιορτούλα στις 11/11 που είναι καλή εποχή, το Αριάδνη 18/9 μπορείς να κάνεις και τα γεννέθλια της μαζί και το Λήδα που της πάει πολύ αλλά δεν ξέρω πότε γιορτάζει. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. Φιλιά στην μπουμπού!

a94dd1bc2e.png

Το κάνω συνεχώς... το έχω κατσιάσει το καημένο... τι φιλιά, τι τσιμπήματα, τι ρουφήγματα και δεν είμαι μόνο εγώ είναι και άλλοι τρεις.

Ευτυχώς είναι πολύ ανεκτική και όλο χαμογελάει και βγάζει τσιριδούλες χαράς.

Μόλις καταφέρω και συζητήσω με τον σύζυγο γιατί οι ώρες που μας μένουν αποκλειστικά για εμάς είναι πολύ λίγες και αποφασίσουμε το όνομα, θα σας το γράψω. Αυτά που μας αρέσουν είναι εκτός από το Ληδία και Νεφέλη, το Αριάδνη, Μυρτώ, Μελίνα και επίσης μου άρεσε και αυτό που είπε μια κοπέλα το Εμμέλεια.

33644bxhnjgbaps.gifDSB_9474-1.jpg510242eevqdfb6qk.gif

Διαφημίσεις

Είναι ολόφρεσκια του Σαββάτου...

Πότε θα βγάλει και η δικιά μου μαλλιά; είναι καραφλούλα ακόμη...

Εσένα τώρα άρχισαν να μεγαλώνουν ή ήταν έτσι από νεογέννητη;

Φατσουλίνι η Φέλια!

Είναι ολόφρεσκια του Σαββάτου...

Πότε θα βγάλει και η δικιά μου μαλλιά; είναι καραφλούλα ακόμη...

Εσένα τώρα άρχισαν να μεγαλώνουν ή ήταν έτσι από νεογέννητη;

Φατσουλίνι η Φέλια!

Οταν γεννήθηκε η Φέλια όλοι μου έλεγαν να πάω να κλείσω ραντεβού για χτένισμα στο κομμωτήριο του Ιασώ!!!!!!!!!!!!!

Απλά ήταν πιο σκούρα τα μαλλάκια της!!!!

Το δικό σου το παιδί Ανθή μου είναι μια ζωγραφιά, μια θεά, ένα αστέρι, μια τρέλα με ή χωρίς μαλλιά!!!!!!!!!!

επειδη γεννηθηκε 27/12 θα σου ελεγα να τη βαφτισεις στεφανια (δικο μου αγαπημενο.... -ασχετο,ποιος γεννηθηκε 9/11,ο γιος σου? εχουμε ιδια μερα γενεθλια!!)

αλλα 27/12, τα σχολεια ειναι κλειστα,οποτε... ακυρο

Το ίδιο πρόβλημα είχαμε κι εμείς!

Πάντως πολλάαααααα ονόματα είναι πολύ όμορφα και το ίδιο είχαμε μπερδευτεί κι εμείς.

Το Ληδία,Νεφέλη...είναι πλέον πολύ "φορεμένο" κατά τη γνώμη μου και τα είχαμε απορρίψει εξ αρχής!

Διαφημίσεις

Αααααα, θα σας μαλώσω!!!!Τζάμπα το μάθημα για το Λυδία-Λήδα.

Λυδία με ύψιλον

Λήδα με ήτα

(χα,χα,εντάξει,έχω γίνει σπαστική το ξέρω, αλλά το κάνω για το καλό της κόρης μου, για να μην της γράφουν λάθος το όνομα στο μέλλον!!!!)

df306542d5.pngbb1d25814b.png

επειδη γεννηθηκε 27/12 θα σου ελεγα να τη βαφτισεις στεφανια (δικο μου αγαπημενο.... -ασχετο,ποιος γεννηθηκε 9/11,ο γιος σου? εχουμε ιδια μερα γενεθλια!!)

αλλα 27/12, τα σχολεια ειναι κλειστα,οποτε... ακυρο

fistikaki 9/11 γεννήθηκε ο μεγάλος γιος,

27/12 ο μεσαίος γιος,

η μπέμπα γεννήθηκε 6/8 που και πάλι είναι κλειστά τα σχολεία.

Είναι τρία τα ζούζουλα μου.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αυτό με τα σχολεία, αλλά κι εγώ

που έχω γενέθλια 2/1 μια ζωή σαν παιδί αυτό ήταν το παράπονό μου.

Vasileia αύτό με τα Ληδία και το Νεφέλη είναι ένα από τα μείον που σκέφτομαι.

όχι myrto μου καλά κάνεις και επιμένεις στην ορθογραφία του ονόματος της Λήδας, και εμένα που τον γιο μου τον λένε Κων/νο (το φωνάζουμε πάντα ολόκληρο) και υπάρχουν κάποιοι και κυρίως συμμαθητές που τον φωνάζουν Κώστα πολύ μου τι δίνει.

Αφού έχει τύχει να τον ζητήσουν έτσι στο τηλ και να τους πω ότι κάνουν λάθος. Πραγματικά όμως δεν το έκανα επίτηδες, νομίζω ότι μιλάμε για τελείως διαφορετικό άτομο.

Κοίταξε τα τικεράκια μας έτσι πως έχουμε γράψει η μία κάτω από την άλλη...

τα παιδάκια μας έχουν ένα μήνα ακριβώς μα ακριβώς διαφορά. :lol::lol:

πωωωωωωωωωω ολο μαγουλα ειστε και σεις!!!! ρε παιδι μου, αφου λεω στον αντρα μου, μπας και καβατζωνει η μικρη γαλα σε απποθηκες μεσα στα μαγουλια μας,για οταν πειναει?? καναδυο λιτρα χωρανε ανετα!!! :lol:

Έβαλα κι εγώ τίκερ! Σας τρώμε 2 μέρες φυστικάκι??? ε κοντά είμαστε!!!:D:D:D

Με το καλό το ονοματάκι σας Ανθούλα μας!! :P:P

(το Ανθή είναι πολύ όμορφο, ήταν στις επιλογές μου :wink: )

ποσα κιλα ειστε βρε vasileia? ετσι,επειδη μ εχει φαει το αγχος με τη δικια μου, μου φαινεται πολυ λιγα κιλα... σκαρτα 6 ειναι...

(σορρυ ανθουλα μου για το ασχετο!)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...