Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απορροφητηρας για την μύτη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αν καταλαβα καλα εννοεις συσκευη ρινικης αποφραξης?για τις μυξουλες?

δε ξερω τη συσκευη που λες αλλα αν ειναι η γνωστη φουσκα μη παρεις ειναι αχρηστες.

την καλυτερη δουλεια την κανει η συσκευη otrisalin θα την παρεις απο φαρμακειο .

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

δε ξερω τη συσκευη που λες αλλα αν ειναι η γνωστη φουσκα μη παρεις ειναι αχρηστες.

την καλυτερη δουλεια την κανει η συσκευη otrisalin θα την παρεις απο φαρμακειο .

symfwnw!!!mhn pareis tipote allo!otrisalin k pali otrisalin.

Διαφημίσεις

ειχαμε παρει ενα απο chicco αλλα ματαιο! αυτο ειναι το καλύτερο μου φαινεται, εμας όλα τα ρουφάει!!! :lol::lol::lol:

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Αλλά κοιτάξατε κάτι παρόμοιο έχει κουμπάρα μου και όταν ρουφάει μύξες το μωρό φοβάται και κλαίει.

Εγώ εννοούσα αυτό :!:

http://www.bebesounds.com/products_nasalclear_description.asp

as1cEXI0g410030MTYzZHwwMDk3NjVkfCYjOTE3OyYjOTUzOyYjOTYzOyYjOTQ1OyYjOTUzOyA.gif

as1cHr1-O6k0030NTk4MDVifDAwMDgzODlkfGNvbW1pbmcgc29vbg.gif

Κι εμεις την otrisalin εχουμε. Και την χρησιμοποιησαμε σήμερα πρωτη φορά γιατι είναι η πρώτη μέρα της ζωης μας που είμαστε συναχομένες και μες στη γκρίνια. Αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν έχετε ακούσει ότι αν ρουφάμε τη μύτη με κάποια τέτοια συσκευή, μπορεί να πειράξει το τύμπανο του μωρού? Γιατί μιλούσα με μια φίλη που για αυτό το λόγο δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στα παιδιά της. Ισχύει? Να ανησυχω?

tndLp2.png

FgHKp2.png

ΝΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΗΣ ΚΙΝΚΟ ΦΟΥΣΚΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΞΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

ΟΣΟ ΟΤΙ ΤΡΩΜΑΖΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙ ΤΡΩΜΑΖΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΒΑΩ ΤΙΣ ΜΙΞΟΥΛΕΣ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΡΩΣΤΑ ΑΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΑ ΟΛΑ!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

ΝατασαΖ, και εγώ της otrisalin έχω.Απο τη στιγμή που βάζεις πρώτα ορό στη μυτούλα του και μέτα ρουφάς δεν έχεις πρόβλημα, ούτε για τη μυτη ουτε για τα αυτάκια του.Απλά όταν ρουφάς κοιτα να έχεις ανασηκωμένο το κεφαλάκι του.

line_m123_beg_40_time_1185940800_text_cf20c1ebddeee1ede4f1eff220e5dfede1e9.gif

line_flow3_beg_39_time_1267938000_text_c720ccf0ddecf0e120ece1f220e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εμείς εχουμε πάρει otrisalin 9651.jpg

στη δουλειά εχω αυτή και στο σπίτι εχω physiomer (μόνο που αυτή θέλει αλλαγή φίλτρο)

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

• 2 εβδομάδες μετά...

ερωτηση!

αυτη την otrisalin την χρησιμοποιειτε μονο οταν υπαρχει κατροη απο μυξουλες?

η κορη μου εχει μια βραχναδα ιδιως το πρωι σα να υπαρχουν κολλημενα φλεγματα στο λαρυγγι αλλα απο τη μυτη δεν εχει καταροη..η παιδιατρος μας εχει πει να της βαζουμε φυσιολογικο ορο δυο φορες την ημερα (εντωμεταξυ πιστευω οτι αυτο ξεκινησε απο την ημερα που η παιδιατρος ειχε ερθει να την πρωτο εξετασει και της εβαλε ορο χωρις λογο)..τελος παντων το ερωτημα ειναι αν η συσκευη αυτη χρησιμοποιειται μονο για μυξες η και οταν υπαρχει υπολλειμα πισω στον φαρυγγα..

Εμείς εχουμε πάρει otrisalin 9651.jpg

στη δουλειά εχω αυτή και στο σπίτι εχω physiomer (μόνο που αυτή θέλει αλλαγή φίλτρο)

Οταν μου ειχαν τελιωσει τα φιλτρα το εβγαλα το φιλτρακι το επλινα κατω απο τη βριση το ξαναβαλα ρουφιξα και βγικαν μια χαρα οι μιξουλεσ

το λεω αν καμια μηνη απο φιλτρακια και δε μπορει να παει φαρμακιο να παρει

εναλακτικεσ λισεισ παντα υπαρχουν

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Κι εμείς αυτή χρησιμοποιούμε και στα δυο παιδιά. Οσο για το φιλτράκι δεν το αλλάζω συνέχεια, το πλένω κάθε φορά το στεγνώνω και το χρησιμοποιώ ξανά. Τι ένα ρούφηγμα και πεταμα δλδ έπρεπε να κάνω?

Απλά πήρα δυο συσκευές, μια για κάθε παιδί, μην έχουμε και ανταλλαγή μικροβίων!

Εγώ γιατί δεν τα καταφέρνω να ρουφήξω αρκετά δυνατά ώστε να βγούν οι μυξούλες;

Δε λέω,καλή η οτριζαλίν αλλά στα χέρια μου είναι άχρηστη...Βάζω όλη μου τη δύναμη,πετάγονται οι φλέβες μου,πονάνε τα πνευμόνια μου και τελικά περιμένω να 'ρθει ο άντρας μου να το κάνει...

Α να χαθώ πια ανίκανη είμαι τελείως...

Εσείς βλέπω τα καταφέρνετε μόνες σας!

Διαφημίσεις

Εγώ γιατί δεν τα καταφέρνω να ρουφήξω αρκετά δυνατά ώστε να βγούν οι μυξούλες;

Δε λέω,καλή η οτριζαλίν αλλά στα χέρια μου είναι άχρηστη...Βάζω όλη μου τη δύναμη,πετάγονται οι φλέβες μου,πονάνε τα πνευμόνια μου και τελικά περιμένω να 'ρθει ο άντρας μου να το κάνει...

Α να χαθώ πια ανίκανη είμαι τελείως...

Εσείς βλέπω τα καταφέρνετε μόνες σας!

Καλή μου Elli αν είναι στεγνές οι μυξούλες ούτε με ηλεκτρική σκούπα δε θα βγουν! Δοκίμασες να βάλεις λίγο ορό πριν τις τραβήξεις?

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Ναί πάντα βάζω ορό.

Στεγνές μυξούλες δεν είχανε ποτέ τόσο πολλές ώστε να έχουν πρόβλημα με μπούκωμα.

Τη συσκευή την πήρα όταν αρρώστησαν τώρα τελευταία και είχανε πάρα πολλές μυξούλες,αλλά μαλακές,βλέννες δηλαδή.

Αλλά δεν μπορώ να τις τραβήξω... :roll:

Ναί πάντα βάζω ορό.

Στεγνές μυξούλες δεν είχανε ποτέ τόσο πολλές ώστε να έχουν πρόβλημα με μπούκωμα.

Τη συσκευή την πήρα όταν αρρώστησαν τώρα τελευταία και είχανε πάρα πολλές μυξούλες,αλλά μαλακές,βλέννες δηλαδή.

Αλλά δεν μπορώ να τις τραβήξω... :roll:

Αχουουου τώρα το πρόσεξα!!! Διδυμάκια έχεις!! Να σου ζήσουν!!!

Αχ Έλλη μου πρέπει μάλλον να εξασκήσεις τα πνευμόνια σου! :o

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...