Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πλαστά μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Hoaxes - Chain)

zebelia

Recommended Posts

είσαι το πέμπτο άτομο από το οποίο ακούω την ίδια ιστορια με την γριά και το αμάξι που τρακάρει, και κυκλοφορεί και σε email, μήπως είναι καμια φάρσα τελικά? συναδελφος μου πάλι μου είπε ότι το διάβασε και σε εφημερίδα. εαν είναι πραγματική ιστορία τότε θα πρέπει να ανησυχούμε , που έχουμε φτάσει ρε γμτ σε λίγο θα φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας.

Σιγουρα ειναι μουφα αφου το εχετε ακουσει και εσεις...σε ποσους δηλαδη συνεβει πια το ιδιο περιστατικο????και αν κυκλοφορει σε εμαιλ τοτε σιγουρα μουφα ιστορια...Δεν καταλαβαινω τον λογο ομως που τα κανουν αυτα????

Παντως σε οσα οδικα ταξιδια κανουμε με τον αντρα μου δεν σταματησαμε ποτε σε οτοστοπ ειδικα που μας εχουν κανει και σε χαλασμενα αμαξια...Δυστυχως και οι λιγοι με ανθρωπια μεσα τους που εχουν απομεινει πρεπει να γινουν και αυτοι σκληροπετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα.

Παντως ανωμαλοι κυκκλοφορουν πολυ..οιυκ ολιγες φορες μου εχουν συμβει περιεργα,,,και τα περισσοτερα..απο ταξι....πολυ επικινδυνα μιας και εισαι στο αμαξι και δεν μπορεις να ξεφυγεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 255
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συναδελφος μας διηγηθηκε πραγματικο γεγονος που συνεβει πριν λιγες ημερες σε κοπελα.

η κοπελα σχολασε καθημερινη απο την εργασια της και πηγε στο αυτοκινητο της να μπει για να επιστρεψει σπιτι της.διπλα καθοταν μια γιαγια η οποια της ζητησει να την παρει μαζι της και να την αφησει λιγο πιο κατω.η κοπελα πηρε την γιαγια μαζι και στο αυτοκινητο καθως οδηγουσε παρατηρησε οτι τα χερια της γιαγιας ηταν αντρικα κατευθειαν αντεδρασε χωρις να πανικοβληθει και τρακαρε τον μπροστινο της βγαινει κατευθειαν απο το αυτοκινητο.λεει στο αλλο οδηγο οτι η γιαγια ειναι αντρας αλλα κατευθειαν η γιαγια ανοιξε την πορτα και το εσκασε.καλεσαν την αστυνομια και ψαχνοντας το αυτοκινητο για αποτυπωματα βρηκαν στο πορτ μπαγκαζ ενα αλυσοπριονο και σκοινι....ο τυπος "γιαγια" το ειχε οργανωσει καλα αλλα ευτυχως δεν του εκατσε το θυμα.η κοπελα ομως τωρα τρεμει μηπως την εχει σταμπαρει και την πλησιασει αλλιως.

φανταστειτε ποσο τυχη ειχε η κοπελα και γλιτωσε,Θεε μου τι θα μπορουσε να παθει.

κοριτσια προσοχη , τελικα δεν μπορουμε να βοηθησουμε πια κανεναν.

Συναδελφος μας διηγηθηκε πραγματικο γεγονος που συνεβει πριν λιγες ημερες σε κοπελα.

η κοπελα σχολασε καθημερινη απο την εργασια της και πηγε στο αυτοκινητο της να μπει για να επιστρεψει σπιτι της.διπλα καθοταν μια γιαγια η οποια της ζητησει να την παρει μαζι της και να την αφησει λιγο πιο κατω.η κοπελα πηρε την γιαγια μαζι και στο αυτοκινητο καθως οδηγουσε παρατηρησε οτι τα χερια της γιαγιας ηταν αντρικα κατευθειαν αντεδρασε χωρις να πανικοβληθει και τρακαρε τον μπροστινο της βγαινει κατευθειαν απο το αυτοκινητο.λεει στο αλλο οδηγο οτι η γιαγια ειναι αντρας αλλα κατευθειαν η γιαγια ανοιξε την πορτα και το εσκασε.καλεσαν την αστυνομια και ψαχνοντας το αυτοκινητο για αποτυπωματα βρηκαν στο πορτ μπαγκαζ ενα αλυσοπριονο και σκοινι....ο τυπος "γιαγια" το ειχε οργανωσει καλα αλλα ευτυχως δεν του εκατσε το θυμα.η κοπελα ομως τωρα τρεμει μηπως την εχει σταμπαρει και την πλησιασει αλλιως.

φανταστειτε ποσο τυχη ειχε η κοπελα και γλιτωσε,Θεε μου τι θα μπορουσε να παθει.

κοριτσια προσοχη , τελικα δεν μπορουμε να βοηθησουμε πια κανεναν.

φτηνό σενάριο ταινίας θρίλερ μου κάνει αυτό:lol::lol::lol:

αυτό που έγινε εδώ Ελλάδα ??

rQGhp3.png

φτηνό σενάριο ταινίας θρίλερ μου κάνει αυτό:lol::lol::lol:

αυτό που έγινε εδώ Ελλάδα ??

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

συνεχίζω να γελάω....

σε πόσους έτυχε ρε παιδιά αυτό ????

οεο

δεν πιάνει πλεον η ιστορία με το παιδί και το φίδι ή το άλλο με τα κουρεμένα παιδάκια στα μεγάλα εμπορικά και άλλαξε το σενάριο...

rQGhp3.png

Λοιπόν ανεπίδεκτη μαθήσεως αυτή η γιαγιά!

1ον: Έχει ξοδέψει μια περιουσία σε πριονια. Πότε θα αρχίσει να προσέχει τα πράγματα της;;;

2ον: Πότε θα καταλάβει επιτέλους ότι πρέπει να φοράει γάντια;

Πολύ με διασκεδάζει πάντως! :) :) :) :) :) :)

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

to αστειο ειναι οτι το διηγουνται ατομα που ξερουμε και λενε ειναι πραγματικο.Πχ σε εμενα το ειπε η αδεφλη μου που της το ειπε στενος φιλος /.Ο στενος φιλος ειπε οτι ετυχε σε μια γνωστη του....οποτε λενε ψεμματα????ΓΙΑΤΙ>>???ειναι χαζο κ εκνευριστικο.

Εγω πριν το δημοσιευσω εδω για να προσεξει η καθε κοπλεα αν της τυχει , ειχα σοκαριστει........μετα ειδα οτι ειναι βλακειες ....ελεος ομως...γιατι το κανουν αυτο?τι οφελος εχει???

βρε κοριτσια τι να σας πω εμενα σημερα μας το ειπε μια κοπελα στο γραφειο και το πιστεψα .τωρα διαβαζω ολα αυτα και μαλλον ειμαι λιγο ευκολοπιστη.αλλα που να το ξερω οτι εχει γινει σηριαλ η ιστορια.συγνωμη αλλα θεωρησα οτι αφου το ακουσα να το πω.ελπιζω οντως να ειναι ψεματα και οχι ενας ανωμαλος που οντως κανει ολα αυτα τα πραγματα.

Εγω πριν το δημοσιευσω εδω για να προσεξει η καθε κοπλεα αν της τυχει , ειχα σοκαριστει......

καταρχήν αν όντως είχε γίνει αυτό θα γίνονταν ντόρος στα κανάλια και στις εφημερίδες....

rQGhp3.png

Εμένα πάλι μου ήρθε αυτό.......

Αν λάβεις ένα e-mail με τίτλο 'ο Θοδωρας' σβήστο αμέσως και μην το

ανοίξεις... 'Ο Θοδωρας' όχι μόνο θα σβήσει ότι βρει στο σκληρό δίσκο,

αλλά θα σβήνει και τους σκληρούς σε ακτίνα 50 μέτρων από τον υπολογιστή.

Ο ιος απομαγνητίζει ΚΑΙ τις πιστωτικές σου κάρτες.

Επαναπρογραμματίζει τον κωδικό πρόσβασης στα ΑΤΜ των τραπεζών.

Αλλάζει τις ρυθμίσεις του βίντεο και χρησιμοποιεί αρμονικές συχνότητες

για να γρατσουνίσει όποιο σι ντι πας να παίξεις.

Ρυθμίζει αυτόματα το τηλέφωνο να καλεί σε 090.

Θα σου τραβάει το καζανάκι ενώ κάνεις ντους!

Θα σου πιεί όλες τις μπίρες!

Θα αφήσει βρώμικα εσώρουχα στο τραπεζάκι του καθιστικού όταν θα περιμένεις κόσμο.

Θα αλλάξει το σαμπουάν με λάδι.

Αν 'ο Θοδωρας' ανοίξει σε περιβάλλον Windows 98/ME θα αφήσει το κάθισμα της τουαλέτας

ανοιχτό και το σεσουάρ επικίνδυνα κοντά στη γεμάτη μπανιέρα..

Θα σου χαλάσει το φενγκ σουι και ύπουλα θα αντικαταστήσει το άπαχο γάλα με πλήρες.

Προειδοποίησε όσους περισσότερους μπορείς!

Αν δε στείλεις το μήνυμα αυτό σε 5.451 άτομα στα επόμενα 20 δευτερόλεπτα,θα δεις τι θα πάθεις, θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει, 'νταξει;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λέτε η γριά να είναι ΚΑΙ Θόδωρος???????????:lol::lol::cool:

Εμένα πάλι μου ήρθε αυτό.......

Αν λάβεις ένα e-mail με τίτλο 'ο Θοδωρας' σβήστο αμέσως και μην το

ανοίξεις... 'Ο Θοδωρας' όχι μόνο θα σβήσει ότι βρει στο σκληρό δίσκο,

αλλά θα σβήνει και τους σκληρούς σε ακτίνα 50 μέτρων από τον υπολογιστή.

Ο ιος απομαγνητίζει ΚΑΙ τις πιστωτικές σου κάρτες.

Επαναπρογραμματίζει τον κωδικό πρόσβασης στα ΑΤΜ των τραπεζών.

Αλλάζει τις ρυθμίσεις του βίντεο και χρησιμοποιεί αρμονικές συχνότητες

για να γρατσουνίσει όποιο σι ντι πας να παίξεις.

Ρυθμίζει αυτόματα το τηλέφωνο να καλεί σε 090.

Θα σου τραβάει το καζανάκι ενώ κάνεις ντους!

Θα σου πιεί όλες τις μπίρες!

Θα αφήσει βρώμικα εσώρουχα στο τραπεζάκι του καθιστικού όταν θα περιμένεις κόσμο.

Θα αλλάξει το σαμπουάν με λάδι.

Αν 'ο Θοδωρας' ανοίξει σε περιβάλλον Windows 98/ME θα αφήσει το κάθισμα της τουαλέτας

ανοιχτό και το σεσουάρ επικίνδυνα κοντά στη γεμάτη μπανιέρα..

Θα σου χαλάσει το φενγκ σουι και ύπουλα θα αντικαταστήσει το άπαχο γάλα με πλήρες.

Προειδοποίησε όσους περισσότερους μπορείς!

Αν δε στείλεις το μήνυμα αυτό σε 5.451 άτομα στα επόμενα 20 δευτερόλεπτα,θα δεις τι θα πάθεις, θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει, 'νταξει;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λέτε η γριά να είναι ΚΑΙ Θόδωρος???????????:lol::lol::cool:

Χαχαχαχαχα!αυτό πραγματικά αξίζει προώθηση!

Καλέ μην λες ότι να ναι!καλύτερα η γριά να βρεθεί στον δρόμο σου παρά ο θόδωρας!α πα πααα.δεν μου φτάνει ο Ντίνος,να μου κάτσει κ θόδωρας απ το πουθενά,την βαψαμε! :-D

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Γονείς έχω πάθει σοκ , δεν μπορώ να συνέλθω !!!! Δεν ξέρω για σας , αν έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο , αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου .

Ο άντρας μου έχει έναν συνάδελφο , ο οποίος την Παρασκευή έφυγε το μεσημέρι άρων άρων απο τη δουλειά και σήμερα τον ρώτησε τι έπαθε και έφυγε έτσι ξαφνικά .

Έχω ανατριχιάσει όλη , γράφω και τρέμω:evil::evil::evil: . Ο συνάδελφος του άντρα μου έχει ένα 10χρονο αγοράκι , που καθώς πήγαινε στο σπίτι του , σχολώντας από το σχολείο , που είναι πολύ κοντά στο σπίτι του , το πλησίασε μια ηλικιωμένη και του ζήτησε πολύ ευγενικά να της πάει ένα φάκελο στο πιο κάτω σπίτι και να πει ότι το στέλνει η κυρία Μαρία και να πει να του δώσουν και 10 ευρώ . Η γιαγιά είπε στο παιδάκι ότι δεν μπορεί και πονάνε τα πόδια της και έδινε την ευχή της στο παιδάκι για την εξυπηρέτηση που της έκανε:evil::evil::evil: . Το παιδάκι για καλή του τύχη έμενε εκεί δίπλα και θεώρησε καλό να αφήσει την τσάντα του πρώτα και μετά να πήγαινε να παραδώσει τον φάκελο της γιαγιάς . Πηγαίνοντας σπίτι λέει στη μαμά του για το θέλημα και το φάκελο και η μαμά του ζήτησε να δει το φάκελο και αποφασίζει να δει τι γράφει . Τον ανοίγει και μέσα έγραφε πάνω σε ένα χαρτί............δεν τολμάω ούτε να το γράψω , να πάρουν και τα δυο νεφρά του παιδιού:shock::shock::shock: .

Ο αντράς μου έπαθε σοκ , όπως κι εγώ , δεν μπορώ να ηρεμήσω από την ώρα που το άκουσα . Ήρθε η αστυνομία και στο σπίτι που ήταν να πάει ο μικρός βρέθηκαν χειρουργικά εργαλεία κτλ .

Ο μπαμπάς του μικρού έλεγε και ξάνα έλεγε στο αγοράκι , πως του έχει πει να μην μιλάει σε αγνώστους και ο μικρός έλεγε και ξανά έλεγε πως είδε μια γριούλα που του ζήτησε βοήθεια :evil::evil::evil: !!!!

Τι να πω δεν ξέρω , ίσως έχετε ξανά ακούσει τέτοιες ιστορίες , τρελαινομαι στην ιδέα ότι θα μπορούσε να ήταν οποιοδήποτε παιδί και πως πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε όλα τα παιδιά του κόσμου . Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πουθενά :mad::mad::mad: . Δυστυχώς θα πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να αποφεύγουν τους πάντες , πέρα απο τους δικούς μας ανθρώπους . Ο Θεός να φυλάει τα παιδιά μας από κακούς ανθρώπους .

καλα την ολοιδια ιστορία με το ολοιδιο να γυρναει το παιδακι στπιτι γιατι ητανε κοντα του και να του λεει η μαμα ολα τα παραπανω το εχω ξανακουσει τουλαχιστον αλλες 2 φορες τα τελευταια 10 χρονια.

Δυστυχώς πολλα γινονται και εχουν αληθεια μεσα τους αλλα απο την αλλη αυτη η καρμπον ιστορία!!!!!:confused::confused::confused:

Αμα λεω εγω θα γινω η υστερικη μαμα-ταξιτζου του παιδιου της με κοροϊδευουν ολοι (που παρεπιμπτοντως το κανονυ ηδη)

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑ;ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ και ξύπνησα για τα καλά.μα καλά γιαγιούλα;πουθενά να μην έχουμε εμπιστοσύνη πιά;και μια απορία.στο σπίτι που βρήκανε τα χειρουργικά εργαλεία,δεν έπιασαν κανέναν;δεν άνηκε σε κάποιον αυτο το σπίτι;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Κατι παρομοιο παλι με γρια ειχα ακουσει πριν 2 χρονια στη Θεσσαλονικη, δεν ξερω αν ισχυουν αλλα ειναι ολοιδια ιστορια. Αλλα να το λεει η κοπελα οτι συνεβη σε γνωστο της τοτε απλα τα ματια δεκατεσσερα..:twisted::twisted::twisted:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Τα ίδια ρώτησα κι εγώ , ο συνάδελφος του συζύγου μου ήταν όλο το Σαββατοκύριακο στο αστυνομικό τμήμα , στο σπίτι δεν βρήκαν κανέναν , μόνο σύριγγες και αντικείμενα που παραπέμπουν σε χειρουργεία ,

Διαφημίσεις

εγω ειχα δημιοσιευσει με σοκ για μια γρια που μπηκε στο αμαξι μιας κοπελας και τελικα ηταν αντρας και ειχε σκοπο να την σκωτωσει.Αλλα τα κοριτσια εδω μου ειπαν οτι εχουν ακοσει ολοιδιες ιστοριες.

Εμενα μου το ειπε η αδελφη μου που της το ειπε μια πελατισα κατι τετοιο δεν θυμαμαι οποτε επειδη δεν ηταν απο 1ο χερι μαλλον ηταν μουφα.

Αλλα εσυ λες για ατομο που γνωριζετε οποτε σοκαριστικα και εγω.....

Αν επιτρεπετε σε ποια περιοχη εγινε αυτο/?

Κατι παρομοιο παλι με γρια ειχα ακουσει πριν 2 χρονια στη Θεσσαλονικη, δεν ξερω αν ισχυουν αλλα ειναι ολοιδια ιστορια. Αλλα να το λεει η κοπελα οτι συνεβη σε γνωστο της τοτε απλα τα ματια δεκατεσσερα..:twisted::twisted::twisted:

Κι εγώ το ίδιο και μάλιστα ακριβώς την ίδια δηλ. ότι έμενε εκεί κοντά ανέβηκε είδε η μαμά το φάκελο κτλ.

Τώρα δεν ξέρω ποιό είναι το πρόβλημα , το αν έχετε ξανά ακούσει την ίδια ιστορία , το εαν εγώ σας δουλέυω , το εαν μας δουλεύει ο συνάδελφος του συζύγου μου . Προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορη το εαν έχετε ακούσει την ίδια ιστορία , μπροστά στο αν συμβαίνουν όπως τα πάρα πάνω .

Αν κάθε φορά συμβαίνει κάτι που απλά έχει ξανά γίνει ή έχουμε ξανά ακούσει , τότε ολά είναι μύθοι και ψέματα , και τα παιδιά που εξαφανίζονται και απάγονται συχνά με τον ίδιο τρόπο..........πολύ απλά δεν συμβαίνει , γιατι είναι η ίδια επαναλαμβανόμενη ιστορία . Το πως αντιδράμε πολλές φορές σε δυσάρεστες ειδήσεις είναι επίσης κάτι που με σοκάρει .

εγω ειχα δημιοσιευσει με σοκ για μια γρια που μπηκε στο αμαξι μιας κοπελας και τελικα ηταν αντρας και ειχε σκοπο να την σκωτωσει.Αλλα τα κοριτσια εδω μου ειπαν οτι εχουν ακοσει ολοιδιες ιστοριες.

Εμενα μου το ειπε η αδελφη μου που της το ειπε μια πελατισα κατι τετοιο δεν θυμαμαι οποτε επειδη δεν ηταν απο 1ο χερι μαλλον ηταν μουφα.

Αλλα εσυ λες για ατομο που γνωριζετε οποτε σοκαριστικα και εγω.....

Αν επιτρεπετε σε ποια περιοχη εγινε αυτο/?

Για τη ιστορια που λες οταν την ακουσα και εγω λεω ελα τωρα βλακειες μεχρι που μου είπε η αδελφη μου οτι τη κοπελα τη ήξερε και οτι αυτο εγινε στο Γκαζι. Τωρα αν είναι περα ως περα αληθεια ή με δοση υπερβολης δε ξερω αλλά απο την κοιλια τους δεν νομιζω να βγαινει.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

ρε κοριτσια σορυ κιολας αλλα το γραμμα επρεπε να λεει παρε και τα δυο νεφρα?το πιο "λογικο"δεν θα ηταν να μην εγραφε τιποτα,αφου η γρια ηταν συνεργος και μαλλον θα τα ειχαν συνεννοηθει και χωρις αλληλογραφια?λιγο κουφο μου ακουγεται σαν urban legent....χωρις να θελω να θιξω κανεναν;)

Για τη ιστορια που λες οταν την ακουσα και εγω λεω ελα τωρα βλακειες μεχρι που μου είπε η αδελφη μου οτι τη κοπελα τη ήξερε και οτι αυτο εγινε στο Γκαζι. Τωρα αν είναι περα ως περα αληθεια ή με δοση υπερβολης δε ξερω αλλά απο την κοιλια τους δεν νομιζω να βγαινει.

Αυτο που μου ειπαν οτι εγινε στην παραλιακη.

Αλλα προφανως αυτο που μας λεει η αρχοντουλα ισχυει γιατι το εζησε απο κοντα.

ειναι απιστευτο τι μπορει να συμβει.....δηλαδη δεν ξερεις απο που να προφυλαζεσαι.

Γιατι δεν τα λενε αυτα στις ειδησεις?ειναι τρομακτικονα περιμενεις το παιδι σου να σχολασει να ερθει σπιτι του και τελικα ναμην τον ξαναδεις ποτε.

αρχοντουλα επαναλαμβανω οτι δεν θελω να σε θιξω ή να ρθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.ομως,δε νομιζεις οτι αυτη η ιστορια πρεπει να αναφερθει σε καποια εφημεριδα,ωστε να κινητοποιηθουν και τα καναλια και τελος παντων να γινουν ευρεως γνωστες αυτες οι περιπτωσεις?πως αλλιως θα προστατευτουν τα παιδια?μονο αν γινει γνωστο το θεμα,αν παρει διαστασεις μεσα απο καποιο δελτιο ειδησεων,μεσω εφημεριδας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...