Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

antigoni84

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 χρονια εχουμε εμεις. Τι να σας πω για μενα δεν εχει σημασια η διαφορα. Εχει σημασια πως αισθανεται ο ενας για τον αλλο.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

εμεις εχουμε 15 χρονια διαφορα μου αρεσαν παντα οι ωριμοι αντρες

Φίλη μου, ήταν 20 αυτός 45 (της άρεσαν οι ώριμοι) στα 30 της έκανε παιδί και στο σχολείο νομίζουν ότι είναι ο παππούς του. Το παιδί 12, αυτός 70 κάτι, τα προβλήματα υγείας του εδώ και μιά πενταετία σοβαρά, συνέχεια σε νοσοκομεία. Το παιδί πιο πολύ είναι μέσα στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι του. Άσε το ενδεχόμενο του μοιραίου για τον ίδιο τί επίδραση θα έχει για το παιδί που θεωρεί τον εαυτό του υπέυθυνο να του δίνει τα φάρμακα από την αδυναμία που του έχει. Η ίδια το έχει μετανιώσει όπως μου είπε : ''Με θάμπωσαν οι έξοδοι, το ότι ήξερε να μου φερθεί, το ότι τότε ήταν στα καλύτερά του και τι...να έβγαινα με κάποιο συνομίλικο και να του πλήρωνα και τα τσιγάρα ;'' Τώρα όμως ; Και καλά γι αυτόν - που έχει νοσοκόμα/υπηρέτρια/γυναίκα 3 σε 1 από τα 40 της ;;;;Σε κάποια πράγματα καλό είναι να κρατάμε δίχτυ ασφαλείας γιατί δεν επηρρεάζεται μόνο η δική μας ζωή αλλά και του μετέπειτα παιδιού μας και των γονιών μας που μας βλέπουν να περνάμε δύσκολα. Kαι για να ευθυμήσουμε, ίσως η μόνη διαφορά καλή είναι αυτή που η γυναίκα είναι με μικρότερο (μέχρι 5-8 χρ. γιατί μετά φαίνεται) και ξανανιώνει.

Διαφημίσεις

Η διαφορα κατα τη γνημη μου δεν παιχει κανενα ρολο.Θεμα υγειας μπορει να προκυψει και σε νεοτερους.Καποιο ατυχημα η ασθενια μπορει να τυχει και σε νεοτερο αντρα ή και γυναικα και να γινει ο ενας απο τους 2 νοσοκομους οπως και μια φιλη μου εχασε τον αντρα της απο ανακοπη-Ηφιλη μου 28 και αυτος 30 και εχουν και 3 παιδακια.Πιστευε οτι θα μεινει χηρα τοσο νεα με τοσο νεο αντρα???Οπως ξερω και ζευγαρι αμε τεραστια διαφορα μεγαλωμενα τα παιδια τους και ζουν ευτηχισμενοι.Ολα αυτα ειναι τυχερα και προδιαγεγραμμενα.ΔΕν κοιτας ηλικια οταν ερωτευεσαι.Οταν ερθει το κακο(μακρια απο μας) τα σκευτεσαι αυτα(αν ειχα κανει αλλιως πωσ θα ημουν??)

Εγω παντως εχω 5 χρονια διαφορα-Ειμαι η μεγαλυτερη...και δεν μας απασχολει καθολου

Εμεις εχουμε 11 χρονια διαφορα.Εγω 29 κι αυτος σε ενα μηνα κλεινει τα 40(αν και δεν του φαινεται με τπτ..ειναι μεγαλο θεατρο).Ανεκαθεν με γοητευαν οι μεγαλυτεροι αντρες...ποτε δεν καταφερα να συνενοηθω με τους συνομιλικους μου.Σε αυτον απο την αλλη του αρεσει που ειμαι 29 και λιγο στην κοσμαρα μου...δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να συνυπαρξει με μαι συνομιλικη του που θα ηταν πιο σοβαρη...γουσταρει που ειμαι λιγο σουργελο.

Το μονο που με προβληματιζει καποιες φορες ειναι η διαφορα που θα εχει με τα παιδια μας γι'αυτο και βιαζομουνα να κανουμε παιδακι...κατα τ'αλλα δεν εχω κανενα θεμα για την ωρα...ακομα κι αν επρεπε αν ξαναδιαλεξω παλι καποιον μεγαλυτερο μου θα επελεγα.

Φίλη μου, ήταν 20 αυτός 45 (της άρεσαν οι ώριμοι) στα 30 της έκανε παιδί και στο σχολείο νομίζουν ότι είναι ο παππούς του. Το παιδί 12, αυτός 70 κάτι, τα προβλήματα υγείας του εδώ και μιά πενταετία σοβαρά, συνέχεια σε νοσοκομεία. Το παιδί πιο πολύ είναι μέσα στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι του. Άσε το ενδεχόμενο του μοιραίου για τον ίδιο τί επίδραση θα έχει για το παιδί που θεωρεί τον εαυτό του υπέυθυνο να του δίνει τα φάρμακα από την αδυναμία που του έχει. Η ίδια το έχει μετανιώσει όπως μου είπε : ''Με θάμπωσαν οι έξοδοι, το ότι ήξερε να μου φερθεί, το ότι τότε ήταν στα καλύτερά του και τι...να έβγαινα με κάποιο συνομίλικο και να του πλήρωνα και τα τσιγάρα ;'' Τώρα όμως ; Και καλά γι αυτόν - που έχει νοσοκόμα/υπηρέτρια/γυναίκα 3 σε 1 από τα 40 της ;;;;Σε κάποια πράγματα καλό είναι να κρατάμε δίχτυ ασφαλείας γιατί δεν επηρρεάζεται μόνο η δική μας ζωή αλλά και του μετέπειτα παιδιού μας και των γονιών μας που μας βλέπουν να περνάμε δύσκολα. Kαι για να ευθυμήσουμε, ίσως η μόνη διαφορά καλή είναι αυτή που η γυναίκα είναι με μικρότερο (μέχρι 5-8 χρ. γιατί μετά φαίνεται) και ξανανιώνει.

Κοιτα να δεις αμα σκεφτο μαστε ετσι μπορω να σου πω κ το αλλο οτι αμα πεθανει θα παρω κ την συνταξη κ θα τα πινω στην υγεια του πεθαμενου μην τρελλαθουμε τελειως κατι τετοια του ελεγε κ ενας φιλος του κ κοντεψαμε να χωρισουμε γιατι ελεγε οτι στα 50 του δεν μπορει να γινει πατερας

Διαφημίσεις

Oh yes! (3 χρόνια μεγαλύτερη εγώ :mrgreen: )

που σου με τρως !!!

εγώ ένα χρόνο μεγαλύτερη ( μόνο )

Από πιτσιρίκα που ήμουν πάντως ποτέ δεν με τραβούσαν οι μεγαλύτεροι άντρες

rQGhp3.png

Εμεις εχουμε 11 χρονια διαφορα.Εγω 29 κι αυτος σε ενα μηνα κλεινει τα 40(αν και δεν του φαινεται με τπτ..ειναι μεγαλο θεατρο).Ανεκαθεν με γοητευαν οι μεγαλυτεροι αντρες...ποτε δεν καταφερα να συνενοηθω με τους συνομιλικους μου.Σε αυτον απο την αλλη του αρεσει που ειμαι 29 και λιγο στην κοσμαρα μου...δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να συνυπαρξει με μαι συνομιλικη του που θα ηταν πιο σοβαρη...γουσταρει που ειμαι λιγο σουργελο.

Το μονο που με προβληματιζει καποιες φορες ειναι η διαφορα που θα εχει με τα παιδια μας γι'αυτο και βιαζομουνα να κανουμε παιδακι...κατα τ'αλλα δεν εχω κανενα θεμα για την ωρα...ακομα κι αν επρεπε αν ξαναδιαλεξω παλι καποιον μεγαλυτερο μου θα επελεγα.

Κι εμείς στην ίδια φάση είμαστε. 12 χρόνια διαφοράς. 27 εγώ 39 εκείνος, αλλά είναι μεγάλο θέατρο!!!! Δεν μας φαίνεται η διαφορά ίσα ίσα που αυτός κάνει σαν μωρό κιόλας. Τ

Το μόνο που σκέφτομαι κι εγω είναι το θέμα του παιδιού...

sj3dp3.png

Στα 40 εγώ, στα 66 αυτός.

Είμαστε 12 χρόνια ερωτευμένοι. Τώρα θα κάνουμε και την κούκλα μας, ποιος μας πιάνει.

Είναι άνθρωπος δραστήριος (εργάζεται ακόμα, το σκάφος το συντηρεί σχεδόν μόνος του, γυμνάζεται) και πάντα πρόθυμος να μου κάνει ολα τα χατίρια. Πιεσόμετρο έχουμε σπίτι. Για να μου μετράει τη πίεση τώρα στην εγκυμοσύνη :)

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι στατιστικά θα φύγει πριν από εμένα και θα τον χάσω.

Από την άλλη ο αδερφούλης μου πέθανε από καρδιά 38 χρονών. Πράγμα που σημαίνει ότι η ζωή και ο θάνατος πάνε παρέα και δεν μπορείς να ελπίζεις σε μια αιωνιότητα. Απλά απολαμβάνεις την κάθε μέρα που σου δίνει ο Θεός.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Πιο αργά θα σας γράψω για την προηγούμενη σοβαρή σχεση μου που κράτησε 3 χρόνια. Αυτός με πέρναγε 2 χρόνια. Θα σας πω πως ήταν η εμπειρία μαζί του και τι βιώνει η τωρινή του γυναίκα.

Χωρίσαμε εξαιτίας του. Αλλά νιώθω σαν να έχασα το αεροπλανο και αυτό να έπεσε.

Γιατί τα πάντα ειναι θέμα ανθρώπου.

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Διαφημίσεις

εγω ειμαι 28 και αυτος 43 και καθε μερα που περναει νοιωθω ακομη ποιο ερωτευμενη μαζι του!!! αυτο που εχουμε δεν το ειχα ποτε με κανεναν και δεν μετανοιωνω για τιποτα ειδικα τωρα που ερχετε το μωρακι μας!!

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Εμείς έχουμε 6 χρόνια διαφορά και νομίζω είναι οκ!Αν και αυτά δεν είναι στάνταρ γιατί παίζει ρόλο το μυαλό του κάθε ανθρώπου,πάντως συνήθως η γυναίκα είναι πιο ώριμη άρα μάλλον το καλύτερο είναι να βρει έναν άντρα μεγαλύτερο...Τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή...Αν τα βρίσκουν μεταξύ τους,όλα τα άλλα δεν μετράνε!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Κοριτσια διαβασια ολα τα ποστ και προβληματιστηκα αρκετα! Εμεις εχουμε 14,5 χρονια διαφορα, εγω 18 αυτος 32,5 και ενω αρχικα ημασταν οκ (ισως ετσι μου φαινοταν (?)) τωρα λιγακι νομιζω οτι δεν επικοινωνουμε!

Ετοιμαζομαστε να μεινουμε μαζι για λιγο διαστημα μεχρι να ξεκινησω τις σπουδες μου και ευελπιστω οτι ισως τα βρουμε και γεμισει το κενο.

Γιατι για να ειμαι ειλικρινης κοριτσια, νιωθω ενα κενο επικοινωνιας.

Για να σας δωσω να καταλαβετε, εγω θελω να ειμαι ανεμελη, να βγαινουμε, να διασκεδαζουμε, να μου κανει προτασεις για σινεμα, φαγητο, ποτο,πικ-νικ, μια βολτα στην παραλια κ.α. πολλα αλλα βλεπω πως τπτ απο αυτα δεν γινονται.

Φοβαμαι πως χανομαι!

Δεν ξερω εαν εκανα καλα που τα ειπα εδω αλλα ηταν μια μικρη απογνωση!

εμεις εχουμε 7 χρονια εγω 26 και ο αντρουλης μου 33...γενικα με το προς τα πανω δεν εχω προβλημα.

ποτε δεν ειχα σχεση με μικροτερο,μου φαινοταν καπως,δεν μπορουσα..

girls ολα ειναι σχετικα....

ολοι οι αντρες ανεξαρτητως ηλικιας παντως ειναι σαν τα μωρα........

Κοριτσια διαβασια ολα τα ποστ και προβληματιστηκα αρκετα! Εμεις εχουμε 14,5 χρονια διαφορα, εγω 18 αυτος 32,5 και ενω αρχικα ημασταν οκ (ισως ετσι μου φαινοταν (?)) τωρα λιγακι νομιζω οτι δεν επικοινωνουμε!

Ετοιμαζομαστε να μεινουμε μαζι για λιγο διαστημα μεχρι να ξεκινησω τις σπουδες μου και ευελπιστω οτι ισως τα βρουμε και γεμισει το κενο.

Γιατι για να ειμαι ειλικρινης κοριτσια, νιωθω ενα κενο επικοινωνιας.

Για να σας δωσω να καταλαβετε, εγω θελω να ειμαι ανεμελη, να βγαινουμε, να διασκεδαζουμε, να μου κανει προτασεις για σινεμα, φαγητο, ποτο,πικ-νικ, μια βολτα στην παραλια κ.α. πολλα αλλα βλεπω πως τπτ απο αυτα δεν γινονται.

Φοβαμαι πως χανομαι!

Δεν ξερω εαν εκανα καλα που τα ειπα εδω αλλα ηταν μια μικρη απογνωση!

Καλή μου,το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται στο ότι εσύ ουσιαστικά τώρα αρχίζεις την ζωή σου και όπως λες,θέλεις να βγαίνεις,να διασκεδάζεις ενώ αυτός τα έχει χορτάσει όλα αυτά και ίσως πλέον να σκέφτεται οικογένεια...Πέρα από την ηλικία,αυτό που είναι σημαντικό είναι να ταιριάζουν οι δρόμοι σας,να θέλετε τα ίδια πράγματα..Κάλο είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για όλα αυτά για να δεις αν βαδίζεται μαζί...Καλή επιτυχία!

εμεις εχουμε 7 χρονια εγω 26 και ο αντρουλης μου 33...γενικα με το προς τα πανω δεν εχω προβλημα.

ποτε δεν ειχα σχεση με μικροτερο,μου φαινοταν καπως,δεν μπορουσα..

girls ολα ειναι σχετικα....

ολοι οι αντρες ανεξαρτητως ηλικιας παντως ειναι σαν τα μωρα........

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!Απλά ίσως όσο μεγαλώνουν,γίνονται πιο υπεύθυνοι!!;)

Καλή μου,το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται στο ότι εσύ ουσιαστικά τώρα αρχίζεις την ζωή σου και όπως λες,θέλεις να βγαίνεις,να διασκεδάζεις ενώ αυτός τα έχει χορτάσει όλα αυτά και ίσως πλέον να σκέφτεται οικογένεια...Πέρα από την ηλικία,αυτό που είναι σημαντικό είναι να ταιριάζουν οι δρόμοι σας,να θέλετε τα ίδια πράγματα..Κάλο είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για όλα αυτά για να δεις αν βαδίζεται μαζί...Καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την συμβουλη σου. Του εχω μιλησει για ολα αυτα και δεν λεω, ο καημενουλης προσπαθει παρα πολυ, αλλα δεν μπορω κι εγω καθε φορα να του λεω τι να κανει! "Θελω να μου πεις να κανουμε αυτο, να μου προτεινεις το ενα το αλλο, να με πας εκει αλλου, παραπερα", ειναι βαρετο και καταντα ανουσιο. Στο τελος ξενερωνω και δεν πετυχαινουμε τπτ!

Απο την αλλη λεω υπομονη Σωτηρια θα πας να σπουδασεις, θα βρεις φιλους να κανετε διαφορες τρελες!

Αλλα το θεμα μου ειναι να συμβαδιζω με τον ανθρωπο μου αλλιως δεν θα πρεπει να υπαρχει σχεση.

Παλιά ξινισμένα σταφύλια (έχουν περάσει 16 χρόνια από τότε που χωρίσαμε):

Μοναχοπαίδι. Ελάχιστα μεγαλύτερος από εμένα. Οι γονείς του χρυσοί άνθρωποι αλλά αυτός είχε μάθει να τα περιμένει ολα από αυτούς. Του πήραν διαμέρισμα. Του πήραν αυτοκίνητο. Αυτός δούλευε μόνο για να καλύπτει τα καθημερινά έξοδα και για διακοπές. Έμεινα έγκυος. Παρόλη τη σκασίλα μου, την αγωνία μου, την πίκρα μου για τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρω είχα να παρηγορώ και αυτόν που είχε πάθει κολούμπρα.

Προς το τέλος συγκατοικήσαμε. Καταστροφή. Αυτός δεν είχε διάθεση ούτε τα ρούχα του να φέρει. Και το διαμέρισμα ήταν δικό του. Το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν καφεδάκι, ποτάκι, γυμναστήριο, βολτίτσες. Πεθαίνει ο αδερφός μου και δεν είχε ευαισθησία να κανονίσει με τη δουλειά του να ερθει μαζί μου στην εκκλησία. Όταν όμως ήταν να πάμε διακοπές έφερνε τα πάνω κάτω για να βρει αντικαταστάτη. Σε λίγους μήνες σηκώθηκα και έφυγα και δεν έδωσα καν εξηγήσεις. Από κακία για να μείνει με το «γιατί».

Θα μου πείτε ήταν 26 χρονών, τι περίμενες;

Λοιπόν θα σας πω τι κάνει τώρα που είναι 42 (η κολλητή μου είναι φίλη του):

Έχει παντρευτεί και έχει κανει δύο παιδιά. Δεν βοηθά καθόλου τη γυναίκα του η οποία έχει φρικάρει. Το μόνο που σκέφτεται μόλις μπει σπίτι του είναι να πάει γυμναστήριο ή για καφέ. Ακόμα χειρότερα. Έχει κολλήσει στο παρελθόν και το έχει καταλάβει και η γυναίκα του. Όχι ότι έχει κανέναν έρωτα ή κάτι τέτοιο, αλλά γιατί ποτέ δεν κατάλαβε το «γιατί». Έφερε την οικογένειά του στο νησί μου και όπου έβλεπε ψηλή κοκκινομάλα νόμιζε ότι ήμουν εγώ (το έχω γράψει και αλλού χωρίς να πω ότι με αφορούσε). Και μη νομίζετε ότι είχε μαζί μου κανένα τρελό έρωτα. Καμία σχέση. Είναι ο χαρακτήρας του. Γιατί όταν ήμασταν μαζί γλυκοκοίταζε την αδερφή ενός κολλητού του.

Μερικά θέματα δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει δεν πάει να είναι 30, 40, 50, 60 ή 100. Η ψυχή δεν αλλάζει.

Η αγάπη μου, ο άντρας μου, με περνάει 26 χρόνια. Αλλά ζούμε μαζί την κάθε στιγμή.

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας και από μένα!και εγώ με τον καλό μου έχουμε 13 χρόνια διαφορά και είμαστε μαζί 3 χρόνια!Δεν μας απασχολεί καθόλου το θέμα αυτό, για μας δεν υπάρχει διαφορά, οι "τρίτοι" ενοχλούνται!!Βλέπετε δεν "παίζει" αυτό το θέμα στον δικό μου κύκλο και σε όλους φαίνεται περίεργο,παράλογο αν σκεφτείτε ότι ζούμε στο 2010!!!!Το μόνο που με απασχολεί είναι το θέμα ενός παιδιού, ναι σε λίγους μήνες θα μείνουμε μαζί και εγώ θέλω παιδάκι αμέσως!!!Αλλά πραγματικά κορίτσια το τι έχω ακούσει για αυτή τη διαφορά......έλεος!!ότι θα πεθάνει πιο γρήγορα από μένα-γιατί?ποιος το υπέγραψε αυτό?ότι θα παντρευτώ τον μπαμπά μου,άσχετο βέβαια που με τον μπαμπά μου έχουμε 35 χρόνια διαφορά!!και η άλλη φοβερή ατάκα από έναν δήθεν φίλο του...."μα σοβαρά τώρα το κάνετε?μπορεί ακόμα ο τάδε?έλεος και πάλι έλεος!!!ευτυχώς άκουσα και τις δικές σας ιστορίες και σταμάτησα να νοιώθω σαν το alien!!!!σημασία έχει να είμαστε καλα με τον άνθρωπο μας, να περνάμε υπέροχα και να υπάρχει σεβασμός και εμπιστοσύνη!!φιλάκια σε όλες!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...