Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΙΣΑ!

antigoni84

Recommended Posts

Συνέβη και αυτό.Τελικά δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στα ονειρά μας,να βρούμε κανα φόρεμα μισοτιμής ναι,αλλά οχι για τον έρωτα της ζωής μας.Εδωσα ένα τέλος,δεν άξιζε τελικά,γιατί δεν το βλεπα όμως τοσο καιρό?Δεν πειράζει συνεχίζουμε.Απλά ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον,το είπα πρώτα στη μητέρα μου και τώρα σε σας.Ελπίζω να βρώ κάποια στιγμή εναν αληθινό άνθρωπο που θα μου αξίζει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι εννοείς "χώρισες"? Μάζεψες τα πράγματά σου και έφυγες? Επικοινώνησες με δικηγόρο? Πώς είσαι ψυχολογικά? Και, κυρίως, γιατί???

it's never too late to start all over again

Δεν είχαμε παντρευτεί,δεν πήρα τίποτα,έχω στο πατρικό μου οτι χρειάζομαι,μπερδεμένη είμαι αλλα και χαρούμενη,σαν να έφυγε ένα βαρος απο πάνω μου.

κουραγιο κουκλα, για να νιωθεις καλύτερα σίγουρα έκανες το καλύτερο για εσένα. Η ζωη ειναι πολύ μικρη για να μην ειμαστε ευτυχισμενες. Ευτυχως που δεν ειχες παιδι (φανταζομαι καταλαβαίνετε όλοι πως το λεω).

Καλή συνέχεια, είμαι σίγουρη οτι θα βρεις αυτό που θελεις ή κατι κοντα σε αυτό και θα εισαι πραγματικά ευτυχισμενη

Καλή Χρονια και να εισαι καλα

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

σαν να έφυγε ένα βαρος απο πάνω μου.

Μεγάλη κουβέντα. Όποτε πάντως αισθανόμουν έτσι και αποχωρούσα, σε καλό έβγαινε. Μην αγχώνεσαι, είσαι και μικρούλα αν κρίνω από το nick σου. Στο τέλος θα βρεις τον πρίγκηπά σου, αλλά πρέπει να περιπλανηθείς λίγο πρότα. Διασκέδασε τη ζωή σου κουκλί μου, εσύ μόλις γεννήθηκες! :D

Το σκεφτόμουν πολύ καιρό,αγαπούσα εναν άνθρωπο που μου έκανε κακό.Λυπάμαι μόνο για τα 2 χρόνια που έχασα,γιατί οι καλές στιγμές ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Τα 2 χρονια που εχασες να μην τα λυπασαι. Καθε σχεση που τελειωνει ειναι μερος της ζωής μας και ο χρονος που αφιερωσαμε σ' αυτην δεν ειναι ποτε χαμενος. Στα χρονια που θα ακολουθησουν οι πικρες αυτων των δυο χρονων θα διαπιστωσεις πως μετουσιωνονται σε πολυτιμη εμπειρια, σε οδηγο "προς γνωσιν και συμμορφωσιν". Κραταμε τα καλα και τα κακα γινονται η δικη μας "σοφια". Μεσα απο καθε σχεση οσο κακη κι αν αποδεικνυεται στο τελος της "μερας" ωριμαζουμε και χτιζουμε χαρακτηρα. Μαθαινουμε τι θελουμε και τι οχι, οριοθετουμε τις αντοχες και τις ανοχες μας, ξεσκαρταρουμε με λιγα λογια. Μην τα λυπασαι λοιπον. Ειναι η ζωή σου. Αγαπησε τα για οσα σου εμαθαν και προχωρα για κατι καλυτερο, χωρις εκπτωσεις αυτη τη φορα.

Στεναχωριέμαι λίγο γιατί πίστευα οτι ήμουν πολύ κοντα στο να αποκτήσω ενα παιδάκι.Εκείνος μου το ζητούσε συνέχεια και εγώ έκανα όνειρα!Όταν όμως τον πίεσα λίγο έκανε το κινεζο!Τελικά κατάλαβα οτι ζητουσε μια υπηρέτρια,γιατί όσο του εκανα δουλειες,του επίπλωσα κυριολεκτικά ένα τριάρη,ήμουν η γυναίκα της ζωής του!όταν ζήτησα να γίνουν λίγο πιο επίσημα τα πράγματα,αφου εκείνος ζητούσε παιδί,αλλαξαμε έργο.Καλύτερα όμως τωρα που είναι νωρίς!Ευχαριστώ που με ακούτε!! :)

Διαφημίσεις

δεν είμαι ΄και τοσο μικρή,γίνομαι 25!! το Μάιο! :)

Α πες το ότι είσαι τόσο μεγάλη! Τι λες βρε, έχεις τρελλαθεί? Όσο για τον νεαρό, από τη στιγμή που είναι έτσι όπως τα περιγράφεις, έκανες πολύ καλά και έφυγες. Πάω στοίχημα ότι αυτή τη στιγμή το σκέφτεται το θέμα σας σοβαρά Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο να γυρίσει και να συμβιβαστεί με αυτά που θέλεις. Πρόσεξε τότε να είσαι σαφής και σταθερή σ' αυτά που λες, αν αποφασίσεις να του δώσεις δεύτερη ευκαιρία.

Δυστυχώς δεν είναι νεαρός,μπορεί να γυρίσει αλλα εγώ τον απεχθάνομαι,ίσως στο πολύ βαθος να τον λυπάμαι,μαζί του έζησα μονο άσχημα και αναρωτιεμαι το γιατί τα δεχτηκα.Είχα όμως τότε πολύ αναγκη να εχω εναν σύντροφο στο πλάι μου.Μέσα μου μάλλον είχε τελειώσει απο καιρό,τωρα απελευθερώθηκα απο αυτη τη κατάσταση που κυριολεκτικά με γέρασε.ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΝΕΟΙ ΕΡΩΤΕΣ!Θεωρούσα "σωτήρια" τη διαφορα των 20 χρόνων,έλεγα οτι είναι ώριμος και ξέρει τι θέλει,ίσως να είναι και το σύνδρομο του"πατερα"γιατι ο δικός μου μου λείπει παρα πολύ.Τωρα νιώθω οτι έφυγε ενα χτικιο απο πάνω μου!

]Τελικά δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στα ονειρά μας,να βρούμε κανα φόρεμα μισοτιμής ναι,αλλά οχι για τον έρωτα της ζωής μας.
[/b]

Αντιγόνη μου πόσο δίκιο έχεις! Είσαι μικρή αλλά και σοφή! Γυναίκες πολύ μεγαλύτερες από σένα δεν έχουν καταλάβει αυτό το μάθημα ζωής... Δεν πειράζει! Η ζωή συνεχίζεται!

Μια συμβουλή, εντελώς φιλικά...Μην δημιουργείς δεσμό με άντρες τόσο μεγάλης διαφοράς. Θα σε εκμεταλλεύονται... Μέχρι 6-8 χρόνια είναι καλά. Όχι παραπάνω.

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

Στεναχωριέμαι λίγο γιατί πίστευα οτι ήμουν πολύ κοντα στο να αποκτήσω ενα παιδάκι.Εκείνος μου το ζητούσε συνέχεια και εγώ έκανα όνειρα!Όταν όμως τον πίεσα λίγο έκανε το κινεζο!Τελικά κατάλαβα οτι ζητουσε μια υπηρέτρια,γιατί όσο του εκανα δουλειες,του επίπλωσα κυριολεκτικά ένα τριάρη,ήμουν η γυναίκα της ζωής του!όταν ζήτησα να γίνουν λίγο πιο επίσημα τα πράγματα,αφου εκείνος ζητούσε παιδί,αλλαξαμε έργο.Καλύτερα όμως τωρα που είναι νωρίς!Ευχαριστώ που με ακούτε!! :)

pw ! pw! kopela mou se xairomai afantasta pou efyges apo ayth thn sxesh !!!! kai mena mou zhtyse paidi san trelos !!! ola htan fantastika mexri kai beres pire gia otan me to kalo mhnw egkuos kai to apotelesma xwrisame otan eide to test thetiko .. sunxaritiria!!!!! kalh xronia sou euxomai kai sto mellon na epilegoume me tin logiki kai oxi anekselekta... ftou sou kopela mou!!!

Δυστυχώς δεν είναι νεαρός,μπορεί να γυρίσει αλλα εγώ τον απεχθάνομαι,ίσως στο πολύ βαθος να τον λυπάμαι,μαζί του έζησα μονο άσχημα και αναρωτιεμαι το γιατί τα δεχτηκα.Είχα όμως τότε πολύ αναγκη να εχω εναν σύντροφο στο πλάι μου.Μέσα μου μάλλον είχε τελειώσει απο καιρό,τωρα απελευθερώθηκα απο αυτη τη κατάσταση που κυριολεκτικά με γέρασε.ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΝΕΟΙ ΕΡΩΤΕΣ!Θεωρούσα "σωτήρια" τη διαφορα των 20 χρόνων,έλεγα οτι είναι ώριμος και ξέρει τι θέλει,ίσως να είναι και το σύνδρομο του"πατερα"γιατι ο δικός μου μου λείπει παρα πολύ.Τωρα νιώθω οτι έφυγε ενα χτικιο απο πάνω μου!

Αυτό τα λέει όλα....!! Να'σαι καλά και θα έρθει η ώρα που θα γνωρίσεις αυτόν που θα κοιτάτε και οι δύο προς τον ίδιο ορίζοντα....! :wink:

Αντιγόνη αφού έφτασες να τον λυπάσαι φύγε και μην κοιτάς πίσω σου! Επίσης κι η δική μου εμπειρία μου έχει δείξει ότι μεγαλύτερος δεν σημαίνει και ώριμος! Αν ο άνθρωπος έχει συναισθηματική αναπηρία και δεν ξέρει τι θέλει, δεν φταίς και δεν μπορείς να τον βοηθήσεις!

ssttaa

Πάντα οταν μαλώναμε έβαζε τα κλάματα,κατι που με εκανε κομμάτια,έλεγα κοτζαμ άντρας να κλαίει θα πει πως είναι καλός και εύαίσθητος αρα πρέπει να τον στηρίξω.Τωρα αηδιάζω στη σκέψη των κροκοδειλιων δακρύων,μα είναι δυνατόν?κι ομως είναι.Σίγουρα η ηλικία δεν συμβαδίζει με την ωριμότητα,και αν ο ανθρωπος δεν έχει ηθος και αξίες δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε.Τωρα θα μάθω να αγαπάω τον εαυτό μου,γιατι αν δεν τον αγαπήσουμε εμείς τον εαυτό μας δεν θα μας αγαπήσει κανενας.Αυτή είναι μια πολύτιμη συμβουλή που μου επαναλαμβάνει συνέχεια η μανούλα μου!

Καλή αρχή στη νέα σου ζωή...και να κοιτάς μπροστά όχι πίσω.

Είμαι σίγουρη ότι θα νιώσεις ξανά την ανάγκη να επιστρέψεις....η συνήθεια έχει μεγάλη δύναμη.. :) ...Συμβουλή..ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

Αποφάσισες να φύγεις..όσο επιστρέφεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να φεύγεις...

Να σαι καλα...καλή χρονιά με νέους Έρωτες όπως είπες κι εσύ..και αυτή τη φορά φρόντισε να είναι πραγματικά "ΝΕΟΙ" έρωτες!! :wink::lol::lol:

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Αντιγόνη κάθε τέλος μια αρχή... Στα καλύτερα που έρχονται λοιπόν! Κοιτάμε μπροστά... :D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Κι εγω στο ευχομαι αντιγόνη :D

yls δεν συμφωνω μαζί σου-(χωρίς παρεξήγηση) για τη διαφορά της ηλικίας

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Σχετικά με τη διαφορά ηλικίας αυτό που εγώ πιστεύω είναι πως όσο μεγαλώνουμε τόσο παραξενεύουμε. Εδώ δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τον εαυτό μας πόσο μάλλον με τους γύρω μας και το σύντροφό μας. Σε διαφορετικές 10ετίες βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα! Δεν είμαι απόλυτη αλλά η μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν ξέρω αν είναι καλή για 1 σχέση. Άλλα πράγματα ζητάς στα 20 άλλα στα 30 και άλλα στα 40! Δηλαδή αν εκείνος ήταν 45 από ότι κατάλαβα τί ακριβώς περίμενε για την επισημοποίηση της σχέσης σας; Να πάει 80; Η ωριμότητα είναι θέμα ανθρώπου και εμπειριών και όχι ηλικίας. Πολλά από τα παιδάκια στα φανάρια είναι πιο ώριμα από πολλούς 40αρηδες που ξέρω....

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...