Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Οχι σε καποια αλλη χωρα ζει. Παντως ειναι θεμα να πεσεις και στον καταλληλο γιατρο που θα επιλεξει τα σωστα φαρμακα για την περιπτωση σου. Επισης θελει υπομονη γιατι μπορει να χρειαστει καποιο χρονικο διαστημα για την θεραπεια. Μπορει δλδ να δοκιμασει αρκετα φαρμακα μεχρι να πετυχετε το αποτελεσμα αλλα μπορει και να κανει διανα με την πρωτη. Σιγουρα ολα ειναι σχετικα. Δοκιμασε και θα δεις πως θα πας. Μην αποθαρρυνθεις ομως, αν δεν σου βγει καταλληλος ο ενας γιατρος δοκιμασε καποιον αλλο. Ψαξε τους καλυτερους παντως!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας.η μητέρα μου έχει άλατα στη μέση με αποτέλεσμα να την πονάει.λογικά η απλή ομοιοπαθητική δεν θα μπορεί να βοηθήσει.εχω ακούσει οτι ο οστεοπαθητικος είναι γι αυτές τις περιπτώσεις.μήπως ξέρετε κάποιον καλό να μας συστήσετε?η οστεοπαθητικη με την ομοιοπαθητικη εχει κάποια σχεση?

Διαφημίσεις

όχι δεν έχουν κάποια σχέση αλλά η μία δεν αποκλείει την άλλη.

η ομοιοπαθητική όπως και ο βελονισμός μπορούν να βοηθήσουν στον πόνο.

έχω όμως τις αμφιβολίες μου κατά πόσο αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο θέμα.

διατροφή;

πᾶν μέτρον ἄριστον

όχι δεν έχουν κάποια σχέση αλλά η μία δεν αποκλείει την άλλη.

η ομοιοπαθητική όπως και ο βελονισμός μπορούν να βοηθήσουν στον πόνο.

έχω όμως τις αμφιβολίες μου κατά πόσο αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο θέμα.

διατροφή;

δεν κανει καποια διατροφη ουτε προσεχει κατι..τρωει τα κλασικα οπως οι περισσοτεροι.θα μπορουσε να την βοηθησει η διατροφη?για το προβλημα αυτο απο τις εναλλακτικες θεραπειες μπορει να δει βελτιωση?πληρη ιαση δε νομιζω να μπορει να πετυχει.τουλαχιστον να μειωθει ο πονος.εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?οσο για την ομοιοπαθητικη εγω δεν εχω δει ακομα καποια βελτιωση στα προβληματα μου αρα δεν μπορω να συστησω σε καποιον αλλο να ξεκινησει,στη μητερα μου για παραδειγμα.

παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας.η μητέρα μου έχει άλατα στη μέση με αποτέλεσμα να την πονάει.λογικά η απλή ομοιοπαθητική δεν θα μπορεί να βοηθήσει.εχω ακούσει οτι ο οστεοπαθητικος είναι γι αυτές τις περιπτώσεις.μήπως ξέρετε κάποιον καλό να μας συστήσετε?η οστεοπαθητικη με την ομοιοπαθητικη εχει κάποια σχεση?

Eχεις ψάξει για low oxalates diet? Υπάρχει και ένα yahoo support group πολύ ενημερωμένο. Για ψάξτο. Η περίπτωση της μητερας σου μόνο με διατροφή μπορεί να έχει ελπίδες. Η ομοιο (και στο λέω εγώ αυτό που είμαι γνωστή γα το πόσο υποστηρίζω την ομοιοπαθητική!) δεν πιστευω ότι θα κάνει τπτ. Ο οστεοπαθητικός ίσως προσφερι κάποια ανακούφιση αλλά θεραπεία αμφιβάλλω. ιναι ένας που θεωρείται καλός στο Κολωνάκι πάντως αν θες οπωσδηποτε να το δοκιμάσεις και αυτό. Από Μ.. με ξένο κάπως όνομα, δεν θυμάμαι να στο πω.

Ας ξεκινησει με το να κόψει μαχαίρι ζάχαρη και γλουτένη. Να δει αν την βοηθαει, που είμαι σίγουρη ότι θα δει βελτίωση. Και συγχρόνως το ψαχνεις και περισσότερο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

καλησπέρα!!!

θα μπορούσατε παρακαλώ να μου πείτε εάν γνωρίζετε καποιον ομοιοπαθητικό γιατρό στην θεσσαλονίκη?? που να τον εμπιστεύεστε και να είναι καλός! όπως ο Κ... στην Αθήνα, που μόνο καλά έχω ακούσει γι' αυτόν τον άνθρωπο. (δεν ξέρω ν επιτρέπεται να γράφουμε ονόματα, γι αυτό δεν το έγραψα). αν κάποιος δεν θέλει να γράψει δημόσια, ας μου στείλει π.μ.

θα με βοηθήσετε πολυ, ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
καλησπέρα!!!

θα μπορούσατε παρακαλώ να μου πείτε εάν γνωρίζετε καποιον ομοιοπαθητικό γιατρό στην θεσσαλονίκη?? που να τον εμπιστεύεστε και να είναι καλός! όπως ο Κ... στην Αθήνα, που μόνο καλά έχω ακούσει γι' αυτόν τον άνθρωπο. (δεν ξέρω ν επιτρέπεται να γράφουμε ονόματα, γι αυτό δεν το έγραψα). αν κάποιος δεν θέλει να γράψει δημόσια, ας μου στείλει π.μ.

θα με βοηθήσετε πολυ, ευχαριστώ εκ των προτέρων!

κανεις????

Ξέρω και μια γυναίκα αλλά δεν είναι γιατρός, δεν είναι λοιπόν σαν τον Κ. αλλά έχει λογικές τιμές. Πιστεύω πως θα σε βοηθήσει αλλά δες και την διατροφή, π.χ. http://www.holistic-greece.com/page/0/98/sideros-ola-gia-ton-sidero-kai-ten-aporrophese-tou/

πᾶν μέτρον ἄριστον

Πέρασα μια περίοδο μεγάλου άγχους

γιατί ήμουν μάρτυρας σε ένα δικαστήριο.

Οσο πλησίαζαν οι μέρες του δικαστηρίου

τόσο πιο πολύ αγχωνόμουν.

(είχα συνεχή μελέτη της υπόθεσης,

συναντήσεις με δικηγόρους κλπ)

Είχα φτάσει στο σημείο να ξυπνάω το πρωί

και να έχω αναγούλες (τάση για εμετό)

και να τρέμουν τα χέρια μου.

(γενικώς είμαι αγχώδης τύπος

αλλά τώρα ήταν το κάτι άλλο....)

Πήρα τηλ.τον Κ. και μου έδωσε το gelsemium

Δεν μπορούσα να το πιστέψω οτι την επόμενη ημέρα

ΕΙΧΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ!

Καμία σχέση!!!! :shock:

Την ημέρα βέβαια του δικαστηρίου

μου επανήλθε το άγχος.....

Πιστεύω οτι εκεί ούτε το ...lexotanil

θα μπορούσε να με κάνει καλά! :lol: :lol:

Τέλοσπάντων,

ευτυχώς όλα πήγαν ευνοϊκά!

Διαφημίσεις

Ξέρω και μια γυναίκα αλλά δεν είναι γιατρός, δεν είναι λοιπόν σαν τον Κ. αλλά έχει λογικές τιμές. Πιστεύω πως θα σε βοηθήσει αλλά δες και την διατροφή, π.χ. http://www.holistic-greece.com/page/0/98/sideros-ola-gia-ton-sidero-kai-ten-aporrophese-tou/

πολύ χρήσιμο το σαιτ και το συγκεκριμένο άρθρο για το σίδηρο. τα γνωρίζω αυτά και τα κάνω. αλλά όπως λέει και στο τέλος, δεν μπορώ για μια ζωή να παίρνω συμπλήρωμα σιδήρου... και δεν έχω βρει κάποιον γιατρό που να μου χει δώσει ιδιαίτερη σημασία ώστε να με καθοδηγήσει για το τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια.γι αυτό και ψάχνω ομοιοπαθητικό. εάν θέλεις στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία της κυρίας που λες.

Littleprincess δες εδώ

http://www.homeopathy.gr/doctors-homeopaths.php?location=thessaloniki

Δυστυχώς δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη

για να σου προτείνω κάποιον.

την έχω υπόψην μου αυτή τη λίστα, απλά θα ήθελα να πάω σε κάποιον/α που να τον γνωρίζει κάποιον και να χει μια γνώμη. έχω πέσει σε ένα σωρό απάνθρωπους γιατρούς φέτος...

Μπορώ να σου συστήσω τον δικό μου που πηγαίνω πολλά χρόνια και τον έχω συστήσει και σε άλλες κοπέλες εδώ. Λέγεται Πετσάνης Χρήστος και είναι στη Βογατσικού δίπλα στο Μικρό Καφέ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, πηγαίνουμε οικογενειακώς καθώς και πολλοί φίλοι μας και έχουν βοηθηθεί όλοι . Ότι άλλο θέλεις στη διάθεσή σου...

Το κορίτσι μας γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2008

Θα ήθελα την βοήθειά σας: ψάχνω για ομοιοπαθητικό γιατρό για τον γιο μου (2,5 χρονών) ... Πρέπει να είναι απαραίτητα παιδίατρος? Γιατί μου σύστησαν μία Παθολόγο στον Άλιμο (την κα. Φλωρεντία Σαμαρά αν ξέρετε) αλλά δεν είναι παιδίατρος... πειράζει? Την ρώτησα βέβαια και είπε ότι αναλαμβάνει και παιδάκια κ επειδή την ρώτησα και για νεογέννητο μου είπε πως ναι και νεογέννητα... Πείτε μου την γνώμη σας παρακαλώ...

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας!Η κόρη μου 3,5 χρονών κάνει ομοιοπαθητική θεραπεία και τα πηγαίναμε πολύ καλά.Εδώ και 2 μήνες αλλάξαμε πόλη και γιατρό.Τον τελευταίο μήνα την έχει πιάσει έντονο μπούκωμα και βήχας που δεν έχω την έχω ξανακούσει να βήχει έτσι. Μιλάω με τη γιατρό συνεχώς,της δίνει ομοιπαθητικά φάρμακα αλλά δε βλέπω καμία βελτίωση.Προχθές ήπιε και 3 kali sulphuricum 30ch αλλά χάλια είναι πάλι.Τι να κάνω;Πόσο να περιμένω ακόμη πριν τη ξαναπάρω τηλ;Δεν είδα άμεσο αποτέλεσμα.Είναι νωρίς ακόμη;

Γεια σας!Η κόρη μου 3,5 χρονών κάνει ομοιοπαθητική θεραπεία και τα πηγαίναμε πολύ καλά.Εδώ και 2 μήνες αλλάξαμε πόλη και γιατρό.Τον τελευταίο μήνα την έχει πιάσει έντονο μπούκωμα και βήχας που δεν έχω την έχω ξανακούσει να βήχει έτσι. Μιλάω με τη γιατρό συνεχώς,της δίνει ομοιοπαθητικά φάρμακα αλλά δε βλέπω καμία βελτίωση.Προχθές ήπιε και 3 kali sulphuricum 30ch αλλά χάλια είναι πάλι.Τι να κάνω;Πόσο να περιμένω ακόμη πριν τη ξαναπάρω τηλ;Δεν είδα άμεσο αποτέλεσμα.Είναι νωρίς ακόμη;

Λένε να περιμένεις 24ώρες μέχρι να πάρεις τηλέφωνο αλλά σε παιδιά και σε οξεία περιστατικά ίσως να πιάσει ποιό γρήγορα το φάρμακο - αρκεί να είναι το σωστό. Αν όμως αλλάξουν τα συμπτώματα ή δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση σίγουρα πάρε τηλ. Χίλιες φορές καλύτερα από το να καταλήξετε σε συμβατική αντιμετώπιση να πρήξετε την γιατρό στα τηλέφωνα :D

Λογικά η ομοιοπαθητικός δεν θα έχει αντίρρηση για λίγη ασπιρίνη ή κάποιο φυσικό βρογχοδιασταλτικό.

Όσο δεν χειροτερεύει έχει πίστη στην σοφία του οργανισμού και κάνε υπομονή. Σημαντικό είναι και πως πάει από διάθεση.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Littleprincess δες εδώ

http://www.homeopathy.gr/doctors-homeopaths.php?location=thessaloniki

Δυστυχώς δεν είμαι απο Θεσσαλονίκη

για να σου προτείνω κάποιον.

Στη Θεσσαλονίκη νομίζω είναι ο Δούλαλας, ο οποίος είναι πολύ καλός!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...