Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Τότε μαθαίνουμε μέσω του κ.Μποτή του ομοιοπαθητικού για την κ. Ζώτου Θεοδώρα η οποία είναι παιδίατρος - ομοιοπαθητικός.

Καλημέρα. Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις διεύθυνση και τηλέφωνα της κ. Ζώτου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά τα οφέλη της ομοιοπαθητικής σαν εναλλακτική. Το να γλυτώνεις το παιδί από ένα σωρό φάρμακα και αντιβιώσεις είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα και γω θα το ψάξω.

Καλημέρα σε όλες και όλους σας.

Χθες βράδυ θα έκλεινε το laptop μου λόγω μπαταρίας και έτσι δεν έδωσα λεπτομέρειες για τη γιατρό. Όντως ισχύουν τα τηλέφωνα που άφησε η angela.

Σημειωτέων, ότι ενώ έδωσα την ομοιπαθητική αγωγή στη Ραφαέλα, μετά από 10 μέρες επισκέφτηκα και τους 2 παιδιάτρους (τον παλιό της κλασικής) και την ομοιπαθητικό για να δω τι θα μου πουν και να τσεκάρω αντιδράσεις. Δεν σας κρύβω πως φοβόμουν ακόμη και την πιθανότητα να μου πει η ομοιπαθητικός ότι όλα πάνε ο.κ. προκειμένου να υποστηρίξει την αγωγή της. Τελικά όλα πήγαν μία χαρά. Η μικρή μου έγινε καλά και μου το επιβεβαίωσε και ο κλασικός ιατρός ο οποίος, ενώ γενικώς είναι κατά των αντιβιώσεων, μου επεσήμανε την αναγκαιότητα - σε ορισμένες περιπτώσεις όπως η δική μας - της χορήγησης αντιβίωσης για δεύτερη φορά συνεχόμενα. Από τότε λοιπόν έως και σήμερα δεν έχει ξαναπάρει τίποτε παρά μόνο αντιπυρετικά όταν μου φέρνει ιώσεις από τον σταθμό και έχει και πυρετό. Αλλιώς μόνο ορό για τις μυξούλες.

Εγώ αναφορικά με τις ουρολοιμώξεις βρήκα ομοιπαθητικό φάρμακο που με καλύπτει, μέσω του ομοιπαθητικού γιατρού που είναι στα Δημοτικά Ιατρεία του Ρέντη (τηλ. 210 4519600). Λέγεται Μαρκάς Αναστάσιος και είναι πάρα πολύ καλός. Να επισημάνω μόνο για να στοιχειοθετήσω το "πάρα πολύ καλός" ότι ο Άνθρωπος όχι μόνο μου πρότεινε το σωστό φάρμακο, με βάση το δικό μου ιστορικό, και ξεμπέρδεψα επιτέλους με τις αντιβιώσεις που είχαν όλοι οι ουρολόγοι ως κατασταλτική λύση - γιατί προληπτικά δεν υπήρχε τίποτα και φαντάσου μιά φορά το μήνα να χρειάζεται να την πάρεις για μία εβδομάδα - αλλά έχει αφήσει και τα τηλέφωνά του στη διάθεσή μου γιατί ιατρείο έχει στο Ρέντη - τα οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ - μόνο κάθε Πέμπτη. Να φανταστείτε τον πήρα τηλέφωνο τον Ιούλιο που είχα τρελαθεί από τις ναυτίες της εγκυμοσύνης, μήπως μου προτείνει κάτι. Ήταν στις διακοπές του. Μου λέει "αύριο θα γυρίσω Αθήνα - να τα πούμε αφού πρώτα δω το φακελό σου ". Σκέφτηκα να τον πάρω λοιπόν δε δύο μέρες. Μιλάμε ότι την επόμενη με πήρε ο ίδιος στο τηλέφωνο στις 19:30 και μου πρότεινε φάρμακο και μάλιστα φρόντισε να με πάρει και σε ώρα για να προλάβω τα φαρμακεία ανοιχτά.

Σήμερα λοιπόν έχω ραντεβού μαζί του για να πάρει και το ιστορικό της Ραφαέλας μήπως και μας δώσει κάτι για προστασία από ιώσεις στο σταθμό, γιατί μου τις φέρνει και στο σπίτι και ψιλοταλαιπωρούμαι και γω τώρα με την εγκυμοσύνη. Και σκέφτομαι και τι θα γινει και το Μάρτιο που θα έρθει και το νέο μπεμπέ.

Στο link που παράθεσε η angela είναι και το τηλέφωνο του Μαρκά, και το τηλέφωνο του Μαρίνη Γρηγόρη τον οποίο επισκεπτόμουν αρχικά αλλά δυστυχώς ενώ ήταν πολύ καλός η μηνιαία του επίσκεψη κόστιζε αν θυνάμαι καλά 70 ? .

Αυτά λοιπόν. Εις αύριον τα νεότερα. :wink:

990351.png

990359.png

Καλημέρα.

πήγα κι εγώ τη μικρή μου εχτές σε έναν από τους γιατρούς που αναφέρθηκαν σε αυτό το φορουμ. Τον κ. Οικονομίδη στο Χαλάνδρι. Αλλά είτε θέμα χημείας ήταν είτε το παιδί που άρχισε να γκρινιάζει και ήθελε να φύγει, δεν ένιωσα άνετα με την όλη διαδικασία. Ήμασταν 50 λεπτά στο περίμενε και 1 ώρα και ένα τέταρτο στο γραφειάκι του που δεν είχε απολύτως τίποτε για να απασχολήσει ένα παιδάκι, μόνο μπαλόνια αλλά τι να το κάνεις το μπαλόνι σε ένα γραφείο 4Χ3? Κι άντε πες αυτά τα παραβλέπουμε, ήξερα πως θα κρατήσει τόσο λόγω του αναλυτικού ιστορικού που πρέπει να πάρουν. Όμως το ότι ήταν ή προσπαθούσε να δείξει ότι είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ήρεμος σε σημείο νιρβάνα, να μην ακούω τη φωνή του και σε σημείο να με τρομάζει η απίστευτα αργή ομιλία του, δεν ξέρω, δεν ένιωσα άνετα ούτε ένιωσα ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ. Και φυσικά το κατοστάρι που έσκασα στο τέλος ΧΩΡΙΣ απόδειξη δεν το εκτίμησα και πολύ...Είπαμε εναλλακτικά, είπαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να ξεπερνούν τις αρρώστιες χωρίς αντιβιώσεις αλλά γιατί πρέπει το εναλλακτικό (είτε είναι γιατρός είτε βιολογικά προιόντα είτε παιχνίδια) να το πληρώνουμε τόσο ακριβά? πως θα αποφασίσει ένας μέσος γονέας να δώσει στο παιδί του το πιο ποιοτικό το πιο αβλαβές αν δεν μπορεί να το αντέξει η τσέπη του??

Διαφημίσεις

Α! και όσον αφορά την εχινάκεια, βρήκα 2 προϊόντα. ένα της health aid σε σταγόνες για παιδιά άνω των 2 ετών και το echinaid της ESI πάλι σταγόνες, πάλι για άνω των 2, και τα δυο χωρίς αλκοόλ, αλλά το δεύτερο έχει συντηριτικό σορβικό κάλιο (που είναι βασικά το πιο κοινό συντηριτικό τροφίμων). Αγόρασα το δεύτερο γιατί το βρήκα πολύ νωρίτερα από το πρώτο και της δίνω μια φορά την ημέρα αντί για δυο, 10 σταγόνες διαλυμένες στο γάλα της. Το είπα στον ομοιοπαθητικό και μου είπε ότι δε του λέει τίποτε...ότι είναι σα να του λέω ότι τρώει πορτοκάλια η μικρή. Περίεργο μου φάνηκε.

Α! και όσον αφορά την εχινάκεια, βρήκα 2 προϊόντα. ένα της health aid σε σταγόνες για παιδιά άνω των 2 ετών και το echinaid της ESI πάλι σταγόνες, πάλι για άνω των 2, και τα δυο χωρίς αλκοόλ, αλλά το δεύτερο έχει συντηριτικό σορβικό κάλιο (που είναι βασικά το πιο κοινό συντηριτικό τροφίμων). Αγόρασα το δεύτερο γιατί το βρήκα πολύ νωρίτερα από το πρώτο και της δίνω μια φορά την ημέρα αντί για δυο, 10 σταγόνες διαλυμένες στο γάλα της. Το είπα στον ομοιοπαθητικό και μου είπε ότι δε του λέει τίποτε...ότι είναι σα να του λέω ότι τρώει πορτοκάλια η μικρή. Περίεργο μου φάνηκε.

τις πρώτες σταγόνες έχω αγοράσει και εγώ...το βάζω όμως πλέον μέσα στο χυμό του γιατί δεν ξέρω αν κάνει στο γάλα (βέβαια πέρυσι αυτό έκανα). Στο μπουκαλάκι λέει χυμό ή νερό...μήπως έχει να κάνει με το αποτέλεσμα;

όσο για τον ομοιοπαθητικό...η εχινάκεα, όπως και όλα τα γιατροσόφια που χρησιμοποιούμε δεν είναι ομοιοπαθητική, είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης με φυσικά προϊόντα (βλεπε ροφήματα, κατανάλωση βιταμίνης c, σκόρδου κλπ). Ισως γι αυτό σου είπε ότι σου είπε.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Επειδή εγώ είχα ξεκινήσει το θέμα πριν από ένα χρόνο περίπου και σε κατάσταση απόγνωσης με την κόρη μου, θα σας πω και τα αποτελέσματα!Με λίγα λόγια σωθηκαμε!!Οι ωτίτιδες ελαχιστοποιήθηκαν και αντιμετωπίζονται πλέον μόνο με ομοιοπαθητική, όπως και οποιοδήποτε άλλη αρρώστια παρουσίασε! Μέχρι και τσίμπημα από κουνούπια το καλοκαίρι που είχε γίνει τούμπανο, με οποιοπαθητικά θεραπεύτηκε! Βέβαια αποκτάς μία εντελώς νέα εικόνα για την ιατρική, δοκιμάζεται αρκετά στην αρχή και η εμπιστοσύνη σου, αλλά αξίζει!Καλό χειμώνα να έχουμε και τα αγγελουδάκια μας να ταλαιπωρηθούν όσο λιγότερο γίνεται!! :wink:

η εχινάκεα, όπως και όλα τα γιατροσόφια που χρησιμοποιούμε δεν είναι ομοιοπαθητική, είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης με φυσικά προϊόντα (βλεπε ροφήματα, κατανάλωση βιταμίνης c, σκόρδου κλπ). Ισως γι αυτό σου είπε ότι σου είπε.

Έτσι είναι, αυτά τα προϊόντα δεν είναι ομοιπαθητικά σκευάσματα. :wink:

• 1 month later...

Εμείς πάντως με το βάμμα , (ή εκχύλισμα, πως το λένε, τις σταγόνες τέλως πάντων), εχινάτσιας σωθήκαμε!!!

Μέχρι σήμερα δεν έχει αρρωστήσει ούτε μία φορά πέρα από ένα ελαφρύ βηχαλάκι δυό ημερών και άντε μια μέρα μυξούλες σαν νεράκι!!!

Αυτό το θεωρώ θαύμα και δεν το θεωρώ τυχαίο!!!

Ευχαριστώ ΄θερμά όλες όσες μου έδωσαν πληροφορίες για αυτό το σκεύασμα!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :)

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι αν είναι κάτι ελαφρύ, το "χτυπάει". Σε βαρύτερες καταστάσεις έχω τις αμφιβολίες μου. Εγώ πάντως απογοητεύτηκα απο οοολα αυτά τα φυτικά γιατι πρόσφατα είχα κολλήσει απο τον Ιωακείμ, μου βγήκε τρελός βήχας..εβηχα συνεχώς κάθε δευτερόλεπτο. Παρόλες τις αμέτρητες ποσότητες βοτάνων, μελιού, εχινάκιας, σιρόπιου Κορρέ, φως δεν είδα... Τελικά πήρα συμβατικά φάρμακα και σε 1 μέρα είδα το φως μου...Δεν ξέρω ...ισως είναι ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης...

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

• 4 εβδομάδες μετά...

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ;ΣΕ 3 ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ; Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ ΕΚΖΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΧ ΑΣΘΜΑ...

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ;ΣΕ 3 ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ; Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ ΕΚΖΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΧ ΑΣΘΜΑ...

Να σου ζήσει ο μικρούλης!!!!Η ομοιοπαθητική είναι για όλες τις ηλικίες, αρκεί να έχετε βρει κάποιο γιατρό που να εμπιστεύεστε.Και, τί σύμπτωση, κι εμένα η μπέμπα μου εβγαλε έκζεμα μετά το εμβόλιο.Το παρακολουθούμε και θα το αντιμετωπίσουμε, αν χρειαστεί, ομοιοπαθητικώς.

Να σου ζήσει ο μικρούλης!!!!Η ομοιοπαθητική είναι για όλες τις ηλικίες, αρκεί να έχετε βρει κάποιο γιατρό που να εμπιστεύεστε.Και, τί σύμπτωση, κι εμένα η μπέμπα μου εβγαλε έκζεμα μετά το εμβόλιο.Το παρακολουθούμε και θα το αντιμετωπίσουμε, αν χρειαστεί, ομοιοπαθητικώς.

ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ; Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΜΑΓΟΥΛΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΞΥΝΕΤΑΙ. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΟΥΧΑ ΑΛΟΙΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ.

Εμάς το έχει βγάλει στο μπουτάκι, δεν δείχνει να την ενοχλεί αλλά μεγαλώνει λίγο-λίγο.Χθες μίλησα με το γιατρό να του πω ότι μεγαλώνει και μου είπε ότι συνηθώς αυτά κάνουν μια κορυφωση και μετά υποχωρούν. Οπότε το παρακολουθούμε, θα το δει κι αυτός σε 1 μήνα περίπου κι αν επιμείνει τότε θα της δώσει κάτι ομοιοπαθητικό. Εμείς πλέον ούτε κορτιζόνες ούτε τίποτα δε δίνουμε, μόνο ομοιοπαθητικά εδώ και 1 χρόνο περίπου.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπέρα

Θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο για την ομοιοπαθητική στα παιδιά. Αποφάσισα να αντιμετωπίσω με την ομοιοπαθητική τις αρρώστιες του μικρού μπας και γλιτώσουμε καμία αντιβίωση. Όσες φορές όμως έχει χρειαστεί να συμβουλευτώ τον ομοιοπαθητικό, δοκιμάζουμε διάφορα φάρμακα χωρίς φανερό αποτέλεσμα και θεωρώ ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω αν αυτή είναι η διαδικασία που γίνονται τα πράγματα, δηλ. δοκιμάζεις διάφορα και βλέπεις τί γίνεται? Δεν θα έπρεπε μετά τις πρώτες φορές να ξέρει ποιό είναι το φάρμακο που θα το βοηθήσει? Είναι σημαντικό ο ομοιοπαθητικός να είναι γιατρός ή δεν παίζει ρόλο? Υπάρχουν παιδίατροι/ομοιοπαθητικοί?

Ευχαριστώ

εγω κανω χρονια ομοιπαθητικη σε εμενα και τωρα στην κορη μου...

αν αφηναμε την φυση να δρασει μονη της γενικα τα πραγματα θα ηταν καλυτερα....

εχω την εντυπωση οτι δεν χανεται πολυτιμος χρονος ....απλα ο οργανισμος θελέι τον χρονο του για να αντιδρασει φυσικα με την βοηθεια του ομοιπαθητικου φαρμακου...κατι που τα συμβατικα φαρμακα δεν κανουν , ......απλα καταπολεμουν το συμπτωμα.....

το οτι δοκιμαζει διαφορετικα φαρμακα αυτο γινεται γιατι μπορει να μην αντιδρα στο ενα αλλα να χρειαζεται το αλλο .....αυτο δεν ειναι κακο....αυτα τα φαρμακα βασιζονται και στην προσωπικοτητα του ατομου-παιδιου και λειτουργουν και παραλληλα με αυτην.....

δεν εχει να κανει δλδ με το οτι δεν ξερει πιο φαρμακι να σου δωσει....αν αυτο φοβασια....

ειναι για εμενα πολυ συμαντικο ο ομοιπαθητικος να ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ να εχει τελειωσει δλδ την ιατρικη να εχει ειδικοτητα και να εχει κανει τα επιλεον χρονια της ομοιπαθητικης.......και υπαρχουν πολλοι τετοιοι...

και ναι υπαρχουν ομοιπαθητικοι παιδιατροι ...λιγοι στην αθηνα -για αλλου δεν ξερω- αλλα υπαρχουν...και αν θεςλεις τηλ ειμαι στην διαθεση σου.....επισης πρεπει να σου πω οτι τα ομοιπαθητικα φαρμακα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΑ σε αντιθεση με τα συμβατικα και ειναι και παρα πολυ φτηνα.....

χαιρομαι πολυ που εβαλες αυτο το θεμα.....

Καταρχάς ο ομοιοπαθητικός πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να είναι γιατρός! Η Ελληνική Ομοιοπαθητική Εταιρεία δεν δέχεται να δώσει ειδικότητα ομοιοπαθητικού αν δεν είναι γιατρός, φαρμακοποιός ή κτηνίατρος, γιατί ναι, υπάρχουν πλέον και κτηνίατροι ομοιοπαθητικοί.

Στην πρώτη επίσκεψη στον ομοιοπαθητικό καθορίζεται το ΒΑΣΙΚΟ φάρμακο του ασθενή. Εμείς είχαμε πάει λόγω σοβαρής ατοπικής Δερματίτιδας, και μέχρι την ηλικία των 2ετών είχαμ εένα συγκεκριμένο, μετά έως και σήμερα έχουμε άλλο βασικό. Δεν εννοώ οτι για όλα παίρνουμε το ίδιο απλά για την ατοπική που είναι το βασικό μας πρόβλημα έχουμε βασικό φάρμακο.

Τώρα, όταν έχουμε π.χ. μαι γρίπη και μας δωθεί το ομοιοπαθητικό μέσο, τις πρώτες 2 μέρες θα έχουμε, λογικά, μια έξαρση συμπτωμάτων, δηλαδή θα γίνουμε χειρότερα, σημαίνει οτι ο οργανισμός αντιδρά,γι αυτό και λέγεται ομοιοπαθητική, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με όμοια μέσα.

Εμείς,πλέον πάμε στον συμβατικό παιδίατρο, μας κάνει την διάγνωση και μετά απλά παίρνω τηλέφωνο τον ομοιοπαθητικό του λέω την διάγνωση και μου λέει τι να δώσω. Εχω στο σπίτι ένα τεράστιο ομοιοπαθητικό φαρμακείο, έχω τα πάντα.

Υπάρχουν και ομοιοπαθητικοί παιδίατροι, έχω ακούσει για μια πολύ καλή στην Ν.Σμύρνη, δεν ξέρω που μένεις και αν σε εξυπηρετεί, ο δικός μου έχει 2 ιατρεία, ένα Πειραιά και ένα στην Άνοιξη, αλλά δεν είναι παιδίατρος.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Καλημέρα κι ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου :)

Είμαι νοσηλεύτρια και έχω καταλάβει από καιρό ότι η κλασικές ιατρικές μέθοδοι δεν μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά, ιδίως σε χρόνια προβλήματα - κι επιπλέον οι παρενέργειες των φαρμάκων είναι τρομακτικές. Γι' αυτό και θέλω τα ζουζούνια μου να αποφύγουν ό,τι δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Κάνω κι εγώ ομοιπαθητική, η οποία με βοήθησε ιδιαίτερα στην περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, όταν αρρώσταινα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να μου δώσουν ΚΑΝΕΝΑ φάρμακο :evil: Έπαθα φαρυγγίτιδα και δεν μπορούσα να μιλήσω και ο ΩΡΛ μου είπε να κάνω υπομονή και γαργάρες, ενώ ο ομοιοπαθητικός - μόλις βρήκε το φάρμακο - με έκανε καλά σε 2 μέρες!!!!!

Αναρωτιόμουν για το αν πρέπει να είναι γιατρός, γιατί με αυτόν που έχω τώρα, διακρίνω μια δυσκολία όσον αφορά στην εξήγηση των συμπτωμάτων. Έχω την αίσθηση πως ένας άνθρωπος που έχει εξασκήσει την Ιατρική θα είναι σε θέση να καταλάβει με μεγαλύτερη ευκολία τί θα του περιέγραφα. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο....

Ενδιαφέρομαι για τηλέφωνα, αν μπορείς στείλε μου πμ. Χαίρομαι οπυ υπάρχουν κι άλλοι με τις ίδιες ανυσηχίες :D

θα συνεχισω λεγοντας οτι υπαρχουν πολλοι που εχουν παει στο εξωτερικο και ασχολουμενοι με τις εναλλακτικες θεραπειες κανουν και την σχολη της ομοιπαθητικης .... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΤ ΕΜΕ αλλα παραυτα ανοιγουν "ιατρειο" και εξασκουν την ομοιπαθητικη.....

στην ΕΛΛΑΔΑ ειμαστε και αυτο συμβαινει....

http://www.homeopathy.gr/

αυτο ειναι ενα χρησιμο site θα σου λυθουν πολλες απορειες....

στην διαθεση σου.....

Υπάρχουν και ομοιοπαθητικοί παιδίατροι, έχω ακούσει για μια πολύ καλή στην Ν.Σμύρνη, δεν ξέρω που μένεις και αν σε εξυπηρετεί, ο δικός μου έχει 2 ιατρεία, ένα Πειραιά και ένα στην Άνοιξη, αλλά δεν είναι παιδίατρος.

Μήπως έχεις τα στοιχεία τους? Μένω Μοσχάτο και δεν είναι ΠΟΛΥ μακριά μου....

Αυτό που με ενδιαφέρει επίσης πολύ είναι να μπορώ να βρίσκω τον ομοιοπαθητικό οποιαδήποτε στιγμή και να μπορεί να μου δώσει τηλ. οδηγίες. Αν είναι όταν τον χρειάζομαι να μην μπορώ να τον βρω, τί να τον κάνω? Συμφωνείτε?

Εμάς η παιδίατρός μας είναι συμβατική αλλά σε περίπτωση ασθένειας μας περνάει πρώτα από τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα. Σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε δει αποτελέσματα και μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να πάρουμε ποτέ αντιβίωση (έχοντας περάσει κάποιες βρογχίτιδες μόνο με ομοιπαθητικά και Aerolin γιατί ήταν ασθματικού χαρακτήρα) :wink:

κανω και εγω ομοιοπαθητικη χρονια τωρα. ο γαιτρος μου δεν μπορει να αναλαβει αλλα παιδακια γιατι προφανως δεν εχει αλλο χρονο. Αν εχετε τηλεφωνα, πειτε μας για να βολευτουμε και εμεις. Προσωπικα 8α με ενδιερερε κατι απο το ΜΗΤΕΡΑ και πανω.

mom-to-be :-)

• 2 εβδομάδες μετά...

Μόλις ανακάλυψα αυτό το θέμα και ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλες όσες έγραψαν αυτές τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες!

Θα ξεκινήσω από Δευτέρα!!!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

εχω 2 απορίες σχετικά με την ομοιοπαθητική ( η πρώτη είναι ουσιαστική)

1) μπορεί καποιος να παίρνει κάποιο σκευασμα πχ εχινάτσι(ε)α προληπτικά και από μόνος του, χωρίς να του το έχει συστείσει γιατρός; υπάρχει και κάποιο άλλο "φαρμακο¨" που δεν χρειάζεται να συνταγογραφηθεί;

2(ξέρετε κάποιον στρατιωτικό γιατρό-ομοιοπαθητικό;

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...