Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Soevan εαν είναι οστρακια πρέπει αντιβίωση έτσι κι αλλιώς. Εμενα την περασε ο μικρός μόνο με εξάνθημα αλλά και ο Κ. ήταν θετικός στην αντιβίωση. Στην αρχή η παιδίατρος μας είχε δώσει και μια τραγικά πικρή αντιβίωση και μετά της είπα δεν παίζει να την πιει και μας έδωσε την ceclor με γεύση φράουλα και πραγματικά ήθελα να την πιώ και εγώ :) :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Soevan εαν είναι οστρακια πρέπει αντιβίωση έτσι κι αλλιώς. Εμενα την περασε ο μικρός μόνο με εξάνθημα αλλά και ο Κ. ήταν θετικός στην αντιβίωση. Στην αρχή η παιδίατρος μας είχε δώσει και μια τραγικά πικρή αντιβίωση και μετά της είπα δεν παίζει να την πιει και μας έδωσε την ceclor με γεύση φράουλα και πραγματικά ήθελα να την πιώ και εγώ :) :)

Πήρα και τον Κ.για να τον ρωτήσω εαν είναι απαραίτητη η αντιβίωση

και μου είπε οτι είναι.

Στην κόρη μου έδωσε την Claripen και σε εμένα επειδή θηλάζω την Amoxil

Eυχαριστώ Μαράκι μου!

Πάντως δεν θέλω να είμαι αχάριστη...

Χάρη στην ομοιοπαθητική είμαστε 1 χρόνο και 2 μήνες χωρίς αντιβίωση!

Πρώτα με τον συμβατικό παιδίατρο

πέρναμε κάθε μήνα. :roll:

Καλοέμαθα, γιαυτό μου κακοφάνηκε τώρα!! :|

Μετά την αντιβίωση σας έδωσε κάποιο ομοιοπαθητικό για "αποστείρωση"?

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα σε όλους.

Εχω ενα μωράκι 8 μηνών και κάνουμε ομοιοπαθητική απο 40 ημερών.

Εχουμε αντιμετωπίσει ιωσούλες και την παλλινδρόμηση με μεγάλη επιτυχία.

Το θεμα μου είναι οτι ο μικρός μάλλον έχει ουρολοίμωξη(αυριο θα βγουν οι απαντήσεις) και απο χθες που πήγαμε στην γιατρό έχω μεγάλη ανησυχία αν θα πρέπει να του δώσω αντιβίωση ή όχι.Ο μικρός εχει πολύ γκρινια και κάθε φορά που ουρεί κλαιει.Εσεις εχετε αντιμετωπίσει την ουρολοίμωξη ομοιοπαθητικά?Ειμαι σε μεγάλο διλλημα...

Καλησπερα σε όλους.

Εχω ενα μωράκι 8 μηνών και κάνουμε ομοιοπαθητική απο 40 ημερών.

Εχουμε αντιμετωπίσει ιωσούλες και την παλλινδρόμηση με μεγάλη επιτυχία.

Το θεμα μου είναι οτι ο μικρός μάλλον έχει ουρολοίμωξη(αυριο θα βγουν οι απαντήσεις) και απο χθες που πήγαμε στην γιατρό έχω μεγάλη ανησυχία αν θα πρέπει να του δώσω αντιβίωση ή όχι.Ο μικρός εχει πολύ γκρινια και κάθε φορά που ουρεί κλαιει.Εσεις εχετε αντιμετωπίσει την ουρολοίμωξη ομοιοπαθητικά?Ειμαι σε μεγάλο διλλημα...

Νομίζω ότι εξαρτάται από το μικρόβιο, πόσο δυνατό είναι (θα πρέπει να κανεις και αντιβιογραμμα) και από τον γιατρό σου, πόσο έμπειρος και προθυμος να το παλέψει ομοιοπαθητικά. Αλλά το πρωταρχικό είναι το είδος του μικροβίου και ο αριθμός του. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι ότι θα πρεπει να την πάρει την αντιβίωση. Εύχομαι καλά αποτελεσματα

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ευχαριστώ για την απάντηση.Τα αποτελέσματα βγαίνουν αυριο το απογευμα.Μου έδωσε 1 κάψουλα για σήμερα και μια για αυριο για να βοηθησουμε λίγο το παιδί και αυριο που θα βγουν τα αποτελέσματα βλέπουμε όπως είπες και εσύ εξαρτάται από το μικρόβιο.

Σοφία καλύτερα θα ήταν να γράψεις μια μόνο φορά την ερώτησή σου.

Συμφωνώ με fairy's mon εκτός από το κομμάτι με τις πιθανότητες. Ποιο σημαντικό για μένα είναι το επίπεδο υγείας του παιδιού.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

γεια σας

εδω κ ενα μηνα περιπου κανω ομοιοπαθ στα 2 μου παιδια ,ενα 2χρ και ενα 6μηνων.

ο μεγαλος μου εχει κανει απανωτες βροχιτιδες τους τελευταιους μηνες κ το παλευουμε ομοιπαθητικα σε ανδυναμωση αλλα κ αγωγη για την βροχιτιδα,το θεμα μου ειναι οτι καθαρισε μονο μια φορα σ αυτο τον καιρο για 3 μερες μονο κ ξανακυλησε ...εχω απογοητευτει μου ρχετε να τα παρατησω...εχετε παρομοια εμπιερια?ποσο περνει να καθαρισει εσας?κανει τοσο καιρο?η αληθεια ειναι οτι ο ομοιοπαθ μου ειπε οτι εχει χαμηλο ανοσοποιητικο κ αργει πολυ να αναρρωσει...

επισης κανω κ στο νινι μου που θηλαζω κιολας κ μου εχει περιορισει πολυ τον καφε ενα στις 2 μερες ελληνικο?ξερετε αν περναει στο γαλα ?η αδικα δεν πινω?

γεια σας

εδω κ ενα μηνα περιπου κανω ομοιοπαθ στα 2 μου παιδια ,ενα 2χρ και ενα 6μηνων.

ο μεγαλος μου εχει κανει απανωτες βροχιτιδες τους τελευταιους μηνες κ το παλευουμε ομοιπαθητικα σε ανδυναμωση αλλα κ αγωγη για την βροχιτιδα,το θεμα μου ειναι οτι καθαρισε μονο μια φορα σ αυτο τον καιρο για 3 μερες μονο κ ξανακυλησε ...εχω απογοητευτει μου ρχετε να τα παρατησω...εχετε παρομοια εμπιερια?ποσο περνει να καθαρισει εσας?κανει τοσο καιρο?η αληθεια ειναι οτι ο ομοιοπαθ μου ειπε οτι εχει χαμηλο ανοσοποιητικο κ αργει πολυ να αναρρωσει...

επισης κανω κ στο νινι μου που θηλαζω κιολας κ μου εχει περιορισει πολυ τον καφε ενα στις 2 μερες ελληνικο?ξερετε αν περναει στο γαλα ?η αδικα δεν πινω?

να κανεις υπομονη.το παιδι εχει εξασθενημενο ανοσοποιητικο και χρειαζεται χρονο. τωρα οταν παθαινει βρογχιτιδα κανετε μασκα ή την αντιμετωπιζετε με ομοιοπαθητικα? ειχαμε παροιμοια θεματα και πλεον εδω και πολλα χροναι εχουμε ξεχασει τι θα πει αρρωστια...να σου ζησουν:D

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

να ρωτησω οσους και οσες κανουν ομοιο οι ιδιοι αν πινετε καφε decaf?

ειμαι λατρης του καφε αλλα σε αυτη τη φαση πρεπει να τον κοψω διοτι ξεκιναω ομοιο. Μπορω ισως να συμβιβαστω με ντεκαφεινε απο το τιποτα...

να κανεις υπομονη.το παιδι εχει εξασθενημενο ανοσοποιητικο και χρειαζεται χρονο. τωρα οταν παθαινει βρογχιτιδα κανετε μασκα ή την αντιμετωπιζετε με ομοιοπαθητικα? ειχαμε παροιμοια θεματα και πλεον εδω και πολλα χροναι εχουμε ξεχασει τι θα πει αρρωστια...να σου ζησουν:D

ομοιοπαθητικα συν αερολιν και περασε ,ξανακολλησαμε αμεσως και μετα μονο ομοιο κ ακομα περιμενω....σημερα εβαλα κ αερολιν

εχω βαρεθει να πηγενω γιατρο κ να ακουμε ακροαστικα...

Μανθούλα από τη στιγμή που θηλάζεις και πίνεις καφέ η θεραπεία εξασθενεί! Οτι τρώς και πίνεις πάει και στο παιδί. Ετσι τουλάχιστον μας ειχε πει ο γιατρός και μου ακούγεται και πολύ λογικό.

Επίσης ξέρω οτι δεν κάνει ντεκαφεϊνε αν και κάποιοι γιατροί επιτρέπουν....για μένα οι πιο ελαστικοί ομοιο ειναι και ισως οι λιγότεροι επιτυχημένοι. Μπορείς να πίνεις ενα ρόφημα το ORZO που μοιάζει πάρα πολύ με τον νες-καφε....ή του Κορρέ τον καφέ...ή ενα πράσινο τσάι που αδυνατίζει κιόλας :)

Διαφημίσεις

να ρωτησω οσους και οσες κανουν ομοιο οι ιδιοι αν πινετε καφε decaf?

ειμαι λατρης του καφε αλλα σε αυτη τη φαση πρεπει να τον κοψω διοτι ξεκιναω ομοιο. Μπορω ισως να συμβιβαστω με ντεκαφεινε απο το τιποτα...

no dear,πρεπει να ξεχασεις τον καφέ γενικώς ούτε ντεκαφεινε κάνει.υπάρχουν στα σ/μ υποκατάστατα με ραδίκι,κιχώριο,σύκα και διάφορα άλλα πολύ ωραία μπορώ να πω.να αποφύγεις του Κορρέ γιατί έχει κάποια ψήγματα καφείνης έχουμε ξαναγράψει σχετικά για τις μάρκες που επιτρέπονται και που μπορείς να τους βρεις ,στην αρχή θα σου έρθει κάπως αλλά μετά το συνηθίζεις.εμάς μας απέκλεισε όλα τα τσάγια εκτός από αυτά που είναι από βότανα π.χ δίκταμο,φασκόμηλο,τήλιο κ.τ.λ.χωρίς καφείνη η ζωή είναι πιο ήρεμη...

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Ο δικός μας γιατρός μου είπε ότι με κάποια φάρμακα μπορείς να πίνεις ντεκάφ. σε περιορισμένες ποσότητες, με κάποια άλλα καθόλου! Εγώ είμαι στο καθόλου!!:(

Θέλω σας παρακαλώ να μου συστήσετε έναν ομοιοπαθητηκό στην περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής , που θα δέχεται παιδιά , εφήβους .

Σας ευχαριστώ πολυ !!!!!!!!:P

• 2 εβδομάδες μετά...
Γνωρίζετε αν η γαστρεντερίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί ομοιοπαθητικά;

ναι αντιμετωπίζεται το θυμάμαι από την αφεντικίνα μου που τα παιδιά της το πάθαιναν αρκετά συχνά.Θα πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου γιατί είναι συνδυασμός πολλών συμπτωμάτων...

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Σίγουρα βοηθούν και τα προ βιοτικά, π.χ. τα διαδεδομένα και φτηνά ultralεβουρ, στις διάρροιες. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 ομοιοπαθητικά, ο γιατρός σας θα βρει το κατάλληλο, π.χ. διπλώνετε από τον πόνο;

πᾶν μέτρον ἄριστον

Γνωρίζετε αν η γαστρεντερίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί ομοιοπαθητικά;

βασικα η γαστρεντερίτιδα εκτός από αναπλήρωση του χαμένου νερού (και ενοίωτε ηλεκτρολητών) δεν χρειάζεται καμιά απολύτως θεραπεία...

βασικα η γαστρεντερίτιδα εκτός από αναπλήρωση του χαμένου νερού (και ενοίωτε ηλεκτρολητών) δεν χρειάζεται καμιά απολύτως θεραπεία...

Βρίσκω καπως απόλυτη την τοποθέτηση σου. Έχει τύχει σε φίλο να έχει τόσες διαρροιες που δεν προλάβαινε να πάει καν στην τουαλέτα και είχε φτάσει στο σημείο να πληγωθεί η περιοχή...και όλο αυτό σε συνδιασμό με εμετούς, Μόλις πήρε το όμοιο στην ώρα σταμάτησαν οι διάρροιες. Οπότε μάλλον είναι πώς περνάει ο καθένας μία γαστρεντερίτιδα. Αν υπάρχει φάρμακο που να βοηθάει σε ένα τέτοιο μαρτύριο, γιατί να μείνει κανεις στους ηλακτρολύτες. Ακόμα και τα προβιοτικά που λέει ο μεσαστουρα, πρέπει να τα παίρνεις ανά ώρα για να κάνουν δουλειά. Και πάλι δεν θα σταματούσαν άμεσα μία σοβαρή διάρροια όπως έκανε πχ το αρσένικουμ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ίσως το αρσένικουμ να κάνει δουλειά αλλά δεν θα επαναφέρει την καλή εντερική χλωρίδα που καταστρέφεται λόγω του ιού, γι' αυτό και προβιοτικά ανά ώρα θα ήτανε η πρώτη μου επιλογή.

Τώρα γι' αυτά τα mass production τα Ultra Levure έχω τις αμφιβολίες μου αν κάνουνε δουλειά.

Τώρα αν κάποιος βασανίζεται συχνά με γαστρεντερίτιδες θα πρέπει να αλλάξει τη διατροφή του και όχι να καταφύγει στην ομοιοπαθητική!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...