Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εγώ πάντως τα άλλαξα πριν μερικά χρόνια επηρεασμένος κυρίως από το τελευταίο σου λινκ αλλά όχι μόνο. Ο ομοιοπαθητικός μου, μου είπε πως καλά έκανα.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κανένας γιατρός δεν μπήκε στο κόπο να μας ενημερώσει!

Εμένα τουλάχιστον κανείς......

Ούτε κατά τη διάρκεια των εγκυμοσύνων μου

ούτε και στο θηλασμό!

Είμαι τυχερή που έχω γερά δόντια

και δεν χρειάστηκα μέχρι τώρα να κάνω κανένα σφράγισμα....

Υπάρχει πάντως λέει ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο

που "αποτοξινώνει" τον οργανισμό απο τον υδράργυρο.

Καλησπέρα και απο εμενα.

Εχω 2 ερωτησεις.... Η πρωτη ειναι αν εχει παρει καμια απο εσας το influenzinum για προληψη και προστασια απο τις γριπες του χειμωνα. Η γιατρος μου ειπε να το παρω ενα τωρα στο πρωτο "κυμα" του Οκτωβρίου και ενα τον ΙΑνουαριο στο δευτερο κυμα. Εχω ενδιασμους για τον εξης παρακατω λογο :

"Παράγεται από το αντιγριππικό εμβόλιο του Ινστιτούτου Παστέρ. Η χρήση του ως ομοιοπαθητικό φάρμακο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων (λήψη για «πρόληψη») βασίζεται στην Ισοπαθητική (και όχι στην Κλασική Ομοιοπαθητική), με αμφίβολη αποτελεσματικότητα."

H δευτερη ερωτηση ειναι η εξης : Εχω αρχισει να μην βλεπω "σωτηρια" και βελτιωση για τις ημικρανιες που με ταλαιπωρουν χρονια και που επιδεινωθηκαν στην εγκυμοσυνη και μετα τη γεννα. Στεφτομαι να παω σε ενα κεντρο βιοσυντονισμου στην Κοζανη, εχω ακουσει πολυ καλα λογια με καλα αποτελεσματα. Εχει παει καμια σας σε κατι αναλογο (ή και σε αυτο το ιδιο) και τι αποτελεσματα ειχε?

Ουφ ρε κοριτσια κουραστηκα με τους πονοκεφαλους. Ετσι μου'ρχεται να παω να κανω μποτοξ να μου περασουν. Οσο σκεφτομαι οτι θα μεινω εγκυος (σκεφτομαστε να βαλουμε μπρος για 2ο παιδακι) και να περασω μια ολοκληρη εγκυμοσυνη υποφεροντας τους 9 μηνες και να μην μπορω να παρω ουτε depon με πιανουν τα κλαματα......

Για το influenzinum δεν έχω ακούσει. Αν έχει παρασκευαστεί με ομοιοπαθητικό τρόπο σίγουρα δεν θα είναι τοξικό (σε σύγκριση με το εμβόλιο τουλάχιστον).

Για τις ημικρανίες ... με μπέρδεψες, Κρήτη ή Κοζάνη είστε;

Έχω δοκιμάσει βιοσυντονισμό για άλλο αίτιο και κατέληξα πως για μένα προσωπικά θα προτιμούσα σε πρώτη φάση κάτι λιγότερο παρεμβατικό, π.χ. βελονισμό. Μου κάνει όμως εντύπωση που η ομοιοπαθητική δεν σε έχει βοηθήσει, ίσως να μην έχει βρει η γιατρός σου το κατάλληλο. Δεν είδες βελτίωση; Αν έρχεσαι καθόλου Αθήνα αυτή είναι η ειδίκευση (αν και δεν έχει νόημα αυτό στην ομοιοπαθητική) του K.

Άλλη ιδέα είναι να ψάξεις την διατροφή σου.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Για το influenzinum δεν έχω ακούσει. Αν έχει παρασκευαστεί με ομοιοπαθητικό τρόπο σίγουρα δεν θα είναι τοξικό (σε σύγκριση με το εμβόλιο τουλάχιστον).

Για τις ημικρανίες ... με μπέρδεψες, Κρήτη ή Κοζάνη είστε;

Έχω δοκιμάσει βιοσυντονισμό για άλλο αίτιο και κατέληξα πως για μένα προσωπικά θα προτιμούσα σε πρώτη φάση κάτι λιγότερο παρεμβατικό, π.χ. βελονισμό. Μου κάνει όμως εντύπωση που η ομοιοπαθητική δεν σε έχει βοηθήσει, ίσως να μην έχει βρει η γιατρός σου το κατάλληλο. Δεν είδες βελτίωση; Αν έρχεσαι καθόλου Αθήνα αυτή είναι η ειδίκευση (αν και δεν έχει νόημα αυτό στην ομοιοπαθητική) του K.

Άλλη ιδέα είναι να ψάξεις την διατροφή σου.

Δεν θα το παρω.... Αφου δεν πηρα απο εσας εδω καμια ενθαρυντικη απαντηση και ειμαι και εγω αρνητικη δεν θα το παρω...

Ειμαι Καστορια, ερχομαι απο Μυτιληνη, βλεπεις συζυγος στρατιωτικου.... ΚΑνω ομοιοπαθητικη περιπου 10 χρονια και εχω αλλαξει μεχρι τωρα 2 γιατρους, εναν στη Βέροια (απο εκει ειμαι) και εναν στη Μυτιληνη. Νομιζω οτι η κατασταση ειναι στασιμη..... Δυστυχως δεν μπορω να ερθω στην Αθηνα, ειμαι σιγουρη πως εκει θα ειχα περισσοτερες επιλογες και καλυτερη αντιμετωπιση.

Αν δεν ειμαι αδιακριτη, για ποιο λογο πηγες σε κεντρο Βιοσυντονισμου? Τι ακριβως σου κανουν εκει και με ποιον τροπο? Αν εισαι εγκυος κανει να κανεις την εξεταση? Ποσο σου κοστισε? ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ? Μου εχουν κλεισει ραντεβου για Νοεμβριο....

Διαφημίσεις

H δευτερη ερωτηση ειναι η εξης : Εχω αρχισει να μην βλεπω "σωτηρια" και βελτιωση για τις ημικρανιες που με ταλαιπωρουν χρονια και που επιδεινωθηκαν στην εγκυμοσυνη και μετα τη γεννα. Στεφτομαι να παω σε ενα κεντρο βιοσυντονισμου στην Κοζανη, εχω ακουσει πολυ καλα λογια με καλα αποτελεσματα. Εχει παει καμια σας σε κατι αναλογο (ή και σε αυτο το ιδιο) και τι αποτελεσματα ειχε?

Εγώ πάντως δοκίμασα και βιοσυντονισμό για τις ημικρανίες και δεν είδα την παραμικρή βελτίωση.

Επίσης δοκίμασα και βελονισμό και πάλι τίποτα.

Γενικά δοκίμασα όποια εναλλακτική θεραπεία μπορείς να σκεφτείς αλλά τίποτα...

Πώς είναι η διατροφή σου; Εγώ είδα δραματική βελτίωση όταν από χορτοφάγος άρχισα να τρώω κρέας και πάλι.

Έκοψα επίσης ασπαρτάμη (δεν ξαναμάσησα τσίχλα!), MSG, συντηρητικά κτλ.

Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ακολουθούσα τελείως διαφορετικό διατροφικό τύπο απ' αυτό που μου ταίριαζε και γι' αυτό είχα ημικρανίες.

Τώρα πολύ σπάνια έχω, καμιά φορά όταν μου έρθει περίοδος.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Εγώ πάντως δοκίμασα και βιοσυντονισμό για τις ημικρανίες και δεν είδα την παραμικρή βελτίωση.

Επίσης δοκίμασα και βελονισμό και πάλι τίποτα.

Γενικά δοκίμασα όποια εναλλακτική θεραπεία μπορείς να σκεφτείς αλλά τίποτα...

Πώς είναι η διατροφή σου; Εγώ είδα δραματική βελτίωση όταν από χορτοφάγος άρχισα να τρώω κρέας και πάλι.

Έκοψα επίσης ασπαρτάμη (δεν ξαναμάσησα τσίχλα!), MSG, συντηρητικά κτλ.

Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ακολουθούσα τελείως διαφορετικό διατροφικό τύπο απ' αυτό που μου ταίριαζε και γι' αυτό είχα ημικρανίες.

Τώρα πολύ σπάνια έχω, καμιά φορά όταν μου έρθει περίοδος.

Τι εννοεις πως ειναι η διατροφη μου? Μου αρεσουν ολες οι τροφες και τρωω λιγο απ' ολα (ειμαι λεπτη χωρις ομως να κανω περικοπες σε ποσοτητα, ετσι ειναι το σκαρι μου) αλλα δυστυχως δεν τρωω καθολου φρουτα και λαχανικα ωμα.

Πως καταλαβες ποιες τροφες σε πειραζουν? Μηπως να κανω ενα τεστ δυσανεξιας στις τροφες, να δω ποια με πειραζει? Πως θα καταλαβω τι πρεπει να τρωω και τι οχι? Ισως το κλειδι να ειναι εκει..... (ελπιζω!!)

Ο βιοσυντονισμός δύναται να σε βοηθήσει να δεις ποιές τροφές σε πειράζουν. Ρώτα τους πριν πας. Το θέμα είναι πως οι δυσανεξίες είναι προσωρινές, π.χ. μπορεί κάτι να αλλάξει μετά από 3-6 μήνες.

Εμένα προσωπικά δεν μου ταίριαξε αλλά δεν τον έχω αποκλείσει. Προτιμώ λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους (έχω μάλλον και ιδιαίτερη ευαισθησία)

Ψάξε τα άλλα που έχει γράψει η Rosie και θα βρεις πληροφορίες.

Μια άλλη προσέγγιση για την διατροφή είναι αυτή με τις ομάδες αίματος κλπ (dadamo)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Δεν θα το παρω.... Αφου δεν πηρα απο εσας εδω καμια ενθαρυντικη απαντηση και ειμαι και εγω αρνητικη δεν θα το παρω...

Ειμαι Καστορια, ερχομαι απο Μυτιληνη, βλεπεις συζυγος στρατιωτικου.... ΚΑνω ομοιοπαθητικη περιπου 10 χρονια και εχω αλλαξει μεχρι τωρα 2 γιατρους, εναν στη Βέροια (απο εκει ειμαι) και εναν στη Μυτιληνη. Νομιζω οτι η κατασταση ειναι στασιμη..... Δυστυχως δεν μπορω να ερθω στην Αθηνα, ειμαι σιγουρη πως εκει θα ειχα περισσοτερες επιλογες και καλυτερη αντιμετωπιση.

Αν δεν ειμαι αδιακριτη, για ποιο λογο πηγες σε κεντρο Βιοσυντονισμου? Τι ακριβως σου κανουν εκει και με ποιον τροπο? Αν εισαι εγκυος κανει να κανεις την εξεταση? Ποσο σου κοστισε? ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ? Μου εχουν κλεισει ραντεβου για Νοεμβριο....

αν κατέβεις Θεσ/νικη μήπως θα σε βόλευε καλύτερα ?και εδώ θα έχεις πολλες επιλογές και είναι και πιο κοντά και μετά γίνονται τα περισσότερα με το τηλ.

Πάντως αν θες μπορώ να σου στείλω με πμ τα στοιχεία της δικιάς μου γιατρού.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Μηπως να κανω ενα τεστ δυσανεξιας στις τροφες, να δω ποια με πειραζει?

Και αυτό το έκανα, μια λεπτομερής εξέταση αίματος που ήτανε πανάκριβη, έμενα στην Αγγλία τότε.

Καθόλου δεν βοήθησε.

Επίσης έκανα και τη διατροφή σύμφωνα με τις ομάδες αίματος, χαμένος χρόνος και κόπος ήτανε.

Μόνο όταν "καθάρισα" τη διατροφή μου από συντηρητικά, ζάχαρη και γλυκαντικά, επεξεργασμένους υδατάνθρακες (ψωμιά, ζυμαρικά κτλ) και έδωσα έμφαση στο κρέας (βιολογικό μόνο) είδα διαφορά.

Φρούτα και λαχανικά πάντα έτρωγα γιατί όπως ανέφερα ήμουνα χορτοφάγος (για 10 χρόνια, τα πιο χάλια χρόνια της ζωής μου ήτανε από άποψη υγείας!)

Διαφημίσεις

Για να καταλάβεις πόσο χάλια ήμουνα από τις ημικρανίες μου περνούσε από το μυαλό η αυτοκτονία, δεν άντεχα άλλο να πονάω σχεδόν καθημερινά!

Βέβαια εκείνο το διάστημα των 10 χρόνων είχα και πολύ άγχος, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, διδασκαλία για πρώτη φορά κτλ.

Το άγχος κορυφώθηκε όταν μετακόμισα στην Αθήνα, και μαζί του και οι ημικρανίες μου.

Είσαι τυχερή τουλάχιστον που μένεις σε νησί, εδώ πέρα ζούμε μέσα στη μόλυνση και τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας!

Μόνο όταν "καθάρισα" τη διατροφή μου από συντηρητικά, ζάχαρη και γλυκαντικά, επεξεργασμένους υδατάνθρακες (ψωμιά, ζυμαρικά κτλ) και έδωσα έμφαση στο κρέας (βιολογικό μόνο) είδα διαφορά.

Φρούτα και λαχανικά πάντα έτρωγα γιατί όπως ανέφερα ήμουνα χορτοφάγος (για 10 χρόνια, τα πιο χάλια χρόνια της ζωής μου ήτανε από άποψη υγείας!)

Ετσι πρεπει να μην τρωω πολλα πραγματα....... Δηλαδη συγκεκριμενα ποιες τροφες να μην τρωω? Ζαχαρη καθολου, ουτε μαυρη? Ψωμι, μακαρονια καθολου? Πως να αποφυγω ολα αυτα τα συστατικα οταν υπαρχουν σε αφθονια γυρω μας, αλλοτε κρυφα και αλλοτε φανερα?

Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ??????

Δυστυχώς χρειάζεται αυστηρή δίαιτα στην αρχή.

Όταν υποχωρήσουνε οι ημικρανίες μπορείς σιγά-σιγά να επανεντάξεις στο διαιτολόγιο σου κάποια πράγματα βλέποντας την αντίδραση του σώματος σου, πχ ακατέργαστη ζάχαρη, καστανό ρύζι, μακαρόνια ολικής.

Εγώ είμαι που είμαι αδύνατη όταν πρόσεξα τη διατροφή μου για τις ημικρανίες έγινα πετσί και κόκκαλο!

Απελπίστηκα... Δεν είδα φως από την ομοιοπαθητική για τις μυκητιάσεις... Τί μπορεί να φταίει; Ένα μήνα έκανα θεραπεία, αλλά τα συμπτώματα υπάρχουν ακόμα :(

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

Απελπίστηκα... Δεν είδα φως από την ομοιοπαθητική για τις μυκητιάσεις... Τί μπορεί να φταίει; Ένα μήνα έκανα θεραπεία, αλλά τα συμπτώματα υπάρχουν ακόμα :(

Ακολούθησες δηλαδή διατροφή άντι-καντίτα και δεν είδες διαφορά;

Γιατί η ομοιοπαθητική από μόνη της ελάχιστα πράγματα μπορεί να σου κάνει αν ταυτόχρονα ο μύκητας τρέφεται με σάκχαρα στον οργανισμό σου.

Ακολούθησες δηλαδή διατροφή άντι-καντίτα και δεν είδες διαφορά;

Γιατί η ομοιοπαθητική από μόνη της ελάχιστα πράγματα μπορεί να σου κάνει αν ταυτόχρονα ο μύκητας τρέφεται με σάκχαρα στον οργανισμό σου.

Όχι, δεν ακολούθησα αυτήν τη διατροφή. Δεν μου το ανέφερε καν ο ομοιοπαθητικός μου. Μόνο το ομοιοπαθητικό φάρμακο για ένα μήνα μου έδωσε και τις πλύσεις. Η αλήθεια είναι ότι γλυκά και ζύμες είναι οι αγαπημένες μου γεύσεις/υφές... Δηλαδή έπρεπε να είχα ακολουθήσει και τη διατροφή;

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Θα σε συμβούλευα να μην ξαναπας στο συγκεκριμένο ομοιοπαθητικό, είναι δυνατόν να μην σου είπε να αποφεύγεις τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες; :shock:

Δες και το σχετικό θέμα μας εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=100239

Εχει δει καμια σας βελτιωση σε πολυκυστικες και ανωμαλια στον κυκλο?

Εκτος απο τις ημικρανιες παλευω να "γιατρεψω? και αυτο...... Βεβαια υπαρχουν και αλλα "προβληματα" που ομως δεν με ταλαιπωρουν οσο αυτα τα δυο.....

Μετα απο 10 χρονια και μια γεννα ηλπιζα οτι τουλαχιστον τον κυκλο μου θα ειχα καταφερει να τον τακτοποιησω!!!!!!!!!!!!!!

Παιδιά, υποφέρω κι εγώ απο ημικρανίες!

Έχω καταλάβει πως τις περισσότερες φορές

είναι θέμα ορμονών,

και τις υπόλοιπες απο κούραση και άγχος.

Με τη διατροφή μου δεν έχω βγάλει άκρη....

...και δεν έχω μπορέσει να καταλάβω εαν υπάρχει κάτι που να με πειράζει!

Φοβάμαι να αρχίσω ομοιοπαθητική γιαυτό το λόγο

αφενός γιατί έχω ακούσει οτι είναι δύσκολο να θεραπευτεί

(είναι ένα πρόβλημα που το έχω πολλάαα χρόνια

κι έχει ριζώσει για τα καλά μέσα μου.....)

και αφετέρου φοβάμαι την "προσωρινή επιδείνωση"

που έχει κάποιες φορές μια ομοιοπαθητική θεραπεία.

Εχει δει καμια σας βελτιωση σε πολυκυστικες και ανωμαλια στον κυκλο?

Κατ' αρχήν υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ πολυκιστικών ωοθηκών και ημικρανιών.

Εγώ όσα χρόνια είχα ημικρανίες είχα και πολυκιστικές ωοθήκες.

Οι πολυκιστικές ωοθήκες οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωση υδατανθρακών, γι' αυτό και συνδέονται με προ-διαβητικό σύνδρομο, το ίδιο και οι ημικρανίες.

Με την ίδια δίαιτα που γιάτρεψα τις ημικρανίες μου γιάτρεψα και το σύνδρομο πολυκιστικών ωοθηκών.

Αν θες κάνε μια αναζήτηση στο google για PCOS και Paleolithic diet.

Καλημέρα

ηθελα να ρωτήσω , σκεφτομαι να αρχισω ομοιο στην κορη μου για ενισχυση ανοσοποιητικου

εχετε καποιον/α να μου προτεινετε στην Θεσσ, κατα προτιμηση ανατολική θεσσαλονίκη.

Παιδιά, υποφέρω κι εγώ απο ημικρανίες!

Έχω καταλάβει πως τις περισσότερες φορές

είναι θέμα ορμονών,

και τις υπόλοιπες απο κούραση και άγχος.

Με τη διατροφή μου δεν έχω βγάλει άκρη....

...και δεν έχω μπορέσει να καταλάβω εαν υπάρχει κάτι που να με πειράζει!

Φοβάμαι να αρχίσω ομοιοπαθητική γιαυτό το λόγο

αφενός γιατί έχω ακούσει οτι είναι δύσκολο να θεραπευτεί

(είναι ένα πρόβλημα που το έχω πολλάαα χρόνια

κι έχει ριζώσει για τα καλά μέσα μου.....)

και αφετέρου φοβάμαι την "προσωρινή επιδείνωση"

που έχει κάποιες φορές μια ομοιοπαθητική θεραπεία.

Εχεις και πολυκυστικες ωοθηκες? Ο κυκλος σου πως ειναι?

Οσο καιρο ησουν εγκυος ειχες ημικρανιες? Επαιρνες κανενα παυσιπονο? Μετα τις γεννες παρατηρησες αλλαγες στη συχνοτητα ή στην ενταση?

Συγνωμη για τον καταιγισμο.......:-(:sad::-(

Εχεις και πολυκυστικες ωοθηκες? Ο κυκλος σου πως ειναι?

Οσο καιρο ησουν εγκυος ειχες ημικρανιες? Επαιρνες κανενα παυσιπονο? Μετα τις γεννες παρατηρησες αλλαγες στη συχνοτητα ή στην ενταση?

Συγνωμη για τον καταιγισμο.......:-(:sad::-(

Είχε βρεθεί παλιά ένας γιατρός που μου είχε πει

οτι είχα πολυκυστικές ωοθήκες...

Τελευταία όμως (μετά τα 30) δεν μου είχε πει κανείς τίποτα.

(είχα αλλάξει πολλούς γυναικολόγους

μέχρι να καταλήξω σε αυτόν που έχω τώρα)

Κάπου είχα διαβάσει οτι δεν είναι "πρόβλημα"...:?

Οτι είναι απλά ένα χαρακτηριστικό....

Δεν είχα ασχοληθεί και ιδιαίτερα για να σου πω την αλήθεια.

Είδα οτι έμεινα έγκυος, και δεν το έψαξα το θέμα.

Ο κύκλος μου ήταν σταθερός στις 30 ημέρες.

Καταλάβαινα και την ημέρα της ωορηξίας μου

και όλα καλά.

Τώρα, για το διάστημα που ήμουν έγκυος

με έπιαναν κάτι περίεργοι πονοκέφαλοι.

Δηλαδή με έπιαναν ξαφνικά, έτσι, στο άσχετο

και μετά απο 1-2 ώρες εξαφανίζονταν απο μόνοι τους!

Δεν μπορώ να πω όμως οτι είχα περισσότερους πονοκεφάλους

σε σχέση με πριν.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τώρα

που παρόλη την κούραση με τα ξενύχτια, τους θηλασμούς, τα 2 παιδιά κλπ

δεν έχω καθόλου πονοκεφάλους!

Γιαυτό πιστεύω οτι είναι κυρίως θέμα ορμονών.

Η διατροφή μου πάντως τα περιέχει όλα!

Σε γενικές γραμμές κάνω υγιεινή διατροφή μπορώ να πω,

αλλά τρώω απ΄όλα!

Πάντως εαν αποφασίσεις να κάνεις ομοιοπαθητική για τις ημικρανίες σου

ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...