Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

cjohnson πόσο είναι τώρα η μικρούλα σου?όντως οι τιμές βάρους είναι χαμηλές αλλά αν κατάλαβα καλά είναι γιατί αρρώστησε με ιώσεις είναι και λιγόφαγο?Το βάρος ήταν πάντα λίγο?Για να μην σου λέει κάνε εξετάσεις θα υπάρχει λογος.

Panoraia Δεν θέλω με τίποτα να κοπεί ο θηλασμός δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου απλά θέλω να το κι αυτό να δοκιμάσω να βγάζω με το θήλαστρο για να μην κοπεί και να δίνω ξένο να δώ αν θα έχει διαφορά.Είμαι πολύ φαν του θηλασμού αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι μ'αυτ'ο το άγχος πιστεύω οτι αυτή είναι η πιο σωστή λύση για την περίπτωσή μας

Κι εγώ για το νερό αυτό κατάλαβα οτι οταν πίνουμε πολύ πρίν απο το φαγητό το στομάχι φουσκώνει και τρώς λιγότερο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cj απο την Παρασκευη που ηρθε η μητερα μου η μικρη το αδειαζει και σημερα την ταισα εγω και εφαγε οχι ολο αλλα εφαγε και χωρις διαμαρτυριες.

Καταληξαμε στο οτι κατι εχει γινε οχι εκ προθεσεως με την κοπελα και η μικρη αρνειται να φαει μαζι της .Αυριο ευτυχως θα ειναι την ημερα μαζι της και η μαμα μου και θα προσπαθησει να καταλαβει τι γινεται..

Παντως πριν ερθει η γιαγια , η μικρη ειχε αγριεψει ...

Η λυση που σκεφτομαι αν το δεχτουν και απο την δουλεια ειναι να αλλαξω το μητρικο ωραριο και να πηγαινω νωρις και να φευγω νωρις.

Σημερα που την δοκιμασα μονη μου κραταγα την ανασα μου οταν ετρωγε και καταφερα ωστοσο να ειμαι χαλαρη.

Μπορει να εφαγε μονο 20 μετρημενεςς κουταλιες αλλα πηρα λιγο κουραγιο.

Παντως και εμενα το θελει καλα αλεσμενο και οταν δεν ειναι ετσι(η γυναικα δυστυχως δεν το κανει πολυ αλεσμενο) το μωρο δεν το τρωει.

Αρχισα επισης αυτο που μου εδωσε η γιατρος για θερμιδες.

Εχει πλακα να της αλλαξω τον μεταβολισμο και μετα να τρεχω...

Και μενα με τη νταντα τρωει πολυκαλυτερα! με μενα στην εκμεταλευση

αστα

βρε μινιον ταν λες κουταλιες εννοεις ολοκληρες εεε?

γιατι εμενα μια κουαλια για να μπει μες στο σπουργητοστομα χρειαζομαι 3-4 προσπαθειες!

τι καλα ο αλλος! κανει αααααααααααααααα και μεσα το μεγαλο κουταλι :roll:

kKZUp2.png

Γατούλα 20 αλλα με το μικρο κουταλι , ουτε που να το φανταστω με το μεγαλο(της σουπας εννοεις?)..

Σημερα που ηρθε η κοπελα την αρχισε δεν ετρωγε συνεχισε η μητερα μου παλι δεν ετρωγε.Μετα απο 2 ωρες τις φτιαχνει φιδε δεν το αλεθει και το αδειασε..Βεβαια δεν θα πιουμε αρκετο γαλα οπως φαινεται αλλα ....

Επειδη γραφω οτι δοκιμαζω μηπως και βοηθησει καποιο ειδα σε καποιο αλλο topic για καποιο mousli μιας γερμανικης εταιρειας ονοματι Holle.

Δεν τρελαθηκε αλλα ειχε ωραια υφη σαν κρεμα και το ανακατεψα με φρουτα.Μακαρι να κανει σε καποιον....

Διαφημίσεις

Η δικη μου γεννηθηκε 2700 και 50 εκ... Τωρα ειναι 2,5 ετων και ειναι κατι λιγοτερο απο 11 κιλα (χαμηλο βαρος για την ηλικια της) :oops::oops:

Με το φαγητο εχουμε σοβαρο θεμα, αλλα κατα τα αλλα οι εξετασεις της ειναι καλες σε γενικες γραμμες.... Μας εχει πει ο παιδιατρος να της δινουμε ενα συμπληρωμα που εχει βιταμινες και σιδηρο...

Min anisixeis katholou ! H dikia mou einai 3.5 kai einai 12 kila kai 93 cm! Perysi tetoia epoxi itan 10,5 kai 85 cm!

.png.png

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα και χρονια πολλα!

η κατασταση μας ειναι απελπιστικη!!!τρεφομαστε μονο με γαλα και αυγο εδω και 20 ημερες...

δοκιμαζει μια κουταλια και μετα αρνειται...δεν μπορω να την κοροιδεψω πλεον με παιχνιδια,πιπιλες κλπ και εχω απελπιστει...αυριο παμε στην Παιδιατρο αλλα τι να κανει κανει και αυτη.

Εν τω μεταξυ δεν ψηλωνει κιολας , τι να κανω 5 γιατρους εχω γυρισει ..

Παρηγοριομαστε με τον μπαμπα μας οτι αν ειχε κατι καποιος δεν θα το εβλεπε...?

πραγματικα στεναχωριεμαι βρε Μινιον!

σου περπαταει? να την αφηνεις να παιζει και να της δινεις κουταλιτσες?

Στην αναστασια αυτο τουλαχιστον πιανει, ορεξη ναχω να την κυνηγαω

Εμεις μπορω να πω οτι μαλλον παμε αρκετα καλυτερα

Την βαζω στο βραδυνο και καθεται στη καρεκλα της κουζινας , τηε δινω μολυβια και οτι αλλο μου κατεβει και σε γενικες γραμμες της αρεσει

Ακομα και το στοματακι το ανοιγει πιο ευκολα και πιο πολυ

Φυσικα λιγο να αρνηθει να στραβωσει και να κλαψει, παμε κατευθειαν για εμετο

Την βαζω για λιγο τιμωρια στη κουνια και το αποτελεσμα ειναι γκλου, ελπιζω σιγα σιγα να δει οτι δε κερδιζει τιποτα και να το κοψει απο μονη της

Ισως και την παω σε καποιο παιδογαστρεντερολογο να παρω μια αποψη σχετικα.

kKZUp2.png

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΕΛΤΩΝΕΤΑΙ!!

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ , 8.400KG 15 ΜΗΝΩΝ 75 CM ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΤΕΣΤ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΥ???)..

Η ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΙ.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ...

ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΟΛΟ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ?

ΑΣΧΕΤΟ , ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ TOPIC!!!

γεια σας!!!

να ρωτησω και εγω αν ειμαστε καλα,γιατι ο γιατρος μας παραειναι χαλαρος.

ο μικρος μου ειναι 21 μηνων, 11,5 κιλα και 85 ποντους(εχουμε κολλησει σε υψος-βαρος) εδω και ενα 3μηνο περιπου.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...έπεσα στο θέμα σας ψάχνοντας το γιατί η πρόγνωση είναι να βγει 2800 η μπεμπούλα μου στις 40 εβδομάδες...έχουμε βέβαια ακόμα λίγο καιρό να προσθέσουμε βάρος ως τότε....ήθελα να μου πείτε αν θυμάστε τι σας είχαν πει οι γιατροί σας όταν είδαν ότι θα κάνατε μικρό μωρό κ είναι τόσο κακό να μην είναι χοντρούλια τα μωρά όταν γεννιούνται??? Εμένα μου είπε ότι ήμαστε οριακά αλλά να προσπαθήσω να τρώω υγιεινές τροφές κάθε 3-4 ώρες το πολύ...όσο αντέχω να τρώω!!!!

sjCrp3.png

Καλημέρα κορίτσια...έπεσα στο θέμα σας ψάχνοντας το γιατί η πρόγνωση είναι να βγει 2800 η μπεμπούλα μου στις 40 εβδομάδες...έχουμε βέβαια ακόμα λίγο καιρό να προσθέσουμε βάρος ως τότε....ήθελα να μου πείτε αν θυμάστε τι σας είχαν πει οι γιατροί σας όταν είδαν ότι θα κάνατε μικρό μωρό κ είναι τόσο κακό να μην είναι χοντρούλια τα μωρά όταν γεννιούνται??? Εμένα μου είπε ότι ήμαστε οριακά αλλά να προσπαθήσω να τρώω υγιεινές τροφές κάθε 3-4 ώρες το πολύ...όσο αντέχω να τρώω!!!!

Καλημέρα και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

Μην αγχώνεσαι που είναι μικρό το μωρό σου. Και εμένα μου λέγανε το ίδιο πράγμα. Είναι μικρό το μωρό και κάνε εξετάσεις και ξανά εξετάσεις οι οποίες δεν δείχνανε τίποτα ανησυχητικό.Το αμνιακό μου υγρό μια χαρά όπως και όλα τα υπόλοιπα. Συνέχεια με ρωτάγανε εάν καπνίζω και εάν τρώω. Πιστεψέ με δεν έχει καμία σημασία αυτό. Εννοείται πως δεν κάπνιζα και από διατροφή έκανα την καλύτερη. Φρούτα, σαλάτες, γάλα, κρέας, λαχανικά, τα πάντα! Απλά ο γιατρός μου μου είπε και ηρέμησα ότι δεν βγάζουν όλες ίδια μωρά και καλύτερα που είναι μικρό γιατί θα το βγάλω εύκολα.Το μωρό ήρθε μόνο του 1 βδομάδα πριν την ΠΗΤ 2315kg, πραγματικό γατάκι. Μέσα σε 1 μήνα υπερκάλυψε τη διαφορά, πήρε τόσο σε βάρος όσο και σε ύψος και ήταν σαν να γεννήθηκε μεγάλη. Τώρα είμαστε στο 75% στο βάρος και στο 90% στο ύψος, τέλειες δηλαδή!

Στα λέω όλα αυτά γιατί τα έχω περάσει, είχα καταγχωθεί και στεναχωρηθεί τελείως άδικα. Τα μικρά μωρά γίνονται πιο γρήγορα θα στο πούνε όλοι. Εξάλλου 2800 εμένα μου φαίνεται μια χαρά! Εξάλλου υπάρχει πάντα απόκλιση στον υπολογισμό και όπως έλεγα και εγώ, ελπίζω προς τα πάνω!

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!Με το καλό το μωρό σου!

Σ'ευχαριστώ πολύ μαρίτα ελπίζω κ εγώ ότι τελικά όλα θα πάνε καλά....βέβαια μια κ ανέφερες το αμνιακό υγρό εμένα είναι στα κατώτερα όρια αλλά δεν έδειξε ο γιατρός να τον ανησυχεί αυτό όσο το βάρος....η αλήθεια είναι ότι από διατροφή δεν είχα κ την καλύτερη κ κουραζόμουν κ πολύ ως τώρα .... αλλά τώρα, έστω κ αργά, κατάλαβα ότι ακόμα κ αν εγώ νοιώθω καλά πρέπει να είμαι τυπική σε κάποια πράγματα για να είναι κ το μωρό καλα(όπως το φαγητό κ η ξεκούραση).

sjCrp3.png

Aχ ο πόνος της μάνας!!Η Νίνα γεννήθικε 2800 και 55 εκατοστά τώρα είναι πλέον 1 έτους και είναι 8600 και 82 εκατοστά...Από φαγητό ΄ΜΟΝΟ τα απαραίτητα και αυτό με μεγάλη προσπάθεια,θέλει από τώρα λεπτή συλουέτα η Νινούλα μου

Διαφημίσεις

για να παρακολουθουμε τα τοπικ θελει απο τν απο πανω μπαρα

Βοηθηματα

Επεξεργασια Επιλογων

στο Μυνηματα και Ειδοποιησης ...Αμεση εγγραφη

αντιο κανενα εμαιλ

να βαλουμε το αμεση ειδοποιηση με εμαιλ

Μια φορα το κανουμε σε καθε τοπικ που θελουμε

kKZUp2.png

καλημερα!

η μικρη μου ειχε γεννηθει 2780 και 52 ποντους αν και οι μετρησεις πριν την εδειχναν οτι ηταν μεγαλυτερη... τελικα αν εξαιρεσεις στην αρχη που ειχαμε μπλεξει με @#$%@#^ γιατρο και μας ταλαιπωρησε τη μικρη παρα πολυ (δες το θεμα με οδηγιες παιδιατρων προς αποφυγη στην ενοτητα θηλασμος) τωρα 6 μηνων που μας μετρησε ο γιατρος ημασταν... 8200 γρ και 72 ποντους! :)

αρα μην αγχωνεσαι!

με το καλο το μωρακι σου!!!

l8gxp3.png 7SGKp3.png

μη σε νοιάζει καθόλου..εμένα είχαν υπολογίσει την κόρη ότι θα γεννηθεί νωρίτερα γιατί ο πλακούντας μου ήταν γερασμένος(!), μάλιστα όταν έκανα Doppler με ρώτησαν πόσο καπνίζω(σημειωτέον δεν έβαλα τσιγάρο στο στόμα σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης). Ο γιατρός μου υπολόγιζε τη μπέμπα να γεννηθεί γύρω στα 2.500 και μάλιστα παρακαλούσαμε να αργήσει να βγεί για να πάρει λίγο περισσότερο βέρος και να μη χρειστεί να μπει θερμοκοιτίδα. Τελικά η κόρη μου γεννήθηκε όντως 15 μέρες νωρίτερα αλλά ξέρεις πόσο; 3150!!!Γι' αυτό σου λέω χαλάρωσε...

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

μη σε νοιάζει καθόλου..εμένα είχαν υπολογίσει την κόρη ότι θα γεννηθεί νωρίτερα γιατί ο πλακούντας μου ήταν γερασμένος(!), μάλιστα όταν έκανα Doppler με ρώτησαν πόσο καπνίζω(σημειωτέον δεν έβαλα τσιγάρο στο στόμα σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης). Ο γιατρός μου υπολόγιζε τη μπέμπα να γεννηθεί γύρω στα 2.500 και μάλιστα παρακαλούσαμε να αργήσει να βγεί για να πάρει λίγο περισσότερο βέρος και να μη χρειστεί να μπει θερμοκοιτίδα. Τελικά η κόρη μου γεννήθηκε όντως 15 μέρες νωρίτερα αλλά ξέρεις πόσο; 3150!!!Γι' αυτό σου λέω χαλάρωσε...

Μου φαίνεται δεν ξέρουν τι τους γίνεται κ οι γιατροί κ μας αγχώνουν πολύ κ άδικα...μεγάλη η απόκλιση στο βάρος της μπέμπας σου...καλά εγώ τον δικό μου άμα βγει με μεγάλη απόκλιση κ ζοριστώ να την βγάλω θα τον κυνηγήσω!!!!!!!!!

sjCrp3.png

το μωρό μου γεννήθηκε 2400 και την ιδια μέρα το πρωί ο γιατρός το είχε βγάλει 2440..άρα νομίζω εξαρτάται από το πόσο έμπειρος είναι ο γιατρός..το αν θα μπει στη θερμοκοιτίδα δεν εξαρτάται μόνο από το βαρος..εμείς πχ με κάτω από 2,5 κιλά δεν μπήκαμε...παίζει ρόλο να έχεις κλείσει και κανονικά τις εβδομάδες σου να είσαι πχ 37η κλεισμένη...

και αποθηλασε επιτελους!

μην ακους προγνωσεις για βαρος γιατι ειναι απαραδεκτοι η μη εμπειροι αρκετα ορισμενοι...

εμενα μου ελεγε 3.300 kg και βγηκε 2.600 αφου ακομα θυμαμαι την εκπληξη του οταν την ζυγισαν μολις γεννηθηκε..

Θα δεις το μπεμπακι θα ειναι μια χαρα!!σου ευχομαι ενα γερο μωρό με ορεξη!!!(εχω τον καημο μου εγω).

Ακομα να φτασουμε τα 9 kg και ειμαστε 15 μηνων, ακομα να χαρουμε το μωρο μας , ειμαστε διαρκως με το αγχος..

Εχουμε σχεδον εξαντλησει ολες τις εξετασεις...

Minion μου 9200 και 16 μηνων ειμαστε. Δεν ειναι τοση η διαφορα μας. Εγω μαλλον αρχισα να το αποδεχομαι και δε με πειραζει. Τις προαλλες σενα παιδοτοπο-γενεθλια- την εχανα και ρωταγα..... μηπως ειδατε ενα ροζ κοντο???? χιχιχιχι

Τι να την κανω? Βεβαια θα παω απλα για να ακουσω την αποψη της σε μια γαστρεντερολογο του Παιδων που μου ειπανε. Γιατι το θεμα μας πλεον δεν ειναι οτι δεν τρωμε, να την φτυσω και το στομα της το ανοιγει, αλλα..... εκει που τρωμε ξαφνικα μπορει να βγει η ρουκετα και να τα χασουμε ολα!

kKZUp2.png

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 14 ΜΗΝΩΝ 9 ΚΙΛΑ (ΕΛΑΦΡΥΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΣΟΥΠΩΤΗ!) ΚΑΙ 71 ΜΟΛΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ

ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΚΙ ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΩ , ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΙ?

ΤΙ ΥΨΟΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 14 ΜΗΝΕΣ????

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...