Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗ DESTINY81.MIA ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ 11 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ 7900 ΚΑΙ 74 ΠΟΝΤΟΥΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ 7450 ΚΑΙ 69 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 6300 ΚΑΙ 66 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΗ ΛΕΕΙ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΩΡΟ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ.ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑ.ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

RB08p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ ναιιιι μεσα σε 1 μηνα πηγε 11.600!!!βαλαμε 600 ολοκληρα γραμμαρια!!!ξεκολλησε απο το 11 που ηταν κολημενος απο τον αυγουστο!!!δε το πιστευωωωω επιασε τοπο το μπουκωμα κοριτσιαααα:lol::lol::lol: παμε για το 12ρι τωρα κ ελπιζω οχι σε 6 μηνες παλι!!ουφφφφφ

αχ σας διαβαζω και δεν μπορω να μην σχολιασω!!! εμενα η δικια μου εχει κολλησει στο 6 και περιμενω πως κ πως να δω ενα 7ρι στην ζυγαρια ρε κοριτσια!!!!!!!!

λοιπον ειναι 6 1/2 μηνων και στους 6μηνες ηταν 6800γραμαρια, απο 3μηνων που ηταν 6150γρ!!!!!καλα δεν λεω περασε δυσκολα εφτασε σε σημειο να τρωει επι 1μηνα μονο150γρ γαλα το 24ωρο αλλα εδω κ 1 μηνα περιπου που ξεκινησαμε κρεμες και σουπα γιατι μου φαινετε πως παλι δεν μεγαλωνει!!!!!!! με εχει φαει το αγχις με αυτο το παιδι πραγματικα ενω ο γιος μου ναι μεν δεν ετρωγε αλλα απο βαρος ηταν καλος!

Αχ και εγω εχω προβλημα με το βαρος

ειναι 7 μηνων και 6500 κιλα

τρωμε φρουτοκρεμα το μεσημερακι και τωρα εχουμε σταματησει να τρωμε χορτοσουπα οταν της βαζω και κρεας στην αρχη νομιζα οτι δεν της αρεσει το κοτοπουλο αλλα δεν τρωει ουτε το μοσχαρακι

με το μοσχαρακι τρωμε 3-4 κουταλιτσες και αν

και χθες της εκανα ρυζαλευρο το απογευματακι αλλα και εκει 6- 7 κουταλιες τρωει μονο

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Αχ και εγω εχω προβλημα με το βαρος

ειναι 7 μηνων και 6500 κιλα

τρωμε φρουτοκρεμα το μεσημερακι και τωρα εχουμε σταματησει να τρωμε χορτοσουπα οταν της βαζω και κρεας στην αρχη νομιζα οτι δεν της αρεσει το κοτοπουλο αλλα δεν τρωει ουτε το μοσχαρακι

με το μοσχαρακι τρωμε 3-4 κουταλιτσες και αν

και χθες της εκανα ρυζαλευρο το απογευματακι αλλα και εκει 6- 7 κουταλιες τρωει μονο

δοκίμασε να αυξομοιώσεις τις ποσότητες του κρέατος στην κρέμα ίσως να βάζεις αρκετό κρέας και να μην του αρέσει η γεύση, όταν βρεις που του αρέσει άρχισε σιγά σιγά να προσθέτεις ένα κουταλάκι κρέας κάθε βδομάδα:D

Ούτε εμένα έτρωγε και το μοσχάρι μέχρι που βρήκα την σωστή ποσότητα. :?

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με την AGE. Κι εμένα ποτέ δεν τους άρεσε το κρέας ιδιαίτερα. Ακόμη αρνούνται να φάνε αν μέσα στο φαγητό τους έχω βάλει αρκετό κρεατάκι ( ή, μάλλον, περισσότερο από όσο τους αρέσει). Αν σου τρώνε σκέτα τα λαχανικά (την χορτόσουπα), δοκίμασε να τους τη δίνεις με ελάχιστο κρέας μέσα και σιγά-σιγά να αυξάνεις την ποσότητα μέχρι εκεί που δεν το απορρίπτουν. Άσε που το μωράκι σου είναι ακόμη μικρούλι και σίγουρα δεν έχει στρώσει ούτε στην ποσότητα που θα τρώει ούτε σε ποιές γεύσεις προτιμάει. Υπομονή. Θέλουν γερά νεύρα οι στερεές τροφές.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

καλημερα...κοριτσια ειμαι απελπισμενη...εχω ενα μικρο αγορακι 16 μηνων που δεν τρωει απολυτως τιποτα..μονο γαλα και αυτο 3 μερες μου το κοβει και αυτο..εδω και μια εβδοιμαδα εχει αλλαξει ριζικα σε ολες τις συνηθειες του..αφηστε που δεν με θελει γιατι του κανω οτι δεν του αρεσει...

ειμαι απελπισμενη κυριολεπτικα...δεν τρωει τιποτα κοριτσια...χανουμε βαρος και παμε..ο εφιαλτης του το φαγητο..

σας παρακαλω βοηθηστε με...ετσι αλλαζουν τα παιδια???τοσο πολυ να τον ενοχλουν τα δοντια που 2 μηνες τωρα δεν τρωει τιποτα..?????

τι να κανω??????????συγνωμη αν σας κουρασα...

ακομα κατι αλλο τα δικα σας κρατανε το φαγητο στο στομα με τις ωρες????????????

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Ντινα το φαγητό κρατάει στο στόμα της με τις ώρες η ανιψιά μου η οποία είναι πολύ αδύνατη και είναι 3 ετών. Στην περίπτωση της εχει παλινδρόμηση και μετά απο πολλές εξετάσεις κατάλαβαν ότι φοβάται να καταπιεί γιατί της ανεβαίνει πάλι πρός τα πάνω το φαγητό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το ίδιο έχετε και εσείς απλά στο λέω πρός ενημέρωση.

Ο παιδίατρος τι σου λέει;

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα.Έφαγα μια φρίκη την Παρασκευή...ακόμα το σκέφτομαι!

Πήγαμε σε μια άλλη παιδίατρο για να ακροαστεί τον μικρό, επειδή την δικιά μας την είχα ζαλίσει κάθε εβδομάδα και ντρεπόμουν πάλι να της πώ να έρθει να τον δεί. Τέλοσπάντων τον ακροάζεται όλα καλά, και μετά πάμε βάρος και ύψοοος! τον μετράει λοιπόν όρθιο (εμείς μέχρι τώρα στο σπίτι με την δική μου παιδίατρο τον μετράγαμε ξαπλωμένο, επειδή δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα) και τον βγάζει 81εκ.!! παθαίνω εγκεφαλικό! μου λέει πως το έχετε βγάλει 84; της είπα ότι τον μετρούσαμε ξαπλωμένο. Μου λέει και πάλι τετοια διαφορα; βγάζει λοιπόν τον μέτρο που έχει για τα μωρά και τον μετράμε ξαπλωμένο και τον βγάζει όντως 85! πως γίνεται αυτό; κορίτσια έσκασα!μου λέει μετά ότι και αυτή τρόμαξε γιατί έπεφτε στις καμπύλες, αλλά αφού η τελευταία μέτρηση έγινε έτσι έγραψε και αυτή 85.Δεν ανησυχούμε τότε μου λέει. Τι ήταν και αυτό πάλι; γύρίσαμε πίσω δηλαδή;πάνω που έλεγα ότι καλά πάμε;δεν μπορώ άλλο.

χαχαχαχαχα και εμεις ετσι μετα το καλοκαιρι! μου εφαγε τους ποντους της Αναστασιας!

Και παμε τη περασμενη βδομαδα και ο καινουργιος τη μετραει ξαπλα.....86!

ΟΧΙ του λεω! 83 ειμαστε!!!! εκει κολλημενες!

φιλακια

kKZUp2.png

Κορίτσια καλημέρα.Έφαγα μια φρίκη την Παρασκευή...ακόμα το σκέφτομαι!

Πήγαμε σε μια άλλη παιδίατρο για να ακροαστεί τον μικρό, επειδή την δικιά μας την είχα ζαλίσει κάθε εβδομάδα και ντρεπόμουν πάλι να της πώ να έρθει να τον δεί. Τέλοσπάντων τον ακροάζεται όλα καλά, και μετά πάμε βάρος και ύψοοος! τον μετράει λοιπόν όρθιο (εμείς μέχρι τώρα στο σπίτι με την δική μου παιδίατρο τον μετράγαμε ξαπλωμένο, επειδή δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα) και τον βγάζει 81εκ.!! παθαίνω εγκεφαλικό! μου λέει πως το έχετε βγάλει 84; της είπα ότι τον μετρούσαμε ξαπλωμένο. Μου λέει και πάλι τετοια διαφορα; βγάζει λοιπόν τον μέτρο που έχει για τα μωρά και τον μετράμε ξαπλωμένο και τον βγάζει όντως 85! πως γίνεται αυτό; κορίτσια έσκασα!μου λέει μετά ότι και αυτή τρόμαξε γιατί έπεφτε στις καμπύλες, αλλά αφού η τελευταία μέτρηση έγινε έτσι έγραψε και αυτή 85.Δεν ανησυχούμε τότε μου λέει. Τι ήταν και αυτό πάλι; γύρίσαμε πίσω δηλαδή;πάνω που έλεγα ότι καλά πάμε;δεν μπορώ άλλο.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: να γυρίσει πίσω στο ύψος δεν παίζει .......:lol::lol:

άντε βρε όλα καλά

και εμείς έχουμε το ίδιο θέμα με την ζυγαριά (στην ίδια γιατρό) αυτή που ζυγίζει όρθιες την βγάζει 200γρ παραπάνω ........με αυτή θα την μετράω από εδώ και πέρα......:lol::lol:

Ε ναι βρε age με αυτή να μετρας τότε:lol::lol:!

Τώρα είδα ότι είσαι εγγυούλα! με το καλό φιλενάδα! συγχαρητήρια!!!!:lol:

περιμένουμε να μας πείς και φύλο ε!

Εσείς πως τα μετράτε στο ύψος βρε κορίτσια ξαπλωμένα ή όρθια όταν είναι στην ηλικία του δικού μου;

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ(ΔΙΔΥΜΩΝ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ...ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΩΡΑ(34 ΚΑΙ 3 )

ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΗΤΑΝ 1995(Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ 2130) ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ

ΠΡΟΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ. ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ 1860 ΚΑΙ ΣΙΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗΡΑΚΙ.

ΤΕΣΠΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΖΟΛΑΚ ΠΡΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ

ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (ΕΠΙΝΕ 90 ΜΛ ΚΑΙ 8 ΓΕΥΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ

ΜΗΝΑ 1400! 2 ΜΗΝΩΝ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΚΑΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΑΣ...ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΦΡΙΖΟΛΑΚ ΚΟΜΦΟΡΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ

ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΟΠ), ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΕΜΕΤΟΥΣ

(ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΕ ΕΛΛΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ 60 ΜΛ) ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΠΤΑΜΙΛ ΚΟΜΦΟΡΝΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΚΟΜΦΟΡΝΤ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΟΜΦΟΡΝΤ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ..

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΦΑΓΗ..ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΙΝΑΙ 5300 Κ 62 ΕΚ..

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ

ΤΟ ΠΙΕΙ..ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΦΡΙΖΟΛΑΚ POST DISCHARGE

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ..ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ 80-90 ΜΛ...

ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 00:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΩ 150 ΜΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

ΜΟΝΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΠΙΝΕΙ..ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΕΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ..

ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ..

ΑΠΟ ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 25%

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Διαφημίσεις

Marilina μην ανησυχείς...κι εγώ τα ίδια πέρασα με την δικιά μου. Πρώωρη 36 εβδομάδων και 4 εβδομάδες στην ΜΕΝ!! 5 μηνών ήτανε 5650 και 60εκ. Γάλα έπινε ελάχιστο. 30μλ- 40 μλ - 50 μλ - 60μλ...... ειμουνα σε έναν καναπέ και ταϊζα. Η παιδίατρος μου είχε πει ότι αν πίνει λίγο, να της κάνω μικρά γεύματα. Το βράδυ και το μεσημέρι πάντως κι εμένα έπινε κοιμισμένη αρκετή ποσότητα. Μετά την κρατούσαμε όρθια για να ρευτεί, για να μην το κάνει εμετό στον ύπνο της.... Θέλει πολύ υπομονή!!!!!! Οταν όμως θα έρχετε και θα σου λέει ''παπάω''(σ'αγαπάω), θα λιώνεις και θα έχεις σβήσει από την μνήμη σου την κούραση που τράβηξες και συνεχίζεις να τραβάς!!!!!!

Κορίτσια σήμερα έκανα κάτι που δεν το έχω κάνει ποτέ!!!!!!

Το πρωί ο Σ έφαγε την φρουτόκρεμα, ενώ η Κ 2 κουταλιές. Τους είπα λοιπόν ότι θα πάω με τον Σ βόλτα γιατί έφαγε το φαγητό του, ενώ την Κ δεν θα την πάρω μαζί γιατί δεν το έφαγε. Η μικρή άρχισε να φωνάζει ''τάτα'' (βόλτα) και μετά να μου λέει ''όλο''. Οταν γυρίσαμε με τον Σ με κοιταξε η Κ λίγο περίεργα. Να δώ αύριο άν θα φαέι!!!!!

Πάντως κι εγώ κουράστικα με το θέμα του ταϊσματος.... Δεν γίνετε δύο παιδιά και τα δύο να τρώνε με παιχνίδι και κόλπα!!!!! Ακόμα στα αλεσμένα είμαστε και ας έχουμε κλείσει τα 2 πρίν 15 μέρες...

Οι μετρήσεις μας 2 ετών. Ο Σ 10500 και 86εκ. η Κ 9400 και 81,5εκ.

Και τα δύο είναι άστα να πάνε.....

Τέλος εμάς μας μετράνε ξάπλα. Μου είπε η παιδίατρος ότι μέχρι μία ηλικία πρέπει να μετράνε ξάπλα. Εχει να κάνει κάτι με το σκελετό νομίζω...

IeXep3.png

cjohnson βλέπω και εσύ από τα ίδια! υπομονή! εσένα τρώει τα πάντα αλεσμένα; γιατί εγώ έχω και αυτό το πρόβλημα! μέχρι πια ηλικία πρέπει να τα μετράμε ξαπλωμένα ξέρεις;

Χθες πήγαμε παιδίατρο και τι να δω στην ζυγαριά 9440 μόλις γραμμάρια δηλ. 40 γρ. μέσα σε 2 μήνες. Βέβαια, ήταν και είναι άρρωστη με ίωση αλλά δεν τρώει καθόλου στέρεες. Πάλι καλά που θηλάζει και πίνει γάλα.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

cjohnson βλέπω και εσύ από τα ίδια! υπομονή! εσένα τρώει τα πάντα αλεσμένα; γιατί εγώ έχω και αυτό το πρόβλημα! μέχρι πια ηλικία πρέπει να τα μετράμε ξαπλωμένα ξέρεις;

Μέχρι 2 ετών!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..Ο ΜΙΚΡΟς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 84 ΠΟΝΤΟΥΣ...ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ....

ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΣΤΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΙΑ..ΣΑΝ ΑΔΕΝΕΣ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟΥΣ...ΜΕΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΠΟΛΥ..ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΥΧΟ..ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Μέχρι 2 ετών!

Ευχαριστώ πολύ MARIAEVA! τώρα ηρέμησα! μήπως ξέρεις και για ποιο λόγο τα μετράμε ξαπλωμένα μέχρι 2 ετών; τουλάχιστον να ξέρω και να της το πώ αν ξαναπάω γιατί κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό η έρμη!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..Ο ΜΙΚΡΟς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 84 ΠΟΝΤΟΥΣ...ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ....

ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΣΤΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΙΑ..ΣΑΝ ΑΔΕΝΕΣ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟΥΣ...ΜΕΧΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΠΟΛΥ..ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΥΧΟ..ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ...

Dina μην ανησυχείς καθόλου! είχα ανοίξει και εγώ πρίν λίγο καιρό το ίδιο θέμα κατατρομαγμένη.

Τότε τηλεφώνησα στην παιδίατρο και μου είπε να μην ανυσηχώ συμβαίνει πολύ συχνά στα παιδάκια. Πρόκειται για ερεθισμένους αδένες που μπορεί να προκλήθηκε από τη μια πλευρά είτε γιατί βγάζει σε αυτή δόντι, είτε απο κάποιο σπυράκι ή και από κρύωμα. Είναι συχνό φαινόμενο, είναι στο μέγεθος ρεβιθιού κάπως και συνήθως έχουν και απο τις δύο πλευρές, απλά να το παρακολουθήσω τις επόμενες μέρες αν μεγαλώσει, κοκκινήσει και τον πονάει. Τότε πρέπει να το δεί γιατί μπορεί να γίνει φλεγμονή και θα πρέπει να πάρει αντιβίωση. Δεν φεύγουν αμέσως πάντως.

Μετά από κάποιες μέρες τον είδε κιόλας και μου είπε ότι τα περισσότερα παιδάκια έχουν αλλά δεν φαίνονται. Και στην παιδίατρο την δευτερη που τον είδε τα ίδια μου είπε.

Τα πάντα τα τρώμε αλεσμένα. Φρούτα, μεσημεριανό , κρέμα ή γιαουρτάκι για απογευματινό. Οταν πάμε βόλτα τους δίνω κρακεράκια και τα μασάνε. Μισό του μισού..... Εχω αρχίσει να τους βάζω και βραδυνό γεύμα όχι όμως αλεσμένο. Τους βάζω στα καρεκλάκια και τους δίνω Gouda, σαλαμάκι (ή ζαμπόν γαλοπούλας) και ψωμί, κομμένο σε μικρά κοματάκια. Και τα δύο θα φάνε 1 1/2 φέτα γκούντα και 2 φέτες γαλοπούλα. Ψωμί ελάχιστο. Ο Σ τα μασάει και τα καταπίνει. Η Κ τα μασάει , τα μασάει και στο τέλος μετά από κανά 10λεπτο τα φτύνει. Ευτυχώς στα 10λεπτά έχει καταπιεί κάτι!!!!! επίσης τους κάνω και τοστ. Δαγκώνουν και τρώνε το μισό του μισό το μισό........ Δεν αφήνω όμως τον αγώνα!!!!!! Που θα πάει!!!!! Κάποια μέρα θα φάνε το μισό του μισού, μετά το μισό και μετά ολόκληρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IeXep3.png

να τα χαίρεσαι γλυκιά μου τα ζουζούνια σου!!

μην πτοτείσαι...και μένα η δικιά μου μόνο αλεσμένα τρώει...είναι πιο μικρή όμως

το μόνο που τρώει σε κομματάκια είναι το ψωμάκι..άντε να δούμε!

και αποθηλασε επιτελους!

Ευχαριστώ πολύ MARIAEVA! τώρα ηρέμησα! μήπως ξέρεις και για ποιο λόγο τα μετράμε ξαπλωμένα μέχρι 2 ετών; τουλάχιστον να ξέρω και να της το πώ αν ξαναπάω γιατί κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό η έρμη!

Οχι, δυστυχώς δεν ξέρω γιατί τα μετράνε ξαπλωμένα...

Εχω ραντεβού την Παρασκευή, οπότε θα τη ρωτήσω και θα σου πω!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...