Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Να μ'αφήνανε κιόλας να τα μετρήσω... Περίπου 13-14 δόντια η κάθε μία. Αλλά στη μικρή είναι μικρά ακόμη, έχουν σκάσει κι έχουν ξεμυτήσει, αλλά δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως. Ουφ!

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν του έπαιρνες ζυμαρικά που έχουν διάφορα σχήματα, να τα βλέπει σαν παιχνίδι και να τα τρώει; Ζηλεύω!!! Εμείς πότε θα μασήσουμε το φαγητό μας???

Εγω προσωπικα το δοκιμασα και δεν επιασε. Πηρα ομως καποια ζυμαρικα κοραλλακι (καπως ετσι λεγονται) και τα βλεπει καπως και τα ψιλοτρωει. Βρε οπως λεει η Δημητρα ειναι στο παιδι.....

ο αλεξανδρος τρωει τα μικρα.πχ αστερακια κ κατι γραμματακια που τα κανεις σαν σουπα.αυτα τα ετρωγε κ πριν που δε μασουσε καθολου.τα καταπινε ολοκληρα:rolleyes: τα εκανα με κοτοπουλο για να παρουν τη γευση γιατι αλλιως ειναι ανοστα κ μερικες φορεσ εβαζα κ ντοματα.το κρεας το κρατουσα βρασμενο κ το εκανα αλλο φαγητο.

Διαφημίσεις

11 μηνων, το δικο μου το στρουμφ ηταν 8600 και 74,5 ποντους..

τελευταια μετρηση 12.12.09, 15 μηνων δηλαδη, 9600 και 80 ποντοι... :(

αυτο το 10 στη ζυγαρια............. δεν θα το δω, θεε μου???????

αυτη τη βδομαδα θα την δει παιδιατρος για εμβολιο, ελπιζω να εχουμε παρει κανα γραμμαριο.........

εδω και καμια βδομαδα παντως, παλι το ψιλοεκοψε το φαι....... το τι τραβαω για να φαει λιγο.... :cry: με λυπαμαι........... :cry::cry::cry::cry:

με το που φαει την 3η κουταλια, μου πεταει κουταλια, πιατα, οτι βρει!!! εχω δοκιμασει ολα τα φαγητα, σε ολες τις μορφες -λιωμενα,αλιωστα- και σε ολα τα σκευη... (εχετε ταισει ποτε παιδι, με σφηνακι και μπατονετα??? εεεεεεεεεεεε, δεν εχετε κανει τιποτα στη ζωη σας, τοτε!!!!!!!!!!!!!!!)

ηθελα να ξερα ρε παιδι μου, αφου δεν τρωει... πως κανει τοσα κακα???!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock:

αμα δεν ηξερα, θα ελεγα τρωει εξω, τιποτα σουβλακοπιτες!!!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

φαι με gummy bear στο youtube κανει θαυματα:lol::lol:

ουτε στο youtube, ουτε στην πλασμα, ουτε πουθενα... ουτε γκαμι μπεαρ, ουτε ζουζουνια,ουτε ο θεος ο ιδιος......

προχτες προσπαθησα να την ταισω φορωντας καπελακι μπεηζμπολ, γυαλια ηλιου, και και με 2 καλαμακια στα ρουθουνια :cry:

κλαιω, ετσι? :cry:

Το καστοράκι το Σάββατο έφαγε πεπονάκι άλλιωτο :shock::shock::shock: ένα πιάτο!:shock::shock:

Πήρα και εγώ θάρρος και είπα την επόμενη να του φτιάξω σουπα με ρύζι κοτοπουλάκι και καροτακι. Ε αυτό ήταν! μόλις δοκίμασε και διαπίστωσε τα κοματάκια από το κοτόπουλο και το λιωμένο καρότο το έφτυσε! δεν έτρωγε με τίποτα. Το αλέθω πάλι τίποτα, προσπαθούσα 3 τέταρτα και με καραγκιοζιλίκια! τι να κάνω,ανοίγω ένα βαζάκι έτοιμο που έχω για ώρα ανάγκης, του δίνω αηδίασε ακόμα περισσότερο! του βάζω κοτόπουλο με πατάτες από το δικό μας δηλαδή τίποτα!! με τα χίλια ζόρια του έδωσα ένα γιαούρτάκι.Με έσκασε έχτες κορίτσια!! έβαλα τα κλάματα.

Μετά πήγαμε για κάτι δουλειές στην μαμά μου, προσπάθησε και αυτή τίποτα! είχε πάρει ένα καλάθι με ντομάτες, τό έβαλε στο κεφάλι και χόρευε και εγώ προσπαθούσα να του χώσω καμιά κουταλιά! αν μας έβλεπε κανείς θα έλεγε πάει το έχασαν αυτές!

Τελικά κατά τις 7:15 το απόγευμα του φτιάξαμε μια κρέμα 250γρ. την έφαγε αφού του είχε ανοίξει ένα πακέτο με κακαρονάκι κοφτό και έκανε ότι μαγείρευε. Μετά στο καπάκι έφαγε και μια άνθος αραβοσίτου ψυγείου.

Δεν αντέχωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μήπως να μην του δίνατε σημασία και να μην επιμένετε; Θέλει να φάει, ας φάει. Δε θέλει να φάει, ας μη φάει. Γιατί όσο επιμένετε, τόσο ενδεχομένως να του βγαίνει η αντίδραση. Και στο λέω εγώ που η μία μου είναι τσιλιβιθρόνι, και παρ'όλ'αυτά από τότε που άρχισα να ακολουθώ αυτήν την τακτική, σπάνια δε μου τρώει το μεσημέρι. Πάντα αλεσμένα, ούτε να δει κομματάκια, αλλά θα φάει έστω και λίγο.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

εγω κουραστηκα

δεν την παλευω αλλο, ειλικρινα

θελει να φαει, θελει να μη φαει.....................................................

ελεος...

μηπως ρε παιδι μου αν σταματησω να την πιεζω μηπως φαει απο μονη της, τι να πω....

δλδ αν την αφήσεις νηστική όλη μέρα τι θα κάνει φιστικάκι??

το έχεις δοκιμάσει?

κρίμα να παιδεύεστε τόσο με τα σκαθαράκια σας ,ενώ εγώ προσπαθώ να κάνω το αντίθετο.

την σταματάω σε συγκεκριμένη ποσότητα και γκρινιάζει για παραπάνω...

αλλά είμαστε εκτός καμπύλης στο βάρος!!

κουράγιο κορίτσια!!

11 μηνών είμασταν 11.5 κιλά και 74,5 εκ!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

εμεις που ειμαστε 24 μηνων κ κοντα 90 ποντους ειμαστε 11 κιλα:shock: κ εσεισ 11 μηνων 11.5 κιλα?αυτο ηταν θα κλαψω!!!!ΜΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ και να μη παχαινει!!!!!τον αντρα μου εμοιασε που 10 πιτσες την ημερα να τρωει επι 1 χρονο ΕΚΕΙ 70 ΚΙΛΑ θα μεινει!:evil::evil: υψος 1.79 εχει αδυνατος κ αυτος .ετσι θα γινει κ μικρος?νομιζω οτι ποτε δε θα δω 13 14 15 κιλα!!!η κορη μου στην ηλικια του ηταν 14 κ τωρα ειναι 17 η οποια μεχρι πριν 4 μηνες την κυνηγουσα για να φαει μιση μπουκια κ ειναι στη μεση της καμπυλης.δηλαδη επρεπε να ειναι απο 15 ως 19 κιλα.πλεον βαρεθηλα κ δε την κυνηγαω.μολις πει δε θελω το μαζευω κ δε λεω τιποτα.αντε γιατι με εσκασαν κ τα 2!!!!!ειδικα ο μικρος που δε παιρνει γραμαριο!!!!!!!!

εσύ τα κυνηγάς... κι εμάς η γιατρός μας είπε να την περιορίσουμε λίγο γιατί αργότερα δεν θα μαζεύεται στα 4-5 χρόνια.

και θα έχουμε ένα υπέρβαρο παιδί!!

βέβαια όλοι μου λένε ότι θα περπατήσει και θα αδυνατίσει!!!!

άντε να δω!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Εγώ τι να πω! Η δική μας είναι 22 μηνών 85 πόντους και 10 κιλά! Δεν σταματάει να τρέχει που να βάλει κρέας πάνω της.

Τα δικά μου είναι 20 μηνών 10 κιλά ο ένας και ο άλλος 5 μηνών 8 κιλά! καλόοοοοοο???????

καλησπερα μανουλες!εδω και καιρο προβληματιζομουν κι εγω για το βαρος του μικρου μου μπεμπουλη!!γεννηθηκε 2900 και 49 ποντους και στις 11/01 που ζυγιστηκε τελευταια φορα ηταν 7400 και 68 ποντους(7μηνων και 3ημερων)ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και να μην ανησυχω και οντωσ δεν ανησυχω αλλα λιγο η πεθερα που το βλεπει αδυνατο λιγο τα παιδια των φιλων μου που ειναι θρεφταρια (το ενα 3μηνων 6800 κια το αλλο 7μηνων 9και...)με εχουν κανει να σκεφτομαι οτι εγω κατι δεν κανω καλα!!ειναι λιγο δυσκολοσ στο φαγητο αλλα λιγολιγο το τρωει ολο!(ειχε και παλινδρομιση τωρα αρχισε να στρωνει το στομαχακι του!)

καλησπερα μανουλες!εδω και καιρο προβληματιζομουν κι εγω για το βαρος του μικρου μου μπεμπουλη!!γεννηθηκε 2900 και 49 ποντους και στις 11/01 που ζυγιστηκε τελευταια φορα ηταν 7400 και 68 ποντους(7μηνων και 3ημερων)ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και να μην ανησυχω και οντωσ δεν ανησυχω αλλα λιγο η πεθερα που το βλεπει αδυνατο λιγο τα παιδια των φιλων μου που ειναι θρεφταρια (το ενα 3μηνων 6800 κια το αλλο 7μηνων 9και...)με εχουν κανει να σκεφτομαι οτι εγω κατι δεν κανω καλα!!ειναι λιγο δυσκολοσ στο φαγητο αλλα λιγολιγο το τρωει ολο!(ειχε και παλινδρομιση τωρα αρχισε να στρωνει το στομαχακι του!)

Αφού το τρώει το φαγάκι του, είναι ένα υγιές μωράκι και ο παιδίατρος σου λέει να μην ανησυχείς, να μην το σκέφτεσαι καθόλου! Ενδεικτικά να σου πω ότι ο ο δικός μου ο μεγάλος που γεννήθηκε 3.700 και 53 εκ. στους 7 μήνες ήταν 7 κιλά περίπου και 70 εκ.

Συγκριτικά δλδ ο δικός σου είναι πολύ καλύτερος!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...