Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Κι ανησυχείς με 11 μηνών παιδάκι και 10.200 βάρος??? Παίδαρος είναι!! Κοίτα, τα μωρά, το φυσιολογικο που παίρνουν είναι 180-250 το μήνα. Τα 500 που έπαιρνε εσένα ήταν αρκετά. Γι'αυτό και σου κακοφαίνεται τώρα. Επίσης, καθώς μεγαλώνουν, μειώνεται και το βάρος που βάζουν κάθε μήνα. Αλίμονο αν συνέχιζαν με τους ίδιους ρυθμούς. Άρα μην ανησυχείς καθόλου, μα καθόλου. Είναι πάρα πολύ καλός, μη σου πω τσουπωτός (το λέω χαριτολογώντας και με γλυκειά διάθεση για το παιδάκι, μην παρεξηγηθώ). :D

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια.Ομικρος μου εμενα αυτο το μηνα πηρε μονο 200 γραμμαρια (τον προηγουμενο μηνα ειχε παρει500) .Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι τρωει .Λετε να φταιει οτι αυτο το μηνα εκοψα την απογευματινη κρεμα;Ο γιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα (ειναι 10200 κ 81 ποντους) Εγω ομως ανησυχω....

Μια χαρα ειναι!

Τελευταια φορα που ζυγισαμε τον δικο μου ηταν 18 μηνων 9.600 kg και 80 εκ υψος. Τρωει μια χαρα, οι εξετασεις αιματος ειναι σουπερ, αλλα ειναι υπερκινητικος, ολη μερα τρεχει. Ειμαστε ετσι ομως και εμεις. Τρωμε πολυ, αλλα ειμαστε αδυνατοι. Να μην ανησυχεις καθολου, μα καθολου

Καλησπερα κοριτσια.Ομικρος μου εμενα αυτο το μηνα πηρε μονο 200 γραμμαρια (τον προηγουμενο μηνα ειχε παρει500) .Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι τρωει .Λετε να φταιει οτι αυτο το μηνα εκοψα την απογευματινη κρεμα;Ο γιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα (ειναι 10200 κ 81 ποντους) Εγω ομως ανησυχω....

Βρε Μαρία είναι δυνατόν να ανυσηχείς 11 μηνών 10.200 και 81 εκ.; να μην είμαστε υπερβολικές. 200γρ. είναι λίγα που πήρε; τώρα πια δεν θα παίρνει πάνω από 200-300γρ. το πολύ το μήνα. Και 500 που πήρε τον προηγούμενο μήνα αρκετά ήταν δεδομένου ότι δεν παίρνουν τόσο. Μια χαρά είναι. Εμείς δηλαδή τι να πούμε;όχι 200γραμμάρια δεν παίρνουν αλλά παραμένουν και σταθερά!

Κι εμένα η μία δικιά μου είναι 9.700 και ύψος 85εκ., 18 μηνών. Γι'αυτό της λέω να μην ανησυχεί και πως είναι τέλειος ο μπέμπης της!

tarsou από ύψος μια χαρά σας βρίσκω!!! ο δικός μου είναι 85εκ.(πήραμε 1εκ.αυτό το μήνα) και είναι 22 μηνών. Βέβαια γεννήθηκε 47εκ. λόγω δυστροφίας οπότε τον δικαιολογώ γιατί πόσο να αναπληρώσει ο καημένος;θυμάμαι τον πρώτο μήνα είχε πάρει 6 ολόκληρα εκατοστά! τις ωραίες μέρες!

Διαφημίσεις

Καλημερα

Στοουν σε ποια βδομαδα γεννησες? Και εγω τον Βασιλη 47 αλλα 35+1 βδομαδα

Οσο για βαρος τωρα δε παιρνουν σχεδον τιποτα

Τα ζυγισα προχτες με ρουχα παπουτσια, 10,900 και 13,900!!!!!

Αντε μαζευεται η διαφορα τους χιχιχιχι απο τα 3,5 πηγαμε στα 3!

Μαθαινουμε εντατικα γιογιο τωρα στο σταθμο!

kKZUp2.png

Παρακαλάγαμε να φθάσω στην 37η εβομάδα γιατί παραλίγο να γεννήσω στον 6ο επειδή το μωρό ήταν ήδη 4 εβδομάδες σχεδόν πίσω σε ανάπτυξη (είχε σταματήσει να αναπτύσσεται). Τελικά γέννησα κατευθείαν με το που μπήκα στην 37η εβδομάδα.Κινδύνεψα να το χάσω άστα!Δόξα τω Θεό γεννήθηκε υγιές γιατί φοβόμασταν μέχρι τελευταία στιγμή...έχω περάσει τόσα...τέλοσπάντων.

47 εκατόστα που λές η ψειρούλα μου!

Ούτε και εμένα πήρε βάρος αυτό το μήνα. Μαρέσει που τα ζυγίζεις και με τα παπούτσια!

Ελα ρε μαθαίνετε γιο γιο; και εγώ του πήρα και κάθεται 10 δευτερόλεπτα, κάνει ότι σφίγγεται και μετα σηκώνεται και τρέχει χωρίς βρακιά! ελπίζω να μας σώσει ο παιδικός...

στο παιδικο τα μαθαινουνε βρε!

κοψαμε τωρα το φανελακι με τα κουμπακια απο κατω για να κατεβαζουν βρακακι

και μου ειπε να τους στελνω βρακακια τωρα ντι για πανες

εχτες η Α στις 4 φορες τις 3 τις εκανε στο γιογιο

κανουν ρε πολυ καλη δουλεια σας τα εχω πει

αποτι καταλαβα τα ξεκιναγαν 2-2 σιγα να μπαινουν προγραμμα

ε ηρθε και η σειρα μας

η Α τοχει δει παιχνιδι τωρα και ολο στο γιογιο πηγαινει και καθεται

και να λεει....

...δεεεεε μπορωωωωωω και να σφιγγεται χαχαχαχαχαχα

το λεω εγω στο τελος θα βγω παρεντς και θα πουλαω πανες χαχαχαχα με τοσο στοκ που εχω!!!!!

kKZUp2.png

χτες ο μικρος εφαγε μακαρονακια με ντοματουλα σαλτσα .τα εκοψα μικρα μικρα κ εφαγε ενα πιατο.το πρωι τον δοκιμασα κορν φλεικς αλλα στις 4-5 κουταλιες τα παρατησε κ εφαγε παλι κρεμα:-( ελπιζω να τα συνηθισει.τουλαχιστον καναμε μια αρχη στο μασημα με το μεσημεριανο.σημερα θα του κανω γιαχνι πατατες με καροτακι κ λιγο κοτοπουλο.να δουμε αν φαει

Μπραβο Δημητρα! και την επομενη και λιγο μοσχαρακι!

Κορν φλεικς δε τα χω δοκιμασει αν και νομιζς στο σταθμο δινουν και ο Β σιγουρα εχει φαει

αλλα αμφιβαλλω για την Α

βεβαια θα ειναι και ....κακο αμα τα ξεκινησουνε γιατι μαλλον η μαμα θα βαζει χερι σε δαυτα!!!!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κοριτσάκια !!

μπράβο στα αδυνατούλια που βάζουν βάρος !!!

Εμείς έχουμε μπει στα άλιωτα σιγά σιγά από το καλοκαίρι στο σπίτι και στον σταθμό ξεκίνησε πριν κάνα 1,5 μήνα και από ότι μου λένε τα πάει καλά.

Από μακαρόνια τρώει μόνο το σπαγγέτι τα οποία με ένα ποτηράκι τα πατάω και γίνονται μικρά μικρά κομμάτια (τις δίνω και μεγάλα και τα ρουφάει μιλάμε για το γέλιο !!! :mrgreen::mrgreen:το οποίο με φεύγει όταν μαζεύω την κουζίνα:?:-?)

Επειδή το μοσχάρι δεν το μάσαγε ζήτησα από τον χασάπη να μου κόψει κιμα το κρέας που αγόραζα και έτσι της το δίνω σε μορφή κιμά που δεν θέλει και πολύ μάσημα φτιάχνω και τα γιουβαρλάκια της τεμπέλας μάνας και το τσακίζει.:-P

Ο δικός μου εχτές έφαγε 6-7 κουταλιές πεπονάκι εχθές το απόγευμα. Πάλι καλά! θα το πέρασε για κοφτό μακαρονάκι φαίνεται που του αρέσει.

Κορίτσια λιώνετε το μοσχάρι και το βάζετε στο πιατάκι μαζί με σούπα ας πούμε;πως το κάνετε για να είναι με ζουμάκι;

Γειά σου AGE!

το μοσχαρι να το αλέθω κανονικα κ να δινω τις πατατες κ τα καροτα κομματακια?πως το κανετε εσεις?

Εγω προσπαθησα να του το κοβω μικρα κομματακια αλλα δυστυχως αναγουλιαζε και κατεληξα να το αλεθω με κανενα φασολακι και αρακα (για να αλεθεται πιο ευκολα) και ολα τα υπολοιπα τα βαζω ετσι. Συνηθως οταν μαγειρευω μοσχαρι για τον μικρο τριβω το κρεμμυδι και το καροτο και βαζω και 2-3 φασολακια και λιγο αρακα ριχνω την ντοματουλα και το ζυμαρικο και με λιγο ζουμακι που αφηνω αλεθω τα παραπανω που ειπα.

Χθες πηγαμε σουπερ και πηρα κορν φλεικς να δοκιμασουμε. Στο σουπερ με ζαλισε για αυγο. Του πηρα ενα και μολις πηγαμε σπιτι το ανοιξαμε, βλεπει το σαλαμι μεσα στη σακουλα το τραβαει και παει να ανοιξει τη συσκευασια να φαει, του δινω και τετοιο, βλεπει τις μπαρες κιντερ και λεει κολατα θελω ε του δινω και τετοιο, βλεπει τα κορν φλεικς θελει και τετοια και του βαζω λιγα με γαλα. Δοκιμασε απο ολα αλλα δεν εφαγε τιποτα:evil::evil::evil::evil: Και ολα αυτα τα εκανα γιατι δεν πολυζηταει οποτε λεω για να ζηταει τοσα θα πειναει ο καημενος. Ευτυχως μετα φαγαμε γιαουρτακι και πριν πιουμε το γαλα μισο κεκακι. Παλι καλα. Για να σκασω ειμαι ωρες ωρες.

δηλαδη αλεθω το κρεας με λιγο κρεμμυδι κ αρακα η φασολακι κ το ζουμακι τους κ το καροτο το βραζω τριμμενο.κρεμυδι βαζω κ γω .ζυμαρικα κατι αστερακια τρωει οποτε το κανω σαν σουπα με αυτα κ βαζω φρεσκια νντοματα.προσθετο κ ζουμι στο πιατο που εχω κρατησει κ ειναι σουπα.καλα το ειπα η λαθοσ καταλαβα?(δεν ειμαι ξανθια:P:p)

Διαφημίσεις

Βασικα δεν τα εγραψα και πολυ καλα. Βραζω το κρεας και μεσα ριχνω το καροτο (τριμμενο), το κρεμμυδι (τριμμενο), την ντοματα (πολλες φορες δεν βαζω κιολας), 2-3 φασολακια και λιγο αρακα. Στο τελος ριχνω και τα ζυμαρικα αλλα οταν το κατεβαζω απο τη φωτια αφηνω και λιγο ζουμακι στο φαγητο. Μετα αλεθω το κρεας με τα φασολακια και τον αρακα και ριχνω και λιγο απο το ζουμι και τα ξαναβαζω στο υπολοιπο φαγητο. Αμα τυχει βαζω και σελινοριζα ή κολοκυθακι (με το κολοκυθακι δεν χρειαζεται να εχεις και πολυ ζουμι για το αλεσμα) ή ακομα και λιγο σπανακι αμα δεν βαλω ντοματα. Ελπιζω να βοηθησα και οτι αλλο θελεις ρωτα.

Ο δικός μου εχτές έφαγε 6-7 κουταλιές πεπονάκι εχθές το απόγευμα. Πάλι καλά! θα το πέρασε για κοφτό μακαρονάκι φαίνεται που του αρέσει.

Κορίτσια λιώνετε το μοσχάρι και το βάζετε στο πιατάκι μαζί με σούπα ας πούμε;πως το κάνετε για να είναι με ζουμάκι;

Γειά σου AGE!

Γεια σου G.Stone :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όταν τα έτρωγε λιωμένα, έβαζα το μοσχάρι με υγρό από την σούπα και γινόταν ένας νερουλός πολτός τον οποίο πρόσθετα μέσα στην σούπα/κρέμα και διαλυόταν μαζί με το υγρό.

Αργότερα είτε αγόραζα κιμά κατευθείαν ή έβαζα το κρέας στο μούλτι με λιιγο ζουμάκι τόσο όσο να το αλέσει χωρίς να γίνει αλοιφή άλλα να σπάσουν οι ίνες το ίδιο έκανα και για τα άλλα κρέατα.

Και ειναι ενα φαγητο..... Απορω ο καημενος πως το τρωει. Γενικα δεν εχει διαιτερες σχεσεις με το μοσχαρι. Αλλα και τι να κανουμε. Μετα οπως ειπε η AGE μπορεις να σου τον κανουνε κιμα. Το Σαββατο του εκανα κιμα με κριθαρακι και ηταν πιο καλο απο αυτο με το μοσχαρι.

Και ειναι ενα φαγητο..... Απορω ο καημενος πως το τρωει. Γενικα δεν εχει διαιτερες σχεσεις με το μοσχαρι. Αλλα και τι να κανουμε. Μετα οπως ειπε η AGE μπορεις να σου τον κανουνε κιμα. Το Σαββατο του εκανα κιμα με κριθαρακι και ηταν πιο καλο απο αυτο με το μοσχαρι.

Κιμα με κριθαρακι?

Πως???

και μενα το μοσχαρι δεν το καλοτρωει απο τοτε που περασαμε στις μπουκιτσες...

Λοιπον και εγω το Σαββατο το δοκιμασα και μπορω να πω οτι μου αρεσε και εμενα. Τσιγαρισα ελαφρα το κρεμμυδι με τον κιμα και εριξα ια κουταλια ντοματα και το εβρασα. Σε ξεχωριστη κατσαρολα τσιγαρισα παλι κρεμμυδακι εριξα ντοματουλα και το κριθαρακι και το εβρασα (μπορειτε να βαλετε και τριμμενο καροτο ή κολοκυθακι). Μολις γινει το κριθαρακι ριχνεις και τον κιμα ανακατευεις και ειναι ετοιμο για να το φανε τα ζουζουνια μας.

τελικα ειναι αναλογα στο παιδι.η ραφαελα αρχισε 12 μηνων τα παντα.δε ξερω παιζουν ρολο τα δοντια?η μεγαλη τα αρχισε πριν να γινει 5 μηνων κ εβγαζε.12 μηνων ειχε 14 δοντια.ο αλεξ 2 πηγε κ τωρα αρχισε σιγα σιγα...ποσα δοντια εχουν συμπεθερα?ο αλεξ εβγαλε το πρωτο 7.5 μηνων κ εχει 17 τωρα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...