Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο σας!!!!!

Τα νεα της Αναστασιας.....

Αιματολογικες.......σκατουλες!!!!!!!

Αντε και να τη φαμε την αναιμια (στην αρχη μου λεγανε για στιγμα!) θα παρουμε σιδηρο

Τη ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ???????????????????????? Ελεος!!!! το σαμιαμιδι μου??????

Τα παιξα....

Περιμενω σε δυο βδομαδες να κανω και τον Βασιλη (επαθε αμυγδαλιτιδα και ψηνοτανε 3 μερες με 40 μεχφρι να παρουμε χαμπαρι οτι ΔΕΝ ειναι ιωση -ετσι μας ειπε η παλια παιδιατρος), να δω αν θα βγαλει τα ιδια χαμπερια

Και οταν εγω ελεγα ειναι ασπρουλικα τα παιδια με εγραφαν, ιδεα σου ειναι

Και τις εξετασεις εγω επεμενα να τις γραψει

Αντε μη πωωωωωωωω κοριτσια......πρεπει α ειμαστε και εμεις γιατροι στη θεση των γιατρων!!!!!

Για τη χοληστερινη μου ειπε οτι για την ωρα να της μειωσω το κοκκινο κρεας και σε κανα εξαμηνο θα κανουμε επααληψη και θα δουμε, πχ θα παρει πρασινο γαλα (....ελεος και παλι!!!!!)

kKZUp2.png

Καλημέρα και καλή χρονιά! Μπράβο σε όλα τα αδυνατούλια που πήραν τα πάνω τους!

Μινιόν μου ελπίζω να πάει πολύ πολύ καλά η μικρή σου! Κι εμείς σε σκεφτόμαστε, όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!

Γατούλα μου τι είναι αυτό πάλι? Να σου πω, μήπως δεν ήταν νηστική όταν τις έκανες τις εξετάσεις? Εχετε κάποια κληρονομικότητα σε χοληστερίνες και τέτοια? Εγώ όταν είχα κάνει στη δικιά μου στον χρόνο, είχε λίγο τσιμπημένα τρυγλικερίδια αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι μπορεί να ήταν από το γάλα επειδή ήταν μόνο 4 1/2 ώρες νηστική και ότι σ'αυτή την ηλικία δεν είναι αξιολογήσιμο. όσο για την αναιμία, οκ δεν είναι κάτι, με τον σίδηρο θα πάρει και τα πανω της!

DoUwp3.png

αυτο το πραγμα, με την παιδικη χοληστερινη, κοντευει να γινει επιδημια!!! εχω παρα πολλους μαθητες με χοληστερινη!! και το παραξενο ειναι, πως προκειται παντα για αδυνατα, αικινητα παιδια!!!!και το κοριτσακι της φιλης μου, 2 χρονων.... κι αυτο αδυνατουλι, κι αυτο δεν παιρνει βαρος με τιποτα....

απ οσο ξερω, οι γονεις των παιδιων αυτων, δεν εχουν χοληστερινη... δεν ξερω πως εξηγειται.. επισης, δεν ξερω αν ειναι τυχαιο, πολλα απο τα παιδακια αυτα εχουν και αναιμια..

βρε γατονι, δεν ανοιγεις ενα τοπικ για παιδικη χολιστερινη, να μαθουμε τι γινεται μ αυτην την ιστορια, πραγματικα μου εχει κινησει το ενδιαφερον

να πω και γω τα δικα μας... 16 μηνων, γυρω στα 10.200.. υψος δεν εχω ιδεα..

κανονικη ειναι, δεν εχουμε προβλημα, το πηρα και γω λιγο αποφαση και δεν σκαω πια... ψαρι ουτε να το μυρισει..... δεν εχει φαει ουτε μια φορα στη ζωη της... οχι ψεμματα, μια φορα... δεν ξερω τι ειχε παθει, παντως δεν το ξαναπαθε!!!!!!!!! φρουτα επισης, σχεδον καθολου... μακαρονια, ρυζια, τραχαναδες, κρεας και καμια φορα κοτοπουλο... αυτα ειναι τα φαγητα της, και ασφαλως καθε τρεις και λιγο στουμπωνει και εχουμε δραματα... εξω απο το σπιτι δεν τρωει ποτε... μερες να λειψουμε, τοσες μερες θα κανει να φαει... αντε να τσιμπαει λιγο τσουρεκακι... μονο και μονο για να μην λιποθυμισει προφανως απο την πεινα!!!

αλλαξαμε και γαλα, με δικη μου πρωτοβουλια - δεν ρωτησα κανεναν!!! απο απταμιλ3, πηγαμε σε φρεσκο, στο advance, το οποιο το τσακισει.... του αλλαζει τον αδοξαστο!!! στον υπνο της βεβαια ακομα... ξυπνια δεν θελει ουτε να μυρισει γαλα, αλλα εστω και ετσι κατεβαζει κατι 250αρια πρωι βραδυ, εχω παθει πλακα!!! φτου φτου φτου μας!!!!!

φυστικι μου δεν εχω ιδεα απο παιδικη χοληστερινη

περιμενω και τον Βασιλη να βγαλω συμπερασμα

κοριτσια την κυνηγαω να ΜΗΝ τρωει !!!!! κιαλλο!!! κιαλλο!!!!!

τωρα πρωτη φορα ζητησε μεσημεριανο γαλα και εφαγε και ενα πιατο μοσχαρι μονη της ολο

φυστικι μου οταν την βλεπω να πινει γαλα μονη της ΟΛΟ, θυμαμαι τις ατελειωτες μερες και νυχτες να προσπαθω να πιει 50 μλ, 100μλ και να χαιρομαι!!!! Πανω απο το κρεββατι, εξω στην αυλη, περα δωθε, μπρρρρρρρρ δε θελω να τα θυμαμαι αυτα

που θα παει , δεν θα γυρισει η ροδα και στα δικα σας σαμιαμιδια? θα γυρισει!!!!!

ρε φοβαμαι οτι τσαμπα αγοραζω ρουχα για του χρονου!

θα χοντρηνει και δε θα μπαινει μεσα χαχαχαχαχαχαχχα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

καλή χρονιά φιλενάδες! Χολιστερίνη έκανε και ο δικός μου! Θηλάζει τρώει, απο κρέατα, μόνο κοτόπουλο , είναι μαμούνι είναι μόλις 8 κιλά (έχω καιρό να τον ζυγίσω αλλά κάπου εκεί το κόβω να είμαστε) και πριν τα Χριστούγεννα κάναμε εξετάσεις και είχε χολιστερίνη 200!:shock: Εγώ που τον θηλάζω έχω 164. Τώρα αυτή την βδομάδα θα ξανακάνουμε εξετάσεις. Η παιδίατρος περίμενα να μου πεί ότι φταίει το γάλα μου, αλλά μου είπε ότι πιθανόν να έγινε λάθος στο μικροβιολογικό. Πάντως δεν με αγχώνει πιά το θέμα του βάρους. Το έχω πάρει απόφαση. Τον τελευταίο καιρό τρώει κάπως περισσότερο και ο δικός μου, αλλά η μεσούλα του όλο και στενεύει. Φοράει παντελονάκια 6 μηνών! Είναι όμως ψιλός και αρκετά προχωρημένος στην ανάπτυξη του (χτές έκανε 2 βήματα - κουκουβάαααου)

ssttaa

Χοληστερίνη;;;αυτό μας έλειπε τώρα! πιστεώ να μην είναι κάτι ανυσηχητικό.

Πάντως μπράβο σας ρε γατούλα, δεν την πιστεύω αυτή την αλλαγή!!φτου φτού φτου.

Φυστικάκι τόσο γάλα που πίνει ούτε του παπά μην το πείς! εμένα το καστοράκι πίνει ελάχιστο με τα χίλια ζόρια, άσε τι τραβάω!

Τι θα κάνω με αυτό το παιδί, μου λέτε;;;να δώ πως θα κόψουμε και το αλεσμένο φαγητό.Καλά δεν μας βλέπω πριν τα 2μιση.

Τον τελευταίο καιρό τον ταϊζουμε και εγώ και η μαμά μου και η θεία μου, όσο μπορεί η κάθεμια. Υπολογίζαμε χτές με τη μαμά μου ότι για να κάνει 3 γεύματα τη μέρα χρειάζονται περίπου 4 με 5 εργατοώρες! Βέβαια τον κυνηγάμε με το κουτάλι και μπορώ να πώ ότι δεν έχει πρόβλημα όρεξης τόσο, όσο πρόβλημα να κάτσει στον ποπό του και να ανοίξει το στόμα του. Όταν καταφέρουμε να του χώσουμε την κουταλιά την κατεβάζει γρήγορα! Επίσης ένα βράδυ του έδωσα ψωμάκι - ψιχουλάκι, ψιχουλάκι στο στόμα- και του άρεσε πάρα πολύ! G stone δοκίμασες τα κλασικά? (μακαρονάκι παραβρασμένο-μπανάνα λιωμένη με πιρούνι-μπισκότα στο χεράκι). Πάντως δεν ξέρω κανέναν που να μην έμαθε να τρώει στερεά στο τέλος! μην αγχώνεσαι!

ssttaa

αααααααα σημερα ο αλεξανδρος εφαγε πρωτη φορα κανονικο φαγητο κ οχι αλεσμενο!!!!ειχα απογοητευτει!νομιζα οτι μεχρι να παει φανταρος θα του αλεθα φαγητα κ θα του εκανα φρουτοκρεμες :shock::shock::evil::evil::evil:

εφαγε σχεδον ενα πιατο γιουβαρλακια.πολυ λιγο αφησε!!!εχετε καμια ιδεα τι μπορω να δεινω για αρχη τωρα που τα αρχισε?δεν ειχα τετοιο προβλημα στη μεγαλη.ετρωγε κανονικα τα παντα απο 12 μηνων κ ετσι δε ξερω πως ννα το χειριστω μη μου ξαναγυρισει στα αλεσμενα παλι:evil:

Τι θα κάνω με αυτό το παιδί, μου λέτε;;;να δώ πως θα κόψουμε και το αλεσμένο φαγητό.Καλά δεν μας βλέπω πριν τα 2μιση.

Να σου πω, ένα τέτοιο θέμα το έχουμε κι εμείς. Κι εγώ είχα απογοητευτεί ότι δεν πρόκειται να φάνε στερεά τροφή κανονικά μέχρι να παντρευτούν και να παν στης πεθεράς τους πρώτη φορά επίσκεψη :P Μέχρι που προχτές το έλεγα στη μάνα μου και μου απάντησε όλο σοβαρότητα "Έχεις δει κανένα 18/άρη να τρώει αλεσμένη τροφή;". Δεν ξέρω για ποιό λόγο, αυτό με έκανε να νιώσω πιο σίγουρη. Τώρα για το 18... ελπίζω να το ξεκινήσουν κομματάκι νωρίτερα :?

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

αααααααα σημερα ο αλεξανδρος εφαγε πρωτη φορα κανονικο φαγητο κ οχι αλεσμενο!!!!ειχα απογοητευτει!νομιζα οτι μεχρι να παει φανταρος θα του αλεθα φαγητα κ θα του εκανα φρουτοκρεμες :shock::shock::evil::evil::evil:

εφαγε σχεδον ενα πιατο γιουβαρλακια.πολυ λιγο αφησε!!!εχετε καμια ιδεα τι μπορω να δεινω για αρχη τωρα που τα αρχισε?δεν ειχα τετοιο προβλημα στη μεγαλη.ετρωγε κανονικα τα παντα απο 12 μηνων κ ετσι δε ξερω πως ννα το χειριστω μη μου ξαναγυρισει στα αλεσμενα παλι:evil:

Μπράβο, ρε συμπεθέρα!! Πάρα πολύ καλό. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν έχω εμπειρία. Φαντάζομαι όμως ότι θέλει σιγά-σιγά και για αρχή φαγητά που να είναι "εύκολα" στο μάσημα (π.χ. το κρέας δε θεωρείται εύκολο στο μάσημα με τις ίνες που έχει συν ότι πολλά παιδιά ανατριχιάζουν και το πετάνε επίτηδες). Πάντως το θέμα ήταν να κάνει την αρχή. :D

wyaMp2.pngcEVCp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!

ΓΑΤΟΥΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΛ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΥΧΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ.

ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ , ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

ΡΕΝΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?

CJ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΦΑΝΕ , ΕΔΩ ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ !!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ , ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ MINION ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!!!

Γεια σου Μινιον τί κανεις?Πώς τα πάτε ?Εμείς συνεχίζουμε κλασσικά αδυνατούλες πρέπει τώρα να είμαστε στα 9500 κιλάκια μετα βίας και είναι σχεδόν 17μιση μηνων ,αλλα η παιδίατρος είναι καθησυχαστική (τί να πώ)

Απο ανάπτυξη ψυχοκινητική καλά ,περπατάμε λέμε λίγες λεξούλες ,τα καταλαβαίνουμε όλα, αυτα!

Πολλα φιλάκια στη μκρή σου Μινιόν και μην ξεχνάς οτι σε σκεφτομαστε μουτς!

Στοουν, γιατι δε λες στο σταθμο α προσπαθησουν με αλιωτα??? Δε τον πας ?

Και εγω το ιδιο σκεφτομουνα, αδυνατο να τα περασω, αλλα τελικα δουλεψα και αλλοι για μενα!!!

Δημητρα, ο τραχανας του αρεσει? και γενικα το παιδικο φαγακι λιωμενο με το πηρουνι και το κρεας λιωμενο στο μπλεντερ στην αρχη, μετα ψιλοκωμενο....

και προκαταβολικα πολυχρονος!

kKZUp2.png

Και εμεις 22 μηνων και καποια φαγητα τα τρωμε αλεσμενα γιατι ετσι τρωει μεγαλες ποσοτητες και εχουμε και προβλημα βαρους. Βεβαια καποια φαγητα τα τρωει κανονικα αλλα οι ποσοτητες ειναι μικρες. Εγω οταν του κανω μοσχαρι αλεθω μονο το μοσχαρι με λιγο ζουμακι και αφηνω το κριθαρακι ή οτιδηποτε ζυμαρικο βαζω ετσι. Βεβαια δεν πολυ μασαει αλλα τα καταπινει παλι. Μετα μακαρονια με ντοματουλα ειναι καλη ιδεα, τραχανας με τυρι, παστιτσιο, κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο (το κοτοπουλο μασιεται πιο ευκολα απο το μοσχαρι και μπορεις να το κοψεις κομματακια), πατατες γιαχνι, φακες με λιγο ψωμακι μεσα, αρακα, σπανακορυζο. Ελπιζω να σου εδωσα καμια ιδεα. Εμεις τωρα ξεκινησαμε να ζηταμε πιτσα (αμα ηξερε και τι ειναι η πιτσα η κανονικη) αμα δεν εχω κανει ζυμαρι βαζω για βαση σφολιατα και μετα ντοματουλα, κασερι και φετα και τρωμε πιτσα!!!!! Τι αλλο εχω επινοησει για να φαμε δεν ξερω.

Κοριτσια δυσκολο πραγμα να μην ανοιγουν το στομα:-(:sad::-(:sad:

Αχ ρε κορίτσια μαρτύριο περνάω...Γατούλα στο σταθμό όταν είχα ρωτήσει στις αρχές αν θυμάμαι καλά μου είχαν πέι, ότι μέχρι τα 2 τους δίνουν αλεσμένα.Θα ρωτήσω αύριο πάλι.

Η παιδίατρος πάντως μου είπε αυτό που λέτε και εσείς έχεις δεί κανέναν μεγάλο να τρώει αλεσμένα; μέχρι τα 2,5 μου είπε επειδή είναι αδύνατος ας τρώει δεν υπάρχει πρόβλημα, θα μου το δείξει μόνος του.

Τι να πώ θα δούμε..

Διαφημίσεις

παντως και ειδικα με το βασιλη αν βιαζουμε ενα ψιλοαλεσμα δε με χαλαει!!!!

ειναι τεμπελης , η αλλη μονηηηηη μονηηηηηηη

αλλα δωστους παστιτσιο και παρτους τη ψυχη, κυριος και κυρια!!!!!

στο τραπεζακι και το κανουν ναααααα

kKZUp2.png

Η κορη μου γεννηθηκε 2500 κιλα τωρα ειναι σχεδον 7 μηνων και ειναι 6400

δεν της πολυαρεσουν οι στερεες τροφες εκτος ρυζαλευρο που το φτιαχνω με δικο μου γαλα

και τρωει και 5-6 κουταλιες φρουτοκρεμα

Με τον Αντρα μου εχουμε πολεμο γιτι νομιζει οτι δεν την ταιζω:mad:

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Και εμεις 22 μηνων και καποια φαγητα τα τρωμε αλεσμενα γιατι ετσι τρωει μεγαλες ποσοτητες και εχουμε και προβλημα βαρους. Βεβαια καποια φαγητα τα τρωει κανονικα αλλα οι ποσοτητες ειναι μικρες. Εγω οταν του κανω μοσχαρι αλεθω μονο το μοσχαρι με λιγο ζουμακι και αφηνω το κριθαρακι ή οτιδηποτε ζυμαρικο βαζω ετσι. Βεβαια δεν πολυ μασαει αλλα τα καταπινει παλι. Μετα μακαρονια με ντοματουλα ειναι καλη ιδεα, τραχανας με τυρι, παστιτσιο, κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο (το κοτοπουλο μασιεται πιο ευκολα απο το μοσχαρι και μπορεις να το κοψεις κομματακια), πατατες γιαχνι, φακες με λιγο ψωμακι μεσα, αρακα, σπανακορυζο. Ελπιζω να σου εδωσα καμια ιδεα. Εμεις τωρα ξεκινησαμε να ζηταμε πιτσα (αμα ηξερε και τι ειναι η πιτσα η κανονικη) αμα δεν εχω κανει ζυμαρι βαζω για βαση σφολιατα και μετα ντοματουλα, κασερι και φετα και τρωμε πιτσα!!!!! Τι αλλο εχω επινοησει για να φαμε δεν ξερω.

Κοριτσια δυσκολο πραγμα να μην ανοιγουν το στομα:-(:sad::-(:sad:

σευχαριστω για τις ιδεες!η ιδεα για την πιτσα φοβερη εεε θα το δοκιμασω κ γω!!!

Εμενα οταν βλεπει τη διαφημιση στην τηλεοραση που διαφημιζει μια παιδικη πιτσα τρελαινεται! Συνεχεια λεει πιτσα θελω. Με τη σφολιατα γινεται πολυ γρηγορα και οπως και να εχει και το λιγο που θα φαει μενω ευχαριστημενη. Α και κατι αλλο πολυ καλο αμα τρωτε αυγα τα κανω ομελετα και μολις την γυρισω αναποδα τριβω κασερι ή τυρι με λιγη ντοματα (αμα θελεις βαζεις και σαλαμι) και το κανω σαν κρεπα. Ωραιο σε εμφανιση και του κινει την περιεργεια. Απο φαντασια και συνταγες για φαγητα οσες θελεις Δημητρα απο ορεξη ομως την ψαχνουμε.....

ο δικοσ μου εχει πολυ ορεξη.οσο κ να φαει κ να βαρυστομαχιασει αν μας δει να τρωμε θα ρθει απο διπλα κ θα ανοιγει το στομα.αλλα μολις του εδινα τα εφτυνε γιατι δεν μασουσε:? τρωει 5 γευματα την ημερα.πρωι κρεμα μετα φρουτα φρεσκα μεσημερι φαγητο απογευμα γιαουρτι κ αυγο η 2 γιαουρτια(150 γρ το ενα αγελαδινα)κ βραδυ κρεμα.τις κρεμες με γαλα τις κανω γιατι ουτε να το μυρισει.

βαζω 250-300 γρ γαλα κ σκονη κρεμα.ελπιζω τωρα που εκανε την αρχη στο μασημα να τις κοψει κ το πρωι να του δινω κορν φλεικς με γαλα μηπως κ ξεγελαστει.το θεμα ειναι οτι παρα το φαι που κανει...ειναι 11 κιλα :evil::evil:

που τα βαζει πια...

ο δικοσ μου εχει πολυ ορεξη.οσο κ να φαει κ να βαρυστομαχιασει αν μας δει να τρωμε θα ρθει απο διπλα κ θα ανοιγει το στομα.αλλα μολις του εδινα τα εφτυνε γιατι δεν μασουσε:? τρωει 5 γευματα την ημερα.πρωι κρεμα μετα φρουτα φρεσκα μεσημερι φαγητο απογευμα γιαουρτι κ αυγο η 2 γιαουρτια(150 γρ το ενα αγελαδινα)κ βραδυ κρεμα.τις κρεμες με γαλα τις κανω γιατι ουτε να το μυρισει.

βαζω 250-300 γρ γαλα κ σκονη κρεμα.ελπιζω τωρα που εκανε την αρχη στο μασημα να τις κοψει κ το πρωι να του δινω κορν φλεικς με γαλα μηπως κ ξεγελαστει.το θεμα ειναι οτι παρα το φαι που κανει...ειναι 11 κιλα :evil::evil:

που τα βαζει πια...

Καλα εσεις τρωτε πραγματι αρκετα. Εμεις μερα παρα μερα αυγο με ψωμι και τυρι, τα φρουτα του (αλεσμενα), μεσημεριανο, το απογευμα κανα γιαουρτακι ή τοστ και το βραδυ το γαλα. Αντε μπορει κατα τις 8 το απογευμα να του δωσω και κατι αλλο. Την κρεμα δεν θελει να την βλεπει. Τρελαινεται. Εχει εδω και 3 μηνες που την κοψαμε. Και εννοειται οτι πινει το βραδυ γαλα και το πρωι αλλα τωρα τελευταια ελαττωσε την ποσοτητα. Δεν ξερω τι να του κανω αλλο. Εχει μαθει τα πατατακια και τις σοκολατες και πολλες φορες μου ζηταει το απογευμα τετοια. Εγω δεν τα βαζω στο σπιτι αλλα τωρα τελευταια οποιος ερχεται φερνει τετοια και του τα δινουν στο χερι και οπως και να εχει τρωει και απο αυτα.... (παλια εβλεπε πατατακια και ελεγε κακα). Εχω παχυνει απο το να τα τρωω οταν κοιμαται και να μην υπαρχει τιποτα στο σπιτι. Αυτο που λενε να τρωει η μανα και το παιδι να μην δινει;)

Korinaki και ο δικός μου για τα πατατάκια τρελλαίνεται τρέμει από τη χαρά του! Τουλάχιστον του δίνω τα πατατάκια φούρνου που έχουν 70% λιγότερα λιπαρα και δεν είναι τηγανητα. Πάνω που βρίκαμε κάτι να τους αρέσει μην τους στο στερήσουμε κιόλας!

Δημητρα φτου φτού ούτε εγώ δεν τα τρώω όλα αυτα!καλά εμείς αυγό έχουμε 10 μέρες να φάμε! δεν του αρέσει ρε γμτ. Τα Σαββατοκύριακα του δίνω και ακόμα και 2 φορές την εβδομάδα δεν το τρώει!

Καλησπερα κοριτσια.Ομικρος μου εμενα αυτο το μηνα πηρε μονο 200 γραμμαρια (τον προηγουμενο μηνα ειχε παρει500) .Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι τρωει .Λετε να φταιει οτι αυτο το μηνα εκοψα την απογευματινη κρεμα;Ο γιατρος λεει οτι ειναι μια χαρα (ειναι 10200 κ 81 ποντους) Εγω ομως ανησυχω....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...