Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια ...επιτελους εχουμε ξανα ιντερνετ.....προχθες πηγαμε παιδιατρο...10 μηνων 7700 ,75 εκ ,εχασε 160 γρ....παρολο που ετρωγε καλα....καναμε εξετασεις για αλλεργια στο αγελαδινο γτ υπαρχουν και αλλες ενδειξεις...εχει κ βροχιολιτιδα αυτη τη στιγμη κ δεν τρωει...μας βλεπω να χανουμε και αλλο...ειμαι χαλια...

NJMAp3.png

AGE δεν της βάζεις και γάλα μέσα στο κύπελο μπας και το ρουφάει το ίδιο και αυτό; όχι τίποτα άλλο, να το εκμεταλλευτούμε τουλάχιστον !

savropinguinos υπομονή όπως κάνουμε όλες μας. Θα πάρει τα πάνω του και το δικό σου παιδάκι μην στενοχωριέσαι.

Φυστίκι η περιγραφή σου με πεθαίνει!

fistikaki η κόρη σου είναι μια κούκλα ακόμα και έτσι :lol: ξέχασες να αναφέρεις την απίστευτη μαλλούρα (ο καημός της μάνας εμείς έχουμε 5 τρίχες):mrgreen::mrgreen:

savropinguinos υπομονή έτσι για να πάρεις κουράγιο εμείς 10 μηνών και 22 ημερών ήμασταν 7435 και 70 εκ. (υπάρχουν και χειρότερα) :roll:

καλή μου G.STONE το πρώτο που δοκίμασα αυτό ήταν :mrgreen::mrgreen: το γάλα αγελάδας δεν παίζει σαν σενάριο, όσες φορές έχω προσπαθήσει να της δώσω χωρίς καν να αναφέρω την λέξη γάλα (πίνουμε φραπεδάκι) μου το φτύνει στα μούτρα και φεύγει τρέχοντας, αφού έχουμε την μαμά αγελάδα χαζή είναι:roll::roll:

Πάντως εμείς τα απογεύματα έχουμε ταράξει τον τραχανά με λίγο τυράκι ή γιαουρτάκι αμάσητο τον κατεβάζει μια μέρα έφαγε 2 πιάτα, νομίζω ότι αυτό βοήθησε αρκετά σε ότι αφορά το βάρος

Διαφημίσεις

ωχ λες και εμένα να μην θέλει το γάλα αργότερα επειδή έχει την μαμά -αγελάδα??

και μεις τραχανά τρώμε κάθε βράδυ..γιαυτό έχουμε γίνει θεόχοντρες!!

και αποθηλασε επιτελους!

culte η κόρη σου είναι η χαρά της θηλάζουσας μαμάς :mrgreen::mrgreen: τουλάχιστον δεν ακούτε π#$%@!ες από τον παιδίατρο κάθε φορά για το γάλα:?:-?

Από τότε που άρχισε να τρώει γαλακτοκομικά (είχαμε αλλεργία) άρχισα να της προσφέρω που και που γάλα αφού έβλεπε τον μπαμπά της να πίνει και το ζητούσε, πάντα αφού το δοκιμάζει το φτύνει :lol:

Έχοντας και εγώ δυσανεξία στο γάλα ενώ τρώω κανονικά τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά δεν ξέρω πως θα μπορούσα να επιμένω να τρώει το παιδί μου κάτι που ίσως του προκαλεί πρόβλημα, αν και προβληματίζομαι έντονα για το τι θα γίνει όταν σταματήσουμε τον θηλασμό (αλλά αυτό είναι θέμα για άλλη ενότητα) :mrgreen::mrgreen:

Πραγματικά έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι τα μωρά έχουν ένα μηχανισμό που τα αποτρέπει να τρώνε τροφές που τους προκαλούν αλλεργία, όσες φορές η κόρη μου δοκίμασε τροφές που της δημιουργούσαν αλλεργία ποτέ δεν της έτρωγε.

Οπότε το δικό μας πρόβλημα ίσως να μην είναι μόνο ότι πίνει μητρικό γάλα άλλα και η δυσανεξία.

Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό ίσως η κορούλα σου να το δεχθεί ευκολότερα όταν έρθει η ώρα, ίσως και εγώ αν επέμενα περισσότερο να το έπινε .........πραγματικά είμαι προβληματισμένη άλλα θα το αφήσω για αργότερα.........όταν έρθει η ώρα :mrgreen::mrgreen:

είχε και η Ζωίτσα αλλεργία στα γαλακτοκομικά όταν ήταν πιο μικρή και εγώ ΄τα είχα κόψει όλα εφόσον θήλαζε...τώρα τρώει γιαουρτάκι, αλλά τυράκι που της δίνω δεν της αρέσει...επίσης ο μπαμπάς δεν τρώει καθόλου τα τυριά, γαλακτοκομικά...φοβάμαι μήπως έχει πάρει από αυτόν...και σε μας θα δείξει

και αποθηλασε επιτελους!

Κορίτσια τον τραχανά με το γάλα πως τον φτιάχνετε; για πειτε...

εγώ δεν της βάζω γάλα μεσα..τον βράζω με νερό και στο τέλος ρίχνω λίγο λαδάκι

έτσι και αλλιώς ο τραχανάς από γάλα φτιάχνεται...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

ούτε και εγώ βάζω γάλα μέσα τον βράζω με νεράκι και λαδάκι και λίγο πριν τον σβήσω αφού έχει χυλώσει καλά πατώ με ένα πιρούνι την φέτα και την ρίχνω μέσα να πάρει μία βράση. Όταν τον φτιάχνω με γιαούρτι απλά το βάζω μέσα μαζί με τον τραχανά στο μπολάκι να διαλυθεί.

Επίσης νόστιμος γίνεται και σαν χορτόσουπα/κοτόσουπα (εγώ έτσι μόνο τον τρώω) :-P:-P

Κορίτσια πήραμε άλλα 300 γραμμαριάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.900 πήγαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάει το κρεμόγαλο (με caoreen μέσα εννοείται) σύννεφο όμως!

Κορίτσια πήραμε άλλα 300 γραμμαριάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.900 πήγαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάει το κρεμόγαλο (με caoreen μέσα εννοείται) σύννεφο όμως!

μπράβο άντε και σε λίγο έτσι όπως πάτε θα είστε εκτός τοπικ :lol::lol::lol:

Εμείς ούτε κατά διάνοια πήραμε 160 γρ. και σχεδόν 2 πόντους και δεν της έκανε το εμβόλιο γιατί είχε κόκκινο λαιμό :?

AGE περαστικούλια σας! σιγά σιγά θα παίρνει η μικρή, μην απογοητεύεσαι, έχουμε μέλλον μπροστά μας...πήρε ύψος όμως! ρώτησε τον/την παιδίατρό σου για το caloreen πάντως.

Μόλις ενεργήθηκε ο μικρος τα έχασε κορίτσια τα 300! τζάμπα χάρηκα μου φαίνεται για τα τελευταία...4 φορές τα έκανε!! σκέφθηκα και εγώ αφού τον ζύγισα αφού τα είχε κάνει ήδη 3 φορές αυτά θα του μείνουν! έκανα μάλλον λάθος. Δεν πειράζει να ναι καλά το καστοράκι μου! 10.600 kg λοιπόν!

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχα!!!εγω το ειπα το χ...ιμο θα μας φαει!!!κ ο δικος μου 3 φορες τη μερα τα κανει!!που να παρει κανενα γραμμαριο!!!ειναι 11.500 με τα ρουχα .αμα του τα βγαλω ποσα να ειναι αραγε?τον αλλο μηνα εχουμε παιδιατρο.αντε να δουμε τι θα μου πει!!!

τι υψος εχει ειπες?ο δικος μου 89.στο βιβλιαριο που κοιταξα ειναι ισα ισα στην τελευταια γραμμη για το βαρος του!!!υπολογιζω 11 κιλα χωρις ρουχα πρεπει να ειναι!!αντε 11.200!!!στραγγισμενο!!!!!!!!

84 εκ. είναι. Οι καμπύλες όλο με μπερδεύουν! μακάρι να ήταν και ο δικός μου 89!

http://www.argiriou.org

έχει τις καμπύλες ηλεκτρονικά, βάζεις το ύψος βάρος μήνας και σου βγάζει την καμπύλη, από ένα γρήγορο που είδα στο βάρος σας είστε στην 10 και στο ύψος στην 25 δεν το λές και άσχημα :lol::lol:

www.argiriou.org

έχει τις καμπύλες ηλεκτρονικά, βάζεις το ύψος βάρος μήνας και σου βγάζει την καμπύλη, από ένα γρήγορο που είδα στο βάρος σας είστε στην 10 και στο ύψος στην 25 δεν το λές και άσχημα :lol::lol:

Ευχαριστώ age!

Από Πέμπτη που θα κλείσει ο σταθμός και θα τον κρατήσει η πεθερά μου κάποιες μέρες και ο άντρας που κάποιες άλλες, να δώ πως θα τον ταϊσουν!

savropingouinos τι είναι το νεοκέιτ; σορρυ αν έχει αναφερθεί πιο πάνω.

προκειται για ειδικο γαλα (γαλα να το κανει ο θεος) για παιδακια με αποδεδειγμενη αλλεργια στο αγελαδινο(56 ευρω το κουτι) γκουχου γκουχου!!!!!!!!!!σφηξιμο τα ζωναρια...ηρθε η ωρα να αδυνατισω χαχαχαχααχαχα,τουλαχιστον ας αρχισει να βαζει βαρος και χαλαλι....

NJMAp3.png

προκειται για ειδικο γαλα (γαλα να το κανει ο θεος) για παιδακια με αποδεδειγμενη αλλεργια στο αγελαδινο(56 ευρω το κουτι) γκουχου γκουχου!!!!!!!!!!σφηξιμο τα ζωναρια...ηρθε η ωρα να αδυνατισω χαχαχαχααχαχα,τουλαχιστον ας αρχισει να βαζει βαρος και χαλαλι....

savropinguinos IKA έχουτε?? (δεν ξέρω για άλλα ταμεία) αλλά εμείς κλείσαμε ένα ραντεβού στο παίδων με παιδογαστρεντολόγο (βέβαια μας είχε δει και ιδιωτικά στο ιατρείο της):?:? και μας έγραψε μια βεβαίωση ότι υπάρχει αλλεργία στο αγελαδινό, την καταθέσαμε για έγκριση μέσα στο παίδων και έτσι μπορούσαμε να αγοράζουμε το υποαλλεργικό από το φαρμακείο και μετά να παίρνουμε τα χρήματα από το ΙΚΑ βεβαία επειδή εγώ δεν το χρησιμοποιούσα παρα μόνο για να της φτιάχνω που και που κρέμα δηλαδή ένα κουτί τον μήνα και αυτό το πετούσα στο τέλος δεν έκανα την διαδικασία για να πάρω τα χρήματα απο το ταμείο.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...