Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί είσαι αγχωμένη; Καλό βάρος είναι για 4 μηνών μωρό. Εμείς στη δική σας ηλικία είμασταν 5400 η μία και 6100 η άλλη. Εκτός βέβαια αν σ'αρέσουν οι διπλίτσες στα μπουτάκια :D Εγώ έλεγα, ωραία, έκανα δύο, μία τουλάχιστον θα μου βγει με μπουτάκια και μπρατσάκια νά'χω να δαγκώνω. Καμία, ρε γμτ :|

wyaMp2.pngcEVCp2.png

ηκορη μου ηταν πολυ διπλαρωτη :P:p 6 διπλες ειχε το καθε μπουτι της ακομα τις θυμαμαι:lol::lol::lol: τωρα εφυγαν ολα αλλα καλυτερα.οι διπλες ειναι για τα μωρακια.ολο την ρουφουσα την καημενη :-P:-P

Τυχερούλα!!! Εγώ πάλι, όταν τις βγάζω βόλτα και τις βλέπει κάποιος για πρώτη φορά, με ρωτάει "οι κόρες σου είναι;", λέω όλο καμάρι "ναι" και μου απαντάνε "και καμιά δε σου πήρε;" :evil: Τώρα τι τους απαντάς :confused:

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

κ εγω τρελαινομαι για διπλιτσες,αλλα που?μια μικρη εχει κανει στα μπουτακια της κ την εχω τρελλανει στο τσιμπημα!απο την μια αγχωνομαι να βαλει βαρος,απο την αλλη ομως λεω γερη να ειναι κ ας ειναι σαμιαμιδι!

κ γω αυτο σκεφτομαι που δεν εχω δει ουτε μια διπλα στον γιο μου!!!αλλα ειναι πολυ λαχταριστες οι ατιμες!!!αχ κοριτσια του αδερφου μου το κοριτσι ειναι το πιο λαχταριστο μωρο που εχω δει στη ζωη μου!!!πριν περπατησει ειχε διπλες παντου!!στα μπρατσα στα χερια στην κοιλια στα μπουτια ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ!!! εγω δεν ξαναειδα μωρο με διπλες στις γαμπες!το τι ρουφηγμα εφαγε οταν πηγα ελλαδα ....!!!κ ασπρη ασπρη με ροζ μαγουλα!!!τωρα βεβαια που περπαταει εδω κ 8 μηνες χαθηκαν οι πολλες οι διπλες!αλλα δε πειραζει.ειναι 20 μηνων 83 εκ κ 12 κιλα.αχ η ανηψουλα μου!!!πολυ την αγαπαω!!ειμαι χαζοθεια :lol:

Άχου, σα φρατζολάκι θα ήτανε. :D Άσπρο, μαλακό και λαχταριστό, να το φας βουτηγμένο σε λαδάκι :lol::lol::lol: Αγγελική, δεν πειράζει, ωραίες οι διπλίτσες αλλά εμείς είμαστε κορμάρες :wink: Θα πάμε να ρουφήξουμε την ανηψιά της χαζοθείας συμπεθέρας :-)

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εμεις 83 και 24 μηνων.....μας λες κοντεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςς

αμα καταλαβω οτι αυτο εννοεις θα πεθααααααααααανωωωωωωωωωωωωωω

μια χαρα εισαστε καλε, ολο μαγουλο ειναι στη φωτο της!!!!!

Στοουν?????? πως τον μετρησατε στο υψος?????? Ορθιο η ξαπλα?????

αντε γιατι απο τοτε που τα μετραω ορθια μου κλεβουν ποντους χαχαχαχααχα

Εμεις ποτε θα παρουμε ποντο? Ποτε θα φυγουμε απο τα 18 μηνων?????

Σημερα παω να παρω τα δωρα του αη Βασιλη!!!!!

....και ο Β αρχισε να φωναζει την Α....καπως σα νανά η ανά!!!!

κατι ειναι και αυτο!

kKZUp2.png

Γατούλα ξαπλωμένο τον μετρήσαμε, άσε δεν κάθεται κιόλας. Την τελευταία φορά με την παιδίατρο έγινε μάχη! μου είπε να τον μετράω κοιμισμένο...

Ρε συ ο μικρός σου παέι να μιλήσει σιγά σιγά, άντε να δούμε πότε θα συννενοηθούμε!

Arma μακάρι να μας μείνει μόνο το άγχος και αυτά να είναι γερά και δυνατά...

Οντως αρχιζει μια βελτιωση γενικα. Δε λεει κατι καθαρα αλλα εχει αρχισει να το προσπαθει.

Στη παιδιατρο μη παρει καμια πικρα μα στον κοντυνει εεεε χαχαχαχαχα

Εμενα μου εκλεψε 2 ολοκληρους ποντους!

Τωρα τα βαζω μπροστα απο τη ντουλαπα, σπρωχνω ποδαρακια οσο μπορω πισω, δαχτυλακι και μετραω. Καθονται ευτυχως!

kKZUp2.png

AGE το σαμιαμιδάκι μας πήρε τίποτα;

αύριο έχουμε παιδίατρο φιλενάδα, θα δούμε, από βάρος μάλλον καλά χθες το βράδυ που την ζύγισα στην δικιά μου έλεγε 9 κιλά εκεί που άρχισα να πανηγυρίζω γυρνάει ο σύζυγος και πετάει το....ναι καλά είδες πόσο νερό ήπιε το απόγευμα:?:? (αγοράσαμε νέο κυπελλάκι με καλαμάκι και της βάλαμε νερό μέσα κόντεψε να σκάσει λέμε...) :lol::lol::lol:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...