Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗ.ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΨΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΗΔΗ.ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΤΕΛΟΣ, ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΨΟΓΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΔΙ.

ΓΑΤΟΥΛΑ ΜΠΑΒΟ !!ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ !ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ 1Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

minion υπέροχα τα νέα σου περίμενα πώς και πώς να γράψεις κάτι ,ελπίζω όλα να πάνε καλά για σένα και τη κορούλα σου,να ξέρεις οτι κάπου υπάρχει και μια μανούλα που σε σκέφτεται πολυ και θέλει να είστε καλά ,να μου φιλήσεις την κοριτσάρα σου και να μας γράφεις όταν μπορείς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! μετά από ένα εξαντλητικό Σαββατοκύριακο, κυνηγώντας το καστοράκι για να φάει είμαι πάλι εδω! εκατοστό δεν πήραμε ακόμα, αλλα πρός τα μέσα με τέλη Δεκέμβρη θα τον ξαναμετρήσω γιατί έστω και το 1 εκ. που πήραμε τον προηγούμενο μήνα μου φθάνει!:D

Κορίτσια βάζω στο τόπικ και την μικρούλα της ξαδελφής μου. Το Φεβρουάριο κλείνει 3 χρόνων και ξέρετε πόσα κιλά είναι; κρατηθείτε! 10.600kg. Όλο σε γιατρούς τρέχει, και που δεν έχει πάει. Για αυτό να σκεφτούμε ότι υπάρχουν και χειρότερα! παλινδρόμηση έχει, αλλεργία σε κοτόπουλο, ψάρι, σιτηρά.Και τι δεν έχει η μικρή! έχω στενοχωρηθεί τόσο...

Εχτες πηγαμε στη γιορτη του παρεντς!

Λοιπον θα περιγραψω σιγα σιγα τι εφαγε η Α εχτες!!

Φρουτα 200μμ

1 φετα ζαμπονακι υφαντης εμμμμμμ + λιγο μακαρονακι

2-3 μιραντακια

Ψαροσουπα 250 μλ

Παμε στη γιορτη του παρεντς

3 μπομπακια

2-3-4? κεφτεδακια ...ο Β μαζευε και απο κατω

εγω στα κλεφτα οτι προλαβα

γυρισαμε κοιμηθηκαν λιγο

1,5 γιαουρτι

παραγγειλα πιτα παππου

εφαγε πατατες και λιγο κρεας

250 γαλα

η κοιλια της εγινε ταμπουρλο χαχαχαχα!!!!

μη με βρισετε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αλλα να μοιραζομαι τη χαρα μου

ελεγα οτι το γαλα στο τελος δε θα το αντεξει!!!!

kKZUp2.png

κοριτσια να σας ρωτησω κατι??η κουμπαρα μου εχει εναν αγορινο 15μηνων ο οποιος ειναι 75ποντους και 9κιλα..ολο κοντουλη τον φωναζει ειναι μικροκαμωμενος??

και εμείς 15 μηνων είμαστε και είμαστε 75 πόντους και 9.5 κιλά...εντάξει δεν είμαστε και το πρώτο μπόι αλλά δεν νομίζω ότι συντρέχει θέμα ανησυχίας...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Μινιόν μου χάρηκα πολύ που διάβασα τα νέα σου. Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά!

Γατούλα τι να πω??? φτου φτου!!!

g.stone ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

Εμένα έχει μειώσει πολύ το γάλα μάλλον από τα δόντια(έχουμε ήδη 3 και πάμε για το 4ο, όλα μαζί βγαίνουν!) οπότε δεν βλέπω να έχουμε βάλει γραμμαριάκι αυτό τον μήνα..θα δούμε την Δευτέρα. Αχ! Τι ωραίος μήνας ήταν αυτός όμως! 500γρ, δόντια! Όλα μαζί! :lol:

DoUwp3.png

Σημερα πηγαμε παιδιατρο. Ειμαστε 5.950 (πηρε 230 στο μηνα) κ 65.5 ποντους.

Μας ειχε βαλει κ καναμε εξετασεις αιματος, ουρων κ καλλιεργεια κ υπερηχο κοιλιας. Ολα βγηκαν καθαρα. Μου αλλαξε γαλα εδωσε το Humana AR. Ακομα δεν με αφηνει να της δωσω ουτε φρουτα ουτε σουπιτσες. Α κ 3 φορες την ημερα epadoren πριν το φαγητο.

Κατι ειπε οτι αν κ με την αλλαγη δεν παρει βαρος καλο να παει νοσοκομειο να την δει γαστρεντερολογος.....

Σκεφτομαι να παρω κ δευτερη γνωμη κ φυσικα δεν προκειται το παιδι να παει νοσοκομειο, μου φαινεται τραγικη υπερβολη!

Μας ειχε βαλει κ καναμε εξετασεις αιματος, ουρων κ καλλιεργεια κ υπερηχο κοιλιας. Ολα βγηκαν καθαρα. Μου αλλαξε γαλα εδωσε το Humana AR. Ακομα δεν με αφηνει να της δωσω ουτε φρουτα ουτε σουπιτσες. Α κ 3 φορες την ημερα epadoren πριν το φαγητο.

Κατι ειπε οτι αν κ με την αλλαγη δεν παρει βαρος καλο να παει νοσοκομειο να την δει γαστρεντερολογος.....

Σκεφτομαι να παρω κ δευτερη γνωμη κ φυσικα δεν προκειται το παιδι να παει νοσοκομειο, μου φαινεται τραγικη υπερβολη!

Γεια σου Μιρτουλα, κοιταξα ποσο ηταν και εμενα 6,5 μηνων και ειδα οτι ήταν 130 γρ. παραπανω και ιδια στο υψος. Ηδη εμεις τοτε για 1 σχεδον μηνα τρωγαμε και κρεμα βανιλια 1 γευμα. Δεν ειχε ανησυχησει η γιατρος και δεν μας εχει κανει ποτε εξετασεις, ηθελε βεβαια να εχουμε πιο πολυ βαρος, αλλα δεν πιναμε και πολυ γαλα και δεν πινουμε ακομα, τι να κανουμε. Ευτυχως τρωμε φαγητο. Παντως παρε και δευτερη γνωμη και μην τρεχεις στα νοσοκομεια χωρις λογο με μικρο παιδι και τετοιες εποχες που γινεται χαμος με ιωσεις γενικως. Και 2-3 αλλα κοριτσακια που ξερω επισης αδυνατα ειναι, αλλα εμενα οπτικα μια χαρα μου φαινονται.

0b8bfa6eaf.png

Κρεμα βανιλια τρωει απο τις 6 οκτωβριου στην αρχη ενα γευμα κ εδω κ κανα μηνα δυο γευματα. Συνολο μεσα στην μερα τρωει 300-400 κρεμα, με το γαλα εχουμε ενα θεμα, δεν πολυτρωει τις τελευταιες μερες, 300-350 κ αυτα με το ζορι.

Θα της αλλαξω απο αυριο γαλα κ βλεπουμε.

Διαφημίσεις

Mirtoula, μην ανησυχείς. Εγώ εχω δύο κοριτσάκια. Όταν ήταν στην ηλικία της δικής σου, η μία ήταν λίγο πιο τσουπωτή. Η άλλη ήταν 6 κιλά και 68 εκ. ύψος. Εξακολουθεί και υπάρχει διαφορά και στο σωματότυπό τους, και στο βάρος τους. Είναι και θέμα παιδιού. Αφού σου παίρνει βάρος, μην ανησυχείς.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Arma μου και εμένα αυτές τις ημέρες δεν πίνει σχεδόν καθόλου γάλα, ούτε καν αυτό το ελάχιστο που έπινε. Τι να κάνω, το βάζω μέσα στην κρέμα, να σου πώ εγώ το πίνει ή δεν το πίνει το σκατό;;)

Πάντως καλά πήγαμε αυτό το μήνα μην έχουμε παράπονο! 500 γραμμαρικάκια δεν είναι λίγα που πήρατε, και εμείς τα 300! λίγο ύψος να πάρει ρε γμτ ο δικός μου...

Εμείς το calorren το χρησιμοποιούμε σταθερά έτσι ; μάλλον βοηθάει όμως.

Mirtoula το epadoren εμείς το παίρναμε για μήνες...βοήθησε πάρα πολύ. Η παλινδρόμηση μας ταλαιπώρησε πολύ και επηρέαζε ακόμα περισσότερο το βάρος του. Όταν ξεκινήσει τις στέρεες τροφές θα υποχωρήσει αρκετά και γύρω στους 9-10 μήνες φεύγει τελείως.

κοριτσια να σας ρωτησω κατι??η κουμπαρα μου εχει εναν αγορινο 15μηνων ο οποιος ειναι 75ποντους και 9κιλα..ολο κοντουλη τον φωναζει ειναι μικροκαμωμενος??

εμενα τοσο υψος εχει τωρα που ειναι εννιαμιση μηνων και ειναι κοριτσακι..... βαρος 7830... ψηλη κ αδυνατη.....τρεμε σκλεναρικοβα!!!!!!!!!!!!!

NJMAp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Arma μου και εμένα αυτές τις ημέρες δεν πίνει σχεδόν καθόλου γάλα, ούτε καν αυτό το ελάχιστο που έπινε. Τι να κάνω, το βάζω μέσα στην κρέμα, να σου πώ εγώ το πίνει ή δεν το πίνει το σκατό;;)

Εμείς το calorren το χρησιμοποιούμε σταθερά έτσι ; μάλλον βοηθάει όμως.

Βαλε και μια ομοιοπαθουσα με το γαλα...... Εκει που αδειαζε το μπιμπερο και οταν πηγα στην παιδιατρο ρωτησα η χαζη αν μπορω να του δινω κι αλλο και μου ειπε ok ξαφνικα δεν θελει να πινει γαλα. Πινουμε ουτε το μισο. Βεβαια βρηκα ενα κολπο και εκεινη την ωρα που ειναι να του δωσω το γαλα τον απασχολω με μια φωτογραφια μιας μηχανης την οποια θα μας την παρει ο μπαμπας μας αμα πιουμε ολο το γαλα:wink:. Οποτε ετσι πινουμε λιγο παραπανω και να δουμε βεβαια για ποσο καιρο θα γινεται ακομα αυτο γιατι τα βαριεται ολα ευκολα.

Καλη λυση ειναι και αυτο με την κρεμα. Αντι για νερο να βαλεις γαλα (το εκανα για ενα καιρο και αυτο γιατι και πολυ παλια δεν πιναμε το γαλα μας, Ολα τα παιδια περνανε φασεις αυτο ειναι δεδομενο) αρκει βεβαια να τρωτε κρεμα!!!!

Να κανω μια ερωτηση γιατι δεν γνωριζω το caloreen τι ειναι?????????

Διαφημίσεις

Korinaki μου το caloreen είναι υδατάνθρακες,δεν είναι φάρμακο ούτε κάποιο χημικό επικίνδυνο, θερμίδες είναι σε σκόνη. Μας το σύστησε η παιδίατρος μήπως πάρει κανένα γραμμάριο. Αυτο μου είπε, δίνουν και οι γαστραντερολόγοι.

Ευτυχώς την κρέμα την τρώει με γάλα (εννοείται με καραγκιοζιλίκια) αλλά δεν του φτιάχνω κάθε μέρα γιατί είναι πιο βαριά και σε ΄΄λιγώνει΄΄ κάπως. Μην την σιχαθεί κιόλας.

Το επαντορεν το πένρτεαι προληπτικά ή έχει κάποιο πρόβλημα με παλλινδρόμηση? Ρωτάω γιατί η χρόνια χρήση του προκαλεί αναιμία η οποία καθυστερεί εκτός των άλλων και την ανάπτυξη...

εμάς όταν για 3 μήνες είχε κολλήσει στο ίδιο βάρος ανακαλύψαμε ότι έφταιγαν οι αλλεργίες και η ουρολοίμωξη...αλλά και από μόνη της η αλλεργία μπορει να προκαλεί μειωμένη προσληψη βαρους...εμάς εβγαζε το γαλα με εμετους λογω αλλεργιας...

με όλα αυτα θελω να πω οτι καλό ειναι να το ψαξεις πιο πολυ και να παρεις σιγουρα και μια γνωμη ειδικου γαστρεντερολόγου και όχι απλά παιδιάτρου.

gwggp2.png ISWTp2.png

Το επαντορεν το πένρτεαι προληπτικά ή έχει κάποιο πρόβλημα με παλλινδρόμηση? Ρωτάω γιατί η χρόνια χρήση του προκαλεί αναιμία η οποία καθυστερεί εκτός των άλλων και την ανάπτυξη...

εμάς όταν για 3 μήνες είχε κολλήσει στο ίδιο βάρος ανακαλύψαμε ότι έφταιγαν οι αλλεργίες και η ουρολοίμωξη...αλλά και από μόνη της η αλλεργία μπορει να προκαλεί μειωμένη προσληψη βαρους...εμάς εβγαζε το γαλα με εμετους λογω αλλεργιας...

με όλα αυτα θελω να πω οτι καλό ειναι να το ψαξεις πιο πολυ και να παρεις σιγουρα και μια γνωμη ειδικου γαστρεντερολόγου και όχι απλά παιδιάτρου.

jen τις επιπτώσεις αυτές που αναφέρεις για το epadoren τις γράφει στις εσώκλειστες οδηγίες του ή στις έχει έχει πεί κάποιος γιατρός; γιατί πρώτη φορά το ακούω και προβληματίστηκα μιας και το παίρναμε για αρκετό διάστημα. Πάντως αναιμία δεν έχει ο δικός μου. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο να με ενημερώσει.

κοριτσια να ρωτησω κατι?τι εξετασεις κανουμε οταν τα μωρα μας δε παιρνουν βαρος η παιρνουν πολυ λιγο?η δικια μου ειναι 4 μηνων και 4750(χθες τη ζυγισα) 60εκ τον προηγουμενο μηνα τη μετρησε ο απιδιατρος.μας ειπε να κανουμε εξεταση για ουρολοιμωξη(βγηκε καθαρη) και γοπ(βγηκε αρνητικη αν κ βγαζουμε πο κ που γουλιτσες.)τους πρωτους 3 μηνες εβαζε γυρω στα 500γρ το μηνα(γεννηθηκε 3080 κ την πηραμε 2750).αν διαβασα καλα τις καμπυλες αναπτυξης-ειμαι ασχετη-τη βρηκα στα κατωτερα φυσιολογικα.δε με νοιαζει που ειναι αδυνατη απλα θελω να αποκλεισω οτιδηποτε παθολογικο.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Φαντάζομαι ότι ο ιδανικότερος για να σου πει τι εξετάσεις χρειάζεται να κάνεις στο παιδί (αν χρειάζεται) είναι ο γιατρός. Οι πιο συνήθεις εξετάσεις που ξέρω εγώ είναι για ουρολοίμωξη (την οποία ήδη σας την κάλυψε), και αιματολογικές για σίδηρο, ασβέστιο και όλα αυτά καθώς και κάποιες ορμονικές. Αλλά ο παιδίατρός της ξέρει την εικονα του παιδιού. Κρίμα θα είναι να ταλαιπωρηθεί το μωρό χωρίς λόγο. Πάντως, αυτό που ξέρω είναι ότι τα μωρά σε αλλαγές τριμήνου παρουσιάζουν τέτοιες "ανωμαλίες" στο βάρος τους (οι δικές μου πάντα σε αλλαγές τριμήνου φαινόντουσαν να μην έχουν πάρει καθόλου βάρος. Την πρώτη φορά νόμιζα ότι είχαν δεν ξέρω κι εγώ τι).

wyaMp2.pngcEVCp2.png

κοριτσια και εμενα με ρωτησε η παιδιατρος εαν καναμε καθολου εξετασεις αιματος ,της ειπα οχι μα δεν το συνεχισε παρακατω....δηλ τι θα μπορει να εχει και να μην παιρνει πολυ βάρος?χτυπα ξυλο να μην εχει κατι αλλα θα επρεπε να κανουμε εξετασεις?

NJMAp3.png

Φαντάζομαι ότι ο ιδανικότερος για να σου πει τι εξετάσεις χρειάζεται να κάνεις στο παιδί (αν χρειάζεται) είναι ο γιατρός. Οι πιο συνήθεις εξετάσεις που ξέρω εγώ είναι για ουρολοίμωξη (την οποία ήδη σας την κάλυψε), και αιματολογικές για σίδηρο, ασβέστιο και όλα αυτά καθώς και κάποιες ορμονικές. Αλλά ο παιδίατρός της ξέρει την εικονα του παιδιού. Κρίμα θα είναι να ταλαιπωρηθεί το μωρό χωρίς λόγο. Πάντως, αυτό που ξέρω είναι ότι τα μωρά σε αλλαγές τριμήνου παρουσιάζουν τέτοιες "ανωμαλίες" στο βάρος τους (οι δικές μου πάντα σε αλλαγές τριμήνου φαινόντουσαν να μην έχουν πάρει καθόλου βάρος. Την πρώτη φορά νόμιζα ότι είχαν δεν ξέρω κι εγώ τι).

σ ευχαριστω πολυ.ναι θα ρωτησω οπωσδηποτε τον παιδιατρο αν κ μου χει πει να μην αγχωνομαι κ να περιμενουμε ακομα να δουμε κ αλλες 15 μερες τι βαρος θα παρει.μαλλον αν ειναι να κανω κ εξετασεις αιματος να μην ανησυχω αδικα.κ εμεν αμου περναγαν διαφορα απ το μυαλο τωρα εχω ησυχασει καπως.να σαι καλα ευχαριστω πολυ.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

jen τις επιπτώσεις αυτές που αναφέρεις για το epadoren τις γράφει στις εσώκλειστες οδηγίες του ή στις έχει έχει πεί κάποιος γιατρός; γιατί πρώτη φορά το ακούω και προβληματίστηκα μιας και το παίρναμε για αρκετό διάστημα. Πάντως αναιμία δεν έχει ο δικός μου. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο να με ενημερώσει.

Τις ειπαν οι γιατροι σε μωρο γνωστής της οποιας το μωρο επαιρνε για κανα 6μηνο το επαντορεν λογω εντονης παλινδρομησης...γενικα λενε οτι ειναι η τελευταια λυση αυτο το φάρμακο.

gwggp2.png ISWTp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...