Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για κονσίλερ...υπάρχει κάποιο που το χρησιμοποιήσατε και είναι καλυπτικό και ενυδατικό; Γιατί με τετά τα παιδιά και το πέρας της ηλικίας ...στα ματακια μου φίνεται όοοολη η κούραση!!!!

Μόλις πήρα ένα της Coverderm. BotuMax concealer plus λέγεται και μου αρεσε πολύ. Καλή κάλυψη και ωραία εφαρμογή. 18 ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλο μπουκαλάκι, καμία σχέση με τα στυλό και τα στικ. Απλά καλύτερα να βάζεις και κρέμα ματιών από κάτω, για καλύτερη εφαρμογή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω μικτή επιδερμίδα, με τάση λιπαρότητας στο μέτωπο κυρίως. Μ' ενδιαφερει κυρίως αντιρυτιδική περιποίηση, γιατί απ΄όσο ξέρω οι αντιρυτιδικές απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη λόγω κολαγόνου και ρετινόλης. Για την ώρα βάζω μόνο μια πολύ ελαφριά ενυδατική του korres και κρέμα ματιών. Αν θες, μου λες και για ενυδάτωση, κάποια στιγμή θα μου τελειώσει η κρέμα.

Καλημερα NewbieG. Αντιρρυτιδικη χωρις ρετινοειδη και αλλα επικινδυνα χημικα εχει ο Κορρες, αυτη με την Κερσετινη και Βελανιδια, την πηρα κι εγω και ρωτησα τη φαρμακοποιο για τα ρετινοειδη, τα αποφευγω γιατι θα κανω εξωσωματικη. Χρησιμοποιω ηδη την κρεμα ματιων και μολις τελειωσει η κρεμα ενυδατωσης που εχω- Apivita first lines- θα αρχισω και την κρεμα προσωπου.

Καποια κοπελα ρωτησε για concealer, εγω χρησιμοποιω της Lancome Effacernes Longue Tenue με SPF 12.Το καλυτερο απ'οσα εχω χρησιμοποιησει, πολυ καλυπτικο, ωραια αποχρωση και δεν σπαει σε γραμμες μετα απο καποιες ωρες.

Κατα τα αλλα μιας και το topic ειναι τα αγαπημενα μου καλλυντικα, εγω αυτον τον καιρο χρησιμοποιω τα εξης: περιποιηση προσωπου Apivita, Κορρες

μακιγιαζ: πουδρα compact Toleriane Teint Mineral, La Roche Posay

σκιες, ρουζ, κραγιον: Κορρες, Dior

μασκαρα: Dior-θελω να δοκιμασω Κορρε

All timer classic αγαπημενο προιον που δεν λειπει ποτε απο την τσαντα μου: LIPOSAN μπλε, δεν παω πουθενα χωρις αυτο, κανενα αλλο προιον ενυδατωσης δεν ειναι τοσο ενυδατικο σαν αυτο, εχω δοκιμασει πολλα!

vasfa, σ΄ευχαριστώ, αλλά κι εγώ korres και apivita χρησιμοποιώ. Απλά μια κοπέλα πιο πάνω πρότεινε να μας δώσει φυσικές λύσεις για ενυδάτωση/περιποίηση, με προϊόντα από το σπίτι.

παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω για κονσίλερ...υπάρχει κάποιο που το χρησιμοποιήσατε και είναι καλυπτικό και ενυδατικό; Γιατί με τετά τα παιδιά και το πέρας της ηλικίας ...στα ματακια μου φίνεται όοοολη η κούραση!!!!

Μόλις ετοιμαζόμουν να γράψω το ίδιο θέμα.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα ,τα κονσίλερ μου ξηραίνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια και οι ρυτίδες φαίνονται πιο έντονες.

Μόλις ετοιμαζόμουν να γράψω το ίδιο θέμα.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα ,τα κονσίλερ μου ξηραίνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια και οι ρυτίδες φαίνονται πιο έντονες.

Βάζεις οπσωδήποτε κρέμα ματιών πριν το concealer και δεν χρησιμοποιείς concealer σε μορφή stick, μόνο υγρό. Επίσης δεν το περνάς τρίβοντας στο δέρμα, αλλά ταμποναριστά με το μικρό σου δαχτυλάκι.

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειχα κι είχα προβλημα με τα concealers μέχρι που ανακάλυψα της Radiant το Illuminator

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZyhxTbE1iFEzUn-2MrSS-pvkEfJiLnVF5_EO1j_MFbpa4nk2t7cgn1LTYOg.

To χρησιμοποιώ χρόνια και είναι απίστευτο πραγματικά. Να πώ την αλήθεια δεν έχω μείνει ικανοποιημένη από τα υπόλοιπα προιόντα της σειράς, αλλά το concealer τους είναι απαιχτο. Φυσικά κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και δοκιμάζουμε πάντα τα προιόντα πριν τα αγοράσουμε!

Βάζεις οπσωδήποτε κρέμα ματιών πριν το concealer και δεν χρησιμοποιείς concealer σε μορφή stick, μόνο υγρό. Επίσης δεν το περνάς τρίβοντας στο δέρμα, αλλά ταμποναριστά με το μικρό σου δαχτυλάκι.

Κρέμα ματιών βάζω πάντα ,μία μετά τον καθαρισμό και μία πριν περάσω το κονσίλερ διότι είναι πολύ ξηρή η περιοχή και αποροφά αμέσως την κρέμα.

Θα δοκιμάσω την υγρή μορφή ,μέχρι τωρα χρησιμοποίούσα της la roche posay ένα καταπληκτικό καλυπτικό που είναι σε ένα πολύ μικρό βαζάκι ,δεν θυμάμαι πως λέγεται.Σούπερ καλυπτικό ,αλλά δεν βοηθάει όταν υπάαρχουν ρυτίδες..

Ευχαριστώ!

Περιμένω προτάσεις για υγρό κονσίλερ....:P

Μόλις πήρα ένα της Coverderm. BotuMax concealer plus λέγεται και μου αρεσε πολύ. Καλή κάλυψη και ωραία εφαρμογή. 18 ευρώ αλλά είναι αρκετά μεγάλο μπουκαλάκι, καμία σχέση με τα στυλό και τα στικ. Απλά καλύτερα να βάζεις και κρέμα ματιών από κάτω, για καλύτερη εφαρμογή.

Αυτό στο φαρμακείο το πήρες ή το έχουν και τα hondos?

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

Αυτό στο φαρμακείο το πήρες ή το έχουν και τα hondos?

Από φαρμακείο, δεν ξέρω αν το έχουν στα hondos.

YΓ Κάπου είχα διαβάσει ότι μετά από έρευνα βγήκε καλύτερο απ' όλα το TOUCHE ΕCLAT του οίκου Yves Saint Laurent. Δεν ξέρω αν ήταν καθαρά διαφήμιση, αλλά συνήθως βασίζονται σε πωλήσεις τέτοιες έρευνες.

Καλησπέρα κορίτσια, τώρα τελευταία είχα μπεί σε site με προϊόντα της **** και δοκίμασα σκιές (τελειες και κρατάνε πάρα πολύ όλη μέρα) και κρέμες αρκετά οικονομικές με ανέλπιστα καλά αποτελέσματα.

Σας παραθέτω και το site να δείτε. www.shop****.gr

Αφήστε που με κάθε παραγγελία που έκανα, εκτός ότι η παράδοση έγινε σε 3 μέρες μου έστειλαν και αρκετά δειγματάκια και δωράκια.

Εγώ παίρνω από εκεί πια, διοτι με εξυπηρετει που έρχονται σπίτι τόσο σύντομα και γιατί διαπίστωσα ότι είναι πολύ καλής ποιότητας.

U80ep3?r=1271337460

Κοριτσια ειχα κι είχα προβλημα με τα concealers μέχρι που ανακάλυψα της Radiant το Illuminator

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZyhxTbE1iFEzUn-2MrSS-pvkEfJiLnVF5_EO1j_MFbpa4nk2t7cgn1LTYOg.

To χρησιμοποιώ χρόνια και είναι απίστευτο πραγματικά. Να πώ την αλήθεια δεν έχω μείνει ικανοποιημένη από τα υπόλοιπα προιόντα της σειράς, αλλά το concealer τους είναι απαιχτο. Φυσικά κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και δοκιμάζουμε πάντα τα προιόντα πριν τα αγοράσουμε!

Παιδιά γιατί έχω ρίξει μεγάλο ψαξιμο στο θεμα κονσιλερ, όντως το παραπάνω είναι το πιο ενυδατικό, είναι οπως ακριβώς τα λέει η κοπέλα, πως τα άλλα τους προϊοντα δεν αξιζουν όμως αυτό είναι πολύ καλό το χρησιμοποιούσα, εδώ και 3 χρόνια. Ομως ήρθαν τα γεραματα:) και οι μαυροι κύκλοι απο μέσα δεν κρύβονται θέλει κάτι πιο καλυπτικό. Βέβαια όσο και να ψαχνω, τα καλύπτικά είναι στεγνά, όσο για το

TOUCHE ΕCLAT του οίκου Yves Saint Laurent το έχω δοκιμάσει και αυτό αν και πανάκριβο, είναι σούπερ ενυδατικό ελάχιστα καλυπτικό όπως αυτό της Radiant και δεν δίνεις και τόσα λεφτα!! Για αυτό της coverderm νομίζω πως έχω ακούσει καλά λόγια και θα το δοκιμάσω! Πάντως η ρυτιδα θέλει μποτοξ!:D

Διαφημίσεις

Εγω κονσιλερ εχω δοκιμασει και αυτο της radiant αλλα δε με κανε δουλεια, το καλυτερο που με εκατσε ειναι της dior nude!

Μασκαρα. παλι σε dior image..πολυ καλη εφαρμογη.

ρουζ της este lauder, επισης το καλυτερο που με εκατσε

πουδρα channel vitalumiuer,

εχω δοκιμασει και mac kai max factor, radiant oriflame αλλα ειναι η μοναδικη που με κανει το προσωπο φυσικο και καλυπτει απαλα!

Μήπως κάποιο κοριτσάκι μπορεί να με βοηθήσει...

Θέλω να αγοράσω (κάποια στιγμή) μία λάμπα uv για τα νύχια ,αλλά επειδή είμαι τελείως άσχετη ,τι πρέπει να προσέξω?Η λάμπα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε απλά μανό για στέγνωμα??

Επίσης είδα τα μανό της shellac ,μου άρεσαν πολύ ,αλλά η λάμπα τους κοστίζει και 170 ευρώ περίπου.Τόσα λεφτά δεν μπορώ να διαθέσω.Αν πάρω κάποια με λιγότερα χρήματα ,θα κάνει την ίδια δουλειά?¨Εχετε να μου προτείνετε κάτι??

Και γενικά όποιες πληροφορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα μανό ,εφόσον τα έχετε χρησιμοποιήσει ,θα ήτανε χρήσιμη!!!

κοριτσια καλησπερα σας!μιας και το αναλογο θεμα εχει κλεισει,ειπα να σας ρωτησω εδω: εχει καποια απο εσας παραγγειλει καλλυντικα απο το fragancex?παρηγγειλα χθες κι ηθελα να μαθω ποσες περιπου μερες εκανε να φτασει το δεμα σας!επισης αν πληρωσατε μεταφορικα και ποσα!ευχαριστω εκ των προτερων:P

• 2 εβδομάδες μετά...
κοριτσια καλησπερα σας!μιας και το αναλογο θεμα εχει κλεισει,ειπα να σας ρωτησω εδω: εχει καποια απο εσας παραγγειλει καλλυντικα απο το fragancex?παρηγγειλα χθες κι ηθελα να μαθω ποσες περιπου μερες εκανε να φτασει το δεμα σας!επισης αν πληρωσατε μεταφορικα και ποσα!ευχαριστω εκ των προτερων:P

Μία φορά παράγγειλα και αυτό που μου έστειλαν ήταν από αυτά που πουλάνε στα κινέζικα.KENZO flower είχα παραγγείλει μαζί με γνωστές ου και παρέλαβα ένα πλαστικό μπουκάλι με άρωμα που μόνο άρωμα δεν ήτανε.Βρωμούσε.

Ίσως να έτυχε μόνο σε μένα ,τι να πω ,γιατί οι άλλες παραγγελίες ήτανε οκ από ότι μου είπανε οι γνωστές μου.

Τζάμπα το 30άρι που πλήρωσα

Έγραψα ένα πιο πάνω: BotuMax concealer plus της Coverderm, 18 ευρώ το μπουκαλάκι. Τέλειο!

Το έψαξα το συγκεκριμένο στο χόντο ,αλλά μου φάνηκαν πολύ περίεργα τα χρώματα που είχε ,ήτανε και άσχετη η πωλήτρια (και τα μπουκαλάκια σε κακό χάλι).

Τελικά πήρα του Ντιόρ nude νομίζω πως λέγεται ,το οποίο είναι πολύ καλό.23 ευρώ το πλήρωσα.

Το έψαξα το συγκεκριμένο στο χόντο ,αλλά μου φάνηκαν πολύ περίεργα τα χρώματα που είχε ,ήτανε και άσχετη η πωλήτρια (και τα μπουκαλάκια σε κακό χάλι).

Τελικά πήρα του Ντιόρ nude νομίζω πως λέγεται ,το οποίο είναι πολύ καλό.23 ευρώ το πλήρωσα.

Μήπως τo μπέρδεψες με της Covergirl? Γιατί αυτό που λέω εγώ βγαίνει μόνο σε 3 χρώματα και δεν είναι καθόλου περίεργα. Ίσως πάλι να είχαν τα δείγματα πολύ καιρό. Εγώ από φαρμακείο το πήρα.

Του Dior τόσο φτηνό; Είχε έκπτωση;

Εγω αγόραζα τα πάντα απο τη MAC.Oταν εμεινα έγκυος στο γιο μου άρχισα να πέρνω απο μια μάρκα απο αυτές που έρχονται στο σπίτι.Αυτό που μου άρεσε εκτός του οτι έρχονταν στην πόρτα μου ήταν οτι μπορούσα να γυρίσωπίσω το προιον αν δεν μου αρεσε ακόμα κ ανοιγμένο.Ενας ακόμα λόγος ΄λέον είναι γιατί είναι κ οικονομικά.

23? Μόνο? Τα Dior είναι φαρμακείο εκτός και αν είναι περσινό...

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Κορίτσια καλησπέρα...χθες ανακάλυψα το θέμα και το ξεζουμισα...εγω χρησημοποιω make up της biolife και είμαι παρα πολυ ευχαριστημένη...concealer έχω το dream lumitouch της maybelline new York...απο μασκαρες η αγαπημενη μου είναι της clinique high lengths mascara αλλα επίσης μου αρέσει πολυ η one by one volum express της maybelline και αυτή...σκιές είμαι φανατικη του κορρε το ίδιο και κραγιόν...αλλα πιο πολυ χρησημοποιω ένα κιτ της estee lauder που εχει μέσα ρουζ,σκιές,μασκαρα,διάφορες αποχρώσεις κραγιόν και πουδρα...είναι μικρό βολικό και το παίρνω μαζι μου...εχει και δικα του πινελα και δεν χρειάζεται να κουβαλαω πολλα πράγματα...αυτά απο εμένα...

• 2 εβδομάδες μετά...
θελω πληροφοριες για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑΡΑ. αυτη που τη βαζεις και εισαι θεα χωρις αλλο μακιγιαζ ματιων. πειτε μου μαρκες και τιμες.

Κοπελιά, hypnose doll eyes της lancome. Απαιχτη!!!!

τιμή ανάλογα την εκπτωση... νομίζω ενα 35αρι χωρις εκπτωση αλλα στο ... H/C με 25% ....ερχεται πιο οικονομικά

pszKp2.png

JHmvp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...