Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

12 μηνων θέλει να μου πιάνει το στήθος συνέχεια - αποθηλασμος?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

On 5/4/2022 at 3:34 ΜΜ, mama16 είπε:

Κορίτσια παθουσα κ εγώ, καθώς θηλάζει απ' τη μια μεριά πρέπει να πιάνει κ τη ρώγα απ' την άλλη κ να τη στριφογυρίζει! Πόσες φορές του έχω πει στοπ ότι δεν μπορώ άλλο κ του παίρνω το χεράκι αλλά νευριάζει ή και κλαίει. Το άρχισε από 8-9 μηνών κ τώρα ειναι 34+ μηνών.. 

Πω πω..κ μένα το ίδιο μου κάνει η μικρή..

16 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Χαχα ταιριάζουν κ τα παιδιά μας δλδ!!!!! :lol:

Θα στην δώσω για νύφη..γιατί άμα κρίνω από την συμπεθέρα..κ από αυτά που ακούω για τον συμπέθερο..θα είναι κ ο γιοσ αστέρι..χαχα...

7 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Θα στην δώσω για νύφη..γιατί άμα κρίνω από την συμπεθέρα..κ από αυτά που ακούω για τον συμπέθερο..θα είναι κ ο γιοσ αστέρι..χαχα...

Εεεεε ναι εννοείται να μου την δώσεις αλλά να ξέρεις ότι ο γιος μένει με την μανούλα.... Θα στην πάρουμε μακριά!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...