Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΤΟΥ? Η ΟΧΙ??

dovisdepi

Recommended Posts

Για την κοπελια που ειπε για την ομοιοτητα με αλλη περιπτωση απο Μυκονο , μ αυτα που διαβαζω δεν το χω και για τιποτα να ειναι ο ιδιος και να παρουσιαστηκε στη φιλη σου με αλλο επιθετο. :twisted:

Δεσποινακι με το καλο να ερθει ο Νεκταριος σου. :D

lcWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για την κοπελια που ειπε για την ομοιοτητα με αλλη περιπτωση απο Μυκονο , μ αυτα που διαβαζω δεν το χω και για τιποτα να ειναι ο ιδιος και να παρουσιαστηκε στη φιλη σου με αλλο επιθετο. :twisted:

Δεσποινακι με το καλο να ερθει ο Νεκταριος σου. :D

swsta ! den eixa dei kai taytothta dioloy apiuano... :roll:

me to kalo kai to diko soy mpempe!!!! :lol::lol:

εγω εχω και αλλη μια κοπελια με παρομοια περιπτωση...

με τη διαφορα οτι παντρευτηκαν -εγκυος η κοπελα-, κρατησε μια βδομαδα ο γαμος, ο "κυριος" την εκανε μ'ελαφρα λογω μαμας του και "τροφοδοσιας" που θα εχανε καθως η κυρια μαμα τον απειλουσε, και ξαφνικα αμφισβητουσε και την πατροτητα... το επιθετο του το εχει το παιδι, δεν το εχει δει ποτε -απορω με μερικους ανθρωπους-, δινει 5 δεκαρες σαν διατροφη μετα απο πολλα δικαστηρια, οπου ηθελε και τεστ πατροτητας...

τι να πω... να ειναι καλα ολες οι μανουλες και να εχουν δυναμη και γερο στομαχι...

me and my men...

Διαφημίσεις

συμπερασμα:για οσες ειναι ελευθερες,μακρια απο την μυκονο

μαλλον υπαρχουν πολλα γαιδ......ια στο νησι!!!! :evil::evil:

Κορίτσια εγώ μόνο gay νόμιζα πως έχει αυτό το νησί αλλά μάλλον έχει και άλλα άτομα πολύ πυροβολιμένα!!(σίγουρα όμως θα υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις)

Αλήθεια dovisdepi μου για να γελάσουμε και λίγο,

τον Γαλάτη τον γνώρησες :?::?::?::?::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

433965qzur0la2nd.gif

συμπερασμα:για οσες ειναι ελευθερες,μακρια απο την μυκονο

μαλλον υπαρχουν πολλα γαιδ......ια στο νησι!!!! :evil::evil:

Κορίτσια εγώ μόνο gay νόμιζα πως έχει αυτό το νησί αλλά μάλλον έχει και άλλα άτομα πολύ πυροβολιμένα!!(σίγουρα όμως θα υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις)

Αλήθεια dovisdepi μου για να γελάσουμε και λίγο,

τον Γαλάτη τον γνώρησες :?::?::?::?::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

xaxaxxa nai! k ton gio toy! k polles adelfares akoma !!! poly dithen oloi!!!

erxotan sto magazi poy doyleya k tradoydage to ''KALHMERA ASPONHSI''!!!! :lol::lol:

Εχει γιο ο Γαλατης? :shock:

nai ame!! kai korh!! kai se plhroforo o gios tou einai kai poly gkomeniaris me gunaikes! alla gidia oloi h mukoniates kaxypopti poly kai xoris tropoys, afou otan eixa gnvrisi ton blaka kai moy eipe oti einai apo mukono eixa ksenerosi allaaaa.....tespa....

Διαφημίσεις

Εχει γιο ο Γαλατης? :shock: Η αλλιως. Εκατσε γυναίκα στον Γαλατη? :shock:
kserw kai gw? eixa rvthsh kai nomizw oti htan pantremenos kanonika kai oti h gunaika tou to eixe dextei, twra den kserw an einai mazi, an to kanane gia na kanoun paidia, an thn plhrwse?? den to thimamai kala... :roll:

geniaka leme ta apisteuta ekei den ksereis ti kai poios einai alitheinos..???

Κι όμως ήταν παντρεμένος!

Ειχε βγει μια φορά η πρώην γυναίκα του σε μια μεσημεριανή κουτσομπολιστικη εκπομπή (δε θυμαμαι ποια) και έλεγε για τον μεγάλο τους έρωτα όταν ήταν εικοσάχρονα. Τελικά χώρισαν αλλά έχουν πολύ καλές σχέσεις, μάλιστα εκείνη δουλεύει στο ατελιέ του. Θυμάμαι ότι ήταν μια γυναικούλα χαμηλών τόνων, με ψαρά μαλλιά, χαρακτηριστική νησιώτισα, συμπαθητικούλα θα έλεγα. :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

χα χα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: σίγουρα θα έχουν πολύ σόου!

Να ανέβει πάνω στους καναπέδες των συμπεθέρων και να αρχίζει να τραγουδάει "Καλημέρα Ασπρονήσι" και η συμπεθέρα να τον φωνάζει: μη καλέ θα μου χαλάσεις τον καναπε!!!!!

Καλά πολύ γέλιο θα έχει..

Λέμε για τον Γαλάτη αλλά γιατί, ο "πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα?", δεν είναι?

433965qzur0la2nd.gif

Το γελάτε εσεις ε??? αλλά σκεφτείτε πόσες ευτυχισμένες νύφες και γαμπροί θα υπήρχαν αν τα πεθερικά ήταν σαν τον Γαλάτη και τον Φλωρινιώτη... χωρίς γκρίνιες και προβλήματα... αλλά με τζάμπα διασκέδαση!

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

Διαφημίσεις

Πες το ψέματα, η μάνα μου έχει 1 αδερφό (ο θείος μου) που όποτε μαζευόμαστε σε γιορτές και χαρές του δίνει και καταλαβαίνει με το τραγούδι!

Μέχρι και ο άνδρας μου τον πήρε χαμπάρι..

Όποτε είναι να πάμε σε γιορτή με ρωτάει: Θα είναι και ο θείος σου ο τενόρος???

καλά έχουμε μεγάλο σόου..

433965qzur0la2nd.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...