Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΤΟΥ? Η ΟΧΙ??

dovisdepi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το καλό να έρθει και να σου φέρει την ευτυχία. ελπίζω να έρθεις στην συνάντηση γιατί θα ήθελα να σας γνωρίσω και σένα και την ραμονίτσα. καληνύχτα τώρα γιατί κουτουλάω λίγο από την νύστα.

Υ.Γ. Μ'αρέσει πολύ το όνομα του μωρού σου.

na se kala..!!

ton exw kanei tama!! ston poluagaphmeno mou agio!!

ton agio nektario tis aighnas..

fusika kai tha erthw!!! thelw poly na sas gnwrisw..!! kai na ta poume kai apo konta.. me to kalo kai opote o theos thelei na soy ferei ena gero kai kalotyxo mwro..!! :lol:

egw na deis pws koutoulaw !!! kalhnuxta sas kai euxaristw kai pali!!!

επειδή η ώρα είναι 4 παρά τα ξημερώματα και θέλω να κοιμηθώ επειγόντως, θα σου τα πω απλά και κατανοητα... ααα ξέχασα και ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ!

αν δε θες να τα ακουσεις όπως είναι προσπέρνα το ποστ μου no problem

Λοιπόν,

1. Ο τύπος είναι μαλ**** κι εσύ πιο πολύ γιατί του δίνεις αξία και τρέχεις από πίσω του... και το χειρότερο: τον θες για πατέρα του παιδιού σου!!! τα ΄πιασε τα λεφτά του το παιδί σου!!! φοβερές αρχές θα πάρει από τον μαμάκια... τι θα διδάξει στο γιο σου? πως να ειναι άντρας και να έχει ήθος>???? αχαχαχα

2. δηλαδή ντε και καλά πρέπει να γνωρίζουν όοοοολα τα παιδιά του κόσμου τον πατέρα τους??? κι αν έχει πεθάνει? σε 2-3 χρόνια που θα ρωτάει το μωρό και όλα (ελπίζω) ια έχουν ξεκαθαρίσει θα του λες ότι έφυγε ταξίδι στα καράβια για να πάει να φέρει ΄λεφτά αλλά πέθανε.... (τον κάνεις και ήρωα!)

3. τα λες μόνη σου ότι δεν πρεπει να τον ξαναδεις και να μην του ξαναμιλήσεις και όλη την ώρα αχολήσαι με αυτόν... το ξέρω ότι η εγκυμοσύνη μας κάνει πολύ πιο συναισθηματικές (κι εγώ έγινα πιο ευαίσθητη... φαντάσου πως ΄πημουν πριν...) αλλά πρέπει να κυριαρχει και η λογικη (αυτό που παράγεται συνήθως με το εξάρτημα που έχουμε μέσα στο κεφάλι, αλλιώς μας είναι άχρηστο το κεφάλι... )

ΞΥΠΝΑ!!!! αν είμαστε ερωτευμένες με ένα μοσχάρι τότε εμείς τι είμαστε? σε δουλεύει και περναει την ώρα του... είναι πολύ ανώριμος και μεγάλο νούμερο! εσύ όμως που τον κινηγας τι είσαι??????????

4. Κοίτα να δεις τι θα κάνεις με το μωρό γιατί το δύσκολο δεν είναι το οικονομικό... θέλεις ψυχική και σωματική υποστήριξη από άτομα που σε αγαπούν αλλά και που έχουν το χρόνο... ειδικά το δεύτερο στις μέρες μας είναι σπανιότατο! Φαντάσου να πάθεις και καμιά επιλόχια κατάθληψη... να δεις που θα συρθείς αν δεν έχεις στήριγμα!

5. ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! μην ανοίγεις την καρδιά σου και τη δίνεις σε κάποιον που δε σε αγαπάει... διώξε από τη ζωή σου αυτόν και την ξεφτίλα την οικογένειά του... δεν έχει κανείς μας ανάγκη τέτοιους ανθρώπους, μόνο κακό μπορούν να κάνουν...

Ελπίζω να σε ταρακούνησα και να συνειδητοποίησες ότι οδεύεις προς τον γκρεμό μαζί με τον γιο σου... Η ζωή δεν είναι εύκολη... μην την κάνεις χειρότερη με το να χάνεις το δρόμο σου προς ένα καλύτερο αύριο και φυσικά μην αναλώνεσαι με καταστάσεις που δε σου αξίζουν...

και το χειροτερο είναι ότι δεν αξίζουν στο γιο σου... δυστυχώς ο γιος σου μέσα σου νιώθει όλη την πίκρα και τη στεναχώρια.... όπως και τα υπόλοιπα αρνητικά συναισθήματα, ενώ τώρα θα έπρεπε να πλυμμηρίζεται μόνο από καλά.. το ξέρω δεν ειναι εύκολο, αλλά στα δύσκολα φαινόμαστε τι σόι άνθρωποι είμαστε και μόνο όταν τα ξεπερνάμε γινόμαστε καλύτεροι!

<ευχομαι σύντομα να τον φτύσεις και να τον αφήσεις στο παρελθόν για να κάνεις μια καινούρια αρχή που να αξίζει για το μωρό σου!

πεστα ρε συ παυλινα να αγιασει το στομα σου!!!!!!!!

μην ξαναασχοληθεις dovisdepi μαζι του!!!

ολοι αυτο σου λεμε και συ τον παρακαλας!!

ελεοςπια ξεκολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρηματα μην ξαναπαρεις απο αυτο το ηλιθιο διποδο που λεγεται και ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!!

και το εννοω αυτο μην του δινεις τετοιο δικαιωμα

αφοσιωσου στο παιδι σου και κοιτα να βαλεις σε ταξη την ζωη σου!!!!!!

ειναι κριμα να περνουν οι μερες και συ να μην κανεις τιποτα αλλο παρα να τον παιρνεις τηλ.να τον παρακαλας και αυτος να σε γραφει......

προχωρα μπροστα την υγεια σου την εχεις ομορφη εισαι εχεις και την ευλογια απο τον θεο μεσα σου τι αλλο θες!!!!!!!1

ολα θα στρωσουν θα δεις.... :?

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Ντέπυ,είχα διαβάσει και παλιότερα την ιστορία σου αλλα διάβασα σήμερα αυτό και λίγο προβληματίστηκα....

αυτος νομιζει οτι εχω την αναγκη του για να πληρωση την γεννα σου στελνω χερετισματα ομως μανολακι οτι τα λεφτα τα εχω ηδη!!! και δεν χριαζομαστε τιποτα απο σενα!! :evil:

Πρίν χρόνια,μια καλή μου φίλη είχε σχέση με άτομο απο Μύκονο ,με το ίδιο όνομα ακριβώς που αναφέρεις,του οποίου η οικογένεια διατηρεί επιχείρηση στο νησί(κεντρικά).Η κοπέλα είδε και έπαθε να ξεμπλέξει απο διάφορες απίστευτες καταστάσεις που έζησε μαζί του.Υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για τον ίδιο;Ή το έχει το νησί το πρόβλημα;Αν πρόκειται για τον ίδιο θα είναι μεγάλη σύμπτωση και θα τρελαθώ....Αν μου πείς απο τί ξεκινάει το επίθετο,θα σου πώ αν είναι ο ίδιος,χωρίς να λέμε ονόματα.Ή τί επιχείρηση διατηρεί;Συμπίπτει και η ηλικία νομίζω.Μήπως είναι και πολύ όμορφος ο πατέρας του μικρού σου;Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτη και αν δεν θέλεις δεν μου απαντάς για να μην παρεξηγηθώ.Εύχομαι πάντως να μην είναι ο ίδιος και να πρόκειται για σύμπτωση.

P203p2.png 

Διαφημίσεις

Athoa μου,καλησπερα,λες να ειναι τοσο μικρος ο κοσμος :?:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Παντως μ'αρεσει η Dovisdepi.Εχει τσαγανο.Μακαρι να σου ερθουν ολα δεξια,κουκλα μου.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

dovisdepi μου, γλυκειά μου τι κάνεις?

Έχω πάρει θέση από την ημέρα που έβαλες το ποστ αλλά έκανα 1 μικρή αποχή από το θέμα γιατί ήθελα να να μάθω εξελίξεις, όπως και διάβασα!

Τις προηγούμενες φορές που σου έγραψα σου'πα ακριβώς αυτά που σου λένε και τα υπόλοιπα κορίτσια, πως ο άνθρωπος είναι και πολύ μ*****ς, μα πολύ όμως!

Δεν αξίζει ούτε να τον φτύσεις τον τύπο!!!!

Όμως....

Υπάρχει 1 αγγελούδι στην μέση, το οποίο είναι εκτός από δικό σου παιδάκι, είναι και δικό του δυστυχώς...

Τί θα κάνεις λοιπόν?

Για μένα καλά κάνεις και του πας το dvd, καλά κάνεις και του λες για τις εξετάσεις, πολύ καλά κάνεις και του λες οτιδήποτε για το παιδί, γιατί δεν είναι απλός γκόμενος, είναι ο πατέρας του παιδιού σου, αρέσει δεν αρέσει ρε γ@***ο!

Τι νόμιζε, πως θα πη****ει από δω και από κει και δεν θα αναλάβει τις ευθύνες του :?::?::?::?::?:

Τελείωσε. 'Εχει παιδί. Του αρέσει, δεν του αρέσει, είναι πατέρας!!

Να διεκδικείς όσα μπορείς από αυτόν.

Όλα καλά όταν λέμε πόσο μ@***ς είναι και να ξεκολήσεις, και να αδιαφορήσεις κ.τ.λ κ.τ.λ.

Και δίκιο έχουμε!!!!!!

Όμως δεν είναι απλό για την dovisdepi, δεν μπορείς να μένεις έγκυος και αφού καταλάβεις πως είναι βλήμα ο πατέρας του παιδιού σου, να τα διαγράψεις από την 1 στιγμή στην άλλη...

Δεν γίνεται αυτό το πράγμα...

Θέλει πολύ υπομονή και να μην στεναχωριέσε στην κατάστασή σου!!!

Και όταν με το καλό γεννηθεί το ανδράκι σου και το πονέσεις στην κυριολεξία, θα δεις πως θα βγάλεις τα νύχια σου σαν λύκαινα, και θα τον βάλεις αυτόν τον τραμπούκο στη θέση του!

Είναι το μητρικό ένστικτο που έχουμε εμείς όλες οι μανούλες. Θα το νιώσεις και συ με το καλό και θα μας θυμηθείς που στα λέγαμε!!!

Να προσέχεις το μπεμπέ σου!! :lol::lol::lol::lol::lol:

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

exw pathei sok!!! perimenw tin athoa na mou apanthsh !!!!!

oti einai karagkiozeis to kseroume !!! gia na doume an einai autos...

Ντέπυ,εχω στείλει μνμ αλλά δεν ρημαδοέρχεται.Χίλια συγνώμη που σε αναστάτωσα στην κατάστασή σου.Είμαι απαράδεκτη,πώς το έκανα αυτό;Πώς να επανορθώσω για την ταραχή που πήρες;Είμαι σίγουρη οτι πρόκειται για σύμπτωση.

Συγνώμη,γλυκιά μου βραδυάτικα...

P203p2.png 

koritsia entaksei, allo gaidouri einai...milhsame me tin athoa kai ola ok. kali mou opws soy eipa thn taraxi tin exw parei apo tote pou eide to test thetiko kai kokalose, perimena allh antymetopisi. to na mathw oti to exei ksana kanei einai to elaxisto pleon. kahlnyxta sas... :)

Να ποστάρω? Να μην ποστάρω? Ιδού η απορία...

Πάμπολες φορές ετοίμαζα μήνυμα, αλλά το ξανασκεφτόμουν. Είναι βλέπεις και οι @#$ορμόνες που το "τόσο" το κάνουν "τοοοοσο"... :?

Σε γενικές γραμμές με κάλυψε η Pavlina. Θα ήθελα όμως να προσθέσω κάτι ακόμα... Δεσποινάκι σου μιλάω με όλη την καλή διάθεση, ειλικρινά... Πόσα θα χρειαστεί να περάσεις ακόμα για να καταλάβεις ότι ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του το θέλουν το παιδί? Συγνωμη που τα λέω χύμα... Αλλά τι να πω, όταν ήθελε να @##$@#% ο κύριος μια χαρά ήξερε να το δουλεύει το παραμύθι (έλα να κάνουμε παιδί και τέτοιες μαμακίες). Τωρα κάνει την πάπια και όχι μόνο αυτό, κάνει ό,τι μπορεί για να σε πληγώνει! Μην επικοινωνείς, μην του δείχνεις ότι τον θεωρείς σημαντικό. Η αδιαφορία πιάνει σε όλες τις περιπτώσεις. Στο κάτω κάτω με το ζόρι μπαμπάς δε γίνεται, πρέπει να το νιώσει από μόνος του. Αστον με την εντύπωση ότι περνάς καλά, ότι δεν τον έχεις ανάγκη (και αν δεν τον έχεις και οικονομικά ανάγκη, ακόμα καλύτερα θα ήταν). Όσο νιώθει ότι τον πιέζεις, τόσο θα τσινάει. Και να σου πω και κάτι άλλο? Πού ξέρεις ότι δεν έχει μοιρασμένα και άλλα παιδιά από εδώ και από εκει, και αυτά που περνάς εσύ να τα περνάνε και άλλες? Με τέτοια συμπεριφορα, ικανό τον έχω!

Θα σου πάρει λίγο χρόνο να τα ξεπεράσεις όλα αυτά. Θα γίνει όμως, να είσαι σίγουρη. Και όταν το καταφέρεις, θα μπορέσεις να δεις καθαρά και χωρίς συναισθηματισμόυς.

Εγώ πάντως δε θα έδινα στο μωρό μου το επίθετο ενός τέτοιου πατέρα :?:evil:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Να ποστάρω? Να μην ποστάρω? Ιδού η απορία...

Πάμπολες φορές ετοίμαζα μήνυμα, αλλά το ξανασκεφτόμουν. Είναι βλέπεις και οι @#$ορμόνες που το "τόσο" το κάνουν "τοοοοσο"... :?

Σε γενικές γραμμές με κάλυψε η Pavlina. Θα ήθελα όμως να προσθέσω κάτι ακόμα... Δεσποινάκι σου μιλάω με όλη την καλή διάθεση, ειλικρινά... Πόσα θα χρειαστεί να περάσεις ακόμα για να καταλάβεις ότι ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του το θέλουν το παιδί? Συγνωμη που τα λέω χύμα... Αλλά τι να πω, όταν ήθελε να @##$@#% ο κύριος μια χαρά ήξερε να το δουλεύει το παραμύθι (έλα να κάνουμε παιδί και τέτοιες μαμακίες). Τωρα κάνει την πάπια και όχι μόνο αυτό, κάνει ό,τι μπορεί για να σε πληγώνει! Μην επικοινωνείς, μην του δείχνεις ότι τον θεωρείς σημαντικό. Η αδιαφορία πιάνει σε όλες τις περιπτώσεις. Στο κάτω κάτω με το ζόρι μπαμπάς δε γίνεται, πρέπει να το νιώσει από μόνος του. Αστον με την εντύπωση ότι περνάς καλά, ότι δεν τον έχεις ανάγκη (και αν δεν τον έχεις και οικονομικά ανάγκη, ακόμα καλύτερα θα ήταν). Όσο νιώθει ότι τον πιέζεις, τόσο θα τσινάει. Και να σου πω και κάτι άλλο? Πού ξέρεις ότι δεν έχει μοιρασμένα και άλλα παιδιά από εδώ και από εκει, και αυτά που περνάς εσύ να τα περνάνε και άλλες? Με τέτοια συμπεριφορα, ικανό τον έχω!

Θα σου πάρει λίγο χρόνο να τα ξεπεράσεις όλα αυτά. Θα γίνει όμως, να είσαι σίγουρη. Και όταν το καταφέρεις, θα μπορέσεις να δεις καθαρά και χωρίς συναισθηματισμόυς.

Εγώ πάντως δε θα έδινα στο μωρό μου το επίθετο ενός τέτοιου πατέρα :?:evil:

οπα λαθος !!! αγαπημενη zouzounel! δεν εχω αναγκη τα λεφτα του οταν εγραψα οτι μου αφησε 600 ευρω ηθελα να βγαλω ποσο ξεφτιλας ειναι! οχι οτι ηταν λιγα για τοσους μηνες, και τα αφησε χωρις να το καταλαβω εγω αρνηθηκα να χει να λεει κιολας εγω δεν πληρωνω!!! αρα το δικο μου θα γινει!! αμ! δε! και φυσικα δεν θα παρει το ονομα του το μωρο μου δεν θα δεχτω ποτε ! να γινει τεστ πατροτητας, εμαθα χωρις την θεληση μου δεν γινετε!! χαχαχα!! τι καλα!! θα κοψω καθε επαφη οχι γιατι θελω να τον τσικλισω, αλλα γιατι δεν θελω πια καμια επαφη με ολους τους, εγω εκανα οτι επρεπε να κανω για να μην πει κανεις οτι δεν προσπαθησα. το τι καναν αυτοι και αν θελουν το παιδι, το καταλαβαμε ολοι τωρα πια !!!!! καλη σας μερα !!!!!!! εχουμε εξεταση σημερα !! και δεν βλεπω την ωρα!!!:lol::lol:

Να τολμήσω να ρωτήσω?

Θα του την κάνεις τη χάρη ή θα δώσεις στο μωρό το δικό σου επίθετο?

Συγνώμη κιόλας αν είμαι αδιακριτη, αν θέλεις απαντάς...

edit ΟΚ ακυρο, μετά είδα ότι απάντησες ήδη!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Δεσποινακι καλημερα!!

Ομολογω πως σημερα διαβασα τυχαια την ιστορια σου!!

Δεν ηξερα τι εχει συμβει................ :shock::shock::shock::shock:

Σου ευχομαι κοριτσαρα μου (και θεα.........σαν την κουμπαρα σου την ramonitsa!!)

με το καλο να ερθει ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ σου και να ειναι παντα καλα

και υγειεις............

Αααααααααα......................και ευχομαι να μην μοιασει καθολου στον

πατερα του και να παρει την ομορφια σου και ολες τις χαρες σου!!!

Μην μασας πουθενα!!!!!

Παντως σε συνχαιρω!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Εισαι απιστευτη!!!!!!!!!!!!!! :wink::wink::wink:

Θα τα πουμε και στην συναντηση απο κοντα!!!!!!!!!

Να τολμήσω να ρωτήσω?

Θα του την κάνεις τη χάρη ή θα δώσεις στο μωρό το δικό σου πίθετο?

Συγνώμη κιόλας αν είμαι αδιακριτη, αν θέλεις απαντάς...

edit ΟΚ ακυρο, μετά είδα ότι απάντησες ήδη!

ουτε ποτε θα γεννηθη δεν θα μαθει !!! φιλεναδα... τελος !! κοριτσια κουραστικα ..!!

να γινει τεστ πατροτητας, εμαθα χωρις την θεληση μου δεν γινετε!!

Αμ το πιο ωραίο θα ήταν να κάνεις το τεστ πατρότητας, να του κολλήσεις το αποτέλεσμα στη μούρη και το μωρό να έχει το δικό σου επίθετο... :twisted::twisted::twisted:

Τέλος πάντων, μη με ακούς, μιλάνε οι ορμόνες.

Με το καλό η εξεταση σήμερα, αρκετά τον αναστατώσαμε τον μικρούλη σήμερα. Του συμπαραστέκεται και ο δικός μου, μ' εχει ταράξει στις κλωτσιές τόση ώρα!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Δεσποινακι καλημερα!!

Ομολογω πως σημερα διαβασα τυχαια την ιστορια σου!!

Δεν ηξερα τι εχει συμβει................ :shock::shock::shock::shock:

Σου ευχομαι κοριτσαρα μου (και θεα.........σαν την κουμπαρα σου την ramonitsa!!)

με το καλο να ερθει ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ σου και να ειναι παντα καλα

και υγειεις............

Αααααααααα......................και ευχομαι να μην μοιασει καθολου στον

πατερα του και να παρει την ομορφια σου και ολες τις χαρες σου!!!

Μην μασας πουθενα!!!!!

Παντως σε συνχαιρω!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Εισαι απιστευτη!!!!!!!!!!!!!! :wink::wink::wink:

Θα τα πουμε και στην συναντηση απο κοντα!!!!!!!!!

κατια μου ευχαριστω πολυ!!! με το καλο να εχεις τεραστια +++++++++++++++++++ στο τετσ σου!! φιλια !!! θα τα πουμε απο κοντα....

να γινει τεστ πατροτητας, εμαθα χωρις την θεληση μου δεν γινετε!!

Αμ το πιο ωραίο θα ήταν να κάνεις το τεστ πατρότητας, να του κολλήσεις το αποτέλεσμα στη μούρη και το μωρό να έχει το δικό σου επίθετο... :twisted::twisted::twisted:Τέλος πάντων, μη με ακούς, μιλάνε οι ορμόνες.

Με το καλό η εξεταση σήμερα, αρκετά τον αναστατώσαμε τον μικρούλη σήμερα. Του συμπαραστέκεται και ο δικός μου, μ' εχει ταράξει στις κλωτσιές τόση ώρα!

κοιτα... απο την στιγμη που δεν θα ξερει ποτε γενναω και τα καταφερουμε και δεν το μαθει και φυγω απο το ιασω, το μωρο θα εχει γραφτει στο ονομα μου! φυσικα θα τους πω οτι δεν γνωριζω καν ποιος ειναι!

μετα αμα τον καλεσω για τετσ πατροτητας θα ζητησει αναγνωριση. αρα ..θα μεινουμε ολοι με την χαρα του δικου μου ονοματος για λιγους μηνες μονο. θα παω σε δικηγορο αυτη την βδομαδα και θα σας πω τι ακριβως θα κανω.

εμενα δεν με εχει αφηση να κοιμηθω ολη νυχτα απο τησ κλωτσιες!!!!! ολη μερα μπαλα παιζει το παιδι μου!!! τι αγορακια θα κανουμε τρελενομαι!!!!!! :lol::lol::lol: εχουμε και 8 μερες διαφορα πω πω ! εισαι πολυ μεγαλυτερος μας :shock:

μετα αμα τον καλεσω για τετσ πατροτητας θα ζητησει αναγνωριση. αρα ..θα μεινουμε ολοι με την χαρα του δικου μου ονοματος για λιγους μηνες μονο. θα παω σε δικηγορο αυτη την βδομαδα και θα σας πω τι ακριβως θα κανω.

Έτσι από περιέργεια, αν θέλει να το αναγνωρίσει κι εσύ δε θέλεις? Είναι υποχρεωτικό ή λέω χαζομάρες?

εχουμε και 8 μερες διαφορα πω πω ! εισαι πολυ μεγαλυτερος μας :shock:

:D:D:D:lol:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Έτσι από περιέργεια, αν θέλει να το αναγνωρίσει κι εσύ δε θέλεις? Είναι υποχρεωτικό ή λέω χαζομάρες?

dystixos me to poy ginei to tets kai dei oti einai autos o pateras poy.. me paei dikastika kai erxete to onoma toy sto mwro mou :( den mporei na bgei enas nomos re gamwto !!! peterades poy to arnoynte apo arxeis na xanoyn to dikaioma... ti kala poy tha htan ...!!!

opa !!! 12 meres!!!! diafora.. ta xw xamena asta!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...