Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θελω να φυγω...

katia28

Recommended Posts

ΚΑι εγώ περασα μια τετοια φαση να μη ξερω τι να κάνω.Γιατι σαν χαρακτηρες δεν ταιριαζουμε καθόλου,αλλά το ξεπερασαμε βγαζοντας τους άλλους απέξω και προσπαθωντας να δουμε πιο ηρεμα τα πράγματα.Θεωρω όμως οτι κανενας αντρας δεν πρέπει να σε θεωρει δεδομενη και σιγουρη γιατι τοτε χανεις το παιχνιδι και αναλωνεσαι.Κοινωνικοποιησου.κανε κατι για τον εαυτό σου>Αν ο αντρας σου βλέπει οτι εσυ δεν εκτιμας τον εαυτο σου δεν σε εκτιμαει ουτε εκεινος.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

Διαφημίσεις

μετα τη γεννηση της μπεμπας οι ερωτικες επαφες με τον αντρα μου φυσικα και μειωνονται... Οταν εισαι πολλες μερες χωρις ερωτικο παιχνιδι σου φαινεται ο αντρας σου λιγο σα φιλαρακι απ'το στρατό...

αλλα οταν μπουν τα πραγματα σε ρυθμο αρχιζεις παλι να εχεις ερωτικη επιθυμια για εκεινον ... και να τον λαχταρας... ετσι νομιζω εγω...

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια...

το θετικο ειναι οτι και εγω εχω διαθεση να χαλαρωσω,να βγω απο το σπιτι να ξεμουδιασω και αν γινοταν να πηγαινα για λιγο καιρο διακοπες.

ακομα πιο θετικο ειναι οτι ο αντρας μου εχει αρχισει να αντιλαμβανεται καποια πραγματα που ειπαν και εκαναν οι δικοι του και τα οποια εφεραν περισσοτερη αναστατωση και με καταλαβαινει πλεον.ξερει πως εχω δικιο και εχει διαθεση να βαλει καποια πραγματα στη θεση τους.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Μπράβο Κάτια χαίρομαι για εσάς, με λίγη προσπάθεια τελικά και από τις δύο πλευρές καταφέρατε αυτό που ίσως πριν λίγο καιρό να το θεωρούσες ακατόρθωτο.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι και καλύτερα.

Αφήστε τους τρίτους έξω από τον γάμο σας και αφιερώστε τον χρόνο σας ο ένας για τον άλλο και οι δύο μαζί για το παιδάκι σας.

λοιπον... ακου, φαντασματακι...

εχω νιωσει και γω "καπως", με τον αντρα μου... τασεις φυγης και τα σχετικα... ειδικα μετα το μωρο...

θα σου προτινα, να τον δεις σα ξενο... σαν καποιον που δε ξερεις... αλλα θα ηθελες να μαθεις... σαν καποιον που θα ηθελες να κερδισεις...

οχι για το μωρο σας.. δε πιστευω οτι τα ζευγαρια πρεπει να μενουν μαζι μονο και μονο για τα παιδια τους...

κανε μια προσπαθεια να τον καψουρευτεις... αν ησουν ερωτευμενη παλια μαζι του, θυμησου τη φαση.. (εγω αυτο εκανα... αρχισα να διαβαζω παλιες καρτες, γραμματα, να βλεπω βιντεακια, τετοια χαζα...)

αν ποτε δεν τον ερωτευτηκες, καντο τωρα... ολα ειναι μεσα στο μυαλο... μη κοιτας τα καθημερινα... τα σωβρακα και τις καλτσες... δες τα χερια του, τις παλαμες του,τα δαχτυλα του... αποχρωσεις μεσα στα ματια του... τη φωνη του... το πως αγκαλιαζει το παιδι του..

μη παραδωσεις τα οπλα

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ ξηροκαρπακι....

εμας,αυτο το "καπως" που λες μας επιασε οταν αρρωστησε σοβαρα ο μικρος.τοτε δεν μπορεσα να δεχτω οτι οι δικοι του κατηγορησαν τη μαμα μου οτι μπορει να κολλησε το μικρο...

τη μαμα μου ,που απο τοτε που γεννησα,ηταν διπλα μας και μεγαλωσε στην ουσια το γιο μου.

εγω ηδη εχω δει και εχω παραδεχτει τα λαθη μου και θελω να παω παρακατω..με τις προσπαθειες που κανει και ο αντρας μου,σιγουρα θα παμε πιο μπροστα.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

ευχαριστω Jean.

απλα το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι για καιρο δεχομουν επιθεσεις και μπηχτες για το πως μεγαλωνω το μικρο και μια συνεχομενη συγκριση με τη συνυφαδα μου ,η οποια ειναι η τελεια μητερα-συζυγος-νοικοκυρα-εργαζομενη...

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

...... με τη συνυφαδα μου ,η οποια ειναι η τελεια μητερα-συζυγος-νοικοκυρα-εργαζομενη...

Αστο..αυτο δεν παιζει με τιποτα.

Αν υπηρχε τελειος ανθρωπος,θα υπηρχε και τελεια μητερα-νοικοκυρα και εργαζομενη.

FWusp3.png

ευχαριστω Jean.

απλα το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι για καιρο δεχομουν επιθεσεις και μπηχτες για το πως μεγαλωνω το μικρο και μια συνεχομενη συγκριση με τη συνυφαδα μου ,η οποια ειναι η τελεια μητερα-συζυγος-νοικοκυρα-εργαζομενη...

πες "όχι" στην τούρτα και στο κερασάκι... :wink::wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

maryp μου αυτο ηδη εχω αρχισει να το κανω και ευτυχως που εχει αρχισει να παιρνει χαμπαρι και ο αντρας μου καποια σκηνικα.

ειχα σχεδον πειστει πως εγω φταιω και οτι οντως εχω εγω το προβλημα και οχι ολοι οι αλλοι...

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

maryp μου αυτο ηδη εχω αρχισει να το κανω και ευτυχως που εχει αρχισει να παιρνει χαμπαρι και ο αντρας μου καποια σκηνικα.

ειχα σχεδον πειστει πως εγω φταιω και οτι οντως εχω εγω το προβλημα και οχι ολοι οι αλλοι...

δε φταιει ποτε, μονο ενας, φαντασματακι μου!!! :?

fistikaki μου,εγω τουλαχιστον εχω δεχτει τα λαθη και τις αδυναμιες μου και με το παραπανω...

το ζητημα ειναι οτι δεν ειχα ενα κινητρο για να βελτιωθω.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

κατ αρχην και μονο που βγαζεις τον εαυτο σου μπροστα, και δεν καθεσαι στο απυροβλητο λογω γεννας, λοχειας, και καλα φταινε οι αλλοι, κι ολα τα σχετικα, δειχνει οτι εισαι παιδι που δε μασαει... εγω ας πουμε, εχω τη κακη συνηθεια, και παντα μου φταινε οι αλλοι...

εσυ εισαι αλλη παστα παιδιου!!! (σοκολατινα , συγκεκριμενα!! :D )

Διαφημίσεις

Κατια, χαίρομαι για την τροπή της ιστορίας.....

Θυμάσαι;

Στο είχα πει...Δεν θες να φύγεις....Επαναπροσδιορισμό της σχέσης ζητάς...

Keep it up! :wink:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

[quote name="mor@ki_K

και γω την πέρασα και σίγουρα και πολλές άλλες μανούλες εδώ μέσα.[/quote]

πιστεψε με παρα πολλες την περασαμε και ακομα την περναμε!!και την παλευουμε συνεχεια!!!

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...