Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θελω να φυγω...

katia28

Recommended Posts

παει καιρος που ο,τι ενιωθα για τον αντρα μου εχει παψει να ειναι τοσο εντονο.θελω λιγο χρονο μονη μου,να βρω λιγο τον εαυτο μου.εχω εγκαταλειψει τα παντα και κυριως εμενα.ευτυχως που εχω το γιο μου και σωζει την κατασταση,αλλα νιωθω οτι δεν ειναι αρκετο...δεν χω δουλεια,ειμαι συνεχεια στο σπιτι και το χειροτερο ειναι οτι τα κιλα μου πολλαπλασιαζονται με τρελα.εχω χασει τη ζωντανια και τη διαθεση μου,εχουν παψει να με νοιαζουν τα μικρα καθημερινα πραγματα.με τον αντρα μου εχουμε να κανουμε ερωτα μηνες.δεν υπαρχει τιποτα πια...δε σας ζηταω να μου χαϊδεψετε τα αυτια.αρκει που μιλαω σε σας,τις φιλες μου,που ξερω οτι δε θα με κρινουν,δε θα με κοιταξουν στραβα...ευχαριστω που το διαβασατε. :(

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

δε σας ζηταω να μου χαϊδεψετε τα αυτια...
και πως να το κάνουμε άλλωστε; αφού καλά καλά δεν ξέρουμε... γιατί!

γιατί;

παει καιρος που ο,τι ενιωθα για τον αντρα μου εχει παψει να ειναι τοσο εντονο
.

γιατί;

εχω εγκαταλειψει τα παντα και κυριως εμενα

γιατί;

το χειροτερο ειναι οτι τα κιλα μου πολλαπλασιαζονται με τρελα

γιατί;

εχω χασει τη ζωντανια και τη διαθεση μου,εχουν παψει να με νοιαζουν τα μικρα καθημερινα πραγματα

γιατί;

με τον αντρα μου εχουμε να κανουμε ερωτα μηνες

γιατί;

δεν υπαρχει τιποτα πια...

μη μου απαντήσεις...

απλά σκέψου τί θα απαντούσες! ίσως εκεί μέσα να βρείς κάποια λύση...

αν πάλι όχι... εδώ ειμαστε να τα λέμε!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

πριν απο χρονια ειχα μια σχεση η οποια με αλλοιωσε εντελως.σαν να πεθανα και να ξαναγεννηθηκα θλιμμενη,φοβισμενη και μονη.δεν ξεσπασα και δεν εκλαψα ομως ποτε για οσα περασα.πολλα χρονια αργοτερα γνωρισα τον αντρα μου.παντρευτηκαμε μετα απο 1,5 χρονο σχεσης και το μωρο ηρθε αμεσως μετα.στην αρχη ηταν ολα καλα.με τον καιρο και μετα απο μια σοβαρη ασθενεια του μικρου οταν ηταν 2 μηνων εγω αρχισα να χανομαι.κλειστηκα στον εαυτο μου και εβλεπα παντου εχθρους-ισως γιατι καποιοι απο τους δικους του δεν καταλαβαν την τραγικοτητα της καταστασης τοτε.σταδιακα αρχισε η φθορα και χαθηκε ο ερωτας.πλεον νιωθω πως υπαρχει μια παραξενη αγαπη μεαξυ μας.απλα συνεργαζομαστε και συγκατοικουμε.κανεις δεν παλευει για κατι παραπανω.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Εγώ βλέπω πως σε στοιχειώνουν πολλά... ξόρκισέ τα και θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι!

Σκέψου τη ζωή σου και πως θα ήθελες να είναι... το παιδάκι σου και πως θα ήθελες να μεγαλώσει... αν υπάρχει ένα ίχνος ακόμη που να θυμίζει το γιατί αποφάσισες να παντρευτείς αυτόν τον άνθρωπο... άσε τους τρίτους στην απέξω και κάνε μια προσπάθεια! πρώτα εσύ! πρώτα για σένα...

με αυτά που διαβάζω, με αυτά που καταλαβαίνω... σου απαντώ! σίγουρα στο βάθος είναι και πολλά άλλα που δεν αναλύοντε σε δυό αράδες... αλλά...

κάνε μια θετική σκέψη! αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα!

καληνύχτα! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

σ'ευχαριστω πολυ.αλλα ξερεις τι νιωθω?πως ειμαι μπερδεμενη,πως αν ειχα εναν αγνωστο μπροστα μου θα του μιλουσα για ωρες για μα βγαλω οσα εχω μεσα μου και να τα βαλω σε μια σειρα.ελπιζω να βρω την ακρη για το καλο ολων μας και κυριως του μικρου μου,πο ειναι η ζωη μου και με κραταει ακομα εδω.καληνυχτα...

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

polu me stenaxvroyn auta pou grafeis ... eiani poly asxhma synesthmata ola auta .. egw stenaxwriemai poy den exv kanenan konta kai sy theleis na egkatalipseis ..prin kaneis otidoipote skepsou pos tha eiani h zwh soy xwris ton antra sou kai an pragmatika tha breis ton eauto sou? katse kai sikose to kefali sou se auto pou sinebi twra bres ton eauto soy ! xase ta kila sou ! misise oti se kanei na niwtheis asxhma twra ! kai agaphse oti exases! dikse ston antra sou oti eisai dynath kai exeis thelisi kai sto gio sou...! to pio eukolo einai na thn kanoume apo ta problhma me elafra... to duskolo kai auto pou tha se kanei na niwseis perifani dunath eiani otan deis oti ta kataferes..

sto lew egw pou pernaw tin pio adiki fasi tis zwhs mou ... to mono pou me krata dunath einai to mwro mou.. se parakalw !! boithise tin oikogeneia sou gia na tin extises kapote aksize polla...! min ta gkremiseis ...

σε ευχαριστω πολυ!εχω διαβασει την ιστορια σου και κακως που τοσο καιρο δε σου εδωσα συγχαρητηρια.εισαι πολυ αξια και σε ευχαριστω που δινεις δυναμη και σε μενα.το δυσκολο και το αξιεπαινο ειναι αυτο που κανει εσυ καλη μου.οχι σαν εμενα που δειλιαζω.σκεφτομαι πως μια κουβεντα με εναν ψυχολογο η εναν πνευματικο ισως με βοηθουσε.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

lene oti boithane den exw paei akoma.. :roll:

prospathw kai gw na pernw tin zwh sta xeria moy giati opote stirizome se allous peftw sto keno.. giauto min perimeneis na se sosi o psixologos an thes na miliseis ela na brethoume na sou pw na mou peis mpas kai mas fugoun! prota apo ola panta stin zwh moy agapoysa ton eauto mou oti kako kai na mou synebei kai tote kai twra panta me bazw mprosta thelw na koitw tin despoina kai na einai kala kai omorfh .. otan dw kai to mwro mou pistebw tha ta xasw kai tha exw megalyteri autopepithisi kai dunamh .kai sy auto prepei na kaneis perifanous osous sagapoun kai na skasous autoi pou se zhleboun kai tha lene tin kakomira paei ... xastoukise ton eauto sou!!! exeis tin oikogeneia pou esu epelekses ! mhn thn xaseis gia tipota sto kosmo! kai na ksereis emeis kratame to paixnini sta xeria mas gia ola gyrw mas.. h gynaika perna kai xalaei kai fiaxnei ta panta...

Αχ! Κάτια μου....

Δεν θες να φύγεις.....

Θέλεις να επαναπροσδιορίσεις την σχέση σου...Να την θέσεις σε νέα βάση...

Νομίζω οτι είσαι σε καλό δρόμο....Ενας ψυχολόγος θα βοηθήσει πολύ...Μιλάω εκ πείρας..

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια.περνω δυναμη απο εσας,σε αντιθεση με καποιους αλλους που γυρνανε την πλατη.θα ηθελα να βρεθουμε.αν θες στειλε πμ

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

Όλα αυτά τα έχεις συζητήσει με τον άντρα σου;

μιλησε του. ξεσπαστε εστω κι αν μαλωσετε

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

καταρχην θεωρω οτι και μονο που αντιδρας σε αυτο που νιωθεις και δεν κλεινεις τα ματια στο προβλημα σου, ειναι πολύ σπουδαιο.

Οι περισσοτερες γυναικες περναμε τετοια φαση.Οταν πιανεις πατο τα βλεπεις ολα μαυρα , αλλα σκεψου οτι δοκιμαστηκες ηδη με την υγεια του μωρου σου και τωρα απο οτι καταλαβα ειναι ολα καλα.

Αυτο και μονο ειναι πολύ θετικο , αλλα σκεψου πως αξιωθηκες να γινεις μητερα , οτι αγαπηθηκες και αγαπησες ακομη και αν εχεις πληγωθει στο παρελθον ( πιστεψε με ακομη και ο πονος ειναι συναισθημα απαριατητο) και το κυριοτερο θελεις αρα μπορεις να πας παρακατω

Διαφημίσεις

καταρχήν, πιστεύω πως μετά το παιδί σου, προτεραιότητα έχει ο εαυτός σου..μην τον αφήνεις,μην τον παραμελείς. πάντα είχα 5 έως 6 κιλά παραπάνω..όταν έμεινα έγκυος μέχρι τον 5ο μήνα έχανα κιλά με αποτέλεσμα να φτάσω στο ιδανικό μου βάρος,όντας έγκυος!!!!με λάτρεψα.βέβαια μετά πήρα τα κιλάκια μου.γέννησα τον σεπτέμβρη και λόγω του θηλασμού έχω καμιά 10ρια μέχρι το ιδανικό βάρος..μόλις τελειώσω,θα τα χάσω όπωσδήποτε, το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου..αν είμαστε καλά με μας,τότε όλα θα είναι μια χαρά..διώξε το περιττό βάρος και θα αισθανθείς ευεξία!!

στη συνέχεια,μίλησε με τον άντρα σου..πες του και την τελευταία σου σκέψη,ότι νιώθεις.μετά θα αισθάνεσαι "ξαλαφρωμένη"!!!!!!

ό,τι θέλεις εδώ είμαστε!!!!!!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

evangelia τι ζουζούνι όμορφο είναι αυτό??? φτου φτου!!

Κάτια μου πόσο καιρό έχεις που γέννησες?'Ισως να περνάς ακόμα επιλόχια κατάθληψη, σου πέρασε από το μυαλό?

Εγώ που λες η αισιόδοξη mor@ki_K, είχα επιλόχια κατάθληψη 1 χρόνο παρακάλω!!!

Τα έβλεπα όλα μαύρα,πήρα 30 κιλά μες την εγκυμοσύνη μου και μου έφταιγαν όλοι και όλα!!!

Όμως κάθησα και μίλησα στον άνδρα μου για ότι μου συμβαίνει και προσπάθησα να πολεμήσω με τις αρνητικές σκέψεις που είχαν καταβάλει την ψυχοσύνθεσή μου!

Έχασα 18 κιλά και μου μένουν άλλα 12, όχι για να γίνω καλή, αλλά για να γίνω ξανά η γυναικάρα που είμουν!(τι ψωνάρα :D:D:D )

Έτσι πρέπει να βλέπεις και συ τον ευτό σου και το μέλλον σου, με αισιοδοξία!

Θα πεις στον εαυτό σου: Ή θα πας στον ψυχολόγο και θα σε φορτώσει με 1 σωρό ψυχοφάρμακα, πράγμα που εγώ το βρίσκω κρίμα για 1 νέα κοπέλα να πέρνει τόσο νέα τέτοιου είδους φάρμακα, Ή θα πεις: φτάνει ως εδώ, έχω δικαίωμα στην ευτυχία μου, θέλω να ΖΗΣΩ την ζωή μου,να ΖΗΣΩ όμορφα με τον άνδρα μου, να ΖΗΣΩ όμορφα με το παιδάκι μου!!

2 είναι η επιλογές: Ή θα πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου ή θα είσαι μες την κατάθληψη, την ανοία και την στεναχώρια..

Ποιο από τα 2 σου ακούγετε καλύτερο :?::?::?::?::?::?:

Επίσης, εμένα με βοήθησε πολύ που παρακολούθησα τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης από τον ΟΑΕΔ.

Θα βγεις από το σπίτι σου, θα συναναστραφείς με καινούριο κόσμο, θα μάθεις κάποια τέχνη (εγώ πήγα για το ECDL), θα πληρωθείς και από πάνω!!! Να δεις πόσο θα αλλάξει η ψυχολογία σου!! Το που μπαίνεις και στο forum και συνομιλείς με μανούλες που μπορούν να σε καταλάβουν, και αυτό είναι πολύ θετικό!!

Πάρε τον μπέμπη σου, πάτε στα μαγαζιά, δες εσώρουχα που κάποτε φορούσες και βάλε στόχο να ξαναμπείς σ'αυτα!!

Δηλαδή από τότε που γίναμε μανούλες πάψαμε να είμαστε μανούλια???

Σου είπα, και γω έχω πιασήματα, αλλά τον άνδρα μου τον τσιγκλάω συνέχεια, δεν τον αφήνω σε ησυχία!Για να μην έχει μάτια να κοιτάξει άλλη..:wink::wink::wink:

Και κάτι τελευταίο, πήγαινε στο γυναικολόγο σου και ζήτα του να κάνεις ορμονικές εξετάσεις, μπορεί και από κει να κάποια τιμή να είναι πεσμένη και γι'αυτό να έχεις αυτή τη διάθεση..

Ελπίζω να σε κάλυψα κούκλα μου και μακάρι όλα να πάνε καλά.

433965qzur0la2nd.gif

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.ηδη γινονται καποιες προσπαθειες και απο τους 2 και ελπιζω να αποδωσουν.θα σας πω συντομα.φιλακια!!!

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

• 1 month later...

Δυστυχώς και λέω δυστυχώς φίλες μου η Κάτια το φωνάζει οτι δεν ειναι ερωτευμένη ποια με τον άντρα της. Ο χωρισμός δεν είναι πάντα καταστροφικός ιδίως όταν πρόκειται να βρεις τον εαυτό σου και να "επανέλθεις" στη ζωή ακόμα κι όταν υπάρχει παιδί στον γάμο. Η ζωή είναι πολύ μικρή και ποτέ δεν είναι αργά να φέρουμε τις καταστάσεις όπως τις θέλουμε.

Δεν είμαι ειδικός αλλά λέω ελεύθερα την άποψή μου.

Το μόνο κακό σε όλη αυτην την ιστορία είναι η ανεργία διότι δυστυχώς μια γυναίκα και μάνα είναι δύσκολο να πορευτεί χωρίς εισόδημα έτσι ώστε να φροντίσει τον εαυτό της και το παιδί της χωρίς την ανάγκη του πατέρα του παιδιού.....

θα τα ξαναπούμε......Εύχομαι καλή δύναμη.

T27rp3.png

Δυστυχώς και λέω δυστυχώς φίλες μου η Κάτια το φωνάζει οτι δεν ειναι ερωτευμένη ποια με τον άντρα της.

Ζουζούνα μου ξέρεις πόσες φορές το είπα αυτό στον εαυτό μου τον τελευταίο 1,5 χρόνο :?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:

ΑΠΕΙΡΕΣ :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Γιατί δεν χώρισα δηλαδή?

Γιατί ναι, είμαι ερωτευμένη με τον άνδρα μου, ναι τον αγαπάω και όλα αυτά τα έλεγα λόγω ορμονών, λόγω νεύρων και λόγω κούρασης!!!

Όλες μας τα περνάμε αυτά μετά από 1 γέννα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ Η ΛΥΣΗ!!!!

Όλα θα πάνε καλά, μια φάση είναι που την περνάει η Κάτια,

και γω την πέρασα και σίγουρα και πολλές άλλες μανούλες εδώ μέσα.

433965qzur0la2nd.gif

κοριτσακια μου,ευτυχως τα πραγματα ειναι πλεον πολυ καλυτερα!!!με απειρες συζητησεις και αρκετες υποχωρησεις και απο τους 2 ειμαστε σε πολυ καλο δρομο σε ολους τους τομεις.τελικα η συζητηση και η διαθεση για αλλαγη κανουν θαυματα!!!

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

• 2 weeks later...

περασε και αυτη η φαση...ειμαστε αρκετα καλυτερα σε ολους τους τομεις.καταλαβα πως δε μπορω να ζησω μακρια απο τον αντρα μου..και το καταλαβα οταν το προηγουμεο σ/κ πηγε στην πατρα για το διαγωνισμο των εκπαιδευτικων.μου ελειψε πολυ και ας ηταν για 2 μερες.ειδικα την κυριακη το βραδυ,οταν επεστρεψε,ελιωσα οταν ειδα την αντιδραση του μικρου...τελικα,αξιζει μια προσπαθεια,για ολους μας.

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

Ή θα πας στον ψυχολόγο και θα σε φορτώσει με 1 σωρό ψυχοφάρμακα, πράγμα που εγώ το βρίσκω κρίμα για 1 νέα κοπέλα να πέρνει τόσο νέα τέτοιου είδους φάρμακα,

Οι ψυχίατροι ως γιατροί χορηγούν φάρμακα. Οι ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, ψυχαναλυτές, αν δεν είναι και γιατροί (που συνήθως δεν είναι) δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα, δεν γράφουν συνταγές, δεν χορηγούν φάρμακα.

Υπάρχουν πάνω απο 400 ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, αυτές χρησιμοποιούν οι ψυχολόγοι και καμία δεν έχει σχέση με φάρμακα.

Αν ο ασθενής χρειάζεται και φαρμακευτική αγωγή (τα φάρμακα δεν είναι πάντα τόσο τρομερά όσο νομίζουμε...), τότε ο ψυχοθεραπευτής παραπέμπει τον ασθενή σε ψυχίατρο.

• 2 weeks later...

Κάτια μου μην σταματήσεις να το παλεύεις.

Συμβαίνει πολύ συχνά στα νέα ζευγάρια να περνάνε τέτοιες κρίσεις.

΄Θα έρθουν οι καλύτερες μέρες αρκεί να μην πάψετε ποτέ να διεκδικείται ο ένας τον άλλον.

Αν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου οτι αγαπάς αυτόν τον άντρα, όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06