Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κλάματα

Pegodou

Recommended Posts

On 2/11/2019 at 4:26 ΜΜ, Irina095 είπε:

Καλησπέρα σε όλους !!!!! Θα ήθελα να μοιραστώ τον προβληματισμό μου μαζί σας. Έχω ένα μωράκι 4 μηνών , μέχρι και τους 3 μισή μήνες ήταν γενικά ένα πολύ ήρεμο μωράκι χωρίς να γκρινιάζει πολύ και να κλαίει. Τον τελευταίο μισό μήνα όμως είναι σαν κάτι να έχει αλλάξει. Έχει ξεκινήσει ξαφνικές υστερίες με τσιρίδες και κλάματα όχι αστεία στα καλά καθούμενα. Προσπαθούσα δυο εβδομάδες με τον άντρα μου να καταλάβουμε τι έχει αφού η παιδίατρος μας είχε αποκλείσει από την αρχή το παθολογικό. Έχω καταλήξει στο ότι μπορεί να βγάζει δοντάκια. Η παιδίατρος λέει ότι ναι όντος έχουν πρηστεί τα ούλα του. Του πήρα Ενα τζελ της φρεζιντερμ για τα ούλα του βάζω και δείχνει ότι ανακουφίζεται για κάποιο διάστημα και μετά πάλι τα ίδια. Έχει περάσει κάποια μανούλα τέτοια κατάσταση; Υπάρχει περίπτωση να είναι κολικοι ακόμα ; Που και αυτό δεν νομίζω... αλλά τα σκέφτομαι όλα τι να πω.  

Κ εμας η ξαφνικη υστερια με κλαμμα ξεκινησε στην ηλικια σας οπου ηταν κ δοντια εκει που γελουσε σαν να ετρωγε τσιμπια στα ουλα κ ουρλιαζε! Οντως εβγαλε γρηγορα τα 2κατω δοντια... Υπομονη τα πρωτα ειναι δυσκολα αν κ ακομα κ τωρα π η μικρη ειναι 11μηνων αν την πονεσουν αποτομα θα κλαψει μπορει κ να ξυπνησει απο τον υπνο της απο αυτον τον λογο! Πονανε τα καημενακια!

8Fh7p2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κ εμας η ξαφνικη υστερια με κλαμμα ξεκινησε στην ηλικια σας οπου ηταν κ δοντια εκει που γελουσε σαν να ετρωγε τσιμπια στα ουλα κ ουρλιαζε! Οντως εβγαλε γρηγορα τα 2κατω δοντια... Υπομονη τα πρωτα ειναι δυσκολα αν κ ακομα κ τωρα π η μικρη ειναι 11μηνων αν την πονεσουν αποτομα θα κλαψει μπορει κ να ξυπνησει απο τον υπνο της απο αυτον τον λογο! Πονανε τα καημενακια!

Αυτά τα τζελ για τα ούλα σας έκαναν καθόλου δουλειά ; Βοηθάνε καθόλου ; Γιατί εγώ δεν βλέπω να κάνει και τόση δουλειά , ανακουφίζεται για λίγο Και μετά πάλι τα ίδια. Και εμάς κάπως έτσι εκεί που παίζουμε και γελάμε αρχίζει ξαφνική υστερία

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Σε πιο μήνα έβγαλε τα πρώτα δοντάκια Μήπως θυμάσαι ; 

7 ώρες πρίν, Irina095 είπε:

Αυτά τα τζελ για τα ούλα σας έκαναν καθόλου δουλειά ; Βοηθάνε καθόλου ; Γιατί εγώ δεν βλέπω να κάνει και τόση δουλειά , ανακουφίζεται για λίγο Και μετά πάλι τα ίδια. Και εμάς κάπως έτσι εκεί που παίζουμε και γελάμε αρχίζει ξαφνική υστερία

Οχι τα δοκιμασαμε ολα δεν εκανε τπτ κανενα!!!!

7 ώρες πρίν, Irina095 είπε:

Σε πιο μήνα έβγαλε τα πρώτα δοντάκια Μήπως θυμάσαι ; 

Τα βγαλαμε λιγο πριν τους 6μιση μηνες!

8Fh7p2.png

19 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι τα δοκιμασαμε ολα δεν εκανε τπτ κανενα!!!!

Τα βγαλαμε λιγο πριν τους 6μιση μηνες!

Σήμερα πάντως έδωσα ντεπόν αν και δεν τα θέλω καθόλου τα φάρμακα το παιδί έδειχνε να πονάει πολύ και πραγματικά το λυπήθηκε η ψυχή μου 

Διαφημίσεις

On 5/11/2019 at 11:28 ΜΜ, Irina095 είπε:

Σήμερα πάντως έδωσα ντεπόν αν και δεν τα θέλω καθόλου τα φάρμακα το παιδί έδειχνε να πονάει πολύ και πραγματικά το λυπήθηκε η ψυχή μου 

Εγω δεν εχω θεμα με το ντεπον εδινα οποτε την εβλεπα να ποναει παρα πολυ....ακομα ετσι κανω

8Fh7p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...