Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΑ!!!!!!!

athens2006

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κορίτσια, ειλικρινά με συγκινείται για το ενδιαφέρον.

Ειλικρινά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Αισθάνομαι οτι μπορώ να εχω πραγματικους φιλους εστω και στο φορουμ.

Ειρήνη για άλλη μια φορά συγχαρητήρια.

Πήρες τη ζωή σου τη δική σου και του παιδιού σου στα χέρια σου. Και μαζί με σένα θα ζήσουν καλύτερα και ο άντρας σου και τα δυο του παιδιά.

Η πρώτη φορά "συγχαρητήρια" ήταν τότε που έγραψες σε ποστ ότι αναλάβατε μαζί τα παιδιά του άντρα σου γιατί η μάνα τους δεν τα θέλει. Δεν είσαι, όμως, υπεύθυνη να τους χαρτζιλικώνεις κι όλας.

Κάνε αυτό που είπες: Δεν έχω λεφτά, σπίτι να μένετε, φαΐ και μέχρις εκεί... Μη νομίζεις, στο τέλος θα βρούνε δουλειά!!

Άντε... καλά ξεμπερδέματα...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Ειρηνάκι...Ειδες που ολα μπαινουν σε μια σειρά...

Μέρες τωρα παρακολουθω την ιστορία σου αλλά δεν προλαβαινω να γράψω ουτε΄λέξη...Σημερα τα κατάφερα...

Βάλε ακόμα λιιιιιιιγη δυναμη και θα τα καταφέρεις ολοκληρωτικά...

Φιλάκια...να προσέχεις τον ευατό σου για να σεχουν τα παιδιά σου που σε χρειάζονται.Και σε χρειάζονται πολύ :!:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

πολυ χαιρομαι

ετσι δυναμικά και με τσαμπουκά

φιλακια πολλά

τωρα που μπηκαν ολα σε μια σειρα κοίταξε να μην τους αφήσεις να ξαναχαλαρώσουν!!!!!!!!!!!!!

Τελικά,απέδειξες στον εαυτό σου πρώτα απ΄όλα ότι έχεις τα κότσια να τα καταφέρεις.

Συνέχισε έτσι,και θα δεις οτι όλα τελικά θα φτιάξουν.

Καλά να ΄σται και όλα θα ξεπεραστούν.

Αρκεί να έχεις υπομονή, επιμονή,και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να σε ξαναπάρει από κάτω.

Όποτε χρειαστείς συμπαράσταση,εδώ είμαστε!

:)

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Μπραβο και παλι μπραβο!!Και ξερεις γιατι πιστευω σου το λεμε ολες??Πρωτον γιατι το αξιζεις και δευτερον γιατι οταν ενα μελος αυτης της παρεας ξεπερναει ενα προβλημα που ειχε ειναι σαν να το ξεπερναμε και εμεις οι ιδιοι!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα και σιγα σιγα να στρωσουν τα πραγματα! :D:D

Μπράβο σου, πολύ χαρηκα, συνέχισε έτσι!!!εύχομαι να πανε όλα καλά και με τη δουλεια του αντρα σου και να ειναι και αυτος ευχαριστημένος

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Αχ, ρε κορίτσια, σήμερα που διαβάζω ολα αυτά τα μπράβο, δεν ξέρω αν πρεπει να χαρώ ή να βάλω τα κλαμματα. Καπου καποια στιγμή ειχα αναφέρει,δεν θυμαμαι που ακριβως,οτι καποια κυρία με ειχε ενοχλησει για ενα χρεος το οποιο ηταν περίπου 2 χρόνων, εγώ δεν το γνωριζα και ειχε δημιουργηθει από το συζυγο μου οταν πρωτοκατεβηκε Αθηνα. Λοιπόν, οταν ενημερωσα τον αντρα μου, μου εδωσε ομολογώ μια πιστικη απάντηση και μου ειπε πως θα μιλουσε μαζι τους γιατι ηταν παρεξηγηση.

Σημερα, ελαβα ξανα τηλεφωνημα αυτης της κυρίας που λεει οτι οντως τα χρηματα τα χρωστάμε και οτι περιμεναν τηλεφωνημα του αντρα μου για να τους δωσει λεφτα. Οταν τον καλεσα, τσατίστηκε, δεν μπορούσε να μιλήσει γιατι ηταν με πελάτη και αλλα κουλά.

Και εγώ που δεν ειμαι στην καλυτεροτερη κατάσταση μου, σκέφτομαι οτι μπορεί να ήταν μουφα η πρωτη του απάντηση και να εχει δικιο η γυναίκα.

Θέλω λοιπόν τη γνώμη σας, το βράδυ στο σπίτι να μην τον αρπάξω από τα μουτρα γιατί ακρη δεν θα βγάλω αλλά να του πω οτι ο,τι εγινε εγινε, αν οντως υπάρχει αυτό η οφειλή να μου το επιβεβαιώσει και να δουμε τι θα γινει. Μήπως και καταφέρω να μάθω τι ειχε γίνει, γιατί με αυτό το σκηνικό που δημιουργείται διάφορα σενάρια υπάρχουν στο μυαλό μου για λεφτά που θα επρεπε να εχω λάβει και ποτέ δεν ειδα, για λεφτά που μυστηριωδως δεν παρθήκαν ή δοθήκαν, οταν ο καλός μου ζούσε μονος στην Αθήνα και η σχεση μας ήταν σε κατάσταση τρισάθλια.

Βέβαια θα με πείτε χαζή αλλά τώρα δεν του δίνω πολλά περιθώρια να κάνει ατασθαλείες οικονομικές καθώς οσο αυταρχικο και αν ακούγεται κάθε βράδυ γίνεται λεπτομερής οικονομικός απολογισμος της ημέρας και κρατάω εγώ ταμειο.

Για πείτε τη γνώμη σας, θα κάνω καλά ετσί ή να ξαναγυρίσω στο πρώτο πόστ του θέματος... :cry: ;

αχ, παλι μπερδέματα...θα πρεπει να τον ρωτησεις αλλα ασε να σου πει τι εχει να σου πει για το θεμα, αλλα κρατα και μικρο καλαθι...

Το να κρατας τα οικονομικά ειναι το καλύτερο αλλα αν θελει να σου κανει λαδια θα την κανει.

Πρεπει να ρωτησεις τι παιζει!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Λοιπόν το ότι είσαι δυναμική, άξια κ ό,τι άλλο δεν θα σου το ξαναπώ, το ξέρεις.

Διάβασα όλα τα προηγούμενα ποστ...η υπογραφή σου θα έπρεπε να λέει:I have four children-my husband is the oldest one.

Να κάνω μια ερώτηση:επειδή έχω ακούσει περιπτώσεις κ περιπτώσεις, παίζει ο άντρας σου να τζογάρει?Ξέρεις, χαρτιά, καζίνο...

Φιλικά,

Ελίνα

Ειρήνη, η γνώμη μου: Ψύχραιμα το βράδυ, με στυλ όχι επιθετικό, θα του ζητήσεις να σου ειλικρινά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει με το συγκεκριμένο χρέος. Διότι αν δεν τα γνωρίζεις όλα, δεν μπορείς να κάνεις το κουμάντο σου και να προχωρήσετε στη γραμμή που έχεις χαράξει ως τώρα, και γιατί δεν στο είχε αναφέρει.

Είναι δυσάρεστο, αλλά αν κρίνω από τα παραπάνω ποστ και την επιπολαιότητα (συγνώμη για τον χαρακτηρισμό) του άντρα σου, είναι πολύ πιθανό να σου έχει κρύψει τέτοιες κινήσεις του παρελθόντος.

Προσπάθησε να το ξεκαθαρίσεις. Αν ξαναπάρει η γυναίκα αυτή ρώτα και εκείνη όσα πιο πολλά μπορείς (πότε, πόσο, που κ.λπ) για να τα διασταυρώσεις.

Περιμένουμε νέα.

οτι εγινε εγινε αυτο δεν αλλαζει .....

μιλας ήρεμα και πολιτισμενα μαζί του και του αναφέρεις το θεμα να σου πει πως ακριβώς εχει.

Αν επιμένει οτι ειναι παρεξήγηση παίρνει μπροστά σου την κυρία τηλεφωνο και μιλάει να λυθει το θέμα.

Βεβαιώσου βέβαια οτι δεν υπαρχει τιποτε αλλο και δωστου να καταλάβει οτι πρεπει να σου τα λεει ολα για να μπορείς να ξέρεις και συ που βαδίζεις.

και οσο για το αναλυτικο λογαρισμό ειναι κατι που πρεπει να γίνεται σε ολα τα ζευγαρια πιστευω για να γνωρίζουν και οι δυο αναπασα στιγμη τα οικονομικά του σπιτιου τους.

Λοιπόν, έκανα εχτές μία συζήτηση ήρεμη και πολύ διπλωματική.

Οπως λέτε και εσείς, οτι εγινε εγινε και δεν αλλάζει τώρα και βέβαια δεν μας φταίνε τίποτα οι ανθρωποι που δανεισαν τα λεφτά.

Το συμπέρασμα είναι πως όταν ο σύζυγος κατέβηκε Αθήνα μόνος, η δουλειά που προγραμματιζε δεν πήγε οπως έπρεπε. Τελικά τα έξοδα ήταν περισσότερα από τα έσοδα και μία ζημιά σε κάποιο μαγαζί μας έκατσε κουτί. Αυτό που κατάλαβα και συμπέρανα είναι οτι ντρεπόταν να μου πει την αλήθεια γιατι ειχε κατέβει Αθήνα για να μου αποδείξει οτι εχει περισσοτερη δουλειά γιατί διαφορετικά η σχέση μας βρισκόταν σε τέλμα. Προσπάθησα για να ειμαι σίγουρη να επιβεβαιώσω πριν κάνουμε τη συζήτηση με τον άντρα μου με κάποιο τριτο γνωστο οτι εγιναν οπως η πρωτη εκδοχη αλλά τελικά δεν έκατσε.

Οσον αφορά το τζόγο που αναφέρθηκε παραπάνω, το μόνο που έχω επιβεβαιώσει ειναι οτι οταν ο αντρας μου ειναι εκτος πολης ειναι επηρεπής, ετσι προσπαθω να μην λειπει νυχτα ή αρκτετες ημέρες από το σπίτι.

Εγω ένα θέλω να σου πω,τα οικονομικά κάποια στιγμή ΛΥΝΟΝΤΑΙ,αργά η γρήγορα τα χρέη θα καλυφθούν,τον εαυτό σου πρέπει να προσέξεις και να μην φορτωθείς ΕΣΥ όλο το βάρος.Γιατί αν καταρευσεις τι θα γίνει???Τον εαυτό σου και το παιδί σου να νοιαστείς,απο προσωπική εμπειρία να σου πω πως οταν μας βλέπουν να σκιζόμαστε επαναπαύονται,σου λένε αυτή ειναι άξια θα τα καταφέρει.Πες τη μαγική λέξη ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!Ασχολήσου και με τον εαυτό σου,καθε φορά που πληρώνεσαι να αγοράζεις κάτι και για σένα,και ας μείνουν οι άλλοι χωρις χαρτζιλίκι.Όλα θα πάνε κάνε,πάνω απ όλα να έχετε υγεία και να θέσεις όρια.Φιλια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...