Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εισβολη κουνιαδας ςος

gogo72

Recommended Posts

Συγνώμη Νότα μου που θα στο πω αλλά μεγάλο "φάουλ" έχει κάνει ο άνδρας σου...

Τι θα πει να τους πει πως "Εσύ δεν θέλεις να τους φιλοξενήσεις"?

Και έτσι να είναι κοπέλα μου, και ότι γουστάρεις να λες για τους γονείς του,αν σε αγαπάει, ΟΦΕΙΛΕΙ να σεβαστεί την αποψή σου και ΟΦΕΙΛΕΙ να πει 1 πιο κοσμια δικαιολογία.

Καταλάβατε τι έκανε ο άνδρας της?

Έριξε όλο το φταίξημο στη γυναίκα του!!!

Την έκανε να φαίνετε κακιά στα μάτια τους!!! Και αυτοί άλλο που δεν θέλουν για να κακοχαρακτηρίσουν τη νύφη τους... :evil::evil::evil:

Έπρεπε να σκεφτεί το παιδάκι τους που είναι μικρό και θα είναι φασαρία γι'αυτό με τόσο κόσμο, και αντί να εξηγήσει την κατάσταση, που είναι όντως αυτό το πρόβλημα, έριξε όλο το φταίξημο στη Νότα!!!

Και φυσικά, η Νότα δεν φταίει που ζήτησε συγνώμη γιατί δεν μπορεί να βρει το δίκιο της με το σόι που έμπλεξε... :cry::cry::cry::cry: Την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τη γυναίκα...:oops::oops::oops::oops::oops:

Όσο για την κουνιάδα σου καλή μου, λίγα είναι τα ψωμιά της. Θα γίνει μανούλα και θα τα δει ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΛΑ, όπως όλες μας, και τότε τα ξαναλέμε..Γι'αυτήν να μην στεναχωριέσε καθόλου.

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νότα μου συγνώμη αλλά πιο πολύ έχω γίνει έξω φρενών με εσένα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ. Συγνώμη που στα λέω αυτά αλλά εγώ ούτε με την κουνιάδα σου , ούτε με τον άντρα σου ούτε με κανέναν άλλο έχω θυμώσει εκτός από εσένα. Δηλαδή αν σου έλεγαν να έρθουν να κοιμηθούν και στο κρεβάτι σου είμαι σίγουρη ότι ναι μεν στην αρχή θα διαφωνούσες αλλά αν έβλεπες τον αντρούλη με τα μουτράκια του κάτω σίγουρα ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΣΥΝΓΩΜΗ και θα τους έβαζες στο κρεβάτι σου. Νότα.......... πρόσεχε.......... δεν είναι αγάπη αυτή σορρυ κιόλαςς......

• 4 months later...

Νότα μου κακώς ζήτησες συγνώμη διότι πίστεψέ με δεν θα την εκτιμήσουν!!!!

Ο άντρας σου καλά θα κάνει να κοιτάει την οικογένειά του πλέον και μόνο αυτήν!!

2ef2v5u.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...