Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εισβολη κουνιαδας ςος

gogo72

Recommended Posts

η κουνιαδα μου οταν εμαθε οτι ημουν εγκυος εκλαιγε επειδη εκεινη δεν μπορουσε να κανει παιδια ,σημειωση οτι εγω εμεινα εγκυος μετα απο οχτω χρονια και με μεγαλες δυσκολιες και ειμαι και επτα χρονια μεγαλυτερη της ,εκεινη ειχε μεινει εγκυος αλλα το εχασε οταν ομως ηταν εγκυος μου εδειχνε τη κοιλια της και μου ελεγε κοιτα εγω εσυ ακομα τι περιμενεις ,οταν γεννηθηκε το μωρο δεν ηρθε να το δει μενει επαρχια ,παρολο που ερχονταν σε γιατρο καθε δεκαπεντε μερες ,(εχει μεινει εγκυος ευτυχως ),ηρθε μονο μια επισκεψη πριν τη βαφτιση και εκει ο αντρας της ελεγε οτι εχουν λεφτα και θα την παει σε σουιτα , τωρα μου ανακοινωσε οτι για εικοσι μερεσ πριν την γεννα της θα ερθει σε μια γκαρσονιερα παλια υπο ανακαινιση με τη πεθερα και στην συνεχεια θα ερθει και ο αντρας τησ και ο πεθερος μου και οτι θα φερουν και κρεβατια και απο ολα ακομα και σομπα γιατι δεν εχει θερμανση το σπιτι

ο αντρας μου ενω μου λεει οτι θα τους πει να μην ερθουν στο τηλεφωνο τον ακουω που συμφωνει μαζι τους τι να κανω ;

Διαφημίσεις

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν καταλαβα,σπιτι σου θα μεινουν η σε γκαρσονιερα....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

η γκαρσονιερα ειναι το σπιτι που εμενε η γιαγια μου η οποια αφου πεθανε δεν μενει κανεις και ειναι υπο ανακαινιση δεν εχει θερμανση κουζινα ψυγειο καζανακι κ.α. ειναι διπλα στο σπιτι που μενω εγω

Κοιτα,ρωτας τι να κανεις ωστε να πεισεις τον συζυγο να μην ερθουν η αν πρεπει να τους αφησεις να ερθουν :?:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

ο αντας μου δεν ξεκαθαριζει τα πραγματα σε μενα λεει οτι δε θελει τετοιο βαρος και σε εκεινους λεει να ερθουν αν εγω πως μπορω να το πω ;

Διαφημίσεις

Κακό αυτό!!!!!!! ¨

Άλλα τι να κάνεις???

Προσπάθησε να διατηρήσεις ισορροπία στο δικό σου σπίτι με τον άντρα σου , γιατί μυρίζομαι "κατσίκωμα".

Δηλαδή που θα τρώνε που θα πίνουν που θα κάνουν μπάνιο που θα χε...ουν??????? Σπίτι σου!!!!! Απλό!!!!!!!!

Παναγία μου μόνο που το σκέφτομαι..... ανατριχιάζω!!!!!!

Υπομονή!!!!!

ακριβως αυτο και μιλαμε για πεντε - εξι ατομα και εγω εχω μωρο παιδι δεν μπορω να μαγειρυω για τρια ατομα αρχικα και στη συνεχεια για τους υπολοιπους και επιπλεον μου λενε οτι θα μου πληρωσουν το ρευμα για να μην εχουν υποχρεωση :shock:

Ο αντρας σου ειναι σε πολυ δυσκολη θεση.Εαν η κουνιαδα σου δεν ηταν ετοιμογεννη,θα του ηταν πιο ευκολο.Αν δεν θελεις να ερθουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,πες του να τους πει οτι απλα εσυ δεν θελεις,αλλα να περιμενεις οτι θα εχει συνεπειες στην αντιμετωπιση τους προς εσενα...Αν το ψιλοσκεφτεσαι,βαλε οριο στο ποσοι θα ερθουν ασυζητητη,οχι ολοκληρος λοχος,γιατι αναποφευκτα αφου θα ειναι διπλα,θα τους εχεις συχνα στο σπιτι σου.Κοιτα,αν με ρωτας τι θα εκανα,αν ειναι ετσι οπως τα γραφεις,αν δεν ηταν εγκυος,δεν θα την αφηνα ουτε στην γειτονια να ερθει.Αλλα τωρα,σε τετοια κατασταση,μαλλον να ελεγα ναι,αλλα με ορια....δεν ξερω....

Αληθεια,εκεινη η σουιτα τι εγινε,δεν παιζει πια :?: .

Αλβερτος Αινσταιν

ακριβως αυτο και μιλαμε για πεντε - εξι ατομα και εγω εχω μωρο παιδι δεν μπορω να μαγειρυω για τρια ατομα αρχικα και στη συνεχεια για τους υπολοιπους και επιπλεον μου λενε οτι θα μου πληρωσουν το ρευμα για να μην εχουν υποχρεωση :shock:

:shock::shock::shock::shock::shock:

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

αυτοι εχουν πολυ μεγαλη οικονομικη ανεση και το επιδεικνυουν παντα αλλα ειναι τρομερα τσιγκουνοι :shock: μου ζητησαν ολα τα ρουχα του μωρου μου να τους δωσω :shock: αλλα παντα θα μεινει σε σουιτα στο ιασω γιατι εχουν χρημα :shock: στα τεσσερα χρονια που ειναι παντρεμενοι μονο μια φορα με καλεσαν να παω για να μου δειξουν τα ιταλικα τους επιπλα

Δεν νομίζω οτι τόσα άτομα χωράνε σε μια γκαρσονιέρα όσο ευρύχωρη κι αν είναι. Και μάλιστα με μια ετοιμόγεννη γυναίκα, καταρχάς δεν είναι σωστό για την ίδια την έγκυο. Εκεί θα βασιστείς! Οτι σκέφτεσαι το καλό της και το καλό του μωρού της.

Αν και μυρίζομαι "εξάπλωση" του πληθυσμού προς γειτονικά διαμερίσματα με διάφορες δικαιολογίες και προφάσεις. Το θέμα είναι να μην έρθουν γιατί αν έρθουν τότε....

Η γκαρσονιέρα ήταν της γιαγιά σου αν κατάλαβα καλά? Οι γονείς σου τι λένε? Μήπως να έλεγες στον άντρα σου οτι οι γονείς σου δεν συμφωνούν να τους την παραχωρήσεις? Ας τους πει οτι οι γονείς σου έχουν υποσχεθεί να την νοικιάσουν στον τάδε 1ο ξάδελφο και δεν γίνεται να καθυστερήσουν οι επισκευές πρέπει να παραδωθεί άμεσα. Πες στον άντρα σου, αφού "λέει " οτι δεν τους θέλει ούτε αυτός να βρει μαι δικαιολογία.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,τοσο καλα.Ε,τωρα,τι να πω με ασφαλεια μην πεσουν πανω μου να με φανε...........Στο ξαναλεω,αν δεν ηταν εγκυος,ουτε στην γειτονια....................

Αλβερτος Αινσταιν

Δεν νομίζω οτι τόσα άτομα χωράνε σε μια γκαρσονιέρα όσο ευρύχωρη κι αν είναι. Και μάλιστα με μια ετοιμόγεννη γυναίκα, καταρχάς δεν είναι σωστό για την ίδια την έγκυο. Εκεί θα βασιστείς! Οτι σκέφτεσαι το καλό της και το καλό του μωρού της.

Αν και μυρίζομαι "εξάπλωση" του πληθυσμού προς γειτονικά διαμερίσματα με διάφορες δικαιολογίες και προφάσεις. Το θέμα είναι να μην έρθουν γιατί αν έρθουν τότε....

Η γκαρσονιέρα ήταν της γιαγιά σου αν κατάλαβα καλά? Οι γονείς σου τι λένε? Μήπως να έλεγες στον άντρα σου οτι οι γονείς σου δεν συμφωνούν να τους την παραχωρήσεις? Ας τους πει οτι οι γονείς σου έχουν υποσχεθεί να την νοικιάσουν στον τάδε 1ο ξάδελφο και δεν γίνεται να καθυστερήσουν οι επισκευές πρέπει να παραδωθεί άμεσα. Πες στον άντρα σου, αφού "λέει " οτι δεν τους θέλει ούτε αυτός να βρει μαι δικαιολογία.

Βικυ μαζι σου....

Αλβερτος Αινσταιν

Έπρεπε να ήσουν σαν κι εμένα που μάλλον έχω τον ανθρωποδιώχτη μέσα μου. Παρακαλάμε για κανένα συγγενή να έρθει αλλά τίποτα.Όταν μαθαίνουν για τα νέα μας μέλη εξαφανίζονται!!!

Η μαμά μου έμεινε δύο μέρες αφ' ότου γεννήθηκε ο γιος μου και 4 ημέρες αφ' ότου γεννήθηκε η κόρη μου.

Όσο για την πεθερά μου πήγε στο χωριότης μία εβδομάδα πριν γεννήσω και τώρα ένα μήνα και μετά δεν έχει γνωρίσει την εγγονή της!!

Κι έχει δικότης σπίτι από κάτω από το δικό μας!!

Θα μαγείρευα για δέκα αν έρχονταν αλλά πουουου!!!

Καλή δύναμη πάντως. Φέρσου δυναμικά και βάλε όρια! Τι θα κάνουν θα σου θυμώσουν??Ξύδι! :):)

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Διαφημίσεις

πως να τους αποφυγω ; εχω πλεξει ασχημα ο αντρας μου ενω σε μενα λεει οτι θα το κανονισει σε εκεινους δινει θαρρος σαφως οι δικοι μου δεν χαιρονται με αυτο αλλα τι μπορουν και αυτοι να κανουν ; να πουν στο γαμπρο τους οτι δε δεχονται την αδελφη του ;θα σκασω :cry: για την αδελφη του μαλωνουμε παντα απο την αρχη του γαμου μας την ημερα του γαμου μας ηθελε να ερθει μαζι μας στο νυφικο αυτοκινητο :shock: οταν φευγαμε απο το κεντρο γιατι δεν ηθελε να παει με κανενα αλλο :shock:

Ετσι ειναι,γλυκεια μου,με το ζορι δεν γινεται...

Αλβερτος Αινσταιν

Να πατήσεις πόδι καλή μου!

Εσένα παντρεύτηκε όχι την αδελφη του!

Και αφού λέει οτι συμφωνεί και δεν θέλει να έρθει ας βρει ο ίδιος μια δικαιολογία! Νομίζω αυτή που πρότεινα είναι πολύ καλή!

Η γκαρσονιέρα έχει νοικιαστεί από τους γονείς σου στον ξάδελφο της μαμάς σου και ο άντρας σου δεν το ήξερε! Τι κρίμα!!!!???? Και έτσι κανείς δεν γίνεται κακός!

Φιλικά :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Θα φας πολύ μεγάλο λούκι και στο τέλος θα σκοτωθείτε και δεν θα ακούσεις ούτε ένα ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατί εσύ θα γίνεις η κακιά και κανένας άλλος!!!! Άκου θα πληρώσουν το ρεύμα :shock::shock::shock: !!!!!!!

Την ηρεμία σου ποιος θα την πληρώσει??????

Καλά και γιατί κουβαλάει τόσα άτομα από πίσω της??? Μωρό είναι???

Εγώ πάντως δεν θα το δεχόμουν με τίποτα!!!!!!!! Να έχω και μωρό κιόλας?? ούτε για αστείο!!!.

Εδώ εγώ γεννάω κοντά στα Χριστούγεννα και είπα σε μάνα, πεθερά, αδελφές, (μόνο στη κουνιάδα δεν είπα γιατι δεν "παίζει" καλύτερα μακρυα και αγαπημένες, λέμε τώρα...) όλοι ευπρόσδεκτοι αλλά όχι ξημεροβράδιασμα στα σπιτάκια σας!!! με τάκτ βέβαια γιατί το κλάμα φεύγει.... στο πι και φι και που έχω άψογες σχέσεις.

Αυτή θα το δεχόταν να κουβαλήσεις ένα τσούρμο σπίτι της και να έχει το μωρό της??? Αποκλείεται.. άρα... γίνε λίγο κακιά, δεν βλάπτει!!!

Κάνε μια έρευνα στο internet. Εκεί θα βρεις πολλά ξενοδοχεία. Τύπωσε μια λίστα και δώστη στον άντρα σου να τους τη δώσει.... Για να μην παιδευτούν κιόλας να ψάχνουν....!! :lol:

Δεν νομίζω ότι κι εκείνος θέλει να σας δημιουργήσει πρόβλημα οπότε ας τους πει ένα ψέμα, ότι έχετε μάστορες εκεί κάθε μέρα και κάνουν εργασίες τις οποίες δεν μπορούν να σταματήσουν γιατί μετά θα φύγουν τα συνεργεία και άντε να τα βρεις μετά....! Ούτε κακός θα γίνει με την αδερφή του, ούτε ταγάρι θα σας γίνουν! :wink:

το θεμα ειναι οτι κοντα μας μενει ο αδελφος του και αν ερθει στο σπιτι θα δει οτι ειναι αδεια και πιστευω οτι κατα ο αντρας μου θελει να ερθουν ασχετα αν σε μενα λεει αλλα γιατι συζητωντας με τη μαμα της ειπε οτι δεν ειναι ασχημα να τους εχει κοντα του οποτε δε θα πει τιποτα τετοιο

το θεμα ειναι οτι κοντα μας μενει ο αδελφος του και αν ερθει στο σπιτι θα δει οτι ειναι αδεια και πιστευω οτι κατα ο αντρας μου θελει να ερθουν ασχετα αν σε μενα λεει αλλα γιατι συζητωντας με τη μαμα της ειπε οτι δεν ειναι ασχημα να τους εχει κοντα του οποτε δε θα πει τιποτα τετοιο

Και γιατί δεν πάνε στο αδερφό του να μείνουν;;;

αυτη μεχρι σημερα τον αλλο αδελφο της δεν τον εχει βαλει ουτε μια φορα σπιτι της :shock: αλλα αυτο δεν ενοχλει κανεναν εκτος βεβαια απο τον ιδιο :cry: ο αντρας μου τωρα μου ειπε οτι τον πιεζω πολυ και δεν τον αφηνω να μιλαει στους δικους του και οτι δεν μπορει να ζησει ετσι και σιγα το θεμα που κανω ετσι

Συγνώμη! Τι δουλειά έχει ο αδελφός του (κουνιάδος σου) να βλέπει την γκαρσονιέρα ΣΟΥ ??? :shock:

Νομίζω οτι έχεις δώσει πολύ "αέρα" και καιρός να αρχίσεις να κλείνεις κανένα παράθυρο!

Άρχισα να φουντώνω!

Θα έκανα μια ξεκάθαρη κουβέντα με τον άντρα μου, αν ήμουν στη θέση σου και θα ήμουν ΑΠΟΛΥΤΗ! "Η αδελφή σου δεν θα μείνει στην γκαρσονιέρα μου και βρες μια δικαιολογία μόνος σου αφού το αποφάσισες να μείνει στην γκαρσονιέρα ΜΟΥ χωρίς να με ρωτήσετε!"

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!