Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εισβολη κουνιαδας ςος

gogo72

Recommended Posts

Χριστιανα μαλλον τι μαλλον σιγουρα ειμαι πολυ κακια :twisted::twisted:

ακουω τα τρελλα που γινονται και τα παιρνω κρανιο!!!

τι να πω? δε θα πω τιποτα.....θα μεινω με τη κακια μου παρεα :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε Μαράκι την κουνιάδα της να την φιλοξενίσει αλλά όχι όλο της το σόι.

Φαντάζεσαι να μαζευτούν κι άλλοι τόσοι από το δικό της σόι? Τότε τι θα πει ο άντρας της, θα το δεχτεί?Δεν νομίζω.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Χριστιανα μαλλον τι μαλλον σιγουρα ειμαι πολυ κακια :twisted::twisted:

ακουω τα τρελλα που γινονται και τα παιρνω κρανιο!!!

τι να πω? δε θα πω τιποτα.....θα μεινω με τη κακια μου παρεα :wink:

καλα δεν πιστευω να εχεις την εντυπωση , οτι εγω ειμαι καμια μελισταλαχτη και καλοβολη νυφουλα, αλλα και με την κακια καταμουτρα παιδια δεν βρισκεις ακρη.

Ο πνευματικος μου μου λεει , μην δηλητηριαζεις την ψυχη σου με συναισθηματα κακα , προσπαθησε για το καλο και καπου παρακατω θα ανταμειφθεις για αυτο, και τι να κανω με αγαλιαζει αυτη η σκεψη και προσπαθω.......................

Κοριτσια φιλια .... θα πρεπει να φυγω . Θα επανερθω ομως ,,, Δεν ειναι απειλη !! :lol::lol:

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

εγώ πολύ απλά λέω ότι όσες φορές αφήνουμε τέτοια θέματα να μας ψυχραίνουνε με τον άντρα μας βγαίνουμε χαμένες..γιατί δύσκολα κάποιος θα καταλάβει τα λάθη και τις μη σώστές συμπεριφορές των δικών του..΄το ίδιο κάνω και εγώ..ακόμη και να ξέρω ότι οι γονείς μου κάπου φταίνε δεν θέλω ο άλλος να μου το χτυπήσει..επομένως επειδή με τον καιρό και επειδή ποτέ δεν ξέρουμε πώς τα φέρνει η ζωή ποτέ αυτό που θα μείνει μετά από καιρό είναι όχι ο λόγος που δεν τους θέλησε στήν γκαρσονιέρα αλλά το γεγονός ότι δεν τους θέλησε και συνεπώς αυτή θα είναι η κακιά, λέω πως πρέπει να το χειριστεί αλλιώς.πιο διπλωματικά..μην μαλώνεια υτή με τον άντρα της για τρίτους..να του πει ότι με στενοχώρησε που δεν με ρώτησαν γιατί εμένα έπρεπε να ρωτήσουν και εγώ με τη σειρα΄μου τους γονείς μου αλλά επειδή πάνω απ΄όλα έχω εσένα και για να είσαι εσύ καλά κάντε ό,τι νομίζετε..και απο κει και πέρα με τη στάση της την κάπως απόμακρη, τυπική θα δείξει την ενόχλησή της..στα ματια του άντρα της όμως θα είναι ψηλά αφού στην κακία και την άσχημη συμπεριφορά της αδερφής του αυτή φέρθηκε με ανωτερότητα...και θα το έχει σαν άσσο στο μανίκι της για μελλοντικά ζητήματα...και επιμένω ότι δεν πρέπει να θίγονται θέματα όπως το σπίτι μου σε έναν γάμο..και εννοούσα το να χρειαστεί να μείνει κάποιος δικός της στο δικό της σπίτι, όχι την γκαρσονιέρα..εκεί ο άντρας της δεν θα έχει το δικαίωμα να πει: δεν θέλω όπως δεν ήθελες?ή τοτε θα πούμε ναι, αλλά οι δικοί μου είναι κάλυτεροι, μας βοήθησαν,μας έδωσαν το σπίτι, μας φέρονται καλύτερα οι δικοί σου είναι ετσι κι αλλιώς και αλλιώτικα..και πάλι συγχωρέστε με αλλά οικογένεια δεν γίνεται έτσι...θέλει συμβιβασμούς...και ο συμβιβασμός δεν σημαίνει ότι είμαστε χαζές ίσα ίσα για μένα δηλώνει εξυπνάδα και ανωτερότητα

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γλυκα.....Sofia-Nefeli θα κανουμε μαζι παρεα.....Maggie μου,εχω ενα συζυγο αγγελο,ξερεις τι θα πει αγγελος,οδευει προς την αγιοποιησει και εχει τετοιες πεποιθησεις,σαν του πνευματικου σου...Ωρες,ωρες τον ζηλευω,ωρες,ωρες λεω,γιατι,δεν γινεται να τον εκμεταλλευονται ετσι,δεν γινεται να υποφερει ετσι....Δεν ξερω,ειμαι αλλος ανθρωπος,του στυλ σεβασου εμενα για να γινω θυσια...Ειλικρινα ομως,ωρες,ωρες τον ζηλευω....Δεν ξερω,κοριτσια,εγω μιση καλη κουβεντα να μου πεις και λιωνω,αλλα εδω μιλαμε για αχαριστια και εκμεταλλευση....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Maggie μου αυτα περι θρησκειας προσωπικα με αφηνουν παντελως αδιαφορη. εχεις δικιο βεβαια, το ειπα και παραπανω οτι στο τελος μενουμε με τη κακια μας...

μαρακι δικιο σε αυτα που λες ΑΠΟΛΥΤΟ αλλα ρε γμτ να μου το ζητησουν. να μου πει ο αντρας μου αγαπη μου το ξερω οτι εχουν φερθει ασχημα αλλα για χαρη μου ας φιλοξενησουμε το ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΟΝΟ. τοτε εννοειται θα τους δεχομουν και θα μαγειρευα για ολους και χαλι να γινομουν.

οχι ομως τετοιους τροπους και ιδιως απο τον αντρα μου. μαιμουνιες θα κανουμε για να περασει το δικο μας? συγγνωμη κιολας αλλα τετοια πραγματα δε τα γουσταρω καθολου...και στη τελικη ας μεινω εγω με τη κακια μου...αλλα το βλαμμενο της υποθεσης ε ποτε!

νοτα μου μη με ακους καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και αντιδρα διαφορετικα. εμενα με πειραζουν αλλα εσενα αλλα. εγω αντιδρω υπερβολικα εσυ εισαι πιο ηπιος ανθρωπος και πολυ καλυτερα κανεις. ελπιζω τελικα να βρειτε μια λυση...

Χι,χι,χι...Οκ,τελειωσε.....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Φιλεναδούλα μου δεν θα ήθελα να είμαι ούτε ψίλος στον κόρφο σου. Επειδή κι εγώ καμμένη είμαι από πεθερά-κουνιάδα θα σου έλεγα ότι σε έχουν φέρει προ τετελεσμενου γεγονότος και δεν μπορείς να αντιδράσεις. Η δική σου οικογένεια (εννοώ μαμά, μπαμπάς) τί στάση έχει κρατήσει σε όλο αυτό το πανηγύρι;

Εμένα μου πέρασε από το μυαλό κάτι άλλο. Αστους να έρθουν αλλά να δηλώνεις την δυσαρέσκεια σου. Πχ να τους κάνεις μάθημα όταν πάνε στο μπάνιο να χρησιμοποιούν χλωρίνη αμέσως μετα (ξέρετε αυτό το κίτρινο μπουκάλι που είναι τοποθετημένο δίπλα από την λεκάνη :lol: ), εννοείται ότι εσύ θα μαγειρεύεις μόνο για το παιδάκι σου αλλά θα κάθεσαι μπάστακας κάθε φορά που θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει την κουζίνα σου (ρίξε και λίγο ξύδι στο νεροχύτη γιατί έχει άλατα :lol: ) και δεν θα σηκώνεις το μικρό σου δακτυλάκι για να κάνεις δουλειές. Θα κάνεις παρατήρηση σε όλους να μην αφήνουν τα ρούχα τους πάνω στις καρέκλες και να μην πετάνε τα παπούτσια τους δεξιά και αριστερά και γενικά θα γίνεις σπαστική. Θα απαιτήσεις και από τον άντρα σου να πάρετε μια γυναίκα να κάνει τις δουλειές του σπιτιού μια ή δύο φορές την εβδομάδα (άσε και καμια σπόντα αφού η κουνιάδα σου έχει λεφτα να την πληρώσουν και εκείνοι καμιά φορά) και φρόντισε το παιδάκι σου να πηγαίνει και στην άλλη γιαγιά του (μαμά σου) για λίγο πιο ησυχία και ηρεμία.

Όσο αφορά τον άντρα σου προσπάθησε να του εξηγήσεις τους λόγους που δεν θέλεις να μετατρέψεις το σπίτι σου σε ξενοδοχείο :lol: (έχεις σκεφτεί να το κάνεις επάγγελμα; :lol: ) αλλά προς Θεού όταν καταφτάσουν μην αφήσεις να εννοηθεί ότι είστε τσακωμένοι γιατί μπορεί και να χαρούν κιόλας (στην δική μου περίπτωση πάντως χαίρονται :evil: )

Καλά ξεμπερδέματα και περιμένουμε νέα... :wink:

Διαφημίσεις

Ολα θα πανε καλα,ψυχραιμια θελει....

Αλβερτος Αινσταιν

Λοιπον ακουσε πολυ προσεχτηκα τι θα κανεις..

Θα πεις πολυ απλα στον αντρα σου, με πολυ σοβαρο υφος "λυπαμε αλλα δεν διατιθεμαι να φιλοξενησω ολα αυτα τα ατομα, ειδοποιησε τους να μην προβουν σε κανενος ειδους μετακομιση γιατι την πορτα θα την βρουν κλειστη και θα αναγκαστουν να τα παρουν παλι πισω και να φροντισουν να βρουν εγκαιρα που θα μεινουν γιατι θα μεινουν στο παρκο"

Στην τελικη των γονιων σου δεν ειναι ρε κοριτσακι μου το σπιτι?

Το δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα το ξερεις?

Αυτο μπορει να το πει ωραιοτατα η μανουλα σου που στην τελικη σκασιλα της τι θα σκεφτουν τα συμπεθερια γι αυτην.

Δεν το παραχωρουμε.. παει και τελειωσε..

Δεν βλεπω το λογο να συγχιζεσαι..

Εμενα στο σπιτι μου δεν μπαινει και δεν βγαινει κανεις αν δεν το θελω εγω..

Το σπιτι σου ειναι τσιφλικι σου, ειναι το βασιλειο σου.. εσυ κανεις οτι θελεις.

Ο αντρας σου σου την εφερε μεγαλοπρεπως.

και θυμισε του οτι μπορει να παιρνει αποφασεις σε οτι αφορα τη δικη του περιουσια και οχι την περιουσια ξενων (μηπως του το δωσατε προικα και δεν το θυμασαι? Γιατι αν θυμαμαι καλα η "προικα " εχει καταργηθει τα τελευταια 20 χρονια

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Συμφωνώ με την dora.

Όμως νότα και κορίτσια δεν βλέπετε ότι ο άνδρας της δεν έχει κόψει ακόμα τον ομφάλιο λόρο από την οικογένειά του :?::?::?::?::?::?::?:

ότι θέλουν τον κάνουν τον άνθρωπο και αυτός σαν χαζοβιόλης (χωρις παραξήγηση) τρέχει να τους κάνει όλα τα χατήρια χωρίς να ρωτήσει την άποψη της Νότας!!!

Για ξεκαθάρισε τη θέση σου γιατί θα σε πατάνε 1 ζωή! :(:(:(:(:(:(

το μωράκι σου πόσο είναι? και είχες πει ότι θα είναι 6 άτομα? γιατί τόσοι πολλοί?

Τόσα πολλά άτομα και με 1 μωρό παιδί δεν θα μπορέσετε να κάνετε χωριό...

433965qzur0la2nd.gif

Συμφωνώ με την dora.

Όμως νότα και κορίτσια δεν βλέπετε ότι ο άνδρας της δεν έχει κόψει ακόμα τον ομφάλιο λόρο από την οικογένειά του :?::?::?::?::?::?::?:

ότι θέλουν τον κάνουν τον άνθρωπο και αυτός σαν χαζοβιόλης (χωρις παραξήγηση) τρέχει να τους κάνει όλα τα χατήρια χωρίς να ρωτήσει την άποψη της Νότας!!!

Για ξεκαθάρισε τη θέση σου γιατί θα σε πατάνε 1 ζωή! :(:(:(:(:(:(

το μωράκι σου πόσο είναι? και είχες πει ότι θα είναι 6 άτομα? γιατί τόσοι πολλοί?

Τόσα πολλά άτομα και με 1 μωρό παιδί δεν θα μπορέσετε να κάνετε χωριό...

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα... Ο άντρας της φίλης μας δεν μπορεί να "κόψει"....

Εγώ πριν παντρευτούμε του ξεκαθάρισα ότι απο τη στιγμή που θα παντρευτούμε ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

Οι γονείς σου, οι γονεις μου και το σόι μας θα έιναι αλλη κατηγορία πια.

Απο την "ενωσή μας" έχουμε μία κόρη και περιμένουμε τον μπέμπη μας σύντομα... Αυτή είναι πια η οικογένεια μου.

Με αυτά θέλω να πω ότι πρέπει να φτιάξουμε διαχωριστικές γραμμές για να διασφαλίσουμε την υγεία αυτής της οικογένειας....

Εμένα ο άντρας μου ούτε καν διανοείται να καλέσει κάποιον απο τους δικούς του αν δεν με ρωτήσει (μένουμε προσωρινά σε μια γκαρσονιέρα των γονιών μου απο κάτω τους). Εγώ απο μόνη μου έβαλα χέρι στους γονείς μου :shock: να φτιάξουμε το παλιό μου δωμάτιο γιατί θα έρθει η κουνιαδούλα μου (η μικρή που λέγαμε) να κάτσει μαζί μας λίγες μέρες αφού γεννήσω! Ξέρουν όμως ότι δεν θα έφερνα λόχο...

Οταν στρώσαμε "κρεβάτι" πριν το γάμο ήρθε όλο το σόι του άντρα μου και έρχεται και μου λέει "πειράζει να βγάλουμε το κουβερλί για να κοιμηθούν οι δικοί μου στο κρεβάτι".... :shock::shock:

"Εννοείται πως πειράζει και δεν το συζητάω!!!" Αφού το σκέφτηκε έστρωσαν στο σαλόνι και κοιμηθήκανε όπου βρήκανε......

Οι άντρες θέλουν "σπρώξιμο" αλλά όχι "πίεση"... Πρέπει να βρούμε το κουμπί τους, τα όριά τους και εννοείται όχι να χάνουμε τον έλεγχο... Αν δούμε ότι στο κεφάλι μας η πίεση χτυπάει κόκκινο κάνουμε μια παύση (άκουσα το μωρό, πάω λίγο κι έρχομαι΄ξέχασα το θερμοσίφωνα πάω να το κλείσω κλπ) και γυρίζουμε και συνεχίζουμε την κουβέντα με χαμηλούς τόνους... Όσο ανεβάζουν τόσο θα κατεβάζουμε....

Καρατσεκαρισμένο και τεσταρισμένο....

Αφού σκεφτούν -για να τα λέει έτσι δεν θα είναι και τόσο παράλογη η γυναίκα μου βρε αδερφέ....- ίσως και να πάρουν καμιά σωστή απόφαση...

Κάθε άντρας όμως είναι και άλλη περίπτωση... Ίσως εγώ τον τσάκωσα πιτσιρίκο και τον έχω απογαλακτισει τι να πω...

Πάντως το να φιλοξενήσει την λεχώνα κουνιάδα της και τον άντρα της καμιά 10αριά μέρες πάει στα κομμάτια αλλά όχι και να γίνει η μάνα του λόχου... Ελεος δηλαδή....

Και απο που κι ως που παίρνουν πρωτοβουλίες για "ξένο" οίκημα... Η φίλη μας τη θάρρος έχει δώσει?? Μόνος του πήρε ο άντρας της το θάρρος και είπε ελάτε.....????

Μήπως παραείσαι κούκλα μου υποχωρητικη? Δεν λέω να μεταλαχθείς σαν την νύφη στο Kill Bill αλλά τι να πω..... Καθάρισε το μυαλό σου απο νεύρα κάνε το διάλογο μέσα σου απέκλεισε τα "Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ", "Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ", "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ".... κλπ και με ηρεμία θα σου ξαναπροτείνω κάτσε τον κάτω και μιλήστε.....

ΥΓ. Α... για κάτι που είπε μια κοπελιά.... είμαι και εγώ μέλλουσα κουνιάδα και βάζω χέρι στον αδερφό μου να ασχολείται με την κοπελιά του και να πάψει να είναι μαμάκιας..... Δεν θα γινόμουνα ποτέ βάρος στην οικογένεια του !

Διαφημίσεις

Λοιπον ακουσε πολυ προσεχτηκα τι θα κανεις..

Θα πεις πολυ απλα στον αντρα σου, με πολυ σοβαρο υφος "λυπαμε αλλα δεν διατιθεμαι να φιλοξενησω ολα αυτα τα ατομα, ειδοποιησε τους να μην προβουν σε κανενος ειδους μετακομιση γιατι την πορτα θα την βρουν κλειστη και θα αναγκαστουν να τα παρουν παλι πισω και να φροντισουν να βρουν εγκαιρα που θα μεινουν γιατι θα μεινουν στο παρκο"

Στην τελικη των γονιων σου δεν ειναι ρε κοριτσακι μου το σπιτι?

Το δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα το ξερεις?

Αυτο μπορει να το πει ωραιοτατα η μανουλα σου που στην τελικη σκασιλα της τι θα σκεφτουν τα συμπεθερια γι αυτην.

Δεν το παραχωρουμε.. παει και τελειωσε..

Δεν βλεπω το λογο να συγχιζεσαι..

Εμενα στο σπιτι μου δεν μπαινει και δεν βγαινει κανεις αν δεν το θελω εγω..

Το σπιτι σου ειναι τσιφλικι σου, ειναι το βασιλειο σου.. εσυ κανεις οτι θελεις.

Ο αντρας σου σου την εφερε μεγαλοπρεπως.

και θυμισε του οτι μπορει να παιρνει αποφασεις σε οτι αφορα τη δικη του περιουσια και οχι την περιουσια ξενων (μηπως του το δωσατε προικα και δεν το θυμασαι? Γιατι αν θυμαμαι καλα η "προικα " εχει καταργηθει τα τελευταια 20 χρονια

Άσχετο, αλλά που να το ακούσει αυτό ο πεθερός μου....!! Γέλια που θα κάνουμε......!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τα νεοτερα ειναι οτι ο αντρας μου ειναι παρεξηγημενος και θιγμενος και η κατασταση ειχε γινει αφορητη αναμεσα μας γιαυτο του ειπα να ερθουν εκεινος ομως δεν ηθελε αρχικα να τους το πει γιατι τους ειχε πει οτι δε δεχομαι και ειχαν τσατιστει κυριως η κουνιαδα μου για να απαλυνω τη κατασταση πηρα τη πεθερα μου της ζητησα συγνωμη και τα βρηκαμε να ερθει εκεινη με την κορη της και στο τελος ο ανταρας της να βαλουμε μια παλια κουζινα να φτιαφουμε το καζανακι και να ειναι ανεξαρτητοι η πεθερα μου ειπε οτι ειναι σωστο με μωρο επτα μηνων να εχω τοση ταλαιπωρια ομως η κουνιαδα μου ειναι ανενδοτη και δεν δεχεται κουβεντα αν και της ζητησα συγνωμη και εκεινης και του αντρα της εμεις στο σπιτι εχουμε μια παγωμαρα

sorry γλυκεια μου . τζαμπα πηγε το κηρυγμα .... ΣΥΓΝΩΜΗ ?? Ποτε μη ξαναπατησουν .Και οσο για το στεφανι σου ??? Με το καιρο θα του περνουσε .

τα νεοτερα ειναι οτι ο αντρας μου ειναι παρεξηγημενος και θιγμενος και η κατασταση ειχε γινει αφορητη αναμεσα μας γιαυτο του ειπα να ερθουν εκεινος ομως δεν ηθελε αρχικα να τους το πει γιατι τους ειχε πει οτι δε δεχομαι και ειχαν τσατιστει κυριως η κουνιαδα μου για να απαλυνω τη κατασταση πηρα τη πεθερα μου της ζητησα συγνωμη και τα βρηκαμε να ερθει εκεινη με την κορη της και στο τελος ο ανταρας της να βαλουμε μια παλια κουζινα να φτιαφουμε το καζανακι και να ειναι ανεξαρτητοι η πεθερα μου ειπε οτι ειναι σωστο με μωρο επτα μηνων να εχω τοση ταλαιπωρια ομως η κουνιαδα μου ειναι ανενδοτη και δεν δεχεται κουβεντα αν και της ζητησα συγνωμη και εκεινης και του αντρα της εμεις στο σπιτι εχουμε μια παγωμαρα

ΣΥΓΓΝΩΜΗ :?::?::?::?: .ΕΣΥ :?::?::?: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΒΑΖΩ :!::!::!::!::!: ΠΑΝΤΩΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ....

Αλβερτος Αινσταιν

προσπαθησα να φτιαξω την ατμοσφαιρα στο σπιτι μου λογω γιορτων ομως δεν πετυχα τιποτα αρχικα ο αντρας μου χαρηκε και πηρε ολο χαρα να της το πει και εκεινη του ειπε τελος δεν δεχεται κουβεντα ειναι παρεξηγημενη και ο αντρας μου στεναχωρημενος δηλαδη ειναι αυτο που λενε εκει που χρωσταγαν μας πηραν και το βοδι οπου βοδι εγω ασε που ακουσα και το αλλο οτι αν γινει κατι και χασει το παιδι θα φταιω εγω ο θεος να δωσει να μη παθει τιποτα

Καλη μου ας τα αφησει αυτα ............... Ψυχολογικος εκβιασμος ????? Δεν εχει οικογενεια να νοιαστει ??????? Ηρεμησε και εσυ , δωσε του χρονο και ΒΑΛΤΟΝ ΚΑΤΩ να συζυτησετε ηρεμα . Αλλα μην εισαι παντα το θυμα .....

προσπαθησα να φτιαξω την ατμοσφαιρα στο σπιτι μου λογω γιορτων ομως δεν πετυχα τιποτα αρχικα ο αντρας μου χαρηκε και πηρε ολο χαρα να της το πει και εκεινη του ειπε τελος δεν δεχεται κουβεντα ειναι παρεξηγημενη και ο αντρας μου στεναχωρημενος δηλαδη ειναι αυτο που λενε εκει που χρωσταγαν μας πηραν και το βοδι οπου βοδι εγω ασε που ακουσα και το αλλο οτι αν γινει κατι και χασει το παιδι θα φταιω εγω ο θεος να δωσει να μη παθει τιποτα

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ,ΤΗΣ ΤΟ'ΠΕ ΚΑΝΕΙΣ :?:

Αλβερτος Αινσταιν

Πες του άντρα σου,οτι η κάλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Αυτή η γυναίκα έχει την λογική του παραλόγου!

Και δυστηχώς την ακολουθούν πολλοί..

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Σορυ κιόλας γιατί είναι κι αυτή ετοιμόγεννη (σαν κι εμένα) αλλά ξιδάκι...

ΕΛΕΟΣ πια! Τι πράγματα είναι αυτά..... Κρίμα και για τον άντρα σου βρε κούκλα μου... Αντί να κοιτάει την οικογένεια του και το παιδί του βάζει τέτοια γρουσουζιά μέσα στο σπίτι του χρονιάρες μέρες...

Και προκαταβάλουν κάτι κακό για το παιδί??? Δηλαδή τι??? Θα κάνεις βουντού να πάθει κάτι??? Αίσχος!!! Τι πράγματα είναι αυτά??? Απαράδεκτο..... Μην έχεις τύψεις για τίποτα....! Ακους εκεί!!!

Δεν το χωράει το μυαλό μου ρε παιδί μου τέτοια πράγματα....

Θα συμφωνήσω και με την Christiana οτι αυτή είναι η αρχή για πολλά μετέπειτα...... :(

Κουράγιο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...