Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εισβολη κουνιαδας ςος

gogo72

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνω με τη Σοφια-Νεφελη... Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ερθει ολοκληρη κουστωδια μαζι της, και καλα να ηταν δικο της το σπιτι, αλλα σε ξενο σπιτι να φερεις τοσο κοσμο δεν το καταλαβαινω :roll::roll:

Το να φιλοξενεις τοσα ατομα για τοσο καιρο ειναι και ψυχοφθορο και κοστιζει αρκετα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Μaggie μου,τα διαβασες ολα περι κουνιαδας :?: .Ειναι μεγαλο κερατο.Κατι μου λεει πως η Νοτα δεν την θελει ουτε αυτην ...και με το δικιο της.....

christiana08 τα διαβασα ρε παιδι μου αλλα επειδη η κοπελα δεν εχει το στυλ της νυφης που επιβαλεται ( δεν το εννοω υποτιμητικα) ειναι λιγο δυσκολο απο την μια στιγμη στην αλλη να αρχιζει να τσαμποκαλευεται.

Απο μονη της εθεσε σε διαθεση την γκαρσονιερα της, αρα ειναι ανθρωπος καλοβολος και συγκαταβατικος.Τωρα γιατι εχει τοσο θαρρος η κουνιαδα και απαιτει τετοια πραγματα και αυτο προφανος αυτη της το εχει δωσει, αρα δεν θελει επιθεση η κατασταση, θελει τακτικη και διπλωματια.Αν της θεσει τα αρνητικα ( πολλα ατομα- μωρο με ιωσεις-φασαρια κτλ) ισως την πεισει αλλαξει γνωμη για το κατσικωμα.

Κουνιάδες :evil: Και ήθελα να το ανοίξω ως θέμα.....

Μακριά, μακριά, μακριά!

Ετρεχα σαν τον μ@#$@α στην κουνιάδα μου όταν ήταν έγκυος και όταν γέννησε -πριν παντρευτώ κιόλας- 30χλμ την ημέρα και ευχαριστώ δεν άκουσα και απο φράγκα η τύπισσα άλλο τίποτα... Οταν έμεινα έγκυος ούτε ένα μνμ δεν έστειλε και με πήρε τηλ 40 μέρες μετά που γέννησα και μου είπε "αν θελεις τίποτα να σου πω απο που να τα πάρεις :shock::evil: "

Αντε μου και γ@#$%^%^%#

Η ααααλλη είναι η μικροπαντρεμένη που τα ξέρει όοοοοοολα πια και κάνει υποδείξεις......

Ωσπου πήρα ανάποδες στροφές (για το καλό μου.... αλλά δεν κλείστηκα σε θάλαμο) και ξέκοψα.... Εκανα υπομονή κι εγώ αλλά όλα έχουν τα όρια τους.

Λοιπόν έπιασα τον άντρα μου ήρεμα.... κάτσαμε σε ένα βραχάκι (πήγαμε παραλία) και του άνοιξα την ψυχή μου γιατί μέχρι τότε έκανα υπομονή... Οταν κατάλαβε ότι δεν είμαι παράλογη και αφού ξέρω οτι αυτά τον πειράξανε (κακά τα ψέμματα οι άντρες έχουν κόλλημα με μαμά/αδερφή) καταλήξαμε ότι εμένα δεν θα με ξαναενοχλήσουν και απο μακριά και ας προσπαθήσουμε αγαπημένοι....

Προσοχή ούτε φωνές ούτε κατηγοριες ούτε Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΠΟΥ...... ήρεμα

και χαλαααρά.....

Αν και όσο γίνεται... τες πα.........

Σημ... υπάρχει και η μικρή κουνιάδα που λατρεύω και με λατρεύει αλλά την έχω κάνει σαν τα μούτρα μου

:mrgreen:

ΝΟΤΑ δεν ξρρω αν θελεις να ακουσεις και μια αλλη θεση η απλως να ξεσπασεις αλλα εγω τα βλεπω καπως αλλιως. Ερχεται η κοπελλα να γεννησει (δηλ.για το πιο ευχαριστο γεγονος της ζωης της) αλλα επειδη εχει ηδη χασει ενα μωρο ερχεται νωριτερα μαζι με τη μαμα της (ολες δεν θελουμε τη μαμα μας διπλα μας αυτη την ωρα?) δεν θελει να σας επιβαρυνει γι αυτο και θα μεινει αλλου εστω και χωρις ανεσεις ετοιμογεννη. Τωρα ο αντρας της και ο πατερας της θα ερθουν για τη γεννα. 5-7 μερες θα μεινει στη κλινικη με τους αλλους να πηγαιοερχονται εκει και μετα θα τα μαζεψουν ολοι (με το μωρο) και θα φυγουν. Εγω ετσι τα βλεπω (μηπως επειδη εκτος απο νυφη ειμαι και κουνιαδα?) Αν θελεις τωρα σου λεω τι θα εκανα εγω. Εαν δεν ηθελα να τους φιλοξενησω (μια προταση θα την εκανα) θα εκανα την παραμονη τους στη γκαρσονιερα πιο ευχαριστη, ενα -δυο τραπεζια και υπομονη μεχρι να φυγουν. Που ξερεις ισως να το εκτιμουσε και να χτιζατε μια πιο καλη σχεση μεταξυ σας. Ευχομαι να πανε ολα καλα .

Διαφημίσεις

Demi7 συμφωνω με αυτα που λες αλλα εχω μπει λιγο στα παπουτσια της κουνιαδας , αν και δεν εχω αδελφο, και πιστευω οτι μερικες φορες παιζουν και τον ρολο της πεθερας προς την νυφη.Ποσο μαλλο οταν ο αδελφος τους ειναι ο μικροτερος οπως ειναι ο δικος μου και τον ειχαν χαιδεμενο.

Το σοι του αντρα πιστευω οτι πρεπει να το εχεις σε αποσταση αν μυριστεις οτι προσπαθει να διμιουργησει προβλημα ,αλλα να ρωτησω κατι ? αν η κοπελια δεν ηταν η κουνιαδα αλλα η αδελφη της ΝΟΤΑ και ειχε αυτην σιμπεριφορα που μας εχει περιγραψει , τι θα γινοταν?

Λοιπον,καταρχην Sofia-Nefeli,δεν εισαι καθολου κακια,μια χαρα τα λες,εισαι αστερι....Demi μου,το ξερεις πως εισαι απο τις αδυναμιες μου,αλλα τωρα με αποτελειωσες,πολυ σε παω...Maggie μου,δικιο εχεις ετσι οπως το θετεις,αλλα ειδες,φανηκε λιιιιιιγο υποχωρητικη και βλεπεις τι παει να γινει,η μανα του στρατου...Γι'αυτο,εγω προτεινω να το ξεκοψει γιατι θα της φυγει η ψυχη απο την κουραση,την κακη ψυχολογια,τους τσακωμους με τον αντρα της και ευχαριστω δεν θα ακουσει.....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Συγγνωμη,εκανα λαθος,η μαμα της Xριστινας και Ελενης δεν ακουγεται καθολου κακια,παλιοκοριτσα με μπερδεψατε.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Λοιπον,καταρχην Sofia-Nefeli,δεν εισαι καθολου κακια,μια χαρα τα λες,εισαι αστερι....Demi μου,το ξερεις πως εισαι απο τις αδυναμιες μου,αλλα τωρα με αποτελειωσες,πολυ σε παω...Maggie μου,δικιο εχεις ετσι οπως το θετεις,αλλα ειδες,φανηκε λιιιιιιγο υποχωρητικη και βλεπεις τι παει να γινει,η μανα του στρατου...Γι'αυτο,εγω προτεινω να το ξεκοψει γιατι θα της φυγει η ψυχη απο την κουραση,την κακη ψυχολογια,τους τσακωμους με τον αντρα της και ευχαριστω δεν θα ακουσει.....

:roll::shock::?:lol: μαλλον μπερδευτηκες!!

σε αλλο ποστ λεω οτι ειμαι κακια... :lol::lol::lol:

τωρα που το σκεφτομαι στα περισσοτερα γινομαι κακια ε? :lol::lol:

ευχαριστω παντως για το αστερι!! :oops::oops:

Διαφημίσεις

Μια χαρα τα λες,αληθεια......

Αλβερτος Αινσταιν

Συγγνώμη αλλα επειδή μπερδεύτηκα ... πόσο καιρό εχουν σκοπό να μείνουν :?::?::?:

Έχουν σκοπό να μείνουν και μετά τη γέννα με το νεογέννητο :shock::shock::shock::?::?::?:

Επίσης Νότα πρσοσωπικά ρίχνω κόκκινη στον άντρα σου ... τι πάει να πει δηλαδή ότι μπροστά σου λέει άλλα και πίσω σου άλλα κανονίζει;;;

Δεν συζητάτε και αποφασίζετε μεταξύ σας για βασικά πράγματα;;;

Δηλαδή δεν κατάλαβα, τι έχει σκοπό να κάνει ... να σε φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων;;; Να τους δεις φάντη μπαστουνι με τις βαλίτσες μπροστά στην πόρτα;;;

Σύγγνώμη αλλα αυτή ειναι απαράδεκτη συμπεριφορά!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας το θεμα ειναι οτι η κουνιαδα μου ειναι τυπος που δε αναγνωριζει τιποτα οταν παντρευτηκε εστειλε τον αντρα μου να πληρωσει το ξενοδοχειο για τα ατομα που φιλοξενησε εκεινη επειδη ηταν και δικοι του φιλοι με αποτελεσμα εγω να ειμαι μονοι μου στο τραπεζι του γαμου γιατι εκεινος πηγε 30 χιλιομετρα μακρια για να κανονισει το οικονομικο και επειδη μαλωσαμε τα πληρωσε την αλλη μερα ο πατερας της

της προτεινα να μεινει εκεινη και ο αντρας της για 5 μερες πριν τη γεννα και εκεινη κανονησε να ερθει για 20 μερες με τη μαμα της και για της 10 μερες ο αντρας της και ο μπαμπας της και στο τελος θα ερθουν και τα πεθερικα της και οσο για κρεββατια κ.α. εχει κανονισει να τα φερει την αλλη βδομαδα οσο για μενα και τον αντρα μου μαλωσαμε και δε μιλαμε

Εγώ είμαι υπέρ στο να βοηθάμε τους συγγενείς μας αν μπορούμε και να είναι φυσικά κι αυτοί σωστοί.

Μέχρι και στο σπίτι της θα μπορούσε να την φιλοξενίσει η ΝΟΤΑ αλλά μόνο αυτή και την μάνα της.

Εδώ θέλουν να κουβαληθούν όλοι ,γονεις και πεθερικά σύνολο 6 άτομα.

Και να τους μαγειρεύει κάθε μέρα μεσημέρι βράδυ και να χρησιμοποιούν την τουαλέτα της ενώ έχει και μωρό η κοπέλα.

Αυτό έχει διαφορά.

Εγώ όταν είμουν νιόπαντρη είχα φιλοξενίσει την μεγάλη μου κουνιάδα που έπρεπε να κάνει φυσιοθεραπίες.Και επειδή δεν είχαμε τελειώσει όλο το σπίτι κοιμόταν σε ένα ράντζο δίπλα μας. :shock:

Και μετά από μερικά χρόνια είχα στο σπίτι μου την άλλη μου κουνιάδα που έμενε μαζί μας επειδή σπούδαζε για 2+ χρόνια.Έμενε στο δωμάτιο του παιδιού μου.

Αδέρφια του άντρα μου ήταν, έκανα ότι θα έκανα αν ήταν δικά μου αδέρφια. Αλλά η περίπτωση της ΝΟΤΑ είναι διαφορετική.Δεν θα φιλοξενίσει μόνο την κουνιάδα της αλλά και όλο της το σόι.

Σοβαρολογούμε!!!!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

ΝΟΤΑ δεν ξρρω αν θελεις να ακουσεις και μια αλλη θεση η απλως να ξεσπασεις αλλα εγω τα βλεπω καπως αλλιως. Ερχεται η κοπελλα να γεννησει (δηλ.για το πιο ευχαριστο γεγονος της ζωης της) αλλα επειδη εχει ηδη χασει ενα μωρο ερχεται νωριτερα μαζι με τη μαμα της (ολες δεν θελουμε τη μαμα μας διπλα μας αυτη την ωρα?) δεν θελει να σας επιβαρυνει γι αυτο και θα μεινει αλλου εστω και χωρις ανεσεις ετοιμογεννη. Τωρα ο αντρας της και ο πατερας της θα ερθουν για τη γεννα. 5-7 μερες θα μεινει στη κλινικη με τους αλλους να πηγαιοερχονται εκει και μετα θα τα μαζεψουν ολοι (με το μωρο) και θα φυγουν. Εγω ετσι τα βλεπω (μηπως επειδη εκτος απο νυφη ειμαι και κουνιαδα?) Αν θελεις τωρα σου λεω τι θα εκανα εγω. Εαν δεν ηθελα να τους φιλοξενησω (μια προταση θα την εκανα) θα εκανα την παραμονη τους στη γκαρσονιερα πιο ευχαριστη, ενα -δυο τραπεζια και υπομονη μεχρι να φυγουν. Που ξερεις ισως να το εκτιμουσε και να χτιζατε μια πιο καλη σχεση μεταξυ σας. Ευχομαι να πανε ολα καλα .

ειμαι και εγω κουνιαδα και οταν ημουν εγκυος δεν ενοχλησα καθολου τη νυφη μου επισης προσπαθω να ειμαι διακριτικη γιατι θεωρω ασχημο να μπαινω στη μεση και να μαλωνει ενα ζευγαρι ολοι εχουμε προστιβες αν μπαινουν και οι τριτοι στη μεση τοτε θα το διαλυσουμε

αν ηταν να κανουμε νεα αρχη θα επρεπε πρωτα να οικοδομησει καλη σχεση οταν γεννησα και οχι να με θυμηθει τωρα που εχει αναγκη και αυτο γιατι κανενας αλλος συγγενεις δεν τη δεχτηκε ουτε απο τη μερια του αντρα της γιαυτο θα ερθουν σε μενα και τα πεθερικα της

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας το θεμα ειναι οτι η κουνιαδα μου ειναι τυπος που δε αναγνωριζει τιποτα οταν παντρευτηκε εστειλε τον αντρα μου να πληρωσει το ξενοδοχειο για τα ατομα που φιλοξενησε εκεινη επειδη ηταν και δικοι του φιλοι με αποτελεσμα εγω να ειμαι μονοι μου στο τραπεζι του γαμου γιατι εκεινος πηγε 30 χιλιομετρα μακρια για να κανονισει το οικονομικο και επειδη μαλωσαμε τα πληρωσε την αλλη μερα ο πατερας της

της προτεινα να μεινει εκεινη και ο αντρας της για 5 μερες πριν τη γεννα και εκεινη κανονησε να ερθει για 20 μερες με τη μαμα της και για της 10 μερες ο αντρας της και ο μπαμπας της και στο τελος θα ερθουν και τα πεθερικα της και οσο για κρεββατια κ.α. εχει κανονισει να τα φερει την αλλη βδομαδα οσο για μενα και τον αντρα μου μαλωσαμε και δε μιλαμε

Συγνωμη ! :evil: πανε καλα!!!!!!!!! καβαλα θα κοιμουνται ???????

ΞΕΚΟΨΕ ΤΟ !!!Και συζητησε ηρεμα με τον ανδρα σου , επαναλαμβανω

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

σχετικα με το αν ηταν αδελφη μου θα ηταν ευκολα τα πραγματα θα το ξεκοβα απο την αρχη και θα ημουν ξεκαθαρη οταν ο αδελφος μου ειπε στον αντρα μου να παει να μαζεψει τις ελιες που εχει η νυφη μου του ειπα απλα δεν γινεται και το θεμα τελειωσε εκει

στην περιπτωση αυτη ομως στου κουφου τη πορτα μιλαω αλλα εγω τα λεω εγω τα ακουω ..........προσπαθω να εχω τυπικες σχεσεις αλλα ........

nota μην μαλωνεις με το αντρα σου , ειπαμε θελει τακτικη , μηπως να κανεις μια τρελη προταση?.

πεσ΄του οτι θα φυγεις απο το σπιτι τις ημερες που θα ερθουν θα πας στην μαμα σου για να εχουν και το σπιτι στην διαθεση τους.

:shock::shock::shock:

Παιδια,μισο,να το συζητησουμε διεξοδικα το θεμα....Helen,συμφωνω,να βοηθαμε τους συγγενεις,αρκει οι συγγενεις να σεβονται,να μην εκμεταλλευονται και να εκτιμουν....Εγω,κοριτσια,οταν ημουν εγκυος,χρειαστηκε να παω στο σπιτι των γονιων μου για μια εβδομαδα και δεν ζητησα τιποτα,δεν επιβαρρυνα σε τιποτα,που στην τελικη οι γονεις μου και την ζωη τους θα εδιναν για μενα....Οταν γεννησα και τις δυο φορες η μανουλα μου ηρθε,παρολο που ηταν και ειναι αρρωστη να βοηθησει και την εστειλα αρων,αρων σπιτι της,οσο δυσκολο και αν ηταν για μενα,ειδικα την δευτερη φορα που η μεγαλη μου κορη ηταν μολις 12 μηνων.....Απο την πεθερα μου που μενει απεναντι εχω παρα πολυ βοηθεια,αλλα την αγαπαω πολυ και της ανταποδιδω τα ισα,της μαγειρευω,της κανω δωρα και το ξαναλεω,την αγαπαω πολυ....Οσο για επισκεψεις,το κερατο μου,ο πατερας μου που πασχει απο την επαρατο και τον παρακαλαω να ερθει σπιτι να δει τα εγγονια του,ερχεται για πολυ λιγο και φευγει,για να μην με κουραζει και ας κοπανιεμαι εγω και ο αντρας μου να μεινει...Και θα μας πει τωρα η κουνιαδα για λοχους ολοκληρους,,,Συγγνωμη,αλλα τα πηρα τωρα....

Αλβερτος Αινσταιν

Παιδια,μισο,να το συζητησουμε διεξοδικα το θεμα....Helen,συμφωνω,να βοηθαμε τους συγγενεις,αρκει οι συγγενεις να σεβονται,να μην εκμεταλλευονται και να εκτιμουν....Εγω,κοριτσια,οταν ημουν εγκυος,χρειαστηκε να παω στο σπιτι των γονιων μου για μια εβδομαδα και δεν ζητησα τιποτα,δεν επιβαρρυνα σε τιποτα,που στην τελικη οι γονεις μου και την ζωη τους θα εδιναν για μενα....Οταν γεννησα και τις δυο φορες η μανουλα μου ηρθε,παρολο που ηταν και ειναι αρρωστη να βοηθησει και την εστειλα αρων,αρων σπιτι της,οσο δυσκολο και αν ηταν για μενα,ειδικα την δευτερη φορα που η μεγαλη μου κορη ηταν μολις 12 μηνων.....Απο την πεθερα μου που μενει απεναντι εχω παρα πολυ βοηθεια,αλλα την αγαπαω πολυ και της ανταποδιδω τα ισα,της μαγειρευω,της κανω δωρα και το ξαναλεω,την αγαπαω πολυ....Οσο για επισκεψεις,το κερατο μου,ο πατερας μου που πασχει απο την επαρατο και τον παρακαλαω να ερθει σπιτι να δει τα εγγονια του,ερχεται για πολυ λιγο και φευγει,για να μην με κουραζει και ας κοπανιεμαι εγω και ο αντρας μου να μεινει...Και θα μας πει τωρα η κουνιαδα για λοχους ολοκληρους,,,Συγγνωμη,αλλα τα πηρα τωρα....

Νοτα,κανε εναν κοπο και δειξε του ο,τι εχουμε γραψει.....

Αλβερτος Αινσταιν

κοριτσια ευχαριστω αλλα τωρα τα πραγματα ειναι πολυ φορτισμενα θα δουμε απο βδομαδα που θα εχουμε την καθοδο των μυριων το πολυ πολυ να @#$#$%#%# και να τελειωσει το ολο θεμα

Να σου πω,το σκεφτομαι........... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλβερτος Αινσταιν

.Οσο για το μελλον δεν πιστευω να εχει καμια σχεση το ποιον θα πρεπει να φιλοξενησει η Νοτα διοτι πολυ απλα η γκαρσονιερα ανηκει στους γονεις της. Και στο φιναλε δεν θα παρει και την αδεια της κουνιαδας , της πεθερας και ολου του ανδροσογιου για το ποιον θα βαλουν στο σπιτι με τον ανδρα της . Πολυ περισσοτερο δε οταν υπαρχει μωρο και οι '' φιλοξενουμενοι '' φαινονται ολιγον χοντροπετσοι .

υπάρχει όμως ο άντρας της και μόνο που πρέπει να λάβει υπόψη!!και μέτά από χρόνια αυτό που θα έχει μείνει ως ιδέα είναι ότι η φίλη μας δεν δέχτηκε να φιλοξενήσει την ετοιμόγεννη κουνιάδα της, ενώ την είχε ανάγκη..και επομένως εύλογα ο άντρας της μπορεί να πει: εσύ δεν βοήθησες τότε την αδερφή μου, εγώ γιατί να δεχτώ τη μάνα σου σπίτι μας??και εντάξει τώρα αν μπούμε στη διαδικασία είναι σπίτι ΜΟΥ οπότε βάζω οποιον θέλω και δεν σε λαμβάνω υπόψη μου, συγνώμη αλλά εγώ δεν μπορώ να συζητήσω σε τέτοια βάση..απλά στον γάμο γνώμη μου είναι κανουμε συμβιβασμούς γιατί κάποια στιγμή και εμείς θα θελήσουμε κάτι που μπορεί τον άλλον να τον ξεβολέψει...απλά να πει στον άντρα της τί την έχει στενοχωρήσει..τώρα το να βγάλει τα μαχαίρια και βαράτε Τούρκοι τ΄ άλογα το μόνο εύκολο...το δύσκολο είναι να κρατάει κάποιος τις ισορροπίες για χάρη του γάμου του...

Μαλλον δεν με διαβασες καλα. Δεν γραφω πουθενα ΜΟΥ . Γραφω η γκαρσονιερα του πατερα μου οχι δικη μου . Και τελικα βρε Μαρακι δεν μιλαμε για ενα ατομο αλλα για λοχο .Καλα ειναι να ειμαστε καλοβολες και μελισταλαχτες αλλα με οριο !!!!!!!!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...