Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εισβολη κουνιαδας ςος

gogo72

Recommended Posts

Αχ καημενούλα!!!!!

Βρίσκουν και τα κάνουν.....

Πότε θέλουν να έρθουν??? Μήπως και σκεφτούμε κάτι πιο δραστικό???

ναι ναι να σκεφτομαι γιατι την εχω ασχημα πολυυυυυυυυυυυυυυυυ ασχημα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτη μεχρι σημερα τον αλλο αδελφο της δεν τον εχει βαλει ουτε μια φορα σπιτι της :shock: αλλα αυτο δεν ενοχλει κανεναν εκτος βεβαια απο τον ιδιο :cry: ο αντρας μου τωρα μου ειπε οτι τον πιεζω πολυ και δεν τον αφηνω να μιλαει στους δικους του και οτι δεν μπορει να ζησει ετσι και σιγα το θεμα που κανω ετσι

Να μιλάει όλη μέρα με τους δικούς του!! Κανένα πρόβλημα! "Θα βρούμε ένα ξενοδοχείο κοντά" πες του!! Καταρχάς, καθαρά και ξάστερα, έχετε μιλήσει;; Τι σου λέει δηλαδή; Ότι θα έρθουν άσχετα με το ότι εσύ διαφωνείς;;

οποτε παω να βαλω ορια μαλωνουμε ασχημα ενας βασικος λογος που καθυστερισαμε να κανουμε παιδι ηταν επειδη μαλωναμε για την αδελφη του

αυτη μεχρι σημερα τον αλλο αδελφο της δεν τον εχει βαλει ουτε μια φορα σπιτι της :shock: αλλα αυτο δεν ενοχλει κανεναν εκτος βεβαια απο τον ιδιο :cry: ο αντρας μου τωρα μου ειπε οτι τον πιεζω πολυ και δεν τον αφηνω να μιλαει στους δικους του και οτι δεν μπορει να ζησει ετσι και σιγα το θεμα που κανω ετσι

Να μιλάει όλη μέρα με τους δικούς του!! Κανένα πρόβλημα! "Θα βρούμε ένα ξενοδοχείο κοντά" πες του!! Καταρχάς, καθαρά και ξάστερα, έχετε μιλήσει;; Τι σου λέει δηλαδή; Ότι θα έρθουν άσχετα με το ότι εσύ διαφωνείς;;

δεν τους λεει να μην ερθουν παντα συμφωνει μαζι τους :cry:

δεν τους λεει να μην ερθουν παντα συμφωνει μαζι τους :cry:

Κι εσένα σου λέει ότι θα έρθουν ακόμα κι αν εσύ δεν θέλεις;;;;

Διαφημίσεις

οι δικοι μου τα εχουν αν και δεν ειναι κλειδωμενη εδω και πολυ καιρο γιατι ειναι στο ιδιο οροφο με το σπιτι μου και εχει γινει σαν αποθηκη μας ειναι μονιμα ανοιχτη γιατι εχουμε διαφορα πραγματα που χρησιμοποιουμε

εμενα μου λεει οτι δε θα ερθουν αλλα σε εκεινους λεει να ερθουν οποτε ........

Ωχ ωχ ωχ ... με επιασε εγκεφαλικό μονο που το σκέφτομαι ... :lol::lol::lol: !!!

Βασικά για μένα το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο φαγητό τους, όσο για την τουαλέτα ... να μπαινοβγαίνουν τόσα ξένα άτομα στο μπάνιο σου και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ... προσωπικά το θεωρώ φρίκη ... άσε που δεν το συζητώ όταν υπάρχει ένα μωρό παιδί στη μέση ...

Αν ήμουν στη θέση σου θα ξεκαθάριζα απο την αρχή στον άντρα μου ... δεν είναι δυνατόν να υπάρξει συμβίωση τόσων ατόμων για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα υπό αυτές τις συνθήκες ... αν ήταν αυτόνομη η γκαρσονιέρα (τουλάχιστον απο μπάνιο) τότε ok ... άλλα έτσι ... χλωμό εως σκούρο ...

Η μόνη λύση που θα πρότεινα και με την οποία θα συμβιβαζόμουνα, αν και εφόσον είχα καλές σχέσεις με την κουνιάδα μου, θα ήταν να έρθει μονη της και να την φιλοξενήσω για όσο χρειαστεί και όποτε χρειάζεται να έρχεται και ο άντρας της ... τα πεθερικά της όμως είναι απλά too much ...

Θα πρέπει βέβαια να τη συμπαθούσα παααααρα πολυ για να προτείνω κάτι τέτοιο :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Υποθέτω ότι το ξέρεις πως τους λέει άλλα από αυτά που σου λέει εσένα επειδή τον έχεις ακούσει να τα λέει χωρίς εκείνος να το ξέρει. Στη θέση σου θα ήμουν ξεκάθαρη. Θα του έλεγα ότι το ξέρω τι τους λέει κι ότι σε εσένα λέει ψέματα. Και πιο ξεκάθαρη κουβέντα από το "δεν τους θέλω εδώ" δεν υπάρχει. Στο κάτω κάτω έχεις και επιχειρήματα γι'αυτό, έτσι δεν είναι;; Αν επιμένει πες του ότι ήσουν ξεκάθαρη κι ότι αν εμφανιστούν παρά τη θέληση σου θα τους ξαποστείλεις. Έλεος δηλαδή! Εσύ δεν έχεις άποψη για το τι θα συμβαίνει στο σπίτι σου και τι όχι;;; Δεν αποφασίζετε από κοινού;; Προσωπικά, πιστεύω πως αν δοκιμάσεις να το αποφύγεις με πονηριές θα βρεθείς εκτεθειμένη. Αν θες να είναι και αυτός ειληκρινής μαζί σου οφείλεις να είσαι κι εσύ. Αυτά. Ελπίζω να βρείτε λύση χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Καληνύχτα!

Ακουστε τι επαθα ... :lol::lol::lol:

Διάβασα μόνο την πρώτη σελίδα και βιάστηκα κατα λάθος να απαντήσω :oops: ... τώρα όμως που διάβασα και τα υπόλοιπα, αλλάζω την τοποθέτηση μου και λέω ...

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Υιοθετώ την ιδέα της liv με την εκτύπωση λίστας ξενοδοχείων και αντε γειαααααααα!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλά δεν σέβονται τίποτα αυτοί οι άνθρωποι???????????

υπάρχει μωρό στη μέση και αφού δεν σου έχουν φερθεί καλά, δεν έχεις τίποτα να χάσεις, εκτός από την ηρεμία σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επειδή όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους, κοίταξε και εσύ τον εαυτό σου και κάνε αυτό που σε βολεύει :lol::lol::lol::lol::lol:

αν όμως θέλεις να κάνεις το χατήρι του άντρα σου, τότε να τους δεχτείς αλλά να ξέρεις πως θα ταλαιπωρηθείς αρκετά και θα έχουν ΚΑΙ παράπονα στο τέλος, δυστυχώς :cry::cry:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις συμβουλες και τις αποψεις σας και ακομα περισσοτερο για το χρονο σας :) θα προσπαθησω ακομα μια φορα να μιλησω :? με τον αντρα μου αν και το βλεπω χλωμο να παρει ξεκαθαρη θεση :cry: τον εχω ακουσει να τους λεει να ερθουν μπροστα μου τηλεφωνει δε το κρυβει ξερει οτι τον ακουω :shock: αλλα σε μενα λεει οτι εχω δικιο και οτι θα τους το πει :shock: ποτε θα τους το πει αφου σημερα κιολας τους ειπε να ερθουν λιγο πριν ξεκινησω να σας γραψω :cry: θα σκασω

Μα καλά γύφτοι είναι?

Δεν έχει κουζίνα,ψυγείο,καζανάκι,έπιπλα,θέρμανση....πως θα ζούνε εκει μέσα?

Άρα θα ψωνίζουν και θα βάζουν τα ψώνια στο ψυγείο σου,θα μαγειρεύουν στην κουζίνα σου,θα χ@@@ουν στην τουαλέτα σου,6 άτομα!!!!!!!!!!!

Έλεος!!!!!!

Βάλε τουλάχιστον τους γονείς σου να μιλήσουν στον άντρα σου και να του πουν οτι δεν θέλουν να δώσουν την γκαρσονιέρα τους.Δικαίωμά τους είναι.

Κι αυτοί πόσο καιρό θα κάτσουν?

Αν δεις οτι ο άντρας σου δεν κάνει τίποτα πάρε τηλέφωνο την κουνιάδα σου και πες της οτι οι γονείς σου έχουν αποθηκεύσει πολλά πράγματα μέσα και δεν έχουν που να τα βάλουν αν έρθουν αυτοί.

Πές της ότι επειδή είναι παλιά και ακατοίκητη εδώ και πολύ καιρό,έχει μέσα κατσαρίδες,αράχνες ,ποντίκια,και είναι ακατάλληλο τιο περιβάλον για μια ετοιμόγεννη,μην κολλήσει και τίποτα.

Εξάλλου πες της,΄λεφτά έχετε,να πάτε να μείνετε κάπου αξιοπρεπώς και όχι σε μιαν αποθήκη σαν τους γύφτους,που ακόμα κι οι γύφτοι δεν θα έμεναν σε τέτοιο σπίτι.

:D

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Μα καλά γύφτοι είναι?

Δεν έχει κουζίνα,ψυγείο,καζανάκι,έπιπλα,θέρμανση....πως θα ζούνε εκει μέσα?

Άρα θα ψωνίζουν και θα βάζουν τα ψώνια στο ψυγείο σου,θα μαγειρεύουν στην κουζίνα σου,θα χ@@@ουν στην τουαλέτα σου,6 άτομα!!!!!!!!!!!

Έλεος!!!!!!

:D

δε θα ψωνιζουν θεωρουν δεδομενο οτι εγω θα μαγειρευω και εγω θα ψωνιζω

"Εξάλλου πες της,΄λεφτά έχετε,να πάτε να μείνετε κάπου αξιοπρεπώς και όχι σε μιαν αποθήκη σαν τους γύφτους,που ακόμα κι οι γύφτοι δεν θα έμεναν σε τέτοιο σπίτι."

το θεμα ειναι οτι μετα θα διαταραχτουν παρα πολυ οι σχεσεις μου με ολους και κυριως με τον αντρα μου γιατι ουσιαστικα αν εκεινος το ειχε ξεκοψει τωρα δε θα καναμε αυτη τη συζητηση

Νοτα μου , αν σε πατησουν μια φορα θα το κανουν για παντα .

Ξεκοψε το στον αντρουλη σου ηρεμα χωρις υστεριες του τυπου ή αυτοι ή εγω. Ξεκαθαρισε του οτι σαφως θα χαιροσουν - λεμε τωρα -- να μεινουν στη γκαρσονιερα εφοσον υπηρχαν οι προυποθεσεις - μπανιο κλπ - αλλα υπο τις υπαρχουσες συνθηκες αποκλειεται . Πες του οτι ενα μωρακι θελει ηρεμια , προγραμμα και προσοχη στις ιωσεις και τα μικροβια .

Να σε ρωτησω και κατι χωρις παρεξηγηση ??? Οικονομικη δυνατοτητα εχετε να ταιζετε 6 επιπλεον ατομα ???? Και καλα η ψηλομυτα --- μου θυμιζει τη δικη μου ρε παιδι μου μονο που εγω εβελα ορια για να μην πω αναχωματα :lol: -- δεχεται να σου υποχρεωθει??????

Γιατι ξερεις τα ιταλικα επιπλα θελουν και την αναλογη συμπεριφορα :lol:

Τελοσπαντων .. Βαλε ορια ηρεμα και αποφασιστικα .... Περιμενουμε νεα σου .. Υπομονη !!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

υπομονη θα σου πω ,μου θυμιζεις εμενα αυτες τις μερες μονο .(προβληματα με τον αδεφο του και να μου λεει εχεις δικιο αλλα τι να κανω να τσακωθω με τον αδερφο μου)

το σιγουρο ειναι οτι ειναι παρα πολλα ατομα για να εχεις στο σπιτι σου,αυτο το βλεπει ο αντρας σου?.Ας της πει οτι μπορουν αλλα απο εσενα να μην περιμενουν κατι γιατι δεν μπορεις να εχεις τοσα ατομα και το μωρο.Ημαρτον δηλαδη ολη την μερα θα μαγειρευεις και θα εχεις καποιον στην τουαλετα σου.

Δεν ξερω και ποσο ειναι το μωρακι σου αν ειναι πολυ μωρο να το αρνηθεις πες του οτι θα πας στους γονεις σου να μενεις αφου εχει καλυτερα τους αλλους,

Παντως να εισαι ηρεμη οταν τα λες στον αντρα σου και να ας αρχισουν πια να βαζουν πρωτα το/τα παιδι-α τους μετα αυτη την ΄΄γαιδουρα΄΄ που τα εχει ολη μερα και μετα τους αλλους (πηρα φορα σταματαω)

Νότα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα;

Το δικό σου το νινί πόσο είναι; Εσύ δουλεύεις ή κάθεσαι σπίτι με το παιδί;

Γιατί τα ρωτάω.

Μπορείς να τους δώσεις το κλειδί της γκαρσονιέρας. Θα έχεις φροντίσει να φτιάξεις το καζανάκι - για να μην έχουν δικαιολογία για τουαλέτα - και να βάλεις κάτι μικρό - ένα γκαζάκι π.χ. - για να μην έχουν δικαιολογίες να έρχονται σπίτι.

Αν το παιδί είναι πολύ μικρό με ακατάστατα ωράρια:

1. Κλειδώνεις την πόρτα σου το πρωί, κάνεις ότι κοιμάσαι, αν χτυπήσουν το κουδούνι δεν ανοίγεις, "αχ, κοιμόμουνα" και τους αφήνεις χωρίς φαΐ, νερό κλπ.

2. Αν το παιδί είναι μεγάλο και το κρατάς εσύ: Τις δύο πρώτες μέρες που έρχονται φροντίζεις να σηκωθείς πρωί, να μαγειρέψεις για την οικογένειά σου και στη συνέχεια να πάρεις το παιδί και να... εξαφανιστείς. Πάλι δεν θα έχουν πρόσβαση σε ψυγείο, τουαλέτα, μπάνιο κλπ

3. Αν το παιδί πηγαίνει παιδικό σταθμό, θα πατήσεις στο ότι κουβαλάει συνέχεια μικρόβια και ότι είναι πολύ τραγικό για το νεογέννητο να έρχεται σε επαφή μαζί του.

Αν η γκαρσονιέρα είναι των γονιών σου, πες στον άντρα σου ότι εκείνους πρέπει να ρωτήσεις και στη συνέχεια, σε συνεννόηση, άσε τους να... βγάλουν το φίδι από την τρύπα (τι να κάνουμε, στην περιουσία τους δεν κάνεις εσύ κουμάντο). Εγώ αυτό κάνω με μία γκαρσονιέρα του πατέρα μου την οποία ήθελε ο άντρας μου να... παραχωρήσει.

Καλά ξεμπερδέματα!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

εμένα αυτό που θα με ενοχλούσε πραγματικά είναι που ενώ είναι δική μου η γκαρσονιέρα δεν με ρώτησαν..αν με ρωτούσανε δεν θα μπορούσα ούτε να μαλώσω ούτε να αρνηθώ από ευγένεια ό,τι και να να μου είχανε κάνει...πάντως το να αρνηθεί έτσι πεισματικά εγω δεν το βλέπω σωστό...εντάξει καταλαβαίνω ότι έχουνε απαίσια συμπεριφορά, αλλά από τη στιγμή που είναι ο άντρας σου στη μέση δεν μπορείς να μαλώνεις εσύ μαζί του..δώστου απλά να καταλάβει ότι σε πείραξε που δεν σε ρώτησαν..και να σου πω κάτι: άνθρωποι είμαστε, μπορεί, που δεν το εύχομαι, να χρειαστεί να φιλοξενήσεις τους γονείς σου ή κάποιον δικό σου αργότερα στα γηρατειά τους και τότε σίγουρα θα σου το κρατάει ο άντρας σου! Γιατί όσο και εμείς να μην καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο τους υπερασπίζονται έτσι οι άντρες τους δικούς τους, αυτό συμβαίνει και είναι επειδή είναι οικογένειά τους και είναι δύσκολο έτσι ξαφνικά να αντιληφθούνε ότι δεν φέρονται σωστά και να τους απομυθοποιήσει..πρέπει να φερθείς έξυπνα και όχι σε ευθεία αντιπαράθεση..η γνώμη μου είναι ότι δεν θα σε βοηθήσει αυτό καθόλου...

εμένα αυτό που θα με ενοχλούσε πραγματικά είναι που ενώ είναι δική μου η γκαρσονιέρα δεν με ρώτησαν..αν με ρωτούσανε δεν θα μπορούσα ούτε να μαλώσω ούτε να αρνηθώ από ευγένεια ό,τι και να να μου είχανε κάνει...πάντως το να αρνηθεί έτσι πεισματικά εγω δεν το βλέπω σωστό...εντάξει καταλαβαίνω ότι έχουνε απαίσια συμπεριφορά, αλλά από τη στιγμή που είναι ο άντρας σου στη μέση δεν μπορείς να μαλώνεις εσύ μαζί του..δώστου απλά να καταλάβει ότι σε πείραξε που δεν σε ρώτησαν..και να σου πω κάτι: άνθρωποι είμαστε, μπορεί, που δεν το εύχομαι, να χρειαστεί να φιλοξενήσεις τους γονείς σου ή κάποιον δικό σου αργότερα στα γηρατειά τους και τότε σίγουρα θα σου το κρατάει ο άντρας σου! Γιατί όσο και εμείς να μην καταλαβαίνουμε για ποιον λόγο τους υπερασπίζονται έτσι οι άντρες τους δικούς τους, αυτό συμβαίνει και είναι επειδή είναι οικογένειά τους και είναι δύσκολο έτσι ξαφνικά να αντιληφθούνε ότι δεν φέρονται σωστά και να τους απομυθοποιήσει..πρέπει να φερθείς έξυπνα και όχι σε ευθεία αντιπαράθεση..η γνώμη μου είναι ότι δεν θα σε βοηθήσει αυτό καθόλου...

Μαρακι , συνονοματο θα μου επιτρεψεις !

εχει διαφορα να προσφερθεις για κατι και διαφορα να στο κατσικωσουν .Οσο για το μελλον δεν πιστευω να εχει καμια σχεση το ποιον θα πρεπει να φιλοξενησει η Νοτα διοτι πολυ απλα η γκαρσονιερα ανηκει στους γονεις της. Και στο φιναλε δεν θα παρει και την αδεια της κουνιαδας , της πεθερας και ολου του ανδροσογιου για το ποιον θα βαλουν στο σπιτι με τον ανδρα της . Πολυ περισσοτερο δε οταν υπαρχει μωρο και οι '' φιλοξενουμενοι '' φαινονται ολιγον χοντροπετσοι .

Μπραβο,κοριτσια,γιατι να σας πω την αληθεια,χθες που απαντησα στην Νοτα ψιλοφοβομουν οτι θα με κραξετε,επειδη η κουνιαδα ειναι εγκυος...........Και παλι,Νοτα,ενα ηρωικοτατο ΟΧΙ,με τιποτα,εχουν λεφτα,να βρουν κατι αλλο,αν δεν ειχαν το συζητουσαμε.Βαλε τον συζυγο να διαβασει ολα αυτα που λεμε,εχει πολυ αδικο,δεν σου εχουν φερθει καθολου καλα και αν γινει μια,θα ξαναγινει εκατο μετα.....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

σωστα ολα αυτα βρε κοριτσια αλλα εγω θα εκανα και κατι αλλο.

Επειδη θεωρω πολύ μεγαλη βλακεια να ερθουν μαζι με την ετοιμογεννη αλλα τοσα ατομα, θα πρεοτεινα να μιλησει η φιλη μας απευθειας με την κουνιαδα της και να της πει οτι απο την εμπειρια της απο την γεννα και τον τοκετο της προτεινει να μην μαζεψει ολο το σοι μαζι της γιατι και δεν θα μπορει να ηρεμησει αλλα και δεν υα μπορουν να βολευτουν ολοι μαζι.

Αναλογα με την αντιδραση της θα εχει ετοιμες δυο προτασεις .

Αν ερθετε ολοι μαζι δεν μπορειτε να βολευτειτε πουθενα ουτε στην γκαρσονιερα αρα θα πρεπει να βρειτε καταλυμα , σε περιπτωση που ερθεις μονη σου αντε και ενα ατομο ακομη θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

Ετσι και τον καλο της θα γλυκανει , αλλα και θα δειξει οτι ενδιαφερεται.

Μaggie μου,τα διαβασες ολα περι κουνιαδας :?: .Ειναι μεγαλο κερατο.Κατι μου λεει πως η Νοτα δεν την θελει ουτε αυτην ...και με το δικιο της.....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Κοριτσια δεν σηκωνει μεσοβεζικα η κατασταση Το οχι ΟΧΙ !!!!!!Επαναλαμβανω μου φαινονται ειδος που αν δουν χαραμαδα την πατησαν στο λαιμο !

Νομιζω οτι θα πρεπει ο συζηγος σου να ρωτησει ξεκαθαρα αν θες η οχι. δε το κανει και θελει να σε φερει προ τετελεσμενων γεγονωτων ωστε να ερθεις σε δυσκολη θεση και να μην αρνηθεις. εγω θα του ελεγα οτι αν ηταν ειλικρινης και ευθυς απεναντι μου θα το συζητουσα να ερθει η αδερφη του ΜΟΝΟ και ΕΝΑΣ συνοδος γιατι εισαι μανα και καταλαβαινεις, ασχετα με το γεγονος οτι η αδερφη του ειναι απαραδεκτη. ΟΜΩΣ επειδη φερεται ανειλικρινα δε το συζητας καθολου...να ξεκαθαρισει τη θεση του και τοτε ισως συζητησεις κατι με τους δικους σου κανονες στο ποιοι θα ερθουν. διαφορετικα εχει ωραιοτατα ξενοδοχεια....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...