Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βέπιπεδου ιασω

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jenny ημουν που ημουν αγχωμενη για τα αποτελεσματα με αποτελιωσες...

έλα καλέ επειδή έτυχε σε μένα! 1 στο εκατομύριο συμβαίνει! απλά τονίζω την αδιαφορία του γιατρού που με εξέταζε!~

EPLX.jpg.png

.png

Koρίτσια καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για την συμπαράστασή σας! :lol::lol::lol:

Η εξέταση καθαυτή πήγε καλά, έχω βέβαια αγχωθεί γιατί δεν νοιώθω το μωρό μου... :cry: ελπίζω να πάνε όλα καλά!!

εγώ τον έκανα την Παρασκευή και πλήρωσα 150 ? στο Ιασώ. Δεν κάνουν κολπικό.

εγω που τους ρωτησα την Τεταρτη απο το τηλεφωνο ποσο κοστιζει γιατι μου ειπαν 130ε?

me and my men...

Διαφημίσεις

εγώ τον έκανα την Παρασκευή και πλήρωσα 150 ? στο Ιασώ. Δεν κάνουν κολπικό.

εγω που τους ρωτησα την Τεταρτη απο το τηλεφωνο ποσο κοστιζει γιατι μου ειπαν 130ε?

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ??????????

πηγα στους υπερηχους βγήκε ο τσαγκας (ο γιατρος μου εξω) μου εδωσε ενα χαρτι με εναν κωδικο και πήγα στο ταμείο. 150 ευρώπουλα έδωσα....

για πήγαινε και αν όντως έδωσες τόσα πές μου και εμένα...

Ρε κοριτσια??? 150?? Ισιωσαν οι μπουκλες μου...Εγω στο Μητερα εδωσα 105 και κρατησε κανα 20 λεπτο Μηπως πηρατε και dvd? Η΄ το ειδατε και σε τρισδιαστατο?

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια??? 150?? Ισιωσαν οι μπουκλες μου...Εγω στο Μητερα εδωσα 105 και κρατησε κανα 20 λεπτο Μηπως πηρατε και dvd? Η΄ το ειδατε και σε τρισδιαστατο?

εγω παλι δεν εχω μπουκλες... παντως ενα ξυρισματακι αυριο θα μου το κανουν... ας ειναι καλα τα ραντεβου που πρεπει να κλεινεις στα δημοσια νοσοκομεια πριν ακομα μεινεις εγκυος για να πετυχεις τις ημερομηνιες οταν τις θες... :?

me and my men...

Για τις υπηρεσίες που προσφέρει πολύ ακριβό μου ακούγεται το Ιασω...καλά εγώ στην β επιπεδου έτυχε να βρω ραντεβου στο Ελενα και πληρωσα μονο 35 ευρώ αλλά στο doppler που το έκανα έξω στο ΕΜΒΡΥΟ πλήρωσα μεν 160 ευρώ αλλά τουλάχιστον και 3d μηχάνημα είχαν και dvd δίναν χωρίς να το ζητήσεις και σε εξετάζαν αρκετή ώρα... :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Εγώ στο Μητέρα που έκανα το Β' Επιπέδου έχω την εντύπωση ότι πλήρωσα λιγότερο από 105 Eirini_Dr. 89? Κάτι τέτοιο. Δεν παίρνω κι όρκο βέβαια γιατί τόσα που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής έχουμε χάσει τη μπάλα. Όταν γυρίσω σπίτι το κοιτάζω και σας λεω αν ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα. Πάντως το ΙΑΣΩ τελικά είναι ακριβότερο σε όλα του απ ότι φαίνεται

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

καλημερα κοριτσια

εγω εκανα β' επιπεδου σε ιδιωτικο ιατρειο στο Αργος και πληρωσα 100?. η εξεταση κρατησε πανω απο μιση ωρα και πηρα και dvd. παντως και η νυφη μου πριν απο 2 χρονια σε καποιο ιδιωτικο κεντρο στην Αθηνα (δεν ξερω ποιο) εδωσε 150? για β' επιπεδου.

Διαφημίσεις

ειδατε το ανανεωμενο τικερακι μου??? οχι, να το δειτε! εκανα την β' επιπεδου, ολα μια χαρα, εσκασα τα 130ε στο Ιασω, ειδα την προικα του γιου μου :wink: και χαρηκα πολυ που ειμαστε μια χαρα!

vicky29 εγω με κωδικο στο χαρτακι στο ταμειο εδωσα 130ε. δεν ξερω γιατι...

αυτα!

me and my men...

ειδατε το ανανεωμενο τικερακι μου??? οχι, να το δειτε! εκανα την β' επιπεδου, ολα μια χαρα, εσκασα τα 130ε στο Ιασω, ειδα την προικα του γιου μου :wink: και χαρηκα πολυ που ειμαστε μια χαρα!

vicky29 εγω με κωδικο στο χαρτακι στο ταμειο εδωσα 130ε. δεν ξερω γιατι...

αυτα!

Λόγω πίεσης μου έκαναν μια επιπλέον εξέταση για να δούν εάν έχει επηρρέαστεί ο πλάκούντας. εχθές μου το είπε ο γυναικολόγος και καλλά γιατί αγχώνεσαι αφού κάναμε και αυτή την εξέταση και όλα έδειξαν καλά....

ναι και εμενα μου εκανε εντυπωση στην αρχη... εβγαλε και βαση τερ και βαση μετρησεων το ιδιο, ενω μεχρι τωρα ειχα καποιες μερες μεταξυ τους διαφορα... ειναι η πρωτη φορα που μετρηθηκε το ιδιο... στην 1η εγκυμοσυνη ποτε δεν ειχα μια σταθερη ημερομηνια...

γιατι στεναχοριεσαι? καλα να'μαστε... λιγες μερες πριν-μετα ειναι το τελευταιο που με στεναχορει...

me and my men...

Μπράβο βρε Μαργαρίτα!!! Δοξασι ο Θεός !!! χαίρομαι που ο άντρακλάς σου είναι μια χαρούλα!!!

να'σαι καλα νατ! σε καθε ελεγχο που εκανε εκανα την ιδια ερωτηση: δηλ. ειναι καλα τα αποτελεσματα ε? ειναι καλη η καρδουλα... ολα ενταξει ε?

θα πρεπει να την ζαλισα! :D

me and my men...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...