Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Την θετική σας σκέψη ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 129
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη. Και οτι πιστευω εγω γινεται,θα δεις!Θα προσευχηθουμε ολες μαζι και θα μας ακουσει ο καλοε ο θεουλης!!!!!ΘΑ ΔΕΙΣ!δειξε θεληση και δυναμη για τα παιδια σου και μονο!!!!Ξερω,εξω απ'το χορο πολλα τραγουδια λεμε αλλα ειμαστε εδω για να σε στηριζουμε.

Σου εύχομαι τα καλύτερα!! Θα δεις ότι οι εξετάσεις σου θα βγουν καθαρές!Όλες αυτό θέλουμε και με τη θετική μας σκέψη θα το πετύχουμε :D:D

Περιμένουμε τα νέα σου.

eMzE.jpg.png

Διαφημίσεις

evoula καλημέρα!!!!

Έκανες χθες την εξέταση?? πως είναι τα πράγματα??

Δεν γνωριζόμαστε κοριτσάκι, αλλά δεν σου κρύβω πως είσαι συνέχεια στο μυαλό μου.....

Εύχομαι όλα να πήγαν καλά...

Καλημέρα κορίτσια,

δεν μπορώ να σας πώ πόσο με συγκινεί η ανταπόκρισή σας και η στήριξή σας.

Χίλια ευχαριστώ.

Νομίζω κιόλας ότι με αυτή όλη την θετική σκέψη που μου στέλνετε έχω περισσότερη δύναμη να το βγάλω πέρα όλο αυτό.

Εχθές το βράδυ πήρα τη γνωμάτευση για την αξονική κοιλίας και δόξα το θεό δεν έχει ευρήματα παθολογικά. Πήρα μια μεγάλη ανάσα.

Τώρα έχω μπροστά μου βέβαια ακόμα δρόμο, γαστροσκόπηση, γυναικολογικά κι άλλοι δείκτες πιθανά μαγνητική και μια ειδική αξονική που γίνεται μόνο στην Αθήνα.

Δεν σας κρύβω ότι ψυχολογικά είναι δύσκολα όπως όταν βλέπεις έναν εφιάλτη και προσπαθείς να ξυπνήσεις και λές μέσα "ξύπνα όνειρο είναι" κάπως έτσι περνώ τις μέρες μου.

Είμαι λίγο χαμένη.

Αφού χθές ξέχασα να μαγειρέψω το βράδυ για να δώσω μαζί στον μικρό φαγητό για το νηπιαγωγείο.

Παλεύω και ευχαριστώ που είστε δίπλα μου γιατί εκτός από τον άντρα μου τώρα δεν μπορώ να έχω καμμία άλλη υποστήριξη.

Η μάνα μου είναι με ον πατέρα μου στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες 15 μέρες με παράλυση των κάτω άκρων και ένα πολύ βεβαρυμένο ιστορικό που μπορεί να είναι και λέμφωμα.

Δεν μπορώ να τους πω τίποτα. Δεν μπορώ ούτε να βοηθήσω.

Τι να πώ ίσως κάποιος μας μούτζωσε.

Τέλος πάντων δεν θέλω να σας ψυχοπλακώνω.

Η ζωή είναι πολύ ωραία ειδικά όταν έχεις φίλους έστω και ηλεκτρονικούς.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

Αν γνωρίζετε κάποιον καλό γαστρεντερολόγο στην Θεσσαλονίκη θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μου στείλετε στοιχεία.

Μέχρι τώρα δεν μας χρειάστηκε ποτέ.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Evoyla,σου εύχομαι όλες οι εξετάσεις που θα κάνεις να είναι καλές και να γυρίσεις πάλι στην όμορφη καθημερινότητα σου με τα παιδάκια σου.

Περαστικά και στον μπαμπά σου.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Ευουλα ειδες τι κανει η θετικη ενεργεια μας?????κανε και τις εξετασεις σου και ολα καλα θα πανε....περαστικα στον μπαμπα σου ευχομαι και οι δυσκολες μερες να τελειωσουν συντομα....

Διαφημίσεις

Εύχομαι και οι επόμενες εξετάσεις να είναι καλές και σύντομα να αφήσεις όλη αυτή την αγωνία πίσω σου. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου με υγεία και χαρά πάντα

Μόλις το διάβασα Ευούλα

Να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι, προσεύχομαι, πιστεύω ότι τίποτα δε θα συμβεί.

Αν έχεις αναγκη οποιαδήποτε, έστω να μιλήσεις, μη διστάσεις να το κάνεις

Στείλε πμ για το τηλεφωνο,μη σκέφτεσαι οτι μας ψυχοπλακώνεις, είμαστε για τα καλά και τα άσχημα

Θετική σκέψη και είμαι εδώ οτι χρειαστεις

.png

ευχομαι ολα να πανε καλα.Σε καταλαβαινω...ειμαι κι εγω μια μανουλα που χει πολλα προβληματα υγειας και περνά πολύ χρονο στα νοσοκομεία.Αν θες υποστηριξη κτλ στειλε μου πμ να σου δωσω τα τηλ μου.

Ο Θεος να ειναι μαζι σου θα προσευχηθω σημερα για σενα

Καλή δύναμη σου εύχομαι evoula και όλα να πάνε καλά... Και περαστικά στον μπαμπά σου...

Τα καλύτερα νέα εύχομαι να έχεις σύντομα κορίτσι μου!!Πίστη και δύναμη!!!Και από μας τη θετική μας ενέργεια και την συμπαρασταση μας!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...