Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προβληματα...με παππου και γιαγια!!

sweety**

Recommended Posts

καλησπερα σας!!ηθελα την γνωμη σα;ς γτ δεν ξερω πραγματικα πως πρεπει να συμπεριφερθω!!αρχικα οταν ειπαμε με τον αντρα μου οτι θα παντρευτουμε ξεκινησαν τα προβληματα!!

μας εβγαλαν την ψυχη,καλα οτι δεν βοηθησαν πουθενα διοτι ο πεθερος ηθελε να γινει το τραπεζι εκει που ηθελε αυτος!!ερχονταν στο σπιτι για να μας πουν οτι τα επιπλα που πηραμε δεν ειναι καλα και γενικα για να δημιουργουν γκρινια,να σημειωσω οτι ημουν εγκυος στο τριμηνο ,οταν τους το ανακοινωσαμε τους ειπαμε να μην πουν τιποτα σε κανενα αλλον και την επομενη μερα το ηξεραν ολα τα αδερφια του αντρα μου!!αλλα και παλι ακρη δεν βγαλαμε!!πριν γεννησω ειχαν ξεκινησει γκρινιεσ με το ονομα του παιδιου!!λεω παλι οκκ...αστο να περασει και αυτο!!με το που γεννησα δεν σεβαστηκαν τιποτα η μια γκρινια πισω απο την αλλη(γτ αποστειρωνω στο μωρο,γτ τους λεω να πλυνουν τα χερια τους για να το πιασουν,γτ να μην το φιλησουν στο στομα,να μην καταλαβαινουν οτι δεν πρεπει να ερχονται σε επαφη με το μωρο ενω ειναι αρρωστοι κτλ κτλ )!!!στην συνεχεια μετα απο λιγο καιρο γεννησε και η συνυφαδα μου!!στις δεκα μερεσ πανω το μωρακι της αρρωστησε απο καποιο μικροβιο(νεογνικη μυνηγκιτιδα ειπαν) αφου ουτε το νερο για το γαλα δεν του εβραζαν γιατι το σωστο για αυτους ειναι γτο μωρο να ερχεται σε επαφη με μικροβια για το ανοσοποιητικο του!!οι γιατροι ειπαν να ενημερωσουν με οσους ηρθε σε επαφη το μωρο(την προηγουμενη μερα ειχαμε βρεθει με το μωρο).να πω οτι το μωρακι ειναι μια χαρα ξεπερασε τον κινδυνο!!το θεμα ειναι οτι αυτοι μας ειπαν ψεματα οτι το μωρακι απλα πνιγηκε (το οποιο κρατησαν 10 μερεσ στο νοσοκομειο με αντιβιωση) για αυτο και πηρα στο νοσοκομειο να ενημερωθω καθως πηρε και η παιδιατρος μου και τελικα το μωρο ειχε κολλησει καποιο μικροβιο..μας το ειχαν αποκρυψει!!φυσικα δεν παραδεχτηκαν τιποτα!!και οι παππουδεσ μαζι!!παει και αυτο!!!ο αντρας μου κατοπιν ελειπε 5 μηνεσ εκτος πολης για δουλεια κανεις δεν με πηρε ενα τηλ να δουν μηπως χρειαζομαι κατιιι τιποτα ουτε μια επισκεψη!!(γιατι λενε τυος λεμε να πλυνουν τα χερια τουςκαι δεν θα το κανουν οποτε κα δεν ερχονται)παει κ αυτο!! εγινε και η βαφτιση μας και εγω με τον αντρα μου αποφασισαμε να βγαλουμε το ονομα του μπαμπα μου που οι γονεις μου ειναι αυτοι που βοηθουν οσο μπορουν (πχ να κρατησουν λιγο το μωρο να πεταχτω σουπερ μαρκετ,να κανω ενα μπανιο κτλ)!!μετα δυο μερεσ απο την βαφτιση πηραν τηλεφωνο να μας τα ψαλλουν που δεν βαλαμε το ονομα του πεθερου(να πω οτι ο πεθερος εχει βγει 3 φορεσ ακομη)!!!ειλικρινα αυτο το τελευταιο εχει ξεπερασει καθε οριο!!τι να κανω??εδω και ενα χρονο ολο προβληματα δημιουργουν και δεν ηρεμουμε!!να ειμαι τσαντισμενη??ειναι για γελια?για κλαματα?ειμαι παραλογη???τι συμβαινει??

Διαφημίσεις

Αφού δεν είναι οι δικοί σου γονείς , μην ασχολείσαι ! Καθόλου όμως !! Δηλαδή , μη σηκώνεις τα τηλέφωνα , μην πηγαίνεις επισκέψεις , μη δέχεσαι επισκέψεις κλπ . 

Τι νόημα έχει να συγχύζεσαι ; 

Όποτε θέλει ο άντρας σου , ας πηγαίνει να τους βλέπει μόνος . 

Τους τοξικούς ανθρώπους πρέπει να τους βγάζουμε από τη ζωή μας 

2 ώρες πρίν, Macgyver είπε:

Αφού δεν είναι οι δικοί σου γονείς , μην ασχολείσαι ! Καθόλου όμως !! Δηλαδή , μη σηκώνεις τα τηλέφωνα , μην πηγαίνεις επισκέψεις , μη δέχεσαι επισκέψεις κλπ . 

Τι νόημα έχει να συγχύζεσαι ; 

Όποτε θέλει ο άντρας σου , ας πηγαίνει να τους βλέπει μόνος . 

Τους τοξικούς ανθρώπους πρέπει να τους βγάζουμε από τη ζωή μας 

Συμφωνω με την παραπάνω φίλη.

Διακρίνω μηδέν παιδεία για να μην πω ανθρωπιά. Επίσης δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθησεις να τους συνετησεις, τέτοιας λογικής -βάλε και την ηλικια- άνθρωποι δεν αλλάζουν σκέψη ή συμπεριφορά.

Κόψε επαφές και ζήσε ήρεμα με τον αντρα σου και το παιδι σου γιατί τα προβληματα θα αυξάνονται αν κρινω απο τα περιστατικά που περιγραφεις.

Φυσικα για να γινει αυτο θα πρεπει και ο αντρας σου να ειναι στο πλευρό σου και να μην εχει παρει τιποτα απο την λογικη τους..

Καλα, αυτη η δόλια η συνυφάδα εκατσε και τους ακουσε και διακινδυνεψε την υγεια του παιδιου της..;  ακου να ερχεται το νεογεννητο σε επαφη με τα μικροβια για να αναπτυξει ανοσοποιητικό.. να του χορηγησουμε και μια δοση-κοκτέιλ απο ό,τι θανατηφορους ιους ξερουμε τοτε για να το κανουμε SuperMan..

συμφωνω με την φιλη παραπανω επισης

τι σε νοιαζει;ο αντρας σου θελει να εχετε επαφες;

μην τους μιλας στο τηλ ,μην δεχεσαι επισκεψεις οσο κανουν του κεφαλιου τους,μην πηγαινεις εσυ κ το μωρο

κ μην χαλας την ψυχολογια σου γι αυτους.δ αξιζει

Να το συζητήσεις με τον άντρα σου και να έχετε ένα κοινό μέτωπο απέναντι τους, δεν έχει σημασία που είναι γονείς του, είναι τοξικοί για την οικογένεια σας. Επίσης είναι δίκη του δουλειά να τους βάλει όρια, αν και οπως τα λες δεν ξέρω τωρα πια αν θα μπορεσει. Λυπάμαι που οι γαμπροι-νύφες - γιοι κόρες αφήνουν τετοιους ανθρωπους να εισβάλουν στην οικογένεια τους και σε τελική ανάλυση, μπορεί να γίνει πολύ απειλητικό για τη σχέση σας.

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με τα κορίτσια. Μακριά και αγαπημένοι που λένε. Όποτε θέλει ο άντρας σου μπορεί να πηγαίνει να τους βλέπει, δεν είναι δικοί σου γονείς. Εσύ σε καμιά γιορτή, γενέθλια και τέτοια 4-5 φορές το χρόνο. Είσαι τυχερή που δεν τους έχεις ανάγκη πχ να σου κρατήσουν το παιδί ή κάτι άλλο. Εσύ κράτα τυπική και ευγενική στάση αλλά απόμακρη με τον τρόπο σου για να μην δίνεις δικαίωμα.

ο αντρας μου ενοχλειται απο αυτα που κανουν συμφωνει μαζι μου!!το θεμα ειναι οτι μονος του γτ να θελει να παει??δεν θα ειχα προβλημα αν στα τηλεφωνα τους δεν με μιλουσαν ασχημα για μενα!!αλλα αυτοι μιλουν ασχημα απο το τηλεφωνο φανταστειτε απο κοντα!!!σιγουρα ειναι απειλητικο για την σχεση μας ολο αυτο γτ ενα χρονο τωρα ολο τσακωνομαστε..οχι γτ δεν με υποστηριζει αλλα γτ κανουν ολα αυτα που κανουν εγω τσαντιζομαι αυτος μου λεει να μην δινω καμια σημασια αλλα θεωρω οτι ξεπερνουν καθε οριο να ασχολουνται και με το ονομα του μωρου γκρινιαζοντας  και μιλωντας ασχημα για εμενα!!οσο για την δολια την συνυφαδα αυτη παει με τα νερα της πεθερας σε ολα!!το ειχα παρατηρησει απο τοτε που την γνωρισα!!παντα μου εδινε την εντυπωση δεν ξερω  πως να πω οτι επρεπε-ηθελε να τα εχει καλα με ολους οτι η σχεση τους βασιζεται στους γονεις(τους βοηθουν σε κπ πραγματα απο οτι εχω καταλαβει).εμενα ο αντρας της μου δινει την εντυπωση οτι "οι δικοι μου "ειναι πανω απο ολα και αν δεν εισαι εσυ με αυτους δεν ειμαστε και εμεις!δεν ξερω τελος παντων τι ακριβως ισχυει στην σχεση τους αλλα αυτη κανει παντα οτι λεει η πεθερα καθως και για το παιδι της απο οτι φανηκε...και συνεχισε και μετα απο αυτο που της ετυχε!!!

Για αυτό σου λεμε «μακριά» και μην εμφανίζεσαι . 

Μπορείς να πεις στον άντρα σου να μη σου περνάει τη γραμμή στο τηλέφωνο και να λέει πχ «μαγειρεύει», «σφουγγαρίζει» , «είναι στο μπάνιο» κλπ κι όταν είσαι μόνη σου μην απαντάς καν σε κλήσεις . 

Αφού συμφωνεί κ ο άντρας σου , μη φοβάσαι τίποτα ! 

Για τον σύζυγό σου θα είναι πιο δύσκολο επειδή ειναι γονεις του, αλλα πρέπει οπωσδήποτε να τους βάλετε ορια κι αν δε παίρνουν απο αυτα να ξεκοψετε. Ακομα κ με χαζές δικαιολογίες οπως ειπαν τα κορίτσια. Εχω ζήσει κατι παρόμοιο βεβαια πιο "light " κ το εχω δει κ σε πολυ δικούς μου ανθρώπους, αυτες οι καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν στο χωρισμό χωρις να το καταλάβεις. Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνετε αγαπημένοι με τον σύζυγό σου κ να κρατήσετε την δικη σάς οικογένεια ενωμένη. Εκει πρέπει να εστιάσεις κι όχι να δίνεις σημασία κ αξια (το ξερω είναι δύσκολο) σε τέτοιους ανθρώπους 

κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!και εγω αυτα σκεφτομαι!!ηθελα να δω αν τα σκεφτομαι σωστα!!φυσικα και οι δικοι μου ανθρωποι τα ιδια μου λενε αλλα ηθελα να δω και την γνωμη "των τελειως απεξω"!!!!

Διαφημίσεις

Από τη στιγμή που δεν μπορείς να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση το καλύτερο θα ήταν να μην έχεις και πολλές επαφές..Πιστεύω πολύς κόσμος περνάει παρόμοιες καταστάσεις..Όμως δεν πρέπει να τσακωθείς πότε με τον άντρα σου για αυτό το θεμα..Αν δεν το καταλάβει Άστον να πηγενει μόνος του..Βέβαια θα μου πεις μετά θα λένε αλλά όμως δεν υπάρχει λόγος να χαλάς την διάθεσή σου κάθε φορά που θα τους βλέπεις η θα τους μιλάς..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...