Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καθυστερημένη ωορηξια και εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Just now, ninaki80 είπε:

η περιοδος ερχετε 12 με 16 μερες μετα την ωορηξια. το πιο συνιθισμενο ειναι 14 μερες ναι. 

εσυ που εχεις μεγαλο κυκλο κανεις ωορηξια πολυ πιο μετα . δηλαδη κανεις ωορηξια πχ την 20η μερα κ η περιοδος ερχετε 14 μερες μετα δηλαδη 34 μερες κυκλος

Έτσι είναι. Από τον κύκλο εξαρτάται το πότε θα γίνει η ωορρηξια. Αν είναι μεγάλος θα γίνει αργότερα, αν είναι μικρός θα γίνει πιο γρήγορα. Πάντως από την ημέρα της ωορρηξιας η περίοδος έρχεται μετά από 14 μερες. Εγώ που έχω μικρό κύκλο 25 ημερων ωορρηξια κάνω συνήθως την 11η μέρα και μετά αφού περάσουν 14 μερες έρχεται η περίοδος. Είναι τσεκαρισμενο. Μετά από τη γέννηση του γιου μου καταλαβαίνω σε κάθε κύκλο την ωορρηξια μου. Υπήρξαν φορές που είχα ωορρηξια την 9η μέρα και διήρκεσε ο κύκλος 23 μέρες, ενώ κάποιες άλλες φορές είχα ωορρηξια την 12η, ή 13η μέρα με κύκλο 26 και 27 ημερών αντίστοιχα. 

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, ninaki80 είπε:

η περιοδος ερχετε 12 με 16 μερες μετα την ωορηξια. το πιο συνιθισμενο ειναι 14 μερες ναι. 

εσυ που εχεις μεγαλο κυκλο κανεις ωορηξια πολυ πιο μετα . δηλαδη κανεις ωορηξια πχ την 20η μερα κ η περιοδος ερχετε 14 μερες μετα δηλαδη 34 μερες κυκλος

Σε ευχαριστώ θερμα. Σημερα μολις ειχα αχνο θετικο τεστ και απλα θα κανω υπομονη. Μακαρι αυτη την φορα ολα καλα να πανε

4 ώρες πρίν, spgoutziotou είπε:

Σε ευχαριστώ θερμα. Σημερα μολις ειχα αχνο θετικο τεστ και απλα θα κανω υπομονη. Μακαρι αυτη την φορα ολα καλα να πανε

Αχ μακαρι να χουμε ευχαριστα!!!με το καλο σου ευχομαι!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...