Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χνούδι και τριχουλες στην ευαίσθητη περιοχή αγοριού 6 μηνών

Zaimi

Recommended Posts

Γειά σας εχω πανικοβληθεί....εχθές είσασταν παιδίατρο και μου είπε για της τρίχες που έχει το αγοράκι μου πάνω απο το πουλάκι του...δεν ήταν ξεκάθαρη είπε μονο οτι δεν έπρεπε να τα έχει και οτι αυτά βγαίνουν σε ηλικία δέκα ετών και πως αν δεν πέσει σε ενα μήνα θα κάνουμε εξετάσεις.....εχω τρελαθεί δεν ξέρω τι να υποθέσω...

Διαφημίσεις

1 hour ago, Zaimi είπε:

Γειά σας εχω πανικοβληθεί....εχθές είσασταν παιδίατρο και μου είπε για της τρίχες που έχει το αγοράκι μου πάνω απο το πουλάκι του...δεν ήταν ξεκάθαρη είπε μονο οτι δεν έπρεπε να τα έχει και οτι αυτά βγαίνουν σε ηλικία δέκα ετών και πως αν δεν πέσει σε ενα μήνα θα κάνουμε εξετάσεις.....εχω τρελαθεί δεν ξέρω τι να υποθέσω...

Θα πρέπει να μιλήσεις με έναν παιδοενδοκρινολόγο. Μην πανικοβάλλεσαι.

23 ώρες πρίν, Zaimi είπε:

Κάτι παρόμοιο αν έχω καταλάβει καλά είχε και το αγοράκι μιας φίλης. Η γιατρός της συνέστησε να σταματήσει να χρησιμοποιεί κρέμες στις αλλαγές της πάνες. Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια περίπτωση αλλά έτσι μου το είχε περιγράψει κ εκείνη. 

• 6 months later...

Καλημέρα!!! Είμαι νέα μαμά ενός μπέμπη 5 μηνών και προσπαθώ να προσαρμοστω στον καινούριο μου ρόλο, κυρίως ως προς την διαχείριση του άγχους μου. Ανέκαθεν ήμουν αγχωθης και κυρίως με θέματα υγείας, οπότε τώρα με το παιδί αγγίζω τα όρια της τρέλας. Ίσως το άγχος μου να δικαιολογειται βέβαια, καθώς όντας μόνο λίγων ημερών ο μικρός προχωρήσαμε σε εξετάσεις αίματος γιατί γεννήθηκε με λίγο πιο σκούρο οσχεο από το "φυσιολογικό". Ο ορμονικος έλεγχος βγήκε καλός και ο ενδοκρινολογος μας είπε πως το παιδί θα γίνει μελαχρινό μιας και οι δύο γονείς είναι πολύ μελαχρινοι, όπως και τα σόια μας δηλαδή. Τυπικά βέβαια μας είπε να τον ξαναδεί σε μερικούς μήνες για να ελέγξει την ανάπτυξή του. Σύμφωνα με τον παιδίατρο μας ή ανάπτυξή του, τόσο η σωματική όσο και η νευρολογική είναι τέλεια. 

Αυτό που μου προκάλεσε ένα άγχος εδώ και λίγες μέρες είναι πως παρατήρησα στην περιοχή πάνω από το πέος ένα ανεπαίσθητο ξανθό χνουδακι το οποίο χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να το αντιληφθείς. Δεν γνωρίζω αν το είχε από πριν γιατί δεν είχα ξαναπαρατηρησει την συγκεκριμένη περιοχή με τόση προσοχή. Στο οσχεο δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο. Σε λίγες μέρες έχουμε ραντεβού με τον παιδίατρο. Απλά μέχρι τότε θα ήθελα να ρωτήσω αν άλλες μανούλες έχουν παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Είναι φυσιολογικό ή θα τρέχουμε πάλι για εξετάσεις. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...