Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιθανότητα εγκυμοσύνης μετά το χάπι επόμενης ημέρας

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Σας διαβάζω πολύ τελευταία και ειλικρινά δεν ξέρω που ακριβώς έπρεπε να ανοίξω το θέμα μου.

Ειλικρινά με τόσες δλυσκολες στιγμές που έχω διαβάσει η δική μου μάλλον είναι άδικη δύσκολη στιγμή για κάποιες και κάποιες άλλες ίσως με καταλάβοθν.

Όπως και να έχει πάντως θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας ή έστω να μου συμπαρασταθείτε κάποιες να περάσω το άγχος των επόμενων λίγων ημερών.

Καταρχήν είμαι ήδη μάνούλα (έχω ένα αγοράκι 9 1/2 ετών σήμερα)

Δεύτερον είναι 39 και έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών (τους τελευταίους 3 μήνες είναι 27 ημερών αλλά παίρνω το μέσο όρο του περασμένου έτους)

Τελευταία περίοδο είχα στις 19/01. Σήμερα 12.02 είμαι στην 25 μέρα του κύκλου μου.

Είχα μία και μοναδική επαφή στις 30/01 που ενδεχομένως να έγινε και ένα ατύχημα με τη αρχαία μέθοδο του τραβήγματος. Επιβεβαίωση λάθους από τον σύντροφο δεν είχα για είπε δεν έχει αμφιβολία αλλά λόγω του ότι ήταν (12η μέρα του κύκλου) πήρα το χάπι της επόμενης μέρας (Norlevo μετά από 1 1/2 ώρα).

Εκεί αρχίζει και η αγωνία μου για το αν έπιασε το χάπι αν δεν έπιασε... Τι έχει γίνει τελικά.??

Δεν είχα και δεν έχω απο τις 30.01 που πήρα το χάπι καμία παρενέργεια καμία αιμμόρια τίποτα απολύτως και το χειρότερο είναι ότι από χθες βλέπω και σημάδια εγκυμοσύνης.... φλέβες στο στήθος, υπνηλία κλπ. ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ??? βοηθήστε με...

Για να μην σας κουράζω θέλω να σας ρωτήσω από την εμπειρίας σας .... Η επαφή .. η μία και μόνη έγινε 30.01 έχουν περάσει 14 μέρες από την επαφή αυτή.. Πιστεύετε ότι αν κάνω μια χοριακή αύριο (15 μέρες μετά την επαφή ) και (26 μέρα του κύκλου) περιμένω να αδιαθετήσω στις 15-16/02 και νομίζω μέχρι τότε θα παιθάνω από αγωνία αν θ αμου έρθουν ή όχι.

Βοηθήστε με λίγο σας παρακαλώ.!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Πηνελόπη Β είπε:

Καλησπέρα σας,

Σας διαβάζω πολύ τελευταία και ειλικρινά δεν ξέρω που ακριβώς έπρεπε να ανοίξω το θέμα μου.

Ειλικρινά με τόσες δλυσκολες στιγμές που έχω διαβάσει η δική μου μάλλον είναι άδικη δύσκολη στιγμή για κάποιες και κάποιες άλλες ίσως με καταλάβοθν.

Όπως και να έχει πάντως θα ήθελα να με βοηθήσετε με τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας ή έστω να μου συμπαρασταθείτε κάποιες να περάσω το άγχος των επόμενων λίγων ημερών.

Καταρχήν είμαι ήδη μάνούλα (έχω ένα αγοράκι 9 1/2 ετών σήμερα)

Δεύτερον είναι 39 και έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών (τους τελευταίους 3 μήνες είναι 27 ημερών αλλά παίρνω το μέσο όρο του περασμένου έτους)

Τελευταία περίοδο είχα στις 19/01. Σήμερα 12.02 είμαι στην 25 μέρα του κύκλου μου.

Είχα μία και μοναδική επαφή στις 30/01 που ενδεχομένως να έγινε και ένα ατύχημα με τη αρχαία μέθοδο του τραβήγματος. Επιβεβαίωση λάθους από τον σύντροφο δεν είχα για είπε δεν έχει αμφιβολία αλλά λόγω του ότι ήταν (12η μέρα του κύκλου) πήρα το χάπι της επόμενης μέρας (Norlevo μετά από 1 1/2 ώρα).

Εκεί αρχίζει και η αγωνία μου για το αν έπιασε το χάπι αν δεν έπιασε... Τι έχει γίνει τελικά.??

Δεν είχα και δεν έχω απο τις 30.01 που πήρα το χάπι καμία παρενέργεια καμία αιμμόρια τίποτα απολύτως και το χειρότερο είναι ότι από χθες βλέπω και σημάδια εγκυμοσύνης.... φλέβες στο στήθος, υπνηλία κλπ. ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ??? βοηθήστε με...

Για να μην σας κουράζω θέλω να σας ρωτήσω από την εμπειρίας σας .... Η επαφή .. η μία και μόνη έγινε 30.01 έχουν περάσει 14 μέρες από την επαφή αυτή.. Πιστεύετε ότι αν κάνω μια χοριακή αύριο (15 μέρες μετά την επαφή ) και (26 μέρα του κύκλου) περιμένω να αδιαθετήσω στις 15-16/02 και νομίζω μέχρι τότε θα παιθάνω από αγωνία αν θ αμου έρθουν ή όχι.

Βοηθήστε με λίγο σας παρακαλώ.!!!

εννοείται ότι μία φορά αρκεί για να μείνεις έγκυος αλλά στην πράξη νομίζω είναι πιο δύσκολο να μην είσαι απ ότι να είσαι. Νομίζω ότι μία υγιής γυναίκα έχει περίπου 25% πιθανότητα κάθε φορά για να μείνει έγκυος οπότε λόγω πιθανοτήτων, λόγω ηλικίας κ λόγω της διακεκομμένης συνουσίας πιστεύω ότι δεν είσαι έγκυος.. Συν όλων αυτών έχεις πάρει κ το χάπι (αν κ μπορεί να μην έπιασε). Αλλά πιστεύω ότι δεν είσαι έγκυος, βέβαια καλύτερα θα ήταν να κάνεις ένα τεστ αλλά αν τυχόν έχεις καθυστέρηση.. Αν όμως έχεις πολύ αγωνία ας το κάνεις κ αύριο, δεν ξέρω όμως αν θα δείξει σίγουρα. Πάντως πιστεύω τσαμπα αγχωνεσαι! :)

Mama16 σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου καθώς επίσης για το ότι διάβασες τις ανησυχίες μου..

Τέστ έκανα κ σήμερα (αρνητικό) αλλά είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι. Αλλωστε δεν έχουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας τα τέστ του φαρμακείου πριν την ουσιαστική καθυστέρηση.. Σκεφτόμουν λοιπόν και δεδομένου όπως είπες κι εσύ ότι ακόμα και το χάπι μπορεί να μην έπιασε οπότε λέω να πάω αύριο 14 μέρα μετά την περιβόητη επαφή και στην 26 μέρα του κύκλου μου να κάνω μια β χοριακή.. πιστεύεις ότι το αποτέλεσμα της θα είναι αξιόπιστο;;;

πρίν από 13 λεπτά , Πηνελόπη Β είπε:

Mama16 σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου καθώς επίσης για το ότι διάβασες τις ανησυχίες μου..

Τέστ έκανα κ σήμερα (αρνητικό) αλλά είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι. Αλλωστε δεν έχουν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας τα τέστ του φαρμακείου πριν την ουσιαστική καθυστέρηση.. Σκεφτόμουν λοιπόν και δεδομένου όπως είπες κι εσύ ότι ακόμα και το χάπι μπορεί να μην έπιασε οπότε λέω να πάω αύριο 14 μέρα μετά την περιβόητη επαφή και στην 26 μέρα του κύκλου μου να κάνω μια β χοριακή.. πιστεύεις ότι το αποτέλεσμα της θα είναι αξιόπιστο;;;

Συνήθως οι χοριακες είναι πιο αξιόπιστες οπότε αν σε καθησυχάζει καλύτερα να κάνεις. Σ εύχομαι παντως αφου δεν θες δεύτερη εγκυμοσύνη να μην είσαι που το πιστεύω κιόλας!!! Θα δεις ότι τζάμπα αγχωνεσαι!!! :)

Μακάρι κορίτσι μου γιατί έχω περάσει τόσο άσχημα τόσες μέρες τώρα με τόση αγωνία και τόσα φανταστηκά συμπτώματα υποτιθέμενης εγκυμοσύνης που δεν φαντάζεσαι... Δε θα θελα με τίποτα να μας έχει συμβεί και να αναγκαστώ να κάνω εκτρώσεις και τα συναφή..ούτε να σκεφτώ δεν θέλω..!.δέυτερη εγκυμοσύνη δεν επιθυμούμε για άλλους πολλούς κ σοβαρούς παράγοντες. Ο κυριότερος είναι οτι έχω και ενδωμητρίωση οπότε και να ήθελα παιδί πάλι θα έπρεπε πρώτα να κάνω λαπαροσκόπική αφαίρεση κύστης 4 εκ στη δεξιά ωοθήκη που επχω και μετά εγκυμοσύνη ....Σε ευχαριστώ πολύ...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Πηνελόπη Β είπε:

Μακάρι κορίτσι μου γιατί έχω περάσει τόσο άσχημα τόσες μέρες τώρα με τόση αγωνία και τόσα φανταστηκά συμπτώματα υποτιθέμενης εγκυμοσύνης που δεν φαντάζεσαι... Δε θα θελα με τίποτα να μας έχει συμβεί και να αναγκαστώ να κάνω εκτρώσεις και τα συναφή..ούτε να σκεφτώ δεν θέλω..!.δέυτερη εγκυμοσύνη δεν επιθυμούμε για άλλους πολλούς κ σοβαρούς παράγοντες. Ο κυριότερος είναι οτι έχω και ενδωμητρίωση οπότε και να ήθελα παιδί πάλι θα έπρεπε πρώτα να κάνω λαπαροσκόπική αφαίρεση κύστης 4 εκ στη δεξιά ωοθήκη που επχω και μετά εγκυμοσύνη ....Σε ευχαριστώ πολύ...

Φαντάζομαι την αγωνία σ αλλά όλα καλά θα πάνε.. Το πιο πιθανόν να μην είσαι!!!! :)

Εγώ νομίζω ότι τσάμπα αγχώνεσαι κ στεναχωριέσαι..

Χάπι της επόμενης μέρας: Πιθανές παρενέργειες

Οι παρενέργειες του χαπιού συνήθως διαρκούν μόνο λίγες ημέρες και μπορεί να περιλαμβάνουν:

• Ναυτία ή εμετό
  • Ζάλη
  • Κόπωση
  • Πονοκέφαλο
  • Ευαισθησία στο στήθος
  • Αιμορραγία μεταξύ των περιόδων ή βαρύτερη έμμηνο ρύση
  • Πόνους και κράμπες στην κάτω κοιλιακή χώρα

Σου παραθέτω τον σύνδεσμο αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά.

http://www.iatropedia.gr/ygeia/chapi-epomenis-meras-ti-kanei-akrivos-kai-poies-oi-pithanes-epiplokes/44313/

Όπως βλέπεις κ εσύ αυτά που αναφέρεις είναι μεσα στις παρενέργειες που εχει το χάπι.Χοριακη είναι πολύ νωρίς για να δείξει κ ακόμα το τεστ δε θα σου δώσει έγκυρα αποτελεσματα είναι νωρίς κ για τα δύο.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Πηνελόπη Β είπε:

Καλησπέρα.διαβάζοντας αυτά που γράφεις συμφωνώ ότι είναι λίγο δύσκολο να είσαι έγκυος κυρίως επειδή πήρες το χάπι..τα συμπτώματα που γράφεις μπορεί να είναι επειδή το έχεις πολύ έντονα στο μυαλό σου και παρατηρείς τα πάντα..βέβαια μόνο η χοριακή θα δώσει απάντηση..σε κάθε περίπτωση αν το αποτέλεσμα είναι θετικό θα συμβούλευα να το σκεφτείτε σοβαρά γιατί όποιοι λόγοι και αν υπάρχουν μιλάμε για μια ψυχούλα..όμως ήθελα να σε ρωτήσω για την ενδομητρίωση.έχω κι εγω ενδομητρίωση και δεν είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί η κύστη για να συνεχιστεί μια εγκυμοσύνη..μπορεί απλά να μην μένει εύκολα μια γυναίκα έγκυος με ενδομητρίωση..τι ακριβώς σου έχουν πει;

Καλησπέρα και από μένα !! Μην ανησυχείς δε νομιζω να είσαι !! Να ξέρεις ότι και το χάπι επηρεάζει πολλές φορές τον κύκλο οποτε είναι λογικό να βλέπεις περίεργα σημάδια !! Το βλέπω απίθανο να έμεινες έγκυος :) 

Nancy μου καλημέρα... Η ενδωμητρίωση ενδεχομένως ως ενα βαθμό ισως να μην είναι πρόβλημα στο να εξελιχθεί μια εγκυμοσύνη καλά.. Γιατί και στο πρώτο μου παιδί προφανώς είχα ενδομητρίωση αλλά αδιάγνωστη μέχρι και 2 χρόνια μετά την γέννηση του παιδιού. Τώρα όμως που υπάρχει μια κύστη 4.3 εκατοστά στην δεξιά οωθήκη μου έχουν πει 3 γυναικολόγοι που έχω πάει για το θέμα αυτό ότι πρέπει πρώτα να αφερεθεί να γίνει τεχνητη εμμηνόπαυση ένα διάστημα και μετά να επιτευχθεί εγκυμοσύνη.. 

Evouni μου ευχαριστώ για την απάντηση σου... όσο για τα σημάδια μακάρι να είναι της φαντασίας μου..!! Τι να πώ..!! Αυτή η χοριακή που είναι 100 % σίγουρη πότε να την καπνω βρε παιδιά έτσι για να μου φύγει το άγχος ;;; Περίοδο περιμένω 15-16/02 Να κάνω μία σήμερα ή και πάλι νωρίς είναι;;; :-(

10 ώρες πρίν, Elfer είπε:

Εγώ νομίζω ότι τσάμπα αγχώνεσαι κ στεναχωριέσαι..

Χάπι της επόμενης μέρας: Πιθανές παρενέργειες

Οι παρενέργειες του χαπιού συνήθως διαρκούν μόνο λίγες ημέρες και μπορεί να περιλαμβάνουν:

• Ναυτία ή εμετό
  • Ζάλη
  • Κόπωση
  • Πονοκέφαλο
  • Ευαισθησία στο στήθος
  • Αιμορραγία μεταξύ των περιόδων ή βαρύτερη έμμηνο ρύση
  • Πόνους και κράμπες στην κάτω κοιλιακή χώρα

Σου παραθέτω τον σύνδεσμο αν θέλεις να ρίξεις μια ματιά.

http://www.iatropedia.gr/ygeia/chapi-epomenis-meras-ti-kanei-akrivos-kai-poies-oi-pithanes-epiplokes/44313/

Όπως βλέπεις κ εσύ αυτά που αναφέρεις είναι μεσα στις παρενέργειες που εχει το χάπι.Χοριακη είναι πολύ νωρίς για να δείξει κ ακόμα το τεστ δε θα σου δώσει έγκυρα αποτελεσματα είναι νωρίς κ για τα δύο.

Καλημέρα κορίτσι μου.. Δεν έχω κανένα σχεδόν από τα συμπτώματα που γράφει και στο άρθρο που έβαλες και στο χαρτάκι του φαρμάκου..Στο στήθος μου απλά φαίνονται περισσότερο οι φλέβες αλλά δεν είναι πρισμένο και δεν πονάει..Πονοκέφαλο έχω η αλήθεια είναι ...ουφφφφ είμαι τόσο αγχωμένη που δεν σας το περιγράφω..!! Και αυτή η χοριακή γιατί να μην μπορεί να γίνει 26 μέρα του κύκλου ;; Θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη μου με 5 μέρες καθυστέρηση ήταν 2250...κάτι (δεν θυμάμαι πάνε και 10 χρόνια) Τώρα δηλαδή 3 μερες πριν αρχίσει η καθυστέρηση δεν θα έδειχνε ένα 50 σε περίπτωση που υπάρχει κύηση;;; Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά..  Να περιμένω ή να πάω σήμερα;;

Λογικά η χοριακα μπορεί να σου δώσει αποτελέσματα αν και μπορεί να είναι ακόμα σε επίπεδα που είναι αμφιλεγόμενα.Ενδεικτικά:

1. Ένα επίπεδο τιμών  β-χοριακής  μικρότερο από 5 mIU/mL θεωρείται αρνητικό για την εγκυμοσύνη και ο,τιδήποτε άνω των 25 mIU/mL θεωρείται θετικό για την παρουσία εγκυμοσύνης.
  2. Ένα επίπεδο τιμών β-χοριακής μεταξύ 6 και 24 mIU/mL θεωρείται «γκρίζα περιοχή» και πιθανότατα θα χρειαστεί επανέλεγχος για να διαπιστώσετε αν τα επίπεδα σας αυξάνονται και επιβεβαιώνουν ύπαρξη εγκυμοσύνης.

Εγώ στη θέση σου βέβαια θα περίμενα λίγο γιατι μιλάμε για 2-3 μέρες ακόμα και εκτός αυτού μπορεί να δώσει αποτελέσματα μεσα στη γκρίζα ζώνη.

Διαφημίσεις

Αγαπημένη Elfer είναι όντως έτσι όπως τα λες αλλά αν σκεφτείς το άγχος κ την αγωνία μου τουλάχιστον 2 βδομάδες τώρα από την επαφή και μετά..δεν είναι καλύτερα να έχω κάτι σαν ενδεικτικό τώρα έστω και στην γκρίζα ζώνη... Το πολύ πολύ να αγχωθώ ακόμα περισσότερο για τις επόμενες 3 μέρες που θα χρειαστεί (ΑΝ χρειαστεί) επανάληψη... Άρα δεδομένης της κατάστασης δεν χάνω και τίποτα...

Εαν και λέω ΕΑΝ η χοριακή σήμερα δείξει μικρότερο του 1 , πάλι χρειάζεται επανάληψη νομίζεις ??

πρίν από 28 λεπτά , Πηνελόπη Β είπε:

Αγαπημένη Elfer είναι όντως έτσι όπως τα λες αλλά αν σκεφτείς το άγχος κ την αγωνία μου τουλάχιστον 2 βδομάδες τώρα από την επαφή και μετά..δεν είναι καλύτερα να έχω κάτι σαν ενδεικτικό τώρα έστω και στην γκρίζα ζώνη... Το πολύ πολύ να αγχωθώ ακόμα περισσότερο για τις επόμενες 3 μέρες που θα χρειαστεί (ΑΝ χρειαστεί) επανάληψη... Άρα δεδομένης της κατάστασης δεν χάνω και τίποτα...

Εαν και λέω ΕΑΝ η χοριακή σήμερα δείξει μικρότερο του 1 , πάλι χρειάζεται επανάληψη νομίζεις ??

Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου.Αφού μέσα σου πραγματικά θέλεις να κάνεις τη χοριακη να πας να την κάνεις.Ότι κ να σου πούμε εμείς θεωρώ ότι δεν έχει νόημα,θέλεις απλά ένα σπρώξιμο.Δεν μπορώ να σου πω αν χρειάζεται επανάληψη,η λογική μου όμως λέει οτι δε θα χρειαστεί δεδομένου ότι ειναι κάτω απο 5.Η χοριακη διπλασιάζεται κάθε μέρα οπότε να ξέρεις οτι είσαι λίγο οριακά.Περιμένουμε νεα σου.

Τυχαία:

https://www.tzeferakos.gr/2017/09/07/v-choriaki-ti-einai-kai-ti-simainei/

Επαναλαμβάνω απλα ότι εγω θα περίμενα.

Η χοριακή από 5 και κάτω όπως γράφει και η elfer θεωρείται αρνητική,

Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις χοριακή τώρα γιατί ακόμα και αν βγει αρνητική (που εγώ αυτό πιστεύω) θα αναρωτιέσαι αν την έκανες νωρίς και είναι λάθος, οπότε πάλι άγχος θα έχεις. Περίμενε να την κάνεις την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου.

Από εκεί και πέρα θα σε συμβούλευα, εφόσον όπως λές με τίποτα δεν θες δεύτερο παιδί, να αλλάξεις μέθοδο αντισύλληψης γιατί αυτή του ''τραβήγματος'' δεν είναι καθόλου εγγυημένη.

πρίν από 14 λεπτά , kotsifikos είπε:

Η χοριακή από 5 και κάτω όπως γράφει και η elfer θεωρείται αρνητική,

Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις χοριακή τώρα γιατί ακόμα και αν βγει αρνητική (που εγώ αυτό πιστεύω) θα αναρωτιέσαι αν την έκανες νωρίς και είναι λάθος, οπότε πάλι άγχος θα έχεις. Περίμενε να την κάνεις την ημέρα της αναμενόμενης περιόδου.

Από εκεί και πέρα θα σε συμβούλευα, εφόσον όπως λές με τίποτα δεν θες δεύτερο παιδί, να αλλάξεις μέθοδο αντισύλληψης γιατί αυτή του ''τραβήγματος'' δεν είναι καθόλου εγγυημένη.

Η μέθοδος του τραβήγματος δεν είναι η κύρια μέθοδος μας εννοείτε..προφύλαξη πάντα.  Να έχει συμβαίνει 3 φορές η μέθοδος αυτή και αν.

Τώρα που θέλω να αφαιρέσω την κύστη ενδομητρίωσης σίγουρα θα βάλω και σπιραλ αμέσως μετά απλά τώρα δεν γίνεται να το βάλω τώρα πριν την λαπαροσκόπηση.

Σε κάθε περίπτωση καλά τα λες ... Πάλι άγχος θα έχω αλλά θα έχω και μια ενδικτική τιμή αναφοράς έστω.... ενώ τώρα έχω τις τιμές μόνο στο μυαλό μου.

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται αλλά προσπαθώ να βρω έστω και ένα έγκυρο τρόπο να μου δώσει μια ιδέα στο τι να ελπίζω ή τι να φοβάμαι...!!!!

2 ώρες πρίν, Elfer είπε:

Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου.Αφού μέσα σου πραγματικά θέλεις να κάνεις τη χοριακη να πας να την κάνεις.Ότι κ να σου πούμε εμείς θεωρώ ότι δεν έχει νόημα,θέλεις απλά ένα σπρώξιμο.Δεν μπορώ να σου πω αν χρειάζεται επανάληψη,η λογική μου όμως λέει οτι δε θα χρειαστεί δεδομένου ότι ειναι κάτω απο 5.Η χοριακη διπλασιάζεται κάθε μέρα οπότε να ξέρεις οτι είσαι λίγο οριακά.Περιμένουμε νεα σου.

Τυχαία:

https://www.tzeferakos.gr/2017/09/07/v-choriaki-ti-einai-kai-ti-simainei/

Επαναλαμβάνω απλα ότι εγω θα περίμενα.

Όπως και να έχει είτε κρατηθώ (που μεταξύ μας δεν το βλέπω χαχα) είτε όχι θα σας ενημερώνω αν όχι από αύριο από την πέμπτη σίγουρα..!!! Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη..!!

Καλησπερα κοριτσια !θα ηθελα να σας πω κι εγω... ο κυκλος μου σταθερος 26 με 27 ημερων!σημερα ειχα καφε υγρα ειμαι στην 21 ημερα του κυκλου μου.με ποναει το στηθος μου!λετε να τα καταφεραμε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...