Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γνωμη για καραβα γεωργιο-μακεδο αναστασιο -τραιανος αλεξανδροςθεσσαλονικη

JOY86

Recommended Posts

Επειγον γνωριζετε τους γυναικολογους καραβα κ μακεδο στη θεσσαλονικη..?θελω να αλλαξω αυτον που ειχα κ να παω σε καποιν νεο σχετικα κ ψαγμενο οπου ναναι κ σε δημοσιο νοσοκομειο...

Διαφημίσεις

Καλησπερα 

Γνωριζω το Μακεδο.Τον γνωρισα οταν και εγω ηθελα να αλλαξω τον παλιο μου γυναικολογο.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη,ειναι νεος γιατρος καταρτισμενος,με νεας τεχνολογιας μηχανηματα και πανω απ ολα ανθρωπος.Μια δοκιμη φυσικα θα σε πεισει δε θελω να λεω πολλα.Η γεννα μου διηρκησε 12 ωρες και δεν εφυγε λεπτο απο κοβτα μου.

Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση ειχα ακουσει κ εγω θετικα για μακεδο αλλα δεν ημουν σιγουρη..νομιΖα ηταν λιγο αυστηρος κ αποτομος!νασαι καλα!

Αν του μηλισεις στο τηλεφωνο(που μαζι του υα μηλισεις δηλαδη φιατι δεν εχει γραμματεα)ετσι θα σου φανει οντως,οταν πας να κανεις το ραντεβου ομως θα δεις οτι ειναι εντελως διαφορετικος ομως.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...