Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χοριακή 68.7 με 13 ημέρες καθυστέρησης και καφέ υγρά.Υπάρχει κίνδυνος αποβολής ? (καφέ, κλειδωμένο)

Maralin

Recommended Posts

Γεια σου τζενακιιιιιι!!!

ευτυχισμενη μανουλιτσα να σου ζησει η μπεμπουλα σου!

Ζυγος,το καλυτερο ζωδιο!!

Ειναι και ο ανδρας μου καθως και η βαφτηστηρα μου.

χαζα παιδια χαρα γεματα,παντα με το χαμογελο,επικοινωνιακοι στο μεγιστο,και αγαπητοι σε ολους.

Να της τραγουδας,θα της αρεσει περισσοτερο απο πολλα αλλα παιδακια!

Θα ειναι η μασκοτ του σογιου!

Εχουν μια καλη κουβεντα για τον καθενα και ειναι full στους φιλους.

ΤΖΕΝΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΥΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕΣ

Τζενακι λιονταρι εισαι και εκανες ζυγο?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 140
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Καλημέρα astrogea .Λαπαροσκοπικά μου είπε δε γίνεται επειδη εχω μερικά κιλάκια παραπάνω.Ναι ρωτησε και εσυ ,μη το αφηνεις.Μπορει και να μη χρειάζεται αν δεν ειναι μεγάλο.Υπομονη με τους πόνους μας :)

Υστεροσκοπικα δεν ποναει καθολου.Εχω αφαιρεσει πολυποδα!

Δεν το γνωριζα οτι αν εχεις λιγα κιλα παραπανω δεν γινεται λαμπαροσκοπηση.

Παντως εμενα στο πρωτο ραντεβου σηκωσα το φουστανι μου και καλα για να μου πει που θα γινουν οι τομες και το σκεφτηκα οτι θελει να δει το λιπος στο στομαχι.

Μια μεγαλη κυρια που καναμε μαζι χειρουργειο χολης  ειχε πολλα κιλα παραπανω κι ομως η αναρρωση της ηταν η καλυτερη απο τις τρεις που ειμασταν στο θαλαμο!

Σου ευχομαι κοριτσι μου με ενα ή δυο μωρακια συντομα.

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα!!! Γεννησα την πεμπτη το πρωι μια μπεμπα με πολλα μαλλια ιδια ο μπαμπασ τησ..

Ειμαι ακομη στο νοσοκομειο..λογικα δευτερα θα βγω...

Γεννησα με καισαρικη..δεν ποναει οσο μου λεγανε..βεβαια με τραβανε αρκετα τα ραμματα οταν περπαταω..δυσκολευομαι να καθισω κλπ..αλλα δεν συγκρινεται με το να χουμε τα μωρακια μασ...

Ακομη δεν το χω συνειδητοποιησει..κ μερα με τη μερα νιωθω να δενομαι ολο και πιο πολυ...

Η μπεμπα γενηθηκε 3250 και απο την πεμπτη μεχρι χτεσ παρακευη εχασε τα 290...σοκ...γιατι αρχικα νομιζα πωσ θα μου κανει καμια αλλη ανακοινωση η μαια κ τρελαθηκα..ολα χανουν...

Δυστυχωσ δεν ακουσα το γιατρο που με συμβουλεψε να  αφηνω να τησ δινουν συμπληρωμα γιατι θα ναι νηστικη και ζητησα αποκλειστικο θηλασμο και τωρα το μετανιωνω

..τεσπα αυτα ειναι μεσ στο προγραμμα..

Εγω απο την αλλη ανεβασα κ πυρετο..κολλησα ιωση..τωρα με τα φαρμακα ειμαι οκ..για το μωρό φοβηθηκα..οχι για μενα..αλλα μου λενε δεν κολλαει..θα φοραω μασκα οταν την φρρνουν...

Κοπελα μου μην αγχωνεσαι.ολα χανουν βαρος.μεχρι 10%ειναι φυσιολογικο

Αν εχεις ιωση επισης δ υπαρχει θεμα με το μωρο γτ θα μπορουσες να το μεταδωσεις πριν νοσησεις

Φυσικα καλο ειναι να πλενεις συχνα τα χερια σου κ να αεριζεται ο χωρος

Το στηθος σου πως ειναι;κατεβηκε το γαλα;

Δ κανεις ρουμινγκ ιν;

Το συμπληρωμα δ ειναι απαραιτητο,κ να θυμασαι οτι αυτη τη στιγμη το στομαχακι τους ειναι μικροσκοπικο κ χωραει οσο ενα κουταλακι.οποτε αν κρινεται απαραιτητο το συμπληρωμα να ειναι με συριγγα,μονο 5μλ κ ιδανικα γαλα που θα αντλεις για να αυξηθει η παραγωγη σου

Φυσικα εννοειται οτι ειναι νεογεννητο κ δ ειναι πιθανο να τρωει καθε τριωρο,δινεις οποτε ζηταει κ συμπληρωμα ανα 2-3ωρες.κ το αφηνεις να θηλαζει για οση ωρα θελει

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα!!! Γεννησα την πεμπτη το πρωι μια μπεμπα με πολλα μαλλια ιδια ο μπαμπασ τησ..

Ειμαι ακομη στο νοσοκομειο..λογικα δευτερα θα βγω...

Γεννησα με καισαρικη..δεν ποναει οσο μου λεγανε..βεβαια με τραβανε αρκετα τα ραμματα οταν περπαταω..δυσκολευομαι να καθισω κλπ..αλλα δεν συγκρινεται με το να χουμε τα μωρακια μασ...

Ακομη δεν το χω συνειδητοποιησει..κ μερα με τη μερα νιωθω να δενομαι ολο και πιο πολυ...

Η μπεμπα γενηθηκε 3250 και απο την πεμπτη μεχρι χτεσ παρακευη εχασε τα 290...σοκ...γιατι αρχικα νομιζα πωσ θα μου κανει καμια αλλη ανακοινωση η μαια κ τρελαθηκα..ολα χανουν...

Δυστυχωσ δεν ακουσα το γιατρο που με συμβουλεψε να  αφηνω να τησ δινουν συμπληρωμα γιατι θα ναι νηστικη και ζητησα αποκλειστικο θηλασμο και τωρα το μετανιωνω

..τεσπα αυτα ειναι μεσ στο προγραμμα..

Εγω απο την αλλη ανεβασα κ πυρετο..κολλησα ιωση..τωρα με τα φαρμακα ειμαι οκ..για το μωρό φοβηθηκα..οχι για μενα..αλλα μου λενε δεν κολλαει..θα φοραω μασκα οταν την φρρνουν...

Τζένη μου ποσο χαρά μας δίνεις !!!!Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας και να το δείτε όπως ποθείτε!!!Να μην ανησυχείς ,όλα θα πάνε καλά !Περαστικάνα ειναι η ιωση ,δυστυχως υπάρχει εξαρση στις ιώσεις.Υπομονη με τα ράμματα,όλα θα περάσουν συντομα και θα υπερισχύει πάντα αυτή η τρελή λατρεία στο αγγελούδι σου !!!!

Με το καλό να βγεις και απο το νοσοκομείο ,να πας σπίτι να ξεκουραστείς γιατί στο σπίτι μας είναι διαφορετικά  και με τίποτα δε συγκρίνεται.Θα νιώσεις άνετα εκει και όλα τα συναισθήματα θα τα συνηδητοποιήσεις με σύμμαχο το χρόνο!!!Να σας ζήσει ,τις θερμότερες ευχές μας!!

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Τζένη μου ποσο χαρά μας δίνεις !!!!Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας και να το δείτε όπως ποθείτε!!!Να μην ανησυχείς ,όλα θα πάνε καλά !Περαστικάνα ειναι η ιωση ,δυστυχως υπάρχει εξαρση στις ιώσεις.Υπομονη με τα ράμματα,όλα θα περάσουν συντομα και θα υπερισχύει πάντα αυτή η τρελή λατρεία στο αγγελούδι σου !!!!

Με το καλό να βγεις και απο το νοσοκομείο ,να πας σπίτι να ξεκουραστείς γιατί στο σπίτι μας είναι διαφορετικά  και με τίποτα δε συγκρίνεται.Θα νιώσεις άνετα εκει και όλα τα συναισθήματα θα τα συνηδητοποιήσεις με σύμμαχο το χρόνο!!!Να σας ζήσει ,τις θερμότερες ευχές μας!!

Τζενάκι μας ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ !!! Να την χαίρεστε!!! :-):-) αχ τι ευτυχίαααααααααααααααα πώς νιώθεις?? Πώς θα την ονομάσετε?? Χαιρόμαστε πολύ για σένα. Το κοριτσάκι σου είναι παδί του ουράνιου τόξου. Το παιδί μετά τη καταιγίδα δηλαδή :-) κάπου το διάβασα αυτό.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κοριτσια σασ ευχαριστω πολυ ολεσ...και σασ νοιαζομαι πολθ ολεσ σαν να σασ ξερωωαπο κοντα...

Τα διαβαζω ολΑ  αλλα θελω να απαντησω σε καθεμια μιαα με την ησυχια μου...

Θα τα πουμε συντομα...

Φιλια σε ολεσ...

• Μου αρέσει 2

Φιλακια τζενακι!

ΤΖΕΝΑΚΙ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ για να καμαρωνεις που εγινες μανουλα!

Ειναι της Της ΕΛΛΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

«Μια φορά κι ένα καιρό, ένα παιδί ήταν η σειρά του να γεννηθεί και να έρθει στη γη… Τότε συνάντησε Το Θεό και μίλησε μαζί Του : «Μου λένε πως θα με στείλεις στη γη αύριο, αλλά πώς να ζήσω εκεί τόσο μικρό κι αβοήθητο»; Και ο Θεός απάντησε: «Μέσα στους αγγέλους έχω διαλέξει έναν και για σένα… Θα σε περιμένει και θα σε φροντίζει στη γη… «εδώ στον παράδεισο δεν κάνω τίποτε άλλο από το να γελώ και να τραγουδάω, μόνο αυτά χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένο» είπε το παιδί… «Ο άγγελος θα σου τραγουδά κάθε μέρα, θα νοιώθεις την αγάπη του αγγέλου σου και θα είσαι ευτυχισμένο» του απάντησε ο Θεός… Και πως θα μπορώ να καταλαβαίνω όταν οι άνθρωποι μου μιλούν, αφού δεν ξέρω τη γλώσσα τους»; Αναρωτήθηκε το παιδί… «Αυτό είναι εύκολο. Ο άγγελος σου θα σου λέει τις πιο όμορφες και γλυκές λέξεις που άκουσες ποτέ σου και έτσι με πολλή υπομονή και φροντίδα,  ο άγγελος σου θα σου διδάξει πώς να μιλάς…» Τότε το παιδί κοίταξε ψηλά στον Θεό και είπε: «Και τι θα κάνω όταν θέλω να μιλήσω σε Εσένα;» «Ο άγγελος σου θα σου βάλει τα δυο χέρια μαζί και θα σου δείξει πώς να κάνεις την προσευχή σου…» «Έχω ακούσει ότι στη γη υπάρχουν κακοί άνθρωποι. Ποιος θα με προστατεύσει; Ο Θεός τότε έβαλε το παιδί στην αγκαλιά του λέγοντας: ο άγγελος σου θα σε προστατεύει – ακόμα και αν σημαίνει το δικό του κακό». Το παιδί πάλι ήταν λυπημένο και είπε στον Θεό, «αλλά θα είμαι πάντα λυπημένο επειδή δε θα μπορώ να σε βλέπω πλέον». Ο Θεός αγκάλιασε το παιδί και του είπε: «Ο άγγελος σου θα σου μιλά πάντα για μένα και σου δείξει το δρόμο να έρθεις πίσω σε έμενα, παρόλο που εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου»… Εκείνη τη στιγμή ήταν απόλυτη γαλήνη στον παράδεισο, αλλά φωνές από τη γη μπορούσαν ήδη να ακουστούν, το παιδί αμέσως ρώτησε ξανά… «Θεέ μου, αν είναι να φύγω τώρα για γη, πες μου σε παρακαλώ το όνομα του αγγέλου μου. «Εσύ απλά θα την φωνάζεις μαμά…»

Πηγή: Όταν ο Θεός έπλασε τη μητέρα… Μάνα είναι… http://mignatiou.com/2015/05/otan-o-theos-eplase-ti-mitera-mana-ine/

Το φτιαξαμε μια χρονια με τα παιδια καρτουλα για να την δωσουμε την ημερα που γιορταζουν οι μανουλες τους!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!!!Πως είστε ?πως τα περνάτε ?

Τζενάκι  μου ελπίζω να ηρέμησαν λίγο οι πόνοι και η μπεμπούλα να είναι καλά και να μεγαλώνει καθε μέρα και λίγο ακόμα  και εσεις απλά να την απολαμβάνετε :) Καλή εξοδο απο το μαιευτήριο να ευχηθούμε :)

• Μου αρέσει 1

On 23/10/2017 at 7:10 ΜΜ, astrogea είπε:

Φιλακια τζενακι!

ΤΖΕΝΑΚΙ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ για να καμαρωνεις που εγινες μανουλα!

Ειναι της Της ΕΛΛΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

«Μια φορά κι ένα καιρό, ένα παιδί ήταν η σειρά του να γεννηθεί και να έρθει στη γη… Τότε συνάντησε Το Θεό και μίλησε μαζί Του : «Μου λένε πως θα με στείλεις στη γη αύριο, αλλά πώς να ζήσω εκεί τόσο μικρό κι αβοήθητο»; Και ο Θεός απάντησε: «Μέσα στους αγγέλους έχω διαλέξει έναν και για σένα… Θα σε περιμένει και θα σε φροντίζει στη γη… «εδώ στον παράδεισο δεν κάνω τίποτε άλλο από το να γελώ και να τραγουδάω, μόνο αυτά χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένο» είπε το παιδί… «Ο άγγελος θα σου τραγουδά κάθε μέρα, θα νοιώθεις την αγάπη του αγγέλου σου και θα είσαι ευτυχισμένο» του απάντησε ο Θεός… Και πως θα μπορώ να καταλαβαίνω όταν οι άνθρωποι μου μιλούν, αφού δεν ξέρω τη γλώσσα τους»; Αναρωτήθηκε το παιδί… «Αυτό είναι εύκολο. Ο άγγελος σου θα σου λέει τις πιο όμορφες και γλυκές λέξεις που άκουσες ποτέ σου και έτσι με πολλή υπομονή και φροντίδα,  ο άγγελος σου θα σου διδάξει πώς να μιλάς…» Τότε το παιδί κοίταξε ψηλά στον Θεό και είπε: «Και τι θα κάνω όταν θέλω να μιλήσω σε Εσένα;» «Ο άγγελος σου θα σου βάλει τα δυο χέρια μαζί και θα σου δείξει πώς να κάνεις την προσευχή σου…» «Έχω ακούσει ότι στη γη υπάρχουν κακοί άνθρωποι. Ποιος θα με προστατεύσει; Ο Θεός τότε έβαλε το παιδί στην αγκαλιά του λέγοντας: ο άγγελος σου θα σε προστατεύει – ακόμα και αν σημαίνει το δικό του κακό». Το παιδί πάλι ήταν λυπημένο και είπε στον Θεό, «αλλά θα είμαι πάντα λυπημένο επειδή δε θα μπορώ να σε βλέπω πλέον». Ο Θεός αγκάλιασε το παιδί και του είπε: «Ο άγγελος σου θα σου μιλά πάντα για μένα και σου δείξει το δρόμο να έρθεις πίσω σε έμενα, παρόλο που εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου»… Εκείνη τη στιγμή ήταν απόλυτη γαλήνη στον παράδεισο, αλλά φωνές από τη γη μπορούσαν ήδη να ακουστούν, το παιδί αμέσως ρώτησε ξανά… «Θεέ μου, αν είναι να φύγω τώρα για γη, πες μου σε παρακαλώ το όνομα του αγγέλου μου. «Εσύ απλά θα την φωνάζεις μαμά…»

Πηγή: Όταν ο Θεός έπλασε τη μητέρα… Μάνα είναι… http://mignatiou.com/2015/05/otan-o-theos-eplase-ti-mitera-mana-ine/

Το φτιαξαμε μια χρονια με τα παιδια καρτουλα για να την δωσουμε την ημερα που γιορταζουν οι μανουλες τους!

Το ποσο συγκινηθηκα δεν λεγεται.. 

Κριμα που δεν σε  γνωριζω απο κοντα. . εχω την αισθηση πωσ θα χαμε πολλα να μοιραστουμε ..κ

αν κ δεν σε ξερω μπορω να σε νιωσω..

Η καθεμια εδω μεσα κανει την αλλη πιο δυνατη...και ολα ειναι αληθινα..χωρισ συμφερον....

Μοθ χετε δωσει θαρροσ κ δυναμη..κ εσυ κ πολλεσ αλλεσ εδω μεσα. 

Θα παρακαλαω κ εγω για σασ.  Να σασ δωσει αυτο για το οποιο ειναι ο προορισμοσ μασ.λιγη υπομονη..κ πιστη..κ ελπιδα..θα ερθει.....

• Μου αρέσει 2

Τζενακι μου πραγματικα χαιρομαι με τις χαρες σας και λυπαμαι οταν γραφονται αρνητικες χοριακες και ειδικα  νιωθω ασχημα οταν ακουω για τις ανεξηγητες εκγυμοσυνες που τις περισσοτερς φορες δεν ειναι ανεξηγητες απλα δεν εχει βρεθει το προβλημα.

Δεν μπορω να σου περιγραψω μεσα σε λιγες γραμμες τι γθνεται οταν μπαινω στην ταξη μου που αποτελειτε απο 25 παιδια 4 περιπου ετων.

Πιανω τοιχο γιατι ερχονται ολα πανω μου και με ριχνουν κατω απο τις αγκαλιες!

Σημερα το μεσημερι ξαπλωασαμε εγω και 8-9 παιδακια στα μαξιλαρακια μας και τα χαιδευα ενω ακιυγαν παραμυθι.

Επειδη ομως κιυραστηκε το χερι μου καποια στιγμη,καθως μου λειπει και ασβεστιο, σηκωθηκε ενα απο αυτα και ηρθε και μιυ χαιδευε αυτο, το ποδι μου.

Απο την στιγμβ μπου μπαινω στην ταξη,αληθεια σας λεω,μου περνανε ολοι οι πονοι και τα προβληματα!

Μονο οταν νιωσεις την απεραντη αγαπη που σου προσφερουν ανιδιοτελως αυτα τα παιδια μπορεις να καταλαβεις οτι αυτη την αγαπη εννοουσε ο χριστος οταν ελεγε δωστε και μη ζητατε!

Εισαι τοσο γεματος οταν δινεις αγαπη και ζεστασια που δεν νιωθεις ουτε  την πεινα.

Γι αυγο το λογο θλιβομαι και θυμωνω  οταν ακουω γονεις να πιστευουν οτι οι δασκαλες  δεν προσεχουν τα παιδια στο παιδικο!Εγω δεν εχω γνωρισει καμια τετοια!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΝ ΕΓΩ  ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,

ΕΤΣΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

On 25/10/2017 at 7:17 ΜΜ, astrogea είπε:

Τζενακι μου πραγματικα χαιρομαι με τις χαρες σας και λυπαμαι οταν γραφονται αρνητικες χοριακες και ειδικα  νιωθω ασχημα οταν ακουω για τις ανεξηγητες εκγυμοσυνες που τις περισσοτερς φορες δεν ειναι ανεξηγητες απλα δεν εχει βρεθει το προβλημα.

Δεν μπορω να σου περιγραψω μεσα σε λιγες γραμμες τι γθνεται οταν μπαινω στην ταξη μου που αποτελειτε απο 25 παιδια 4 περιπου ετων.

Πιανω τοιχο γιατι ερχονται ολα πανω μου και με ριχνουν κατω απο τις αγκαλιες!

Σημερα το μεσημερι ξαπλωασαμε εγω και 8-9 παιδακια στα μαξιλαρακια μας και τα χαιδευα ενω ακιυγαν παραμυθι.

Επειδη ομως κιυραστηκε το χερι μου καποια στιγμη,καθως μου λειπει και ασβεστιο, σηκωθηκε ενα απο αυτα και ηρθε και μιυ χαιδευε αυτο, το ποδι μου.

Απο την στιγμβ μπου μπαινω στην ταξη,αληθεια σας λεω,μου περνανε ολοι οι πονοι και τα προβληματα!

Μονο οταν νιωσεις την απεραντη αγαπη που σου προσφερουν ανιδιοτελως αυτα τα παιδια μπορεις να καταλαβεις οτι αυτη την αγαπη εννοουσε ο χριστος οταν ελεγε δωστε και μη ζητατε!

Εισαι τοσο γεματος οταν δινεις αγαπη και ζεστασια που δεν νιωθεις ουτε  την πεινα.

Γι αυγο το λογο θλιβομαι και θυμωνω  οταν ακουω γονεις να πιστευουν οτι οι δασκαλες  δεν προσεχουν τα παιδια στο παιδικο!Εγω δεν εχω γνωρισει καμια τετοια!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΝ ΕΓΩ  ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,

ΕΤΣΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

Astrogea τι γλυκια λόγια! :-) Είσαι υπέροχη και το μωρακι σου θα είναι πολύ τυχερό που θα σε έχει για μανούλα. Γιατί μανούλα θα γίνεις θα δεις! Είναι θέμα χρόνου :-) Τζενάκι η σκέψη μας είναι κοντά σου :-) φιλάκια στην μπέμπα :-):-)

• Μου αρέσει 3

On 24/10/2017 at 7:07 ΠΜ, Maralin είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα!!!Πως είστε ?πως τα περνάτε ?

Τζενάκι  μου ελπίζω να ηρέμησαν λίγο οι πόνοι και η μπεμπούλα να είναι καλά και να μεγαλώνει καθε μέρα και λίγο ακόμα  και εσεις απλά να την απολαμβάνετε :) Καλή εξοδο απο το μαιευτήριο να ευχηθούμε :)

Μaralin πώς είσαι?? Έχεις πόνους ακόμα? Ελπίζω να είσαι καλύτερα και σωματικά και ψυχολογικά (όσο γίνεται)  :-)

• Μου αρέσει 1

Elenaki ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ,νιωθω οτι ειμαστε ευτυχισμενοι και υγιης μονο οταν ειναι και οι γυρω μας ετσι.

Αλλιως τα προβληματα μας  και η αρνητικη συμπεριφορα μας θελουμε δε θελουμε θα εχουν αντικτυπο και στον διπλανο μας!

Του χρονου θα ειμαστε ολες  μανουλες!!!

Maralin τι κανεις?ολα καλα?

• Μου αρέσει 2

On 30/10/2017 at 4:53 ΜΜ, Elenaki5186 είπε:

Μaralin πώς είσαι?? Έχεις πόνους ακόμα? Ελπίζω να είσαι καλύτερα και σωματικά και ψυχολογικά (όσο γίνεται)  :-)

Εlenaki5186 σε ευχαριστώ ,είμαι καλύτερα!Πόνους δεν εχω πλέον,αλλά ακόμα καθαρίζω.Σημερα εκανα τη χοριακή ,ελπίζω τη τελευταια και αυριο θα εχω την απάντηση.Δεν ξερω τώρα ποτε θα αδιαθετήσω ,εχω λίγο μπερδευτεί .Ελπίζω να μην χαλάσει και πολύ ο κύκλος μου.Εσυ καλα είσαι ?

Επεξεργάστηκαν by Maralin

Διαφημίσεις

On 30/10/2017 at 5:02 ΜΜ, astrogea είπε:

Elenaki ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια ,νιωθω οτι ειμαστε ευτυχισμενοι και υγιης μονο οταν ειναι και οι γυρω μας ετσι.

Αλλιως τα προβληματα μας  και η αρνητικη συμπεριφορα μας θελουμε δε θελουμε θα εχουν αντικτυπο και στον διπλανο μας!

Του χρονου θα ειμαστε ολες  μανουλες!!!

Maralin τι κανεις?ολα καλα?

Astrogea σε ευχαριστώ!όλα καλύτερα δείχνουν,καθαρίζω αλλά δε σταμάτησε όλο αυτό.Τουλάχιστον δεν πονάω.Ψυχολογία εντάξει,το κατα δύναμιν.Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι , αλλά όταν το θυμάμαι στεναχωριέμαι .Καμμια φορά λεω τουλάχιστον εμεινα εγκυος μια φορά. Κατι ειναι και αυτό απο το τίποτα  και δόθηκε και μια απαντηση στο αν μπορω να μεινω εγκυος ή οχι.Αν και όλες οι εξετάσεις μας ήταν πολύ καλές και ενταχθήκαμε στη κατηγορία "ανεξήγητη υπογονιμότητα ",τελεσίδικα τον περασμένο Απρίλιο.

Αυριο θα παρω κ τα αποτελέσματα της χοριακής να δω αν έπεσε κάτω απο 25 όπως ο γιατρός ζήτησε.Εσυ πως περνάς ?είσαι καλά ?

17 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Astrogea σε ευχαριστώ!όλα καλύτερα δείχνουν,καθαρίζω αλλά δε σταμάτησε όλο αυτό.Τουλάχιστον δεν πονάω.Ψυχολογία εντάξει,το κατα δύναμιν.Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι , αλλά όταν το θυμάμαι στεναχωριέμαι .Καμμια φορά λεω τουλάχιστον εμεινα εγκυος μια φορά. Κατι ειναι και αυτό απο το τίποτα  και δόθηκε και μια απαντηση στο αν μπορω να μεινω εγκυος ή οχι.Αν και όλες οι εξετάσεις μας ήταν πολύ καλές και ενταχθήκαμε στη κατηγορία "ανεξήγητη υπογονιμότητα ",τελεσίδικα τον περασμένο Απρίλιο.

Αυριο θα παρω κ τα αποτελέσματα της χοριακής να δω αν έπεσε κάτω απο 25 όπως ο γιατρός ζήτησε.Εσυ πως περνάς ?είσαι καλά ?

Maralin βγήκαν τα αποτελέσματα της χοριακής σου?? Ελπίζω να εχει μηδενιστει να ησυχάσεις. Και θα έρθει μια καλη εγκυμοσύνη σύντομα θα δεις!! Η άρχη έγινε έστω και με αυτό τον άτυχο τρόπο, έμαθες ότι μπορείς να μείνεις έγκυος.

• Μου αρέσει 1

Maralin ολα θα πανε καλυτερα,απλα να τκ ψαξεις γιατι εγω ειχα φλεγμονες συμφυσεις και λοιμωξεις και μετα απο τοσες εξ τωρα το βρηκαμε!

Τωρα νιωθω πιο σιγουρη για την επομενν και τελευταια προσπαθεια!

Στις 10 εμεινα μονο μια φορα εγκυος και τοτε αρχισα να λεω στο γιατρο μου οτι για να μη γινεται εμφυτευση κατι τρεχει με το ενδομητριο!

Ειχα δικιο.

ΨΑΞΤΟ.

ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ εχεις κανει?

Επισης σκεφτομουν πριν παρω θετικη χοριακη ,τι ειναι χειροτερο?

Να εχω αρνητικες?ή θετικη και παλινδρκμη?

ΘΕΤΙΚΗ  και ας ειναι παλινδρομη γιατι τωρα μπορω να βρω τι φταιει αφου μοορω να μεινω εγκυος?

Στο λεω κι ας ειναι πιο επωδυνη η παλινδρομη γιατι εγω εκανα αποξεση!

Τζενακι!δωσε μια αγκαλιτσα απο μενα στη μπεμπουλα σου!

Ελενακι φιλακια!

• Μου αρέσει 2

On 1/11/2017 at 5:03 ΜΜ, Elenaki5186 είπε:

Maralin βγήκαν τα αποτελέσματα της χοριακής σου?? Ελπίζω να εχει μηδενιστει να ησυχάσεις. Και θα έρθει μια καλη εγκυμοσύνη σύντομα θα δεις!! Η άρχη έγινε έστω και με αυτό τον άτυχο τρόπο, έμαθες ότι μπορείς να μείνεις έγκυος.

Ελενακι μου το αποτέλεσμα ηταν 49.Έχει λίγο δρόμο ακόμα για να πέσει.Τουλάχιστον αυτη η απορία λύθηκε.Κατα τ αλλα συνεχίζουμε να ελπίζουμε.Εσυ εισαι καλά ?

On 1/11/2017 at 6:59 ΜΜ, astrogea είπε:

Maralin ολα θα πανε καλυτερα,απλα να τκ ψαξεις γιατι εγω ειχα φλεγμονες συμφυσεις και λοιμωξεις και μετα απο τοσες εξ τωρα το βρηκαμε!

Τωρα νιωθω πιο σιγουρη για την επομενν και τελευταια προσπαθεια!

Στις 10 εμεινα μονο μια φορα εγκυος και τοτε αρχισα να λεω στο γιατρο μου οτι για να μη γινεται εμφυτευση κατι τρεχει με το ενδομητριο!

Ειχα δικιο.

ΨΑΞΤΟ.

ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ εχεις κανει?

Επισης σκεφτομουν πριν παρω θετικη χοριακη ,τι ειναι χειροτερο?

Να εχω αρνητικες?ή θετικη και παλινδρκμη?

ΘΕΤΙΚΗ  και ας ειναι παλινδρομη γιατι τωρα μπορω να βρω τι φταιει αφου μοορω να μεινω εγκυος?

Στο λεω κι ας ειναι πιο επωδυνη η παλινδρομη γιατι εγω εκανα αποξεση!

Τζενακι!δωσε μια αγκαλιτσα απο μενα στη μπεμπουλα σου!

Ελενακι φιλακια!

Astrogea μου καμπύλη ζαχάρου εχω κάνει !Τι εμπειρία και αυτή!Κόντεψα να λιποθυμήσω με 4 αιμοληψίες.Είμαι υπογλυκαιμική ,δεν εχω ζάχαρο,μου έδωσε γλουκοφας και βιταμίνη d3.

Τώρα που είχα πεταχτεί στα πάτρια εδάφη εκανα γενικές εξετάσεις και d3 .Η D3 μου ειναι καλή για την ώρα και ενώ  ο γιατρός μου είχε συστήσει συντήρηση 3 φορές την εβδομάδα λήψη, η γενική γιατρός μου σύστησε και αυτή συντήρηση με μια αμπούλα στο μήνα ,αλλά δεν εχω κοιτάξει πως λέγεται .Θα σας ενημερώσω.Μάλιστα μου είπε πως βοηθάει πολύ στην όλη προσπάθεια.Πιάσαμε κ λιγο τη κουβέντα και μ έλεγε πως ειχε μεινει εγκυος απο εξωσωματική σε δίδυμα κ απέβαλε στον 4ο μήνα.Τωρα το ξαναπαλέυει στη Σαλονίκη.

Τζενακι ελπίζω να μου είσαι καλά !!!φιλησέ μας τη μπέμπα!!!!!

Αντίσταση στην ινσουλίνη δε ξέρω αν μου είχε δώσει σαν εξέταση να κάνω.ήταν ενα διάστημα πάντως που είχα κάνει ενα σωρό εξετάσεις αλλά αυτο δε το θυμάμαι .

Να σου πω.Επείδή ακόμα έχω αιμα ,υπήρξαν και στιγμές που είπα καλύτερα να είχα κανει χειρουργείο να ξεμπερδευα γιατι με εχει κουράσει αυτη η συνεχής ροή,ελαφρά αλλά δεν παύει να υπάρχει ενα μήνα σχεδόν τωρα.Καταλαβαίνεις..είναι επώδυνη όπως λές.

Επεξεργάστηκαν by Maralin
  • Μου αρέσει 2

Περνω και εγω maralin d3  ασβεστιο μαγνησιο και φολικο οξυ γιατι λογω της αφαιρεσης του θυρεοειδη και παραθυρεοειδη δεν τις κραταει ο οργανισμος μου απο τις τροφες!

Σε καμια περιπτωση να μην κανεις επεμβασεις αν υπαρχει τροπος να τις αποφυγεις

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Επείδή ακόμα έχω αιμα ,υπήρξαν και στιγμές που είπα καλύτερα να είχα κανει χειρουργείο να ξεμπερδευα γιατι με εχει κουράσει αυτη η συνεχής ροή,ελαφρά αλλά δεν παύει να υπάρχει ενα μήνα σχεδόν τωρα.Καταλαβαίνεις..είναι επώδυνη όπως λές.

Καλησπέρα Maralin και υπόλοιπες φίλες,

Βρε κοριτσάκι ο γιατρός σου πως το αξιολογεί ότι έχεις αιμορραγία τόσο καιρό μετά; Ξέρεις γιατί επιμένω σ᾽ αυτό και πετάγομαι στην κουβέντα σας; Γιατί όταν προσπαθούμε ακόμα για παιδί και δεν έχουμε τεκνοποιήσει, η αναπαραγωγική μας υγεία και η κατάσταση των οργάνων μας (μήτρα, σάλπιγγες, ωοθήκες) είναι πάρα πολύ σημαντικές. Αναρωτιέμαι αν άλλες κοπέλες με εμπειρία εξωμήτριας κύησης είχαν παρόμοια εμπειρία μ᾽ εσένα. Ένα θέμα που σκέφτομαι πάντως είναι ότι μέχρι να καθαρίσει ο οργανισμός από το εξωμήτριο κύημα δεν μπορείς να κάνεις άλλη προσπάθεια να μείνεις έγκυος. Αυτό το έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου; Έχετε βάλει ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι πότε το αφήνετε με την ελπίδα να μηδενιστεί μόνο του; Σου τα ρωτάω όλα αυτά από ειλικρινές ενδιαφέρον, δεν θέλω να γίνω ενοχλητική.

Επεξεργάστηκαν by Indyla
  • Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου καλησπερα...  

Σασ σκεφτομαι!μπαινω κ διαβαζω νεα σασ καθημερινα ..

Και σνυπομονω κ εγω μAZI σασ να ακουσω ευχαριστα νεα..νσ μσθω γισ νεεσ μαμαδεσ..

Που κανονικα γυνσικεδ σαν κ εσασ..με τοση αγαπη για τα παιδια θσ πρεπε να χουν σπο 10..

astrogea μου σου  εχω κ μισ ιδιαιτερη αδυναμία..νιωθω λεσ κ σε ξερω..ισωσ απο τα πολλσ που διαβασα για σενα..και με συγκλονιζει η δυναμη τησ ψυχησ σου..μσκαρι να σου μοιαζαμε λιγο..γι αυτη την δυναμη κ αυτη την καλοσυνη...

Να  μην το βαζετε κατω κοριτσια μου...τα αγγελουδια σασ ειναι στον δρομο..

• Μου αρέσει 2

Τζενακι μου τα καλα σου λογια με κανουν να νιωθω σαν τα παιδια που πανε στα jumbo και φτανουν τα χρηματα για να αγορασουν οτι επιθυμουν!

Εχω ασχοληθει πολυ με τον εσωτερικο μου εαυτο  απο το δημοτικο μαλιστα!

Εχω διαβασει πολλα βιβλια ψυχολογιας,εσωτερισμου και αρκετα βιβλια που αφορουν βιους αγιων!

γιατι παρολο που απο μικρη ενιωθα αγαπη για ολο τον κοσμο και εδινα χωρις να ζηταω οι ανθρωποι δεν μου εχουν φερθει και τοσο καλα!

Οσα περισσοτερα εδινα τοσα περισσοτερα ζητουσαν!

Τελικα καταλαβα οτι ο καθενας πρεπει να ειναι καλος με ολους αλλα χωρις να τους επιτρεπει να τον εκμεταλευονται!

Αυτο που μας ελεγαν οι γιαγιαδες μας ''να εισαι καλο παιδι ''δεν ειναι σωστο.

Πρεπει τα παιδια να μαθουν να λενε οχι οταν υπαρχει εκμεταλευση.

Οταν προσφερεις υλικα και συναισθηματικα  ανιδιοτελως γεμιζεις τοσο απο την ευχαριστηση που νιωθεις που δεν εχεις αναγκη να παρεις!

Το ιδιο νιωθεις οταν σε αγκαλιαζουν τα αγνα συναισθηματα των παιδιων ειτε ειναι δικα σου ειτε οχι.

Νομιζω πως αυτο ειναι που ο ΧΡΙΣΤΟΣ  αποκαλεσαι ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ.

Ετσι περνεις ενεργεια κατευθειαν απο την πηγη!

Επειδη εχω δει οραματα με τον παπουλη τον παισιο,την παναγια ,την αγια μαρινα νιωθω χρεος μου να προσπαθω μονο να γινομαι οσο πιο ισορροπημενη μπορω.

Ειναι πολυ δυσκολο και δεν ειμαι καλος ανθρωπος!!

Το παλευω και θα το παλευω μεχρι να τελειωσει ο χρονος που μου εχουν επιτρεψει  απο εκει πανω να το προσπαθω!

Τζενακι εισαι πολυ καλος ανθρωπος και ευγενικοτατη!

Να ξερεις οτι αν συμπαθεις  και εκτιμας καποιον τοτε το σιγουρο ειναι οτι εχεις πολλα κοινα χαρακτηριστικα μαζι του !

Συγνωμη για το κατεβατο που εγραψα αλλα νιωθω πολυ  ανετα οταν μιλαω μαζι σας!

Πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσια 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!

• Μου αρέσει 1

On 5/11/2017 at 11:13 ΜΜ, Indyla είπε:

Καλησπέρα Maralin και υπόλοιπες φίλες,

Βρε κοριτσάκι ο γιατρός σου πως το αξιολογεί ότι έχεις αιμορραγία τόσο καιρό μετά; Ξέρεις γιατί επιμένω σ᾽ αυτό και πετάγομαι στην κουβέντα σας; Γιατί όταν προσπαθούμε ακόμα για παιδί και δεν έχουμε τεκνοποιήσει, η αναπαραγωγική μας υγεία και η κατάσταση των οργάνων μας (μήτρα, σάλπιγγες, ωοθήκες) είναι πάρα πολύ σημαντικές. Αναρωτιέμαι αν άλλες κοπέλες με εμπειρία εξωμήτριας κύησης είχαν παρόμοια εμπειρία μ᾽ εσένα. Ένα θέμα που σκέφτομαι πάντως είναι ότι μέχρι να καθαρίσει ο οργανισμός από το εξωμήτριο κύημα δεν μπορείς να κάνεις άλλη προσπάθεια να μείνεις έγκυος. Αυτό το έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου; Έχετε βάλει ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι πότε το αφήνετε με την ελπίδα να μηδενιστεί μόνο του; Σου τα ρωτάω όλα αυτά από ειλικρινές ενδιαφέρον, δεν θέλω να γίνω ενοχλητική.

Indyla σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.Μου είπε θα το αφήσουμε μεχρι να πέσει η χοριακή κατω απο 25.Την τελευταια που εκανα ηταν 49.Τωρα εδω και μια εβδομάδα δεν εχω κάνει αλλη χοριακή.Δεν τον ανυσηχει ειπε γιατι η εξωμητριος κύηση ειναι πονος και αίμα.Τωρα περιμενω κανονικά να αδιαθετήσω αυτες τις μέρες,θα δω τι θα γίνει και πως θα πάει και αν δω οτι συνεχίζει για πολύ ακόμα θα παω να με δει ξανα.

• Μου αρέσει 1

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...